Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 5

• 59 951
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Kim Hyun Joong, Kim Bum, Kim Joon,Kim JaeJoong - това име Ким ми се струва доста разпространено.

Kim е фамилия. Както при нас са популярни - Иванов, Петров, Георгиев...

# 91
Kim Hyun Joong, Kim Bum, Kim Joon,Kim JaeJoong - това име Ким ми се струва доста разпространено.

Аз си мислих ,че на всички готини мъже им казват Ким Mr. Green hahaha

# 92

Хаха, не, не. При тях, както и при японците първо се изписва фамилното име, а след това малкото.
Kim  е една от най-популярните фамилии, след нея се нарежда Lee, Park и т.н.

Много ме дразнят американците, когато обръщат имената им т.е. поставят ги в ред като нашия - първо името, а след него фамилията. В IMDb са така и се бъркам много понякога. Първо трябва да го прочета по-внимателно, че да вдяна, дали не го познавам дадения актьор.

# 93
..................... Не съм го гледала все още в двата му най-известни сериала - Iljimae и Time Between Dog and Wolf......................

Голям пропуск, голяяяяяям ooooh!

И малко клюкинки, жълтинки, скандалчета ..........

Тези дни най-обсъжданата новина е свързана със сериала "Spy Myung Wol". Актрисата Han Ye Seul, която изпълнява една от главните роли е отказала да продължи снимките на драмата след скандал с режисьора. В последно време непрекъснато се е оплаквала от натовареният график на снимките и, че била изтощена, а и е поискала смяна на режисьора, с който е имало неразбирателство още от началото на снимките. Нещата обаче се влошили още повече след като последните 2 дни не се явила на снимките без да предупреди, като по този начи е принудила целият състав да чака в готовност повече от 16 часа. Последната новина е, че е напуснала Корея и е отлетяла за САЩ, където живеят родителите и. Под въпрос е продължаването на драмата.
Не му върви на Ерик нещо с драмите след като излезе от казармата. Първо "Посейдон", а сега и това...... Weary

Един от любимците тук по-познат като Катеричката се снима в нова историческа драма Deep Rooted Tree, която ще започне излъчването си в края на Септември. Той ще изиграе ролята на младия Крал Sejong. Участие в драмата ще вземе и още един млад идол от популярната група Super Junior Kim Ki-Bum

А други любимци са присъствали на откриването на собствената си фотоизложба наречена "Mine" и включваща техни снимки от световното им турне, което беше по-рано тази година. Третият член  от триото е "присъствал задочно" заради ангажиментите си към драмата в която участва.

И последно за сега........ батко ви Рейн излезе с клип на най-новата си песен “Busan Woman”, за която се казва, че е базирана на лични преживявания.

# 94
А други любимци са присъствали на откриването на собствената си фотоизложба наречена "Mine" и включваща техни снимки от световното им турне, което беше по-рано тази година. Третият член  от триото е "присъствал задочно" заради ангажиментите си към драмата в която участва.

Позволяваш ли от мен да е една впечатляваща снимка от представянето на тази изложба? От събота сутринта си я гледам.  Joy  Един за ушенцето, друг за брадичката...

# 95
  • MJF
Хм прекъсването на "Spy Myung Wol" не е загуба. Понеже не харесвам пародии а Ерик ми падна в очите с този избор. Последно с добро го помня с Que Sara,Sara  и после....бози.  Peace мое мнение. А е жалко за актьор с такава харизма.

Тези прекъсвания ненадейни на корейските сериали чак са ми забавни. При този " странен" начин на правенето им е чудо че има толкова завършени  Laughing

Нария , специален  Hug

Laughing Ако знаех колко конкурентки имам за Song Seung Hun нямаше да признавам а тихомълком щях да ви дебна  Laughing

Уф ужасно е да почне човек текущ сериал и да чака субтитри за всеки нов епизод.  Утре дано пуснат поне на 7 епизод на Scent Of A Woman.

# 96

Само един е и е финландец - Kimi Raikkonen.
 Laughing
Приятна вечер.За днес ви изоставям,една друга любов ме зове да го слушам как пее Mr. Green

# 97
След като nioba беше така добра да ми напомни не само за морето, ами и за "още нещото" smile3515 няма начин да не бъде наказана newsm48

smile3534  love001

# 98
Здравейте момичета,с малко закъснение...да почерпя ....вече с по едно кафенце и закуска,за вчерашният празник/бях именничка  Wink/.....
заповядайте....

кафе и закуска....

ако някой иска да хапне плодове.... Wink

И за всички послушни момиченца,по една близалчица.... Wink

Сега можете да се отпуснете тук и да релаксирате... Peace

# 99
merydit,честит празник   bouquet
Благодаря за кафенцето,тази сутрин имам огромна нужда от него.

# 100
merydit, да си жива и здрава Hug.

Tuon взе кафето, а пък аз, нали съм "скромничка"  newsm56, взимам плодовете и близалката и отивам да се опъна на диванчетата до басейна Innocent newsm47

# 101
merydit ,честит празник!Много късмет!Благодаря за почерпката!

Kim Ki-Bum,отново Ким!

# 102
Добър ден и от мен!

merydit, честит празник! Всичко най-добро.

pavlinaio, тази фамилия сега ще те преследва.   Laughing

Виждам сега, че снощи тук е публикуван Song Seung Hun... Аз не успях да се запиша, че ми излезнаха едни преводи да правя, но пък за сметка на това цяла нощ бях с дискографията на F.T. Island и сладкото гласче на Lee Hong Ki в ушите.

Поздрав от мен с една от последните им песни.

П.П. Тайна, нали Lee Hong Ki си ни е слабост...  Heart Eyes

# 103
rossonera,смятам че е крайно време да ме настигне поне един
с тази фамилия. Нямам претенции кой ,но бих се радвала да е Бом,но ако друг е по-бърз
няма да се разсърдя ,я! Joy Joy Joy

# 104
rossonera,смятам че е крайно време да ме настигне поне един
с тази фамилия. Нямам претенции кой ,но бих се радвала да е Бом,но ако друг е по-бърз
няма да се разсърдя ,я! Joy Joy Joy

Joy  Joy  Joy

Имаш огромно право!!! Аз нямам нищо против да ме настигат с фамилии Song, No, Lee, Park...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт