Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 5

• 59 905
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Ох, такава презентация му хвърли, че ме грабна Grinning  Има ли го с бг суб? Embarassed

Да, ето го. - Love Exposure/ Ai no mukidashi

2в1, четох и аз за концертите. Барселона ми е близо, на 700 км., (дори и по-малко, като се замисля ако се кача от Марсилия  newsm78) но... няма как да стане, поне на този етап да отида до Испания през октомври, само заради тях.
Аз така съжалявам, че Super Junior са имали концерт през юни в Париж, ама на... Изобщо не съм и наясно как става номера с билетите и дали се намират. Като зная какво предизвикват у почитателките си... Сигурно билетите свършват на мига.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 20:48 от rossonera

# 676
Благодаря.
Леле.... (прочетох и коментарите....плюс спойлерите Crazy) Но ще го дърпам...

# 677
Благодаря.
Леле.... (прочетох и коментарите....плюс спойлерите Crazy) Но ще го дърпам...

Няма да се плашиш изобщо.   Hug

Филмът е невероятен! Шантаво невероятен и много романтичен. Такава чиста любов изпитваше това момче, че ми идваше да го прегърна на финал.  Hug

# 678
Малко забавни клипчета от Super Junior-ите. Мъчно ми е за Heechul... с тази тяхна казарма...

Super Junior - Poker Face, Single Ladies & Crazy in Love - едно от изпълненията в Париж през юни тази година, на което публиката е полудяла. Kim Heechul с изпълнение на Poker Face, облечен като Lady Gaga (гледах интервю с нея, в което тя казва, че много и е допаднало изпълнението на Хечу), Leeteuk (лидера на групата), Shindong и Eunhyuk в изпълнение на Single Ladies и Crazy In Love на Beyoncé.
На Хечу мнгоооого му отиват токчета и пола. Дори четох един коментар на едно момиче, според нея той имал по-хубави крака от нейните.  Joy

Kim Ki Bum waking Heechul - Kim Ki Bum събужда "хьонг" Хечу и уникалната пижамка на новоизлюпения от 4 дни войник от южнокорейската армия

# 679
Много е тихо тук... Не е добре това. Да не би вече да се изморихме?  Hug

Аз не съм гледала нито сериал, нито филм от 24 часа и скоро не мисля да се хвърлям в нищо ново. Свалих си снощи всички 15-ет епизода на шоу програмата Maknae Rebellion и се забавлявам с най-младите членове на мъжките поп групи.

Напълниха ми очите със сълзи от смях Jung Jinwoon от 2AM (слабостта ми), Dong Ho от U-KISS, Seung Hyun от F.T. Island, Yunhwa от T-Max и гостуващите групи от MBLAQ, SHINee и др.
Страхотно сценично поведение имат всички и са толкова забавни, че няма как да останеш безразличен. Предаването се състои в постоянни съревнования между момчетата, игри, танци, физически състезания (до тук от това, което изгледах Jung Jinwoon се налага в тях, нормално той е и най-добре физически сложен, останалите са повече в категории "меко перо" и "усмихнат фъстък"). От гостуващите звезди Lee Joon от MBLAQ обра точките (не съм се съмнявала изобщо в него).

Прави ми впечатление, че се правят страхотни шоу програми в Южна Корея, освен всичко останало. Умеят да забавляват!

Ето и едно от изпълненията на Jung Jinwoon в Maknae Rebellion - прочутият танц на батко му Rain към песента Rainism.

# 680
  • София
   Аз догледах днес "Кървав понеделник"  1 и 2, и си дадох малко почивка, а и шанс на внука да поиграе на лаптопа. Сега не гледам нищо, че на моя компютър нищо не върви. В този сериал всичките актьори ми харесаха, имало и хубави японци значи. Бях се отчаяла по едно време, че не мога да си харесам почти нито един японец!

# 681
Ауууууу, защо е толкова тихо днес тук  smile3506 . Да не се отказахте от азиатското кино или хубавото време ви държи навън family?

Хайде с няколко новини за предстоящи филми да повдигнем малко интереса Simple Smile.

Gong Yoo (The 1st Shop of Coffee Prince, Hello My Teacher) ще превземе големият екран с филма си The Crucible. Историята е базирана по действителен случай и разказва за насилието - физическо, морално и сексуално, в училище за глухи деца.  Gong Yoo е новият учител в училището, който открива, че учениците му са малтретирани. Лека-полека спечелва доверието на децата и решава да стане техен говорител и помощник в борбата за защита на техните права. Филмът ще се появи по кината в Корея на 22 Септември.

So Ji Sub (Sorry I Love You, What Happened in Bali, Cain and Abel)и Han Hyo Joo (Shining Inheritance,Iljimae, Spring Waltz) играят в красива и драматична романтична история за жена, която загубва зрението си при инцидент, но продължава да живее с оптимизъм живота си, когато среща бивш боксьор с тъмно минало. Only You ще излезе през Октомври.

Jang Geun Seok (You're Beautiful, Hong Gil Dong, Mary Stayed Out All Night) ще бъде домашният любимец на Kim Ha Neul (Road Number One, 90 Days, Falling in Love Days,On Air) в римейка на японската драма Kimi wa Petо. Заглавието е You’re My Pet и ще се появи в Корея през Ноември.

Докато се натуткам и вие сте се появили newsm10

# 682
  • София
    И трите филма ще са много интересни ми се струва, третия особено го чакам с нетърпение, втория също, а и първия ще гледам с удоволствие, само да има кой да ги преведе!

# 683
Предполагам, че и трите ще ги преведат (особено вторият и третият Wink). Въпросът е кога ще стане. Веднъж появят ли се на английски, вече ще е по-лесно.

Много обичат да танцуват на тази песничка Crazy ........... ето още един   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 684
Докато се натуткам и вие сте се появили newsm10

Усетили сме се.   Laughing

За постера на You're My Pet какво да кажа... Вчера го видях и аз. Реакцията ми беше, т.е. когато видях Jang Geun Suk с тази усмивка, с тези мустачки, в ролята на домашен любимец -  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Няма го тук онова самодоволно и така характерно за него изражение на лицето. Няма го излъчването на "голяма звезда". Със сигурност ще се смея много с този филм. Коренно различна роля за него.
Така го обичам това момче. Отличен актьор е и има невероятно излъчване - всичко най-важно, за да се превърне в още по-голяма звезда през следващите години.

# 685
Здравейте азиатки... Wink
Аз един месец,бях малко на американски сериали/докато се натрупат няколко серии от новите сериали,че не мога да гледам по една  и да чакам Embarassed/,но от вчера пак възобнових корейските... Joy....но пък всеки ден ви чета...  Grinning
Много обещаващ ми се струва първият сериал....,то като се замисля и вторият....,но първият ще го чакам с нетърпение... Peace
Щях да пиша още,но се налага да ставам...до по късно .... Peace

# 686
Добро утро от мен с трите ми любими момчета и нещо съвсем ново от тях. Всеки ден ме радват, а днес особено и с това "Do It Now" (действат ми на съсредоточаването).
Довечера ме очаква и поредната порция в PTB с JJ.

Много обещаващ ми се струва първият сериал....,то като се замисля и вторият....,но първият ще го чакам с нетърпение... Peace

meridyt, не са сериали, а филми.  Simple Smile  Hug

От HanCinema днес ме питат кой бих избрала между - Kang Dong Won и Jo In Sung? Естествено, че бих избрала Jo In Sung без да се замисля, а и като видях другия вариант...  #2gunfire  Joy

Някой има ли представа какво става с Jae Hee? Миналото лято е излязъл от казарма и от тогава абсолютно нищо с него на екран, а така си го обичам... сещам се сега и за любими моменти с него от One Mom and Three Dads.

Иначе и днес ще си продължа с Maknae Rebellion. Коремът вече ме боли от смях с тези сладури.

# 687
Оф да бе.... ooooh!..видях,че са филми...,ама в устата ми все е сериал....,даже не съм се усетила какво съм написала...,благодарско за поправката... Peace

Отивам вече момичета,да пия кафе...,че тук днес,не ми сервира  никой азиатец... hahaha Joy

# 688
Аз малко идвам с гръм и трясък, но не можех да не пиша като се има в предвид, че гледам само сериали от Япония и Корея. Flutter
Понеже си падам по комедии, в момента следя Ikemen desu ne/римейк на корейския You're Beautiful
, Hana Kimi /версията от 2011/и Ouran High School Host Club, който обожавам, защото именно чрез едноименното аниме получих първия си досег със всичко азиатско. Абе страшно ми е на сърцето и това е Crazy

# 689
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Инат-chan,добре дошла!
Аз си гледам прилежно Prosecutor Princess и много взе да ми допада ръбатата физиономия на Han Jung Soo   Wink Има едно такова мъжкарско излъчване.Първо си виках,тоя пък откъде го намериха  Joy ама сега съм  Crazy Сега и неговата филмография ще трябва да отмятам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт