Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 5

• 59 932
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Честито и от мен на всички празнуващи   bouquet.

След като вчера се впечатлих от една песен в Heartstrings, естенствено се поразрових Blush и попаднах на това, при което останах .........  newsm09  newsm10 smile3501

И в изпълнение на Cho Su Mi, което май е оригинално и е от ОСТ-а на сериала The Last Empress.

rossonera, що да го будим детето.......... я виж как сладко си спинка Crazy Laughing

Tamayama Tetsuji за пръв път го гледах във двете части на "Нана", а след това в Brother Beat , Bara no nai Hanaya , BOSS 1 и 2, може и още някъде, но за тези се сещам в момента. Много се замислям и за Tenchijin, хем и Огури Шун участва в него Wink, но нещо не съм на вълна за самураи и битки. Но ще му дойде времето и на него.

# 76
Извинявам се дами,но някой знае ли името на артиста ,изпълняващ ролята на Ю Джанг Ук бащата на Джин Ха  от филма Bichinmoo

# 77
pavlinaio, виж тук кои участват, но тя ролята му е прекалено малка и може и да не е споменат.

# 78
Олелеее, какво направихте вие, кога пуснахте нова тема, кога изписахте 6 страници!  #Crazy

2в1, прекрасно оформление, особено одобрявам снимките, с които си започнала.  newsm10

Ой, 6o6ul4o, и тука се намерихме! Аз скоро не съм поглеждала фигурното пързаляне, че нещо в тия жеги... а и все не мога да стигна до него, но гледам, че ти поддържаш огъня в темата, за което   bouquet

Аз понеже съм зле с времето, та нямам с какво да се отчета, освен че влача бавно и славно гумихото, успешно го докарах до 7-ми еп. и най-после взе да ми става интересно. Понеже нямам навика да зарязвам сериали (освен ако не са 100 сезона/особено ако са с No Min Woo), както и да гледам два едновременно, ще си го довърша и тогава ще мина на следващите, но нещо не е много мой тип. Е, има забавни моменти (на лелята и режисьора се кискам с глас, снощи посред нощ комшиите сигурно са ме помислили съвсем за луда), но не ме грабва особено. Освен това взех да се дразня на това колко много грим слагат по лицето на Min Woo. С по-малко грим по ме кефи.  Naughty

А, да, на въпроса за Хънтъра, дето някой питаше (май още в предишната тема, леле, колко съм изостанала  ooooh!), аз се канех да го почвам (и се каня от 2 седмици), ама междувременно ме хвана вируса, дето rossonera тука го разпространява със страшна сила, и докато трае треската… с една дума не съм го почнала още.  Whistling

Ми толкоз от мен засега, само нямаше как да пропусна да поздравя rossonera за поредния й дъхоспиращ аватар и да изкоментирам ей това нейно изречение от предишната тема:

"Бъди внимателна. Очите от моя аватар, могат да те вкарат в беля."

Което е абсолютната истина, поне по отношение на мен. Между другото, както ти си въртиш аватарите, така аз съм си направила една колекцийка уолпейпърчета с тази красота, които ми се сменят ежедневно. Та така.  hahaha

На всички Марии и производните им имена, честит имен ден!   bouquet

P.S.: rossonera, коя е спящата красавица? Че много познато ми изглежда, ама не мога да се сетя.

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 14:24 от Нария

# 79
pavlinaio, виж тук кои участват, но тя ролята му е прекалено малка и може и да не е споменат.

Благодаря!

# 80
Цитат
P.S.: rossonera, коя е спящата красавица? Че много познато ми изглежда, ама не мога да се сетя.

Не съм rossonera Wink, ама да ти отговоря, че да не се чудиш дълго. Спящата красавица е Hero JaeJoong Joy

# 81
Цитат

Не съм rossonera Wink, ама да ти отговоря, че да не се чудиш дълго. Спящата красавица е Hero JaeJoong Joy

Хм, значи на някой друг ми прилича, защото тоз младеж не го познавам.  newsm78

# 82
Нария, нищо не спомена за gif-чето с барабаните, което сложих вчера. Не го ли позна? Ти май на барабаните още не си го виждала.  Laughing Изкарай до финал "лисичката" и започвай Midas и Rock Rock Rock. Там ще настъпи истинското зарибяване ми се струва при теб, не че и сега не го има, но има още много какво да видиш от No Min Woo.

2в1 ти е отговорила кой е спящия принц, но нека да ти онагледя и как точно ме "обработиха" тук за него.
Аз си го знаех от TVXQ, но тъй като имам(х) очи там само за Park Yoochun, не ми направо особено впечатление. След това една вечер се публикува това. Е, видях го, но все още нищо. Започнах обаче да следя новия сериал на SBS - Protect the Boss, в който той има една от главните роли, а след това дойде ред на това и това. Естествено аз поддадох не само заради представените клипове, снимков материал и убедителните думи, но и защото момчето много ми хареса като актьор. Снощи и препоръката на дането за Sunao ni Narenakute, ме убеди в това. Заслужил си е наградата за второстепенна мъжка роля в тази японска дорама.

Няма обаче да ти пускам мухата и за него, защото виждам, че и ти като мен тръгваш по течението. Мен добре ме обработва 2в1 "haru-haru" (ден след ден), както пеят G-Dragon и T.O.P.  Laughing

# 83
Само аз се държа  Laughing и не се поддавам на снимки, клипчета и чаровни усмивки  rotfImao rotfImbo

П.П За днес става въпрос #Silly

# 84
Нария, нищо не спомена за gif-чето с барабаните, което сложих вчера. Не го ли позна? Ти май на барабаните още не си го виждала.  Laughing Изкарай до финал "лисичката" и започвай Midas и Rock Rock Rock. Там ще настъпи истинското зарибяване ми се струва при теб, не че и сега не го има, но има още много какво да видиш от No Min Woo.

Ми нямам обяснение как съм изпуснала гифчето, преди малко прегледах темата набързо и явно не съм видяла всичко. Иначе барабаните ги гледах, естествено, ти пък, как ще пропусна?  Joy
Сигурна съм, че много повече ще ми хареса в Midas и Rock Rock Rock, но ми се гледаше нещо по-лекичко, затова започнах с лисичката. Те обаче са следващите в списъка. А това, че по-доброто тепърва предстои, може само да ме радва, аз обичам да има възходяща градация. Даже се чудя дали да не оставя Rock за последно.  Thinking

Няма обаче да ти пускам мухата и за него, защото виждам, че и ти като мен тръгваш по течението. Мен добре ме обработва 2в1 "haru-haru" (ден след ден), както пеят G-Dragon и T.O.P.  Laughing

Недей ми пуска мухата. Съвсем умишлено се държа настрани от нови зарибявки, две са ми напълно достатъчни засега, като приключа с тях, минавам на следващите. Поне избор има.  Joy Това е най-готиното когато човек започне с нещо напълно ново - има богат избор и материал за месеци напред.  Peace (haru ден ли значин на корейски? на японски значи пролет.  Simple Smile KAT-TUN имат една песен Haru natsu aki fuyu, оттам знам сезоните.  Joy)

Tuon, ти си нашия герой, Желязната лейди ще ти викаме!  newsm10

# 85
Само така Tuon, продължавай да се държиш. Имаме нужда някой от време на време да ни приземява и озаптява, че иначе ще оплескаме темата  Joy.
Ама не се притеснявай, ще ти намерим и на теб цаката някой прекрасен ден. Той един господин ще излезе от казармата догодина и ще има снимки, интервюта, драми newsm08 smile3534 Joy

# 86
  ruporuu Ред и дисциплина.Повече изгледане филми,повече приказки и по-малко шляене по улиците.
Сериали имате да гледате,ааааа Laughing

Гледам,че сте разбрали слабото ми място Rolling Eyes
Ама аз само за днес казах,че ще се държа

# 87
Lee Jun Ki го видях за първи път в The King and the Clown. Изгубих ума и дума. Освен, че филмът беше невероятен, това момче ме спечели с ролята и играта си. След това естествено започна офанзивата - първо My Girl, след това Fly Daddy Fly, Virgin Snow и Hero. Не съм го гледала все още в двата му най-известни сериала - Iljimae и Time Between Dog and Wolf, но за това аз не съм виновна - денонощието е от само 24 часа.  Laughing

Нария, да haru е ден на корейски.

Нещо забавно за тези, които гледат Heartstrings и са гледали преди това You're Beautiful.  Joy

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 19:05 от rossonera

# 88
  • София
-Какво чуват моите очи?

-Пишете, пишете! Че като се върна, ви започвам...денонощно... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Ниоба тези дни по-малко ще пише, защото:
1. море,слънце и още нещо
2. нещото ги върши едни...

East of Eden може да побърка средностатистическата любителка на азиатски сериали дори само с OST-a bowuu Задължителен за гледане Peace Припомням само една песен Rolling Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=mVsstfyE46I&feature=related

# 89
Kim Hyun Joong, Kim Bum, Kim Joon,Kim JaeJoong - това име Ким ми се струва доста разпространено.

Kim Hyun Joong

Kim Bum

Kim Joon

Kim JaeJoong

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 19:38 от pavlinaio

Общи условия

Активация на акаунт