Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 5

• 59 899
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Но пък е добре,че хората харесват различни неща, че какво щяха да правят останалите, ако всички харесваха само едни и същи хора!

Ооо, много си права, Тайна. Тук сме като United Colors of Benetton, това съм го забелязала, но и за това е интересно. Simple Smile Сещам се сега и за откъса в Африка от Swallow the Sun, когато мисля, че беше героят на Jung Ho Bin (ако греша 2в1, да ме поправи), който каза на Sung Yu Ri - "Колкото различни хора има на този свят, толкова различни видове любов има." Та мисълта ми е, че във всичко сме различни. Е, да, имаме някои общи любимци, но не може това да става с всички. Важното е, че все пак всички тези любимци идват от една страна и ни дърпат интересите към нея и всичко, което се пуска на филмовия и музикален пазар.

Нищо против нямам So Ji Sub, но не мога да го харесам и това е. Има нещо в него, което ме отблъсква.

Да, аз вече се зарибих по My Sweet City. Освен, че играе Choi Kang Hee, само като видях и името на Ji Hyun Woo, и ми светна червената лампичка в главата. Ще се гледа съвсем скоро, само да изляза от Maknae Rebellion, че така затънах там с Jung Jinwoon, че ми идва вече да хвана първият самолет за Сеул и да не се върна.  Joy

# 706
Мойто мъж е намерил японския вариант на Boys over flowers. То май даже корейският е римейк всъщност. Някой гледал ли го е да каже дали си струва?  bouquet

# 707
  • София
Мойто мъж е намерил японския вариант на Boys over flowers. То май даже корейският е римейк всъщност. Някой гледал ли го е да каже дали си струва?  bouquet

Аз лично не можах да го изгледам, след корейския,но чета хубави мнения и за него!

# 708
Мойто мъж е намерил японския вариант на Boys over flowers. То май даже корейският е римейк всъщност. Някой гледал ли го е да каже дали си струва?  bouquet
Знаеш ли само колко дебати има на тази тема LaughingИ ние сме говори ли,потърси в предните теми, но общо взето всеки харесва първата на която е попаднал (май Rolling Eyes).По-добре погледай малко и сама си реши.Японската версия са 2 сезона + филм, които идва като край на историята.
Има и тайванска версия - Meteor Garden, която също е интересна.
Която и да гледаш няма да сбъркаш - сюжета е един, всичко останало си е специфично за отделната страна - герои,емоции,природа...

# 709
Има и китайска версия Let’s Go Watch Meteor Shower, засега последната Joy.

Гледала съм ги всичките и всичките ми харесват smile3555. Абстрахирайте се от това, което сте гледали в предишната версия и със сигурност ще откриете нещо ново и различно. По хронология първа е тайванската, след това е японската, трета е корейската и последна е китайската.

# 710
Не съм гледала китайската,но зарязвам всичко набелязано и я почвам. С най-много епизоди е - 36, да не са разводнили много сериала,а?
Сега се сетих,че и преди си казвала за нея  Blush

# 711
  • MJF
 ooooh! малко са ми сериалите, които гледам в движение а сега ми отворихте работа и аз да погледна китайския сериал Let’s Go Watch Meteor Shower. Такова чудо-китайски сериал не съм гледала до сега  Simple Smile. Корейския и японския вариант съм ги минала отдавна, май корейския повече ми допадна, поне така помня. Защо ми трябваше да намеря тази тема   Crossing Arms Laughing Wink

# 712
Не съм гледала китайската,но зарязвам всичко набелязано и я почвам. С най-много епизоди е - 36, да не са разводнили много сериала,а?

То има даже и втори сезон с още толкова серии Let’s Go Watch Meteor Shower Again hahaha, но след като прочетох на няколко места коментари, че не е нещо особено, се отказах да гледам и него Joy.

Първият сезон става за гледане. Не мисля, че е много разводнен, просто историята е разказана по друг начин. Не следва буквално другите версии, включени са доста различни моменти, но в крайна сметка основната линия е запазена. А на мен ми беше любопитно да видя и китайският поглед на нещата. Защото за мен точно това е интересно във всичките версии. Една и съща история интерпретирана през погледа на различни нации. А пък да не забравяме, че между първата и последната версия има кажи-речи 10 год. разлика. Което от своя страна показва и промените настъпили през тези години.

6o6ul4o, погледни го, а пък аз мога да ти дам още един китайски, който ми е направил впечатление A Mobile Love Story. При него има една малка особеност - заснети са два финала, в зависимост от това в коя държава ще се излъчи - Китай или Сингапур Wink.

Не се сдържах да чакам и почнах Warrior Baek Dong Soo и естествено веднага си харесах песничка Blush

# 713
Мерси, момичета.
Мъжо изгледа след мен корейската, сега захванал японската hahaha

# 714
Видях,че са два сезона с общо 72еп Shocked много ми се виждат. Meteor Garden беше общо към 50 еп, но много леко се гледаха. Ще го пробвам да го видя китайския.И аз не съм гледала китайски сериал.А ако обичате  детектив Ди от романите на Роберт ван Хюлик, препоръчвам "Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flam"

6o6ul4o и аз си помислих същото,но пък какви са сладки:roll:

# 715
Благодаря на всички за топлото посрещане. Hug
За японската версия на Boys over flowers мога да кажа, че не ме хвана  след като гледах корейската и просто я изоставих. Но и аз съм чела доста добри отзиви.
Някъде срещнах из мненията за Paradise kiss. Филма  още не ми е попадал пред очите и не мога да дам мнение Confused
Напоследък докато  гледам Оуран-а, започнах да обръщам повече внимание на Daito Shunsuke. Едно, че е във врътката в историята, друго, че е хххххххххубав Heart EyesMr. Green
И един друг хубавец, на който попаднах докато гледах Protect the Boss - Hero Jaejoong. За него процедирам така - гледам си драмата, спирам си на моментите с него, нарадвам му се и после пак пускам да гледам  Joy

# 716
Цитат
За японската версия на Boys over flowers мога да кажа, че не ме хвана  след като гледах корейската и просто я изоставих.
Гледах мъничко преди малко от японската. Не коментирам сюжет и игра, но само като видях японския Гу Джун Пьо....се отказах тотално. Joy

Инат-chan^^,  Hug  ( и аз съм заек Grinning)

# 717
Сега се сетих за една моя голяма любов и направо ми идеше да се заточа в ъгъла на срама, че не съм я споменала, а именно -  Death Note Heart Eyes, познат галено в семейните среди като 'тефтера' Laughing. От въпросния 'тефтер' досега съм гледала 3те филма + анимето. До седмица ще ми донесат 1 новела и manga box-а. Голяма любов пада Crazy.
Филмите да доста интересни, някои персонажи от оригиналната история не присъстват. Но за сметка на това главния герой, Лайт, и във манга&аниме&филми си е същия използвач на жени Rolling Eyes Много ми е неприятен като герой, но всеки който ще гледа може да прецени. Та която има желание за криминални, свръхестествени филми може да хвърли едно око Peace

# 718
  • София
   Това ми е първия японски филм, след Шогун, преди много години! И го гледах доста преди да се "разболея от азиатската болест", по "AXN.

# 719
Сега се сетих за една моя голяма любов и направо ми идеше да се заточа в ъгъла на срама, че не съм я споменала, а именно -  Death Note Heart Eyes, познат галено в семейните среди като 'тефтера' Laughing. От въпросния 'тефтер' досега съм гледала 3те филма + анимето. До седмица ще ми донесат 1 новела и manga box-а. Голяма любов пада Crazy.
Филмите да доста интересни, някои персонажи от оригиналната история не присъстват. Но за сметка на това главния герой, Лайт, и във манга&аниме&филми си е същия използвач на жени Rolling Eyes Много ми е неприятен като герой, но всеки който ще гледа може да прецени. Та която има желание за криминални, свръхестествени филми може да хвърли едно око Peace
Naughty Не си чела внимателно предните теми. Laughing
Не веднъж съм досаждала с любовта си към продукцията Death Note и "L".
Не съм сигурна, но тази година излиза американската версия,ако нещо не са го канселирали (кризата си вилнее)newsm78трябва да проверя.въпреки любопитството ми  съм склонна да се радвам ако няма нова версия.
Ако харесваш шимигами-та има един много сладурски "Shinigami no Ballad".Малко епизоди,при това кратки,  то има доста филми с шимита.

Тайна,незнам дали си го гледала,но има и 3-та част, която няма нищо общо с мангата, а е съсдаден да задоволи  фенските мераци към Kenichi
  - L: Change the World  и проследява последните дни на L.

Общи условия

Активация на акаунт