Коремът вече ми тежи,но до ОКТОМВРИ бебчо в мен ще си стои!

• 28 658
  • 693
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Ох, големи емоции, голямо притеснение... И в една друга темичка чакам да роди една мама, която също се мъчи от снощи...

Дано всичко със Съни и беболина е наред!  Praynig  Praynig  Praynig

Деси Енчева, да се прибира довечера у дома и да не мърда от леглото. А искаше и да пътува тя...

Клеопатра, донесла си ни прекрасни новини за СаринкаHug  Hug  Hug Безкрайно много се радвам за борбеното ти съкровище и за теб, майче!  Hug  Hug  Hug Дано само с такива новини да влизаш тук!

Аз да ви се похваля, че от тази сутрин вече си имам дата за секцио, само се моля да успея да стигна до нея.  Praynig

# 586
Момичета, пишете по бавно, че кой ще ни направи темата! Вече сме на 40-ста страница. Преди май Пепи ги правеше първите!

# 587
Един ден пропуснах да ви чета и колко много новини . Дано всичко да е на ред с Съни Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig и нетърпеливата госпожица  Praynig Praynig Praynig Praynig . ще чакам с нетърпение нови новини .
Деси Енчева дано се оправи по-бързо и да се прибира вкъщи  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Клеопатра много добри новини от теб  Hug много се радвам  Hug

# 588
  • Пловдив
Минавам само да ви кажа,че още не знам нищо.Не си вдига телефона и само я мисля...уфф Tired

# 589
Здравейте мамчета, включвам се набързо. Вече съм в отпуск по майчинство и имам доста неща да свърша, след това ще почивам.
Пуснах един линк от фейсбук за един конкурс в списание "9 месеца". Благодаря на тези, които вече харесаха снимката ни!
Моля Ви, за по един глас...благодаря!  bouquet
Ето и линка:http://www.facebook.com/media/set/?set=a.266829283344659.80860.130552273639028#!/photo.php?fbid=266830793344508&set=a.266829283344659.80860.130552273639028&type=1&theater

Първо трябва да се хареса страницата на списанието и след това снимката!
Хубав ден на всички и до скоро!:)
Целувки!

# 590
Деси,стискам палци и за теб и бебка.
Клеопатра,насълзих се докато те четях Hug Hug Hugза теб и борбената Сара.

Момичета във фейсбук в профила на Съни,са й честитили за бебчето.Явно е родила.Стискам палци всичко да наред

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 14:01 от iveta76

# 591
Флучия - възглавница за кърмене съм виждала в Хиполенд.

Mariyag - мисля, че дават АМ без да питат ако си секцио, защото бебето в някои случаи го дават на 3-ия ден. Според мен няма нужда да си приготвяш шишета за болницата. Ако пък се наложи, за което не ми се вярва, все някои ще ти донесе. Но първите 5-6 дни бебчето яде много малко и затова в повечето случаи, да не казвам всички - отслабват до 10 % от теглото след раждане, до изписване.

Patrisia - не знам защо трябва да се влиза в болница за болничен. На мен АГ ми дава без проблем всеки път. Аз в началото много повръщах и така се започна с болничните, но след като отмина този период, не можех да се върна на работа, защото не ми понасяше стоенето по цял ден на крак, друга причина е нямало. А не мога да повярвам на отношението в болницата и в Португалия - безобразие е! Но спирам до тук, че много мога да се набера по въпроса:(

Mela - В 3-4 месец много ме сърбя корема и колкото повече нарастваше, започваше да се бели, обели се целия. Мажех го по 3-4 пъти  на ден, не го осатвях сух и се чувствах добре. Някои мои приятеки казват, че стриите се появяват или след като родиш или след като започнеш да отслабваш, защото кожата по-рано е опъната и не се виждали. Аз сега имам нещо като разширена веничка на корема. Това май е стриичка:(

Dessy_encheva - щом няма разкритие, всичко ще е наред, важното е, че е под наблюдение.

Съни - аз като се пробудих към 9:00 ч. веднага се сетих за нея. Съни, чакаме да се уверим, че сте добре и двечките и да се зарадваме спокойно:)

Клеопатра - всеки път тръпна като видя, че си писала. Много се радвам за вас. И само хубави новини да научаваме за всички.

Аз си позволявам да хапвам от всичко - вчера и аз изядох един невероятно вкусен дюнер, макар, че си е опасно с тях, но ходя от места, където знам, че има големи опашки и месото не застоявя, а и са най-вкусни. Синьо сирене също ядох преди 2-3 месеца, но по малко, защото ми идва по-тежко.

# 592
Ауууууу, толкова съм щастлива за Съни! Дано всичко е минало нормално. Явно вече си има бебенце щом инфото е от фейсбук. О, толкова се радвам!
Моля се всичко да е наред! Praynig
Радвам се много и за малката Сара, малка сладка мишка!
Ама как ме присви коремът като си помислих за раждане!:)

# 593
  • Пловдив
Нося новини!
Нашето момиче е герой!Родила е чак днес сутринта в 9:15 след 17 часа мъки,без никаква упойка.Имаме си още една принцеса-Алина.С перфектните мерки от 2960гр,50см!Голяма и силна мома.
Всичко е наред,и двете са добре.Бебка е при нея и даже я чух да промрънква.Много мило ми станаа Heart Eyes
Мама има шевове и вътре и вън и доста се е намъчила.Каза,че не би го избрала ако знаела.Съжалява,че е родила така.Но най-важното е,че са добре нашите момичета и всичко е зад гърба им вече! Hug
Тя каза,че ще и носят лап топ по-късно и може и да се включи.
Това е засега. Hug

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 14:16 от Desert`Rose

# 594
  • Пловдив
Ей, супер новина.

Да са здрави и двечките. Съни да си почива колкото може повече и бързо да се възстановява.

Ама наистина голяма мома се е родила- особенно за 34-та седмица.  Simple Smile

# 595
Да са живи и здрави и Съни и малката баебка, тя за седмиците си е с чудесни размери.
silvi-85 аз зеднитре теми за мое най-голямо съжаление не съм вече в Португалия, а в Смолян. Ако си бях в Портгалия нямаше да ми се случи мисля, че в предните теми съм писала за прекрасното отношение към бремнните.

# 596
Честито, Съни!!! Страхотна новина!!!
Да ти е жива и здрава Алина, много да ви радва, цялото семейство! Виж, тя си е знаела, че е готова, затова е тръгнала да излиза  Grinning Бързо да се възстановяваш и с пълна сила да се наслаждаваш на малката си принцеска Hug Hug Hug

# 597
Хеееей Съни, честито милааа, да сте живи и здрави и двечките, госпожицата е с идеални мерки  smile3501 леле толкова се радвам и така се развълнувах  Blush сълзичките ми не спират да текат, браво Съни справи се прекрасно дори и след 17 часа мъки съм сигурна, че резултата си е заслужавал, прегръщам ви силно и много цунки  Hug   love001   love001   love001

# 598
Ехаааа, сигурна бях че няма повод за тревога! Да е жива и здрава малката Алина!! Да е радост и гордост за мама и тати и батко Боян да я пази много!
Аз всъщност мислех че чакаме Изабела  Simple Smile Ама тя си е съвсем доносено бебе, представям си какво щеше да стане ако си беше дочакала термина...  Grinning

Дано Съни да се възстановява бързо от тежкото раждане, скоро ще е забравила мъките и ще остане само хубавия спомен от срещата с мъничето.

И на Деси и на Сара бързо прибиране вкъщи!  Hug

# 599
  • Близо до реката ..........
Привет на всички  Heart Eyes

Толкова много новини за един ден  Hug

Съни, честито за малката принцеса Алина, да си носи хубавото име със здраве, бързо възстановяване и да се прибирате скоро вкъщи! bouquet

Деси, стискам палци всичко да е наред  Praynig

Клеопатра, много се радвам за вас и хубавите новини, които ни донесе за Сара, дано все така да продължава да наддава и расте здравичка  Hug Hug Hug

Сийн, ще се опитам да дойда на срещата довечера, защото много ми се иска да се запознаем, но пък сама не ми се пътува вече, ще се опитам да измисля вариант....  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт