Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
Какви са мненията на участниците относно методите на раждане?
Какви са притесненията на бъдещите майки по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно методите на раждане?
-
Какви са притесненията на бъдещите майки по време на бременност?
-
Какви са промените по време и след бременността?
-
Какви са мненията относно споделянето на негативни емоции по време на бременност?
За
То му било тясно на детето, те искат да го държат вътре! Любопитка!!! Щом Дезърт е чула принцесата да мрънка, значи бебчо си е при СЪни и всичко е наред...Прекрасни новини!!! Дезърт - и на теб благодарим за страхотните новини!
Аз раждах 12 часа и сега съм планирала около 3
една нощ лежане в болница, на гладолечение, една система Кормагнезин, недокументиран преглед с ехограф, изследване на кръв, урина и влагалищен секрет, 3 ампули но-шпа и това е. а изследванията са ми супер. след гадното отношение и бъркоченето без ръкавици дори не установиха какво ми е-контракции не регистрираха, не се потвърди и съмнението за бъбречна криза
а бяха адски болки, разбирате ли-кръст, корем.....лежах и плачех
милото не ме беше виждал такава и много мъжки се държа-гушкаше ме, държеше ми ръката
много ви благодаря,че сте ме мислили и сте ми стискали палчета-положителната ви енергия достигна до където трябва
ама защо реши да се правиш на герой и да не си искаш упойката, не знам-и аз раждах 17 часа, но бях с упойка
не съм герой, но май повечето герои са и безумци. момичета, искайте си епидурала и не му мислете

) и има време до самото раждане. Оставиха ме в предродилна зала, ММ си тръгна,а аз зачаках да дойде момента. Правиха запис на тоновете на бебка, след това пак ме прегледаха и разкритието ми беше 2 см. Оставиха ме да си лежа и да си засичам контракциите,като станели на 2мин. да съм им кажела.През това време толкова ме болеше,че не знаех на кой свят се намирам.Контракции на 5 мин.,а болки нетърпими...
Казаха ми,че няма да се ражда скоро,ами да си почина(как се почива с такива болки?!
Да се правя аз на герой...
Но като видях Али забравих за всичко!!!!
Вече не ме интересуваше нищо, само мисълта за нея ме беше обвзела,радвах се,че е добре,че й няма нищо и че мога да я гушна най-накрая.Толкова мъничка,беззащитна и сладка....На мама момиченцето! 
Хайде да се възтановявате бързичко и до 2-3 дена да сте си вкъщи сега ще видя снимката която си качила! Много целувки от мен!!! Да цункаш по носленцето малката душичка от мен!