Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 5

• 59 912
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
Кафе ........................ newsm12

а може би кафе и закуска ..........................  smile3506

или пък нещо разхлаждащо  newsm08

Изборът е ваш ...... newsm47

# 16
  • София

Аз в момента отново съм - така и така (за справка снимките по-долу), защото съвсем случайно открих 10-те части с превод на това. Мисля, че днес ще имам пеперуди в главата... Приятен ден на всички. Довечера ще се включа с повече коментари, че днес отлитам на плаж.

Много сладко филмче, жалко,че така са го накъсали.Приятно изкарване на плажа, rossonera!

2в1, много благодаря за вкусната и красива почерпка  Hug!

# 17
2в1,много хубава тема Hug
Благодаря и за кафенцето.

Tuon, този гледала ли си го Massugu na Otoko? Ако си го гледала, кажи ми дали ти е харесал.
Не съм го гледала Wink
Но ми се струва,че е нещо подобно на Tokujo Kabachi,kойто не е лош,но има едни леки "японски"  Laughing прекъсвания. Става въпрос за юристи, които се опитват да помогнат и на двете страни от делото.Няма специфична терминология,а делата са напълно обикновенни - затворен ресторант,кредити,уволнени служители...
В главните ролите са Horikita Maki и Sakurai Sho

# 18
  • София
   Tuon, много благодаря  Hug! Ще изгледам първия и ще потърся втория, твоето предложение! Сега доглеждам това Hurry and Tell Me .

# 19
Момчетата от"Boys Over Flowers"са все още моите любимци.

# 20
Аз пък започнах You've Fallen for Me/Heartstrings. Не знам как ще е нататък, но дори и нищо повече да не ми хареса, заради една единствена част от сериала си заслужаваше

и превода на английски If I Leave

# 21
  Tuon, много благодаря  Hug! Ще изгледам първия и ще потърся втория, твоето предложение! Сега доглеждам това Hurry and Tell Me .
Моля,моля.После пиши дали ти е харесал.По-късно и аз ще му хвърля едно око. Главният играе в Бамбино.
Sato Ryuta

# 22
  • София
  Много хубава песен, за този питах певец ли е?Все си мислех, че ще стане нещо между него и  Уон ,но не стана. Уон ли е Вон ли е, с тоя руски се обърквам много с имената.

# 23
  • MJF
 Crazy чак сега и то случайно, търсейки нещо друго в нета, установявам, че и тук във форума има тема за далеко-азиатско кино .  ooooh! по-добре късно от колкото никога.
2в1 , страхотно прегледни теми разгледах назад като начални страници.
Сега току що , понеже съм нетърпелива, изгледах като нямо кино, без субтитри,  Laughing 7 епизод на Scent of a Woman . Не обичам да гледам сериали, които не са довършени, изчаквам и гледам после на големи порции  Simple Smile. Но Ким Сун А не я бях гледала отдавна.
 Embarassed постепенно ще навлизам в темата сред вас, виждам че сериозно количество маниаци сме  yes

# 24
6o6ul4o, добре дошла при нас Hug.

Като гледам, май си напред с материала, така че ще очакваме активно участие от твоя страна Wink. И аз харесвам Ким Сун А, но чинно си чакам Scent of a Woman да свърши, за да го изгледам. Много ми е интересно каква са я забъркали с Lee Dong Wook.

Много хубава песен, за този питах певец ли е? ......................

Тайна, за него пише само, че е модел и актьор. Ето няколко негови снимки от шоу на Andre Kim

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 14:11 от 2в1

# 25
  • София
Здравейте!
2в1, страхотна тема! Целувка от:

Не ми е нужно да го гледам много, за да разбера, че е страхотен актьор. Убедителен в съвсем различни роли като тези в Майка и Човекът отникъде. Тези младоци, дето ги спрягаме тук, са големи сладури, но имат още много да учат. Забелязала съм много моменти, в които са твърде неубедителни в играта си. Но, то е нормално, опит трябва. При Вон няма такъв момент! Просто няма Simple Smile

6o6ul4o, добре дошла!  bouquet Надявам се да пишеш повече!
Моля ви, споделете, който е гледал Ким Су Ро, в последната серия не са ли сменили режисьора и сценариста? Wink Нищо като че не беше на мястото си, нещо се захароса накрая ли или аз не съм у ред? ooooh! Тези минути с посрещането на принцесата накрая ми се сториха хич не на място, странни някакви такива, Су Ро изведнъж от Шупамен се превърна в кротко агънце, което принцесата води със сиджимка на врата към спалнята Joy, смесването на кралската двойка с простолюдието на сватбата-коронация ми заприлича на предизборен митинг на БСП hahaha Изобщо ми развалиха прекрасното до преди финалната серия впечатление от сериала ooooh!
Сега мъча Запази ми последния танц /заради всичката мъжка хубост в 1/, ама май ще гледам само края, че то мноооооооооооого откровена сапунка.  Thinking

# 26
  • София
   Добре дошла Шошулчо  Hug!

Аз току-що изгледах  Tantei Gakuen Q  и много ми хареса. Не е сериал да омръзне, действието се развива бързо и ми хареса логическото мислене.Не е като Игра на лъжи, там е същото,но за толкова серии омръзва.

# 27
  • MJF
nioba ,  Embarassed  горната целувка от кой е ? Не го разпознавам нещо  Thinking.
2в1 , трябва да си измислим код за писането на нещо по съдържанието, така че да не разваляме кефа на тези , които искат да гледат филм без да знаят предварително сценария  Laughing . Ким Сун А я гледах за първи път в My Name Is Kim Sam Soon и толко ме очарова, че след това изгледах всички филми, сериали, които намерих с нея. Сега в последния сериал отнова ми доказва , че е силна актриса. Още малко търпение ти остава, днес излиза 8 епизод, така че го преполовяват вече  Simple Smile. Подбрали са страхотен актьорски състав, сценаристите също за сега само ме печелят. Споменатия Lee Dong Wook расте, но за сега нещо в този сериал още малко ми куца играта му. За сметка на това Eom Gi-joon  за пореден път ме печели с игра.
Тайна, понеже гледам с английски имена филмите предимно и не им знам заглавията на български май. Кой е "Игра на лъжи" ?  Embarassed Сега ще погледна кой е този сериал Tantei Gakuen Q.

Като един пълен новак в темата, не прочел предишните такива, все пак от кеф че намерих такава тема във форума а и защото е време ваканционно, лято, настроение... препоръчвам един добър за мен корейски сериал    One Mom And Three Dads (2008).
Аз освен Scent of a Woman, се "подлъгах" да гледам I Need Romance  Laughing , който приключи преди поне 10-ина дни обаче явно отпуски или  Thinking и преводите рязко спряха до 13 епизод и така както се казва с пръст в уста ни зарязаха зрителите с не корейски  Laughing

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 14:42 от 6o6ul4o

# 28
6o6ul4o,добре дошла  Hug

Нали съм на филмова вълна изгледах “The ESP Couple”.

Доста време му се канех,но ето дойде му времето и на него.В описанието жанра е описан като смесица от “Комедия, романтика, фантастика, криминален” и имаше от всичко по-малко + няколко аниме момента.Краят е малко неочакван,макар,че можеше да се досетя за него и щастливо романичен.
Хареса ми и Jin Goo в ролята на свенлив,странен,мълчалив и четящ мисли студент. Mr. Green

# 29
  • София
http://vbox7.com/collection:1247356

Шошулче, за този говоря! А Tantei Gakuen Q не е сериал,а филм.

А тук можете да гласувате, ако искате:

http://www.facebook.com/KoreaDotCom?sk=app_122215841202866

Общи условия

Активация на акаунт