Коремът вече ми тежи,но до ОКТОМВРИ бебчо в мен ще си стои!

• 28 656
  • 693
  •   1
Отговори
# 600
Честита принцеса на Съни! Мерките й наистина са идеални! Да радва мама и тате и батко и да е здрава и щастлива.
Да ви кажа като прочета за такова раждане -17 часа и честно да ви кажа напълно се отказвам от нормалното раждане  ooooh! Може да е биете, но май ще съм секцио по желание...още се чудя де.
Ако беше дочакала терчина си, сигурно 4кг щеше да стане девойката.
Стискам палци за Деси, дано всичко е наред и да се прибира вкъщи Praynig Peace
Много се радвам за Сара, добре наддава и дано скоро са си вкъщи.
Аз съм на ЖК следобяд и да стискате палци да сме пораснали малко, че като гледам как бързат бебчетата, ние с нашите 1200 гр сме до никъде още Sad

# 601
Браво на нашите момичета Hug И какво хубаво име само!!!! Да е жива и здрава малката- тя с това тегло си е супер, все едно си е в 9 месец!
/ох 17 часа...../

# 602
  • София
Честито Съни! Сигурна съм, че мъките бързо ще ги забравиш. С тази красива принцеса те чака само радост!   bouquet  bouquet  bouquet

# 603
Браво на двете момичета!!! Hug Hug Hug
Съни, ами то на бебка и е станало тясно и затова все е искала да излиза  Simple Smile
Радвам се, че трудното вече е минало, бързо възстановяване ти желая и за да си гледаш малката кукла, а и баткото също. Hug

# 604
Честито Съни! Да ти е жива и здрава малката принцеса и дано това да е последното изпитание пред вас и от тук нататък само щастие и усмивки!
Браво ти си герой!!!

# 605
Съни, Честито и от мен! Много хубаво име сте избрали! Пожелавам на Алина да бъде много здраво и весело бебче! Хайде взимай лаптопа и разказвай, че тук те чакаме просълзени от вълнение!

# 606
 Party Ех колко се радвам на новините от Клеопатра и Сара!!!  Joy

За Sunny също стискам палци - хем бебето да е добре, хем тя се е оттървала по-рано.

baby_neutral  Давай Суни!!! След някой друг ден и ние те следваме!  Crazy

Момичета ако няма кой да ни направи нова тема, аз предлагам да се нанесем при ноемврийки. Временно! И на всеки пост да си слагаме заглавие 'Октомври' или нещо такова, да се знае че сме ние!

Флучя - поръчай си една възглавница за кърмене от Англия.

http://direct.asda.com/Red-Fossil-Widgey-Nursing-Pillow/002650363,default,pd.html

Ще ти излезе много по-евтино отколкото да я купиш от БГ. Аз или Windy може да ти кажем как става.

Grinning  Grinning  Вчера ходих на видеозон - бебчо е вече цели 2 килограма .  Joy  Party  Има си косичка и ще е с голямо челце.  Naughty  Ние бяхме с маза и детето, всички строени и нетърпеливи да видят бебето и сонографката ми вика:
- Виж, прилича на тебе!  newsm78
За миг да ви кажа се хванах, а тя си е правила майтап с мен разбира се!  Laughing  Laughing Laughing

Също така ги убедих че искам секцио и се наложи доста да се потрудя но най накрая склониха. Много мислих над моя избор, четах и ваште мнения тука. Накрая се обадих на братовчед ми, той е анестезиолог тука, и той ме подкрепя в моя избор, и маза ми и той каза че бил много притеснен от нормално раждане и предпочитал спокойствието и предсказуемостта на секциото. Пък и аз няма да раждам повече, това ще ми е второ бебе и с него приключвам, на стари години не ми се гледат тинейдзери.

Joy  Joy   bouquet  Имаме страхотна новина от Sunny докато сам писала!!   bouquet

Sunny - С H Е С Т И Т О !!!!!   bouquet

Определено сам със секцио - вижте какво става!!!

# 607
Ку-ку! smile3534 newsm62

Имам си лаптопче и интернет,малко бавен,ама върши работа.ММ сега го донесе,ще им обърна внимание на тях и като си тръгнат ще пиша.Целувам ви мноооооооооого!

# 608
  • София
Честито на Съни, да е жива и здрава малката Алина   bouquet, а на мама Съни - бързичко възстановяване. Прекрасни мерки има малката принцеса, съвсем като доносена.   bouquet

# 609
Честито бебе Алина! Да расте здрава, голяма, нежна и добра, да изпълва мама, тате и бате с много гордост!:)
Дано Съни бързо се възстанови след раждането.  bouquet
Момичета, не всяко раждане е тежко...както знаем от друга тема, при някои бебетата изхвърчат като тапи и мамите почти не разбират какво е станало. Да мислим, че може да сме като тях!:)

# 610
Съни, да сте живи и здрави двечките кукли Hug Hug Hug Hug Hug. Нека това е най-голямото ти изпитание с нея и от тук занапред да ти носи само усмивки и сълзи от радост и горост Hug

Браво и на Саричка, все така и само хубави новини Hug Hug Hug

Деси, дано нещата с теб са вече наред! Видях, че беше на "балкона" по едно време. Пиши като можеш, да не те мислим!  Hug

# 611
  bouquet Sunny, честито!
И аз те целувам и теб и бебе Алина!

Хайде с нетърпение чакаме да разказваш и снимки искаме!

Стискаме палци бързо да се оправяш!

# 612
ЧЕСТИТО СЪНИ!!!
Ти си героиня! 17 часа, с контракции през определени минутки  Shocked От тук нататък само здраве и радости с двете съкровища! Ох, олекна ми, че всичко е наред Simple Smile
Момичета, скоро сме и ние наред Simple Smile, времето тече толкова бързо. Малко се успокоявам, като виждам, че въпреки, че някои бебчета не са от търпеливите - са добре:)

Нямаме новини само за Ава Sad

# 613
  • София
Честита ви малка принцеса, Съни! Дано да е много здрава и щастлива и да внася само радост във вашето пораснало семейство  Hug Бързо възстановяване на теб и дано бързичко се приберете вкъщи!

# 614
ЧЕСТИТА МАЛКА ПРИНЦЕСА, СЪНИ.
Да сте живи и здрави и да ви предстоят безброй много хубави и незабравими мигове.
Ти си герой , всичко мина и сега остава само да се радвате една на друга   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт