Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 5

• 59 998
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • DE
Ау, какво чувам, говорите за Десунга и Джунсу(двамата ми любими изпълнители). Кпоп и изобщо източна музика слушам по няколко причини, обичам денс музиката, невероятните изпълнеия на живо, страхотни текстове, шоуто което правят, обичам да слушам как пеят на японски, корейски, китайски. Днес ще ви представя любимия си лайф на Де-сонг. Винаги когато препоръчвам на приятели "моята" музика започвам с него. Просто защото може да пее и въпреки, че не изглежда като кукла в лицето ме заплени още с първото чуване и виждане. Няма да се разпростирам да пиша хвалебствия оставям сами да се убедите.

Друго любимо изпълнение е  дуета с Хьо-ри. Макар че тя не е блестяща певица двамата много добре си паснаха.

Няма как да не покажа другият ми любим лайф в дует с Сънг-ри.

Тук се сетих колко отдавна не съм гледала нещо с японската "любов" Кимура, отново любим ОСТ.

Някой знае ли, защо корейците толкова обичат да пеят на японски? Според мен им се получава доста добре.

За десерт една тайванка, прекрасна.

Приятен ден, другият път повече. Grinning

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 11:14 от дането

# 661
Аз, Тайна, аз Laughing
Мноооого хубава снимка.

На работа, като няма хора, си кликам по клипчетата ви и си слушам музика. Благодаря  bouquet

# 662
дането, много добри изпълнения си показала!  Hug

Сега покрай влизането в казарма, много ме грабна, а и нали изцяло изучих Super Junior... Станах му голяма почитателка.  Hug

Много красив мъж, не мога да го нарека момче, защото е на 28 години (а според законите в Корея е и на 29 години), нищо че изглежда доста по-млад, но и за това говорихме онзи ден. Сега с тези 2 години в казарма... Ох, ох! Постоянно публикуват негови снимки в нета и когато го гледам с униформата, ми идва да  #2gunfire властимащите в Южна Корея.

Едно клипче с Хечу за "Добро утро" от мен. Освен, че пее и се раздава на музикална сцена е и много добър актьор!

# 663
  • Пловдив
Добро утро! jump
дането,отново чудесно представени изпълнители.Благодаря!  bouquet  Само кажи коя е тази тайванка,че ми запали любопитството!Постнала си две еднакви клипчета!
2в1,благодаря за кърпичките и не само  Hug

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 10:33 от dovede

# 664
Моля, моля, няма нужда Hug. Заради този хубавец Пак Ши Ху съм намислила да се прежаля и да гледам The Princess' Man, макар по описанието да съдя, че ще е тотална драма с много трупове накрая, т.е типично по корейски  smile3516.......... освен, ако този път, по изключение  корейските сценаристи вземат да ме изненадат  box ......... в което много се съмнявам Crossing Arms.

И понеже напоследък доста споменавахме City Hunter, ето едно по-различно превъплащение на прокурорчето:

Lee Joon Hyuk изпълнява една от песните в саундтрака на I am Legend

А,................... забравих ............................. добро утро Laughing

# 665
  • DE
Оправих линка от предишният ми пост. Не си бях изпила кафето още, за което се извинявам. Embarassed
Тайванката е Хъбъ(казаха ми, че се произнася така) от S.H.E. Тайванска женска група. Участва с Майк Хъ в това - http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=159
Понякога имат весели песнички и много ги харесвам, то и без това тайванците са ми слабост. Момичета се подвизават в доста драмички особено Ела. И са си дружки с Фаренхайт доказателството -

Щях да пропусна песента и клипа с които ме впечатлиха.

# 666
  • Пловдив
И аз се чудя дали да не го започна The Princess' Man,след като свърша Prosecutor Princess.Щях да питам за някакви впечатления за него.Но имам на списък  още толкова много други интересни сериали,които чакат ред,та се чудя дали си струва дори и заради Park Shi Hoo да рискувам с него. А и досега не съм започвала сериал,който не е излъчен целия  Thinking

# 667
  • MJF
Park Shi Hoo и аз го проследявам как се развива като актьор. The Princess' Man още не е излъчен до край но до тук се справя добре. Но все пак от трите - Queen of Reversals, Prosecutor Princess и The Princess' Man за сега най -убедителен ми е в Queen of Reversals. Малко дълъг сериал с тези 31 серии, помня че трудно се навих да го почна, но за мое учудване го изгледах наведнъж, добър сценарии и добра игра. Историческите им сериали хич не ги гледам, само ако е филм, много имена, много актьори и се  Crazy  като опитам да гледам. Но The Princess' Man уж е исторически но историческия период е само един не много натрапен и акцентиран фон  Simple Smile та за това ми е първия исторически корейски сериал.

# 668
6o6ul4o, изпускаш много като се отказваш от историческите сериали. Пробвай с някой по кратък като Bichunmoo или пък Iljimae (във вторият отново участва Park Shi Hoo). Решението си е твое, но съвет от мен Wink дай им шанс Peace Hug.

# 669
Отново гейм, сет и мач за Южна Корея срещу мен! Унищожават ме с невероятните си и примамливи реклами!  ooooh!

Този път имам четирима от любимите си актьори събрани заедно в една реклама.
За първият особено съм без думи... Най-любимият ми оппа!!!

# 670
  • Пловдив
Ей,ама как се зарадвах!Black & White се качва с превод в Замунда и Мастерс!дането,да разбирам ли,че пак ти си "виновницата" за превода Hug  bouquet Не ми се щеше да го гледам на руски и сега съм много happy  dance Веднага ми отпада чуденето за следващия сериал,който ще изгледам  Grinning

# 671
Блазе ви на тези, които ще гледате за пръв път Black & White при това с хубаво качество и бг субтитри.

Едно забавно откъсче от филма, което навремето звездичка беше пуснала  bouquet

Joy

Няма да забравя и един коментар "ей тук ръб искам да съм", а пък аз само ще добавя ....... и аз, и аз People Angel  superuu lovekiss

# 672
Изгледах японския Love Exposure/ Ai no mukidashi и мога да кажа, че този филм "ми скри шайбата". Страшно много емоции ми донесе, толкова странен, толкова ненормален филм, но така ме грабна с историята в него, че не усетих как лети времето. Nishijima Takahiro го признах! Слушала съм само няколко песни на групата, на която е вокалист "ААА", но след като го видях и тук, като актьор... Страхотна роля за него, издържана с много добра игра и много култови за мен моменти.
Колкото шантав и странен да беше този филм, това е за мен една прекрасна история за любовта с главно "Л". Толкова се обичаха главните герои, че си помислих за миг "Дали това наистина е възможно в наши дни"? Да се влюбиш просто така от нищото, за секунда, от пръв поглед и да обичаш цял живот?
Ще пазя дълго този филм в сърцето си. Не се учудвам, че е бил отличен с много награди на редица фестивали през 2008 г.

Ето и един откъс от филма, който ме впечатли най-много. Плажът, вълните, молбите, признанието... и изречението "Who cares about the standards of normal people?"

Nishijima Takahiro & Mitsushima Hikari - Love Exposure Scene

Определено съм влюбена в този филм и го слагам сред най-любимите си продукции!

И за финал трябва и този, които ни радва със снимки, клипове и отзивчивост винаги, също да бъде сюрпризиран от време на време с нещо... 2в1, за теб специално (ако все още не си го видяла днес) - тийзъра на предстоящия нов клип на любимците ни от JYJ, който ще излезе този месец. Аз лично вече нямам търпение!

JYJ - In Heaven Teaser

# 673
Изгледах японския Love Exposure/ Ai no mukidashi.....
Ох, такава презентация му хвърли, че ме грабна Grinning  Има ли го с бг суб? Embarassed

# 674
Благодаря rossonera Hug  love001.

А другата новина около JYJ е, че идват в Европа в края на Октомври. Ще имат концерти в Барселона-Palau Sant Jordi Stadium на 29.10 и в Берлин-Tempodrom на 6.11. Блазе на щастливците, които ще имат възможност да бъдат там. Аз определено няма да съм от тях Sad.

Общи условия

Активация на акаунт