Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 9

• 94 716
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
и на мен ми стана интересно -ама като е само долният,значи това е опаковата страна  Rolling Eyes

# 661
  • Бургас-Несебър
здравейте момичета, да само долния конец е преждата и предполагам се получава този ширит, както, когато не ти са регулирани натягането на горния и долния конец - при мен се получава такова накъдряне на долния, когато горния е на по-малки цифри - 1,2, а когато е на 4 шие добре. Може би се прави на принципа , както се шие ластичен конец, болчето на совалката го разхлабваме за да може да минава конеца. И да , само от долната страна при шиене се получава това, ама аз така си правя е подгъвите, лецето на подгъва на мен ми се вижда конеца от калерчето, не от голямата макара.
Това и изцяло мое, непрофесионално мнение и може и да греша, но от това което разбрах от превода и по пътя на логиката...
Ох, стана много дълго и объркато, но като завърша това, което шия в момента, определено ще го пробвам този ширит, става чуден за декорации на дрехи. Вчера си курих 4 копчета и 1 цип - 2,50лв дадох, погледнах и цени на ширити, то по-марко от 2.00лв/м няма - и при вас ли са на тази цена - много скъпо ми се вижда всичко в Бургас  Sad
Лек и ползотворен ден на всички!!! Hug

# 662
Оверлог настройвам като всички конци са различни цветове,много трудно,изисква време,но аз така се справям.И моят мъник все ми върти бремзите и доста  често го настройвам.Успех Peace

# 663
  • Варна
Може ли да ми кажете колко метра плат ми трябват  за късо сако-дамско?

# 664
  • Бургас-Несебър
Може ли да ми кажете колко метра плат ми трябват  за късо сако-дамско?

до колкото ми е известно дължината на сакото + дължината на ръкава, ако е двойна ширина, ако е единична, два пъти по толкова - това е за едноцветен плат, без да трябва да се спазва наслагване на шарки.

ако нямаш много опит в шиенето, вземи си малко повече, и да остане, все ще намериш приложение. Peace

# 665
  • Варна
Благодаря megy_snbouquet

# 666
Момичета от софия, къде мога да намеря ластик - плат, в различни цветове, какъвто имат примерно някой пижами на ръкавите, поли и панталони вместо колани, не съм сигурна как се казва.

# 667
Момичета от софия, къде мога да намеря ластик - плат, в различни цветове, какъвто имат примерно някой пижами на ръкавите, поли и панталони вместо колани, не съм сигурна как се казва.
Може да използваш всякакво трико с ликра, то е достатъчно разтегливо за да се получи желания ефект.  Grinning

# 668
Няма ли да се отпусне, трябва ми за панталон за бременни Simple Smile

# 669
  • Пловдив
Аз имам два спортни панталона с колан от обикновено трико с ликра, но с времето се отпуснаха и съм нанизвала вътре широк ластик. Та.. според мен не е много устойчиво. Но за беременно коремче ще е мекичко. Може в горния край, който ще идва над коремчето да нанижеш ластична връв и да я стягаш с онези пластмасовите джаджи като за качулка (не знам как се казват). На мен така ми беше удобно  Peace
Ако успя да разбереш нещо от обясненията ми...  Joy

# 670
  • Пловдив
Бени,
казват се стопери
 Hug

# 671
идеята на benitta е добра, защото трикото найстина се отпуска. Party

# 672
Благодаря ви, сега оства и да открия магазин където продават Simple Smile

# 673
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Няма ли да се отпусне, трябва ми за панталон за бременни Simple Smile

аз да се изкажа непитана  Blush
аз не ги харесвам много тези панталони и не си купих. тъй като растях само на корем, то си носих моите си панталони (нося все с ниска талия). по едно време не можех вече да ги закопчавам и ползвах това.
отделно си направих няколко колана от ластично трико, защото и блузите ми станаха къси  Mr. Green
та ги слагах коланите между блузата и панталона. сега тези колани ги нося като пола, че още не си влизам в дънките  Whistling
с тези колани относително лесно можеш да си раздвижиш облеклото  Peace

лека бременност  Hug

# 674
Някой може ли да каже как се прави роза /тип навита/ от плат?

Общи условия

Активация на акаунт