Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 5

• 59 899
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • София
     Инат-chan^^, добре дошла!Става все по-интересно.Ще споделяш и препоръчваш филми, нали? Аз почти само от тук, си избирам какво да гледам.

# 691
Кафе  newsm08 ................ този път от Тайван и Vic Zhou

Mr. Green

Инат-chan^^, добре дошла  Simple Smile.

dovede, ако ще почваш сериалите с Han Jung Soo почни с Chuno и The Devil newsm10.

Приятен и успешен ден Hug.

# 692
Инат-chan^^, добре дошла сред нас!

Ouran High School Host Club и аз го свалям, но още не съм го започнала, изчаквам да свърши. Yamamoto Yusuke ми е много на сърце още от Hana Kimi и гледам да не изпускам нищо ново с него. Само остава да дочакам скоро и Paradise Kiss с него и Mukai Osamu, който страшно много искам да гледам, само заради анимето.
А точно вчера четох, че и корейците замисляли вариант на Ouran High School Host Club със заглавие Seoul Music Academy Host Club. Грабна ме новината, защото видях, че за една от главните роли и обсъждан Jung Jinwoon (новините за него вече сами ме настигат от както ме подлуди  Blush).

Специално поздрав за добре дошла с Ikenai Taiyou на Orange Range към саундтрака на Hana Kimi (мноооооогооо ми е любима).

П.П. MBLAQ от вчера са в Бразилия за участия. Гледах снимки от пристигането на летището и честно умрях да се смея. Бразилците, естествено "по бразилски" са посрещнали момчетата със знойни, полуголи танцуващи самба нуни и аджуми. Милите те, къде ли са виждали толкова много разголена и пищна плът.  Laughing
Mir свел глава надолу, Joon си сложил качулка на главата, а Thunder, Seung Ho и G.O. едва смогваха да преминат през заобиколилите ги почитателки. Много са популярни и там, четох страхотни коментари, феновете им учудващо са страшно много. Наистина hallyu вълната завладява малко по-малко света!

Kim Soo Hyun... От седмица и с него много се обичаме на екран, а сега когато прочетох и това...  Hug

Kim Soo Hyun helps out a fan at the airport, receives praise for … ntlemanly manners

# 693
  • MJF
Хм rossonera, и аз сравнително скоро се сетих за Jae Hee но нищо ново не открих. Интересни предстоящи филми сте обявили. Така де при толкоз много готини актьори нека снимат да ни радват.

# 694
Хм rossonera, и аз сравнително скоро се сетих за Jae Hee но нищо ново не открих.

Ще чакаме, но много ми залипсва муцунката му.  Hug Май трябва отново да си пусна 3-Iron.

# 695
Jae Hee е наранил гърба си при тренировки с уиндсърф в края на Май и е напуснал каста на Hooray For Love, където е бил избран за една от главните роли. След като се оказва, че болките не му позволяват да снима и да спазва графика си, той и компанията му са решили да не затрудняват работата на останалия екип на драмата и на колегите му и се е отказал от ролята.

Jae Hee injured, drops drama

# 696
  • София
    Момичета, гледайте този филм Herb , много е хубав, що рев изревах, но си заслужава! Участва  Jung Kyung Ho от Sorry I Love You .

# 697
Инат-chan^^, добре дошла!
 Hug

# 698
Един филм и от мен, който излиза през октомври в Южна Корея.

От страницата на Бясното постоянно ми излизат снимки и новини за него, та да ви го представя.

Wandeugi - филмът е правен по книга и разказва историята на бедния, но с много буен и непокорен нрав Wandeugi, който попада на много ексцентричен учител и благодарение на него съзрява. Както се казва Бясното си е Бясно. Няма какво да се лъжем.  Laughing
Трейлъра много ми хареса, сега ще чакам и филма есента.

И когато заговоря за Бясното, не мога да подмина Катеричката и най-вече да не зарадвам Tuon...

# 699
  • MJF
Провонирана от първата среща с главната актриса в Protect The Boss открих аналогът на I Need Romance от 2008 - My Sweet Seoul. Отново проследяване на душевните терзания на три дами в края на своите 20 и начало на 30 години. Тук на по-дълбоко ниво. Хареса ми, още повече че видях и други познати и харесвани от мен актьори.

# 700
Мерси,мерси Hug
Аз 5 дни нищо азиатско не съм гледала, но за сметка на това имах приятно корейско запознанство. Много мили хора и не се храниха шумно Laughing
Ето  нещо сувенирно от мен. И тематично  Mr. Green
Постери от новата драма на So Ji Sub - "Only You"

Mr. Green Поне втория 2в1 не го е сложила. Сега търся едно клипче с много нежна песен ...

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 16:05 от Tuon

# 701
Уфф, къде са ми маниерите.... 2в1, много благодаря за информацията относно Jae Hee. Спести ми ровене из нета.  Hug

606ul40, аз лично страшно много харесах Choi Kang Hee в PTB. Чета коментари, че на много хора не им допада визуално, не знам каква била, не знам що, но за мен тя е толкова чаровна и естествена, че ме грабна още в първия момент, в който я видях в PTB.

Сега явно ще трябва да предвидя и My Sweet City за гледане в най-скоро време.

Tuon, аз ще го заобиколя този филм със сигурност.  Laughing Просто не мога и не мога да се напъна, за да го харесам So Ji Sub и това е.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 15:41 от rossonera

# 702
  • София
   rossonera, като видя So Ji Sub и ми омекват колената, като се има предвид,че отначало хич ама хич, не го харесах, но колкото повече го гледам,толкова повече ми харесва. Същото ми се случи и с няколко други, в първия момент си викам: От къде го намериха тоя грозник, после се влюбвам в тях  Joy.Но пък е добре,че хората харесват различни неща, че какво щяха да правят останалите, ако всички харесваха само едни и същи хора! Ето аз, колкото и да си набивам в главата,че трябва и мога да харесам Lee Min Ho,щом всички го харесват,  не мога и не мога да го харесам. Не ме дразни, но и не ми харесва.

# 703
Поне няма да се притеснявам, че ще си го прибереш и ще чакам да ти писне от него (все някога) Rolling Eyes Сериозно  Laughing няма как да ти харесат всички,пък и всички си имаме такива индивиди.

Докато четох за "Only You" се сетих за тази песничка.

Нария, аз продължавам с  KAT-TUN - Ultimate Wheels

Тайна и на мен Lee Min Ho не ми е сред любимците,не е лошо момчето, но като го видя и ... нищо.

# 704
  • София
   Аз нощес ей на това клипче и няколко подобни се радвах!

http://www.youtube.com/watch?v=HtV5PI8qzUg&list=PLDB7AD64F29 … &feature=plpp

http://www.youtube.com/watch?v=UENTu3mYQC0&feature=autoplay& … pp&playnext=2

http://www.youtube.com/watch?v=h46cZcFhDZI&feature=autoplay& … pp&playnext=4

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 16:13 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт