Коремът вече ми тежи,но до ОКТОМВРИ бебчо в мен ще си стои!

• 28 494
  • 693
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
 Съни честито !!! Да е жива и здрава малката душичка. Да ви радва много

Леле аз от вчера не съм влизала и каква изненада  newsm30 За пловдивската среща съм на линия, ще дойда момичета

# 616
Честита ти красавица Алина, мила Съни!!! Да е здрава, любопитна и много палава : ) да суче, да наддава и дано цял живот има такова собствено мнение по въпроса, което в крайна сметка се оказа правилно  Heart Eyes То му било тясно на детето, те искат да го държат вътре! Любопитка!!! Щом Дезърт е чула принцесата да мрънка, значи бебчо си е при СЪни и всичко е наред...Прекрасни новини!!!  Дезърт - и на теб благодарим за страхотните новини!
Деси, май ще ти се размине Белоградчик тази година : ) А погледай още малко ТВ в къши, поне 3-5 седмици и тогава пак се замисли за Белоградчик : ) Успех!!!
Мацки, аз нали отскоро ви чета - някой знае ли колко време Съни е раждала първия път...не, че има някаква зависимост, от любопитство питам Flutter Аз раждах 12 часа и сега съм планирала около 3  Flutter дори се притеснявам, че  няма да има време за упойка (първия път бях без, затова сега гласувах задължително С)...та така. А в Майчин дом има ли интернет?...
Прекрасни, прекрасни новини! Молих се да е голямо и здраво бебче, но чак такива размери...Браво! Сигурна съм, че и нашите майчини молитви имат значение, мили ми момичета...
Целувки!

# 617
Честито Съни.Да ти е жива и здрава госпожицата.Да расте щастливо и засмяно дете, а на теб бързо възстановяване. bouquet  bouquet  bouquet

Не се плашете от нормалното раждане.Аз като раждах предния път 12 часа да не си мислите, че е било съпроводено с непрекъснати зверски контракции.Истинските контракции бяха последните 2-3 часа.Който има по- болезнен цикъл няма да му направят кой знае какво впечатление, а и бързо се забравя.Не забравяйте, че зора при секциото е след това.Поне 6 месеца след това трябва да се пазите.Моя съвет е ако нямате сериозни проблеми да не си го причинявате сами. Лекари ви плашат, защото им е по- лесно за 15минути да вземат повече пари и няма да им губите времето.

Много се радвам за добрите новини и от Сара.Дано скоро се гушка с мама в къщи.

# 618
Честито, Съни! Да е жива и здрава малката бонбонка!
Момичета, чак сега си давам сметка, че се започна! Пожелавам си всички да имаме бързи и леки раждания! Нямам търпение Съни да разкаже!
Благодаря ви много за информацията за възглавниците! Мисля да отида първо до Карфур - тези от линковете ми се сториха безумно скъпи Sad

# 619
привеет!
и аз съм тук-не родих, ама и никой не знае какви бяха тези болки,какво беше това чудо. днес се самоизписах, понеже така им имам доверие на тукашните доктори,че не ми се разправя ooooh!една нощ лежане в болница, на гладолечение, една система Кормагнезин, недокументиран преглед с ехограф, изследване на кръв, урина и влагалищен секрет, 3 ампули но-шпа и това е.  а изследванията са ми супер. след гадното отношение и бъркоченето без ръкавици дори не установиха какво ми е-контракции не регистрираха, не се потвърди и съмнението за бъбречна криза Thinking а бяха адски болки, разбирате ли-кръст, корем.....лежах и плачех Cry милото не ме беше виждал такава и много мъжки се държа-гушкаше ме, държеше ми ръката Heart Eyes а Лили колко плака, милата-насълзявам се като си спомня Cry нещо се случи с мен снощи и никой не знае какво е, но важното е, че цялото семейство сме заедно и сме добре Hug много ви благодаря,че сте ме мислили и сте ми стискали палчета-положителната ви енергия достигна до където трябва Hug

И сега-честито момиченце на Съни  bouquet добре,че се беше подготвила, явно си имала предчувствие Grinning ама защо реши да се правиш на герой и да не си искаш упойката, не знам-и аз раждах 17 часа, но бях с упойка Peace не съм герой, но май повечето герои са и безумци. момичета, искайте си епидурала и не му мислете Peace Съни, обнадежди ме,че дори и моята беба да се роди по-рано, всичко ще е наред с нея Hug

А за Сара как се зарадвах нямам думи-като си отворих форумчето от телефона в болницата, първо за Сара прочетох и тогава осъзнах,че чудеса са възможни, стига да има кой да помогне те да се случат. затова реших да се махам от Търновското АГ-ако бебата бе решила все пак да излиза, не вярвам да имаше кой да помогне да се случи чудото Naughty

Много хубав ден е днес Hug

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 16:18 от dessy encheva

# 620
Деси, радвам се, че се появи...стискай фронта, че сме на един термин! Мила, и аз бях в четвъртък с болки и контракции в Майчин дом и нищо не се установи...Но предната бременност, точно около месец преди да родя имах като твоите болки - корем, кръст, изпотяване, изтръпване...абе после разбрах,ч е са родилни. Казаха ми, че съм получила маточна дейност някаква, според някои съм направила и някакво разкритие, но нищо не се разбра...Няма значение, важното е, че си вкъщи. Мисля, че всеки ден е важен! Не го мисли какво е било - сега добре ли си? Имаш ли болки? Секрет някакъв? Я си измери и температурата! Успех, мила!

Хариела - кога ти е секциото?

# 621
Прекрасни новини! Честито,Съни! Да жива и здрава малката бебка!!!!!

# 622
Деси, радвам се, че се появи...стискай фронта, че сме на един термин! Мила, и аз бях в четвъртък с болки и контракции в Майчин дом и нищо не се установи...Но предната бременност, точно около месец преди да родя имах като твоите болки - корем, кръст, изпотяване, изтръпване...абе после разбрах,ч е са родилни. Казаха ми, че съм получила маточна дейност някаква, според някои съм направила и някакво разкритие, но нищо не се разбра...Няма значение, важното е, че си вкъщи. Мисля, че всеки ден е важен! Не го мисли какво е било - сега добре ли си? Имаш ли болки? Секрет някакъв? Я си измери и температурата! Успех, мила!

благодаря много, добре съм-снощи изпитвах точно това, което описваш. санирах се с Гинепрал, но-шпа и магнезий и след 30 минути бях в РО с отшумяващи болки, та може и затова да не ми регистрираха контракции Thinking

# 623
Ехаа, какви прекрасни новини за днес!
Честито Съни! Да ти е жива и здрава принцесата! Бързо възстановяване на теб!  bouquet
Деси, радвам се, че и при теб всичко е ОК. Дано да нямаш повече такива тревоги и като дойде същинският момент всичко да мине като по мед и масло.
Браво и на малката-голяма Сара! Дано скоро всички тревоги около нея да останат в миналото Grinning
Като гледам колко се разбързаха тези бебоци взе да ме дострашава. Ние имаме малко певече от 2 месеца до финала и още много неизвестни. При мен каката беше с краците напред и лекарите бяха категорични за секцио. Сега бръмбъзлъкът се е завъртял с главата надолу, или поне така беше преди 3 седмици, та се надявам този път да се получи за естествено...но това така или иначе може да се пецени чак в последните 1-2 седмици преди момента.

# 624
Съни, честита ви рожба!!!Нека да ви е жива и здрава и много да ви радва Heart Eyes

# 625
Момичета,ММ досега беше тук с Бо.Останаха само за 10-тина минутки обаче.Боян много се радва на бебка,гали я по бузките,беше много милоооо...Щях да се разтопя.Оставиха ми лаптопа,но интернета малко бавен,но става...Иначе аз съм сама в стая,а Али си е при мен.Донесоха ми я към 1 часа някъде.Казаха ми,че после ще дойде някоя акушерка да видим как ще се справя с кърменето,та чакам сега да се появи...
А докато чакам-да ви напиша за ражадането....Но преди това,да ви кажа,че не всяко раждане е такова,така че не се стряскайте и не го мислете толкова! Wink

Аз на 21.08 срещу 22.08 през нощта имах доста силни контракции и ви писах,че почти се бяхме запътили към болницата.Ама контакциите отминаха,аз се успокоих и си легнах.На сутринта на 22.08 нямах никакви болжеки,никакви оплаквания...Нищо. Да,ама към 12 часа почнаха едни контракции,бая силнички,но не им обърнах много внимание,тъй като не се случва за първи път...Легнах и зачаках да спрат,но вместо това се засилиха и станаха на 5-6 минути.Станах и звъннах на ММ да се прибира,че да ме кара до болницата,защото съм с много силни и регулярни контракции.Започнах да преглеждам багажа за болницата,докато го чаках,оправих всичко.Звъннах на майка,че с Боян бяха у сестра ми и й казах да се прибират,че ние ще тръгваме към болницата и докато говоря с нея водите ми изтекоха!(тя Дезъртчето ви е писала,че съм с почти изтекли води,ама това "почти" се отнасяше за часовете,в които съм в болницата,а иначе водите си ми бяха изтекли Wink). Казах на бързо, че водите са ми изтекли и няма да мога да говоря, след което се изтрелях директно към банята.Преоблякох се, обадих се на моя доктор и айде към болницата.
Беше вече към 16 ч. Прегледаха ме и се установи, че имам само 1см. разкритие(който си го имах от 5 дена Tired) и има време до самото раждане. Оставиха ме в предродилна зала, ММ си тръгна,а аз зачаках да дойде момента. Правиха запис на тоновете на бебка, след това пак ме прегледаха и разкритието ми беше 2 см. Оставиха ме да си лежа и да си засичам контракциите,като станели на 2мин. да съм им кажела.През това време толкова ме болеше,че не знаех на кой свят се намирам.Контракции на 5 мин.,а болки нетърпими...  ooooh!Към 20 :30ч. усетих, че контракциите ми станаха вече на 2 мин.,а болката вече беше непоносима. ConfusedПрегледаха ме, но разкритието не беше мръднало - 2 см и толкоз. CloseКазаха ми,че няма да се ражда скоро,ами да си почина(как се почива с такива болки?! Twisted Evil). Към 23ч.  моя доктор дойде, прегледа ме - развитие никакво Tired, а контракциите си бяха увеличили интервала. Тогава каза, че ще ме включат на система, защото много време стоя с изтекли води. И така в 23 и 30 ч. ми включиха системата,а тоновете на беба си се следяха постоянно.С тази система стоях до 1 ч., а разкритието пак  2 см.  ooooh!Самите контракции бяха безумно болезнени и имах чувството, че ако ММ ми падне-няма да остане жив.Сега ми е смешно,ама тогава... ooooh!Та,тогава ми спряха системата.Всички покрай мен родиха и останах само аз. Tired
Към 3 ч. ми сложиха антибиотик, заради изтеклите води и като ме прегледаха - разкритие 3 см. Голямо развитие, направо да паднеш.... ooooh!Контракции пак започнаха  да зачестяват и ставаха още по-болезнени.  CryКъм  5 ч. ми сложиха вагинална таблетка за подпомагане на разкритието.
Към 7 без нещо вече разкритието ми беше към 4-5см. и ме включиха отново на система. Ама преди това ми направиха клизма и като отидох в тоалетната,налегнаха ме едни контракции,няма излизане... Twisted EvilКонтракциите станаха вече неудържимо болезнени, имах чувството,че няма да издържа и минута повече,гадеше ми се от болка. Cry Сложиха ми бусколизин в системата, за да ме отпусне малко,че аз казах,че не искам упойка, но нямаше такъв ефект. Към 8ч. разкритието ми беше 8 см. и ме преместиха в родилната зала.Тогава реших да поискам упойка,защото не издържах вече,а и бях изморена,контракциите допълнително ме изнервяха и едвам ги търпях,такива болки бяха...Ама лекаря ми вика:"Я не се излагай,виж колко болка изтърпя,сега ще си искаш упойка,потрай малко скоро ще свърши всичко" Twisted Evil.Аз мислих,мислих и накрая го послушах,ама после ми идваше да го хвана за гушата за дето ме накара да си стоя без упойка... #2gunfireДа се правя аз на герой... TiredКъм  8 и 30  толкова силно ме болеше,че чак сълзи започнаха да ми текат,а аз се мятах на магарето като обезумяла,освен това бях толкова изтощена, че между контракциите заспивах направо. Към 9 без нещо вече ми казаха да напъвам и аз уж напъвах, ама толкова ме болеше + това и бях изтощена,че направо нищо не правех.100 човека ми надвиснали над главата и ми викат,мен ме боли,изморена съм,ядосах се,после пък ми стана криво и избухнах в сълзи.... ConfusedТогава доктора започна да ме натиска по корема и след доста усилия в 09:15ч се появи малка сладка Алина. Heart EyesА докато напъвах имах ужасни прорязващи болки,чувствах се много зле,имах чувството,че няма да стане Confused...и хем рева от яд и болка,хем напъвам,направо някакъ ужас беше....  BlushНо като видях Али забравих за всичко!!!! Simple Smile Вече не ме интересуваше нищо, само мисълта за нея ме беше обвзела,радвах се,че е добре,че й няма нищо и че мога да я гушна най-накрая.Толкова мъничка,беззащитна и сладка....На мама момиченцето!  Heart EyesНямам думи да опиша чувствата,които ме обвзеха след като я видях...То трябва да се изпита,не може да се разказва....А като й чух гласеца, се разплаках от щастие и облекчение,че всичко е наред,че е добре....Знаех,че тия мъки са си заслужавали на 100%. Wink
Нооо...хубавите мигове приключиха,когато ми я взеха...Сложиха ми упойка да ме шият,но усещах всичко и на всяко бодване подскачах като луда на магарето,много ме болеше. Close Имам 10 външни и 23 вътрешни шева Tired,не мога да си сядам на Д-то,много ме боли. Към 10 и 30 ч. дойде и ММ да ни види.Беше ми безкрайно хубаво да виждам гордостта и обичта в очите му, а особено като видя Алина..милия ми той,текнаха му сълзички и на него,а като го гледах как я гушка се почувствах безкрайно горда и щастлива...Цялата изтръпнах от вълнение и радост... Heart EyesПосле той си тръгна,а аз дремнах 1-2 часа,докато ми донесоха малката.

