Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 5

• 59 932
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Обожавам си ги аз тримцата - Бясното, Катеричката, НОРОН-а....  Joy Особено НОРОН-а.  Joy
И аз, особено Катеричката.

"Nothing's Quiet On The Eastern Front" thumbsup

# 61

Така е. Нищо не е спокойно за нас на източния фронт.  Laughing
Готова си, направих го. И сега отлитам, но имам преди това подарък...

# 62
  • Пловдив
2в1,благодаря за чудесната темичка.Оформлението е супер,но ми липсва ето този сладур       Tuon,не се сърди,ама и на мен ми е в графа любими.Откакто гледах Илжиме ми омекват колената като го видя Crazy
Докато миткосвах по балкана сте изписали доста.Попрегледах ви едната вечер ама днес не мога да ви стигна  Laughing
6o6ul4o,добре дошла!

# 63
Тайна, викаш да сложим и някоя снимка на актриса, та, ако някой мъж наднича в темата тайно да има с какво да оплакне и той око Joy.

Изпълнявам веднага с една актриса, която няма много роли (участвала е само в Pasta и Partners, а сега се снима и в един от многосерийните им сериали), но е изключително красива. И няма как иначе, все пак е била Мис Корея 2006. Това е Lee Ha Nui(Lee Honey)

dovede, не съм го забравила, ама нека остане някой и за следващите теми  Laughing Hug

# 64

Така е. Нищо не е спокойно за нас на източния фронт.  Laughing
Готова си, направих го. И сега отлитам, но имам преди това подарък...

Laughing
Тримката така са много сладки,но очичките ми се насочват (неусетно) и  към горния десен ъгъл Laughing
Да знаеш,че си го копирах Mr. Green и подаръчето също,а преди това и самото клипче си свалих.

dovede,как да се сърдя Laughing той е създаден да бъде обичан.

Харесвам Shin Min Ah в "лисичката" повече,но и в The Devil

# 65
  • DE
Леле хора какво правите вие. Нямаме в цивилизацията една седмица и сега не мога да смогна да изчета коментарите. Че и нова тема сте направили. Поздравления, хубаво е че феновете на азиатските филми се увеличават. Подозирам за инвазия на азиатска продукция в близките години. Не че Китай не владее и сега света. Но сега наплива ще е малка културна азиатска революция.
Та за какво щях да пиша, а да за Хиро(Дже Джунг)който харесва японски сериали, трябва да гледа този http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=931. Ролята на Хиро не е голяма, но пък е запомняща се, момчето взе награда за най-добър второстепенен или май беше за дебют. Но на мен филма много ми хареса, а се надявам че ще се хареса и на друг. А да и оста на "Ирис" понеже съм голям фен на Биг Бенг освен "Алелуя" имат и японска версия на оста на Ирис, явно е за японският пазар. Изключителна песен, една от любимите ми. Клипа също е страхотен, но аз съм страшно пристрастна. Откакто започнах да гледам азиатско първите две години слушах само остове. Докато един ден се загледах какво аджеба толкова слуша дъщерями(също голям азиатски фен) и открих каква невероятна музика имат. По принцип си падам по японските, защото езика ми е много приятен, но и има и доста корейски попадения. Та ето я прословутата японска версия

# 66
  • София
   Едно сладурче!  И още едно!

# 67
Та за какво щях да пиша, а да за Хиро(Дже Джунг)който харесва японски сериали, трябва да гледа този http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=931. Ролята на Хиро не е голяма, но пък е запомняща се, момчето взе награда за най-добър второстепенен или май беше за дебют.

Свалям го! Благодаря за предложението. Аз от няколко дни официално съм фен на JaeJoong. Тъкмо да се зарибя както си му е реда.  Laughing

Заговорих за Бясното и Катеричката ... Tuon, поздрав и за теб.  Laughing

# 68
rossonera, хайде гледай го и после сподели впечатление, че аз още не мога да му се наканя въпреки, че освен JaeJoong участва и друг мой любимец Tamayama Tetsuji.

дането, с тази песен направо ми бъркаш в мозъчето. Нямам си на идея колко пъти гледах клипа с анонса за ИРИС по японската телевизия и то само, за да слушам част от песента, докато излезе цялата официално.

# 69

Заговорих за Бясното и Катеричката ... Tuon, поздрав и за теб.  Laughing

мерси  Hug Чак ми се догледа отново.Обаче знаеш как да ме размекнеш Laughing

Едно сладурче!  И още едно!

Искам да дойде да ме  цунка за лека нощ:2hug2:

Ама сега трудно ще се настроя за "Rise of the Planet of the Apes" Thinking

# 70
  • София
  Aз искам розичката от косата му, да си спя с нея  Joy!  На 4-та серия съм от Честното момче, намерих и другия, за нотариусите, който ми написа ти, Tuon  Hug!

# 71
rossonera, хайде гледай го и после сподели впечатление, че аз още не мога да му се наканя въпреки, че освен JaeJoong участва и друг мой любимец Tamayama Tetsuji.

Добро утро! Ако има днес тук празнуващи Богородички - да им е честит празника!

Tamayama Tetsuji и на мен ми е любим. Гледах преди време двете части на BOSS.

Започнах Sunao ni Narenakute. Вече съм на 2-ра серия и историята ми харесва. Освен, че се наслаждавам на JaeJoong (страшно ми харесва с този цвят на косата тук) и Tamayama Tetsuji, определено Nagayama Eita ми грабва окото с отлична игра, а до сега не бях гледала нищо с него, въпреки богатата му филмография.
За Hero JaeJoong мога да кажа също, че шапка му свалям - говори страхотен японски. Потърсих и повече информация за това какви езици още владее и се оказа, че говори и прекрасен мандарин (те това е изкуство, братче). Браво на тези момчета от TVXQ/ DBSK/ JYJ - изключително талантливи!

Сцената на 36-та минута от 1-ва серия с участието на Tamayama Tetsuji ме изненада...

Благодаря на дането, че ни представи снощи сериалчето!

И тъй като всичко в сериала започва от една много популярна социална мрежа, а аз съм с малко резерви относно този вид общуване и запознаства, ще видя и по-натам в сериите как точно са представили нещата.

Само не искам да остана с впечатления - Facebook ме пита какво мисля, Twitter ме пита какво правя, а Foursquare ме пита къде съм... и изведнъж се оказва, че живея в интернет.  Laughing

И нещо за "Добро утро" и "Приятен ден"...  Който иска да го събужда, аз не се наемам.  Laughing

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 08:55 от rossonera

# 72
 Aз искам розичката от косата му, да си спя с нея  Joy!  На 4-та серия съм от Честното момче, намерих и другия, за нотариусите, който ми написа ти, Tuon  Hug!
Laughing Ако се решиш да гледаш този с юристите се приготви за едни японски закачки,най-вече когато го питат за нещо се появява екран с въпроса и възможните отговори Laughing,но не е дразнещо и не прекаляват.
Незнам дали преди си гледала Horikita Maki,но тук е доста различна.
Аз след като го гледах написах,че такъв серил трябва да има и за законите в Б-я,ще са в помощ Mr. Green

# 73
  • София
   Гледала съм я два пъти, единия в Куросаги, другия не го помня кой беше  Embarassed.

# 74
  • Пловдив
Честито на всички,които празнуват Голяма Богородица!

Общи условия

Активация на акаунт