Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
Какви са мненията на участниците относно методите на раждане?
Какви са притесненията на бъдещите майки по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно методите на раждане?
-
Какви са притесненията на бъдещите майки по време на бременност?
-
Какви са промените по време и след бременността?
-
Какви са мненията относно споделянето на негативни емоции по време на бременност?
Спести ми усиулието да си разказвма моето първо раждане-същото беша, но не съм викала, псувала или заплашвала никого. Това-за девойките,които сега ще ги стреснем с тези дълги мъчителни раждания-с епидурал не се вика, псува и крещи
Е,виж за викането....
Браво!
И все пак тя е права, че това си е индивидуално, дано при всички останали да мине възможно най-леко

, моето първо раждане също беше много тежко, което само потвърждава мнението ми, че е напълно безсмислено в днешно време да се правиш на герой /на какъвто се направих аз първия път
/, да не всички раждания са такива, дори май напротив, но винаги има шанс на теб да се падне честта. За това съм ЗА раждай си нормално щом искаш, но не е зле да помислиш за упойка и да си родиш съвсем цивилизовано.