А да ви кажа-да се посмеете малко на мой гръб Laughing.През нощта направо издивях,когато ми бяха най-силните болки.Звъня аз на ММ и му крещя по телефона,че за секс вече само ще си мечтае.Изкарах си целия ад на него,такова викане му виках...Веднага да дойде,дая съм го оправела,да види какво е Mr. GreenИ сутринта като дойде и ми вика "Ей,Звяр,как си" GrinningТа новия ми прякор е Звяра...Вика ти беше като някоя откачалка по телефона,аз се смея-ти ми крещиш...
А една акушерка минава и вика:"Амии,ти да я беше видял..Разорлена,коса стърчи на всякъде,тя се озъбила и вика по телефона,още малко и пяна щеше да й излезе" LaughingТа си се представих като някое чудовище от детските филмчета Crazy

Качих една снимка на Али в албумчето,да се запознаете с рошавата ми кукла. Grinning

И не на последно място-Благодаря ви от все сърце за всичко!Много ме разчувствахте,докато четох. Cry Hug HugБлагодаря и на Дезъртчето,че не ме забрави и тя дори и за минута! Heart Eyes HugБлагодаря ви на всички,много сте ми мили.Целувам ви! Hug Hug Hug Hug Hug

Ще изчезвам да чакам тая акушерка да се появи,та да видим какво ще стане с кърменето...

А за темата-аз имам готова на компютъра,ще накарам ММ да ми я прати по и-мейла и ще се пробвам аз да я пусна,ако не стане-ще я пратя на Пепи или на някой там,който изяви желание.

# 626
  • варна
Ох ,докато си напиша моето и тя Съни се включила .
Честито мила ,много радост да ви носи малкатата  сладурана ,разказа ти много ме развалнува. Hug
Браво и на Сара че е толкова борбена ,дано скоро да се приберат и да се гушкат с мама и тате.
Сега си видях иследванията и са добри ,много съм доволна ,утре ще ги покажа и на доки .Ще видим и бебка на УЗ.

# 627
Съни, честита рожба!   bouquet   bouquet Избрали сте прекрасно име  Heart Eyes Желая ви здраве и на двете и бързо да ви изпишат и да се прибирате вкъщи  Hug Докато четох поста ти първо плаках, а после се посмях   Laughing Peace
Деси, радвам се, че си си вкъщи вече и че всичко е наред!  Hug
за пловдивската среща- остава ли уговорката? ако да- ще дойда в 6,30 в Скалата. Предлагам да влезем направо вътре, защото вън е ужасна жега и да не се изчакваме на слънцето  Peace

# 628
Сънииии, разплака ме, толкова е развълнувах от разказа! Много си се измъчила, дано отсега само красиви, щастливи мигове ви чакат! Успех с кърменето на малката принцеса!

# 629
Честито СЪНИ! Да ти е жива и здрава малката мишонка! Много да радва теб и тати! Hug Hug Hug Hug Поплаках си на поста ти за раждането изживях това което си преживяла...но финала.. наистина се разциврих толкова е мило като си я видяла малката мишчица!  Hug Hug Hug baby_neutral Хайде да се възтановявате бързичко и до 2-3 дена да сте си вкъщи сега ще видя снимката която си качила! Много целувки от мен!!! Да цункаш по носленцето малката душичка от мен! Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт