ЮЛЧЕТА с любов и грижи обградени - "Добре дошли в Родени"!!!

• 32 585
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Хелоу и от нас.  Hug
Чета ви, но време не ми остава да пиша.Каката е ваканция и купона е на маХ Simple Smile От 1ви тръгва на градина. И при нас ревността е с пълна сила. Сякаш не е моето добро детенце  Sad Нооо в началото беше още по-зле, та се надявам да се уреголират нещата.
За слинга моя е Slingi. Една приятелка от родени 2008 ги произвеждаше.С него се родих направо.Дария постоянно виси по циците ми.Яде, пълни пампи, спи - нооо все плътно до мен.Така са ми свободни и 2те ръце Simple Smile
Ето линк - за слингове
http://www.youtube.com/watch?v=uyYQXaiCYKI&feature=related

Приятен ден момичета  Hug

# 136
Босилек: и ние се кърмим през половин час рано сутрин, очите ми светят като фарове  ooooh!  Tired
Цвети: не съм се консултирала с ортопед за столчето за кола, но като го купувахме в магазина ни казаха, че е здравословно да седи без прекъсване в него до час и половина.
Честити месечинки на празнуващите!!!   party006
Дани е с разстройство от снощи...  Sad Не знам дали да се консултирам с лекар, няма Т, а и поне сега не се напъва като ака и е по-спокоен...

# 137
Дани е с разстройство от снощи...  Sad Не знам дали да се консултирам с лекар, няма Т, а и поне сега не се напъва като ака и е по-спокоен...

Котката, как разбра, че има разтройство? По-добре е да се консултираш с педиатъра. И аз по едно  време имах такива съмнения, но педито каза, че когато са с разтройство акото воднисто, а тогава просто Митето по-често акаше, но по-малко.

# 138

Котката, как разбра, че има разтройство? По-добре е да се консултираш с педиатъра. И аз по едно  време имах такива съмнения, но педито каза, че когато са с разтройство акото воднисто, а тогава просто Митето по-често акаше, но по-малко.
[/quote]

Ами преди акитата бяха като "питки", а сега са като каша, но не са воднисти.

# 139
аз тогава намерих това http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

може да ти е полезно и да прецениш дали трщбва да се обадиш на доктор Simple Smile

# 140
Здравейте и от мен,
Моите поздравления за новата тема ,браво Танче!
Съжалявам но не ми остава много време да се информирам, то хранене,разходки,сън и отново същото  понякога за мен не остава лично време!
Момичета да питам ние с млакия бебок почти минахме само на АМ защото установих че кърмата не го засища и понеже плаче му давам по лесния вариант от шише, вчиро правих опити на на 3 часа с помпа изцеждам около100 мл давам ги от шише на малкия, но той отново търси!Знам че понятието рядка  или некалорична кърма е погрешно, но след като не се наяжда  съм принудена да давам АМ и днес установих че дори първо да го сложа на гърда вече не иска да суче т.е търси лесното биберона
Незнам какво да правя да продължа ли с опитите за смесено хранене или да останем само на АМ?
Искам да попитам майките който правиха вече обичая погачи на своите деца правиха ли покани за събитието , ако некой е правил може ли да ми подскаже какъв текст е необходимо да има в поканите?
Цвети и нашия  малчо заспива в кошчето,явно поради наклона му помага или облекчава коликите но щом заспи повече от 1 час не го оставяме вътре, затова предварително слагаме една пелена но не тензухена и като заспи хващаме двата края и малкото вързопче лесно пренасяме в кошарата !
Лек ден на всички!

# 141
Привееет Hug

Честити месечинки на Симона на Петя и на Лаура на Нутела!!!  bouquet Hug

Ние днес си напавихме една хубава разходка, НО... първо ни чу целия вход на излизане (нали още нямаме работещ асансьор), бебо доста поплака, но бързо заспа, после реши, че да се яде (кърмим) навън е много гот, та се хранихме/дохранвахме на 2 пъти hahaha ooooh! добре, че не ми пречи да кърмя където и да е, от Коско съм претръпнала, та така bowuu hahaha

Коско пък много ме ядоса и си изяде боя, че и леко наказание отнесе, сега спинка, а на мен ми е едно кофти, едно гузно... Sad Ама не може все да има капризи какво и кога да яде и по колко и да мрънка, от което идва проблема с повръщането, та се надявам след днес да спре вече с това! Напоследък не иска и да дъвче и яде като гъсоче, в резултат, на което в 5 сутринта си върна вечерята, та смехяхме чаршафи, дрехи.... бебо и той реши, че точно по това време няма да спи ooooh! абе, купона беше пълен Whistling

За връщането/повръщане и Радостин връща почти след всяко ядене, мисля, че е от лакомия, четох една хубава (според мен) статия от тук, ето я!!

За ревността за сега пу-пу не мога да кажа, че има ревност или не я забелязвам Embarassed Иначе преди няколко дни ми каза, че искал и той да суче, ама не можело, понеже вече бил голям Hug Иначе е опитвал от чаша млякото на бебето и му хареса, но не искаше повече, та сега, ако иска ще цедя пак hahaha

Още не съм записала бебо при педиатър, ама се чудя при кой да е, че на Коско нали не искала "проблемни" деца, понеже аз НЕ  правя всички имунизации, просто някои са абсолютно излишни, като тези за хепатит, например, НО това си е ЛИЧНО мое мнение!

Утре ще ходим да ни четат Чистата молитва, а в неделя ще е Погачата и съм много радостна имам чувствотто, че предстои някакво голямо събитие! Hug Joy hahaha bowuu

Намерих и една статия за увеличаване на лактацията, ако на някой му е интересно ТУК е!!!

Здравейте  Heart Eyes
На бързо успях от тук от там да ви прочета не запомих много.Днес на Джани много не му е ден почти цял ден не е спал заспа преди малко и цял ден повръща оф много ме притеснява това повръщане и мен
....Ходим по лекари първо за повръщането после за главичката.Незнам какво ще излезе.....

И Симона ми повръща почти след всяко ядене  Rolling Eyes Би ли ми казала, защо ще ходите на лекар заради повръщането, нещо притеснява ли те? И ако си ходила вече, какво ти каза доктора?
А с главичката какво не е наред (може да си споделяла, но аз да не съм видяла   bouquet
Та и аз като Петето нещо не съм разбрала какво те притеснява в поръщането и аз ще се радвам ако споделиш.
Дано всичко е ОК, Цветка, сподели какво те притеснява!

Ами, за сега това от мен, до после! Flutter Hug

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 16:17 от Bulechka™

# 142
Още не съм записала бебо при педиатър, ама се чудя при кой да е, че на Коско нали не искала "проблемни" деца, понеже аз НЕ  правя всички имунизации, просто някои са абсолютно излишни, като тези за хепатит, например, НО това си е ЛИЧНО мое мнение!
Танче, не че съм привърженик на ваксините, но все ми се струва че с тях избирам по-малкото зло. Като преболедувала от Хепатит Б искам да ти кажа, че това е една често срещана болест с ужасни последици, много скъпи лекарства и ако стане хроничен направо си е  #2gunfire

# 143
Честита месечинка на празнуващите  ura

Благодаря Ви за честитките  bouquet
Ето и почерпката /със закъснение  Embarassed/

Ние днес бяхме на консултация. Ураааа вече е голям Simple Smile Моят малък мъж сега е 4470гр. и 57см. И ние сме на смесено хранене. На следобедните храния започвам да давам по 30гр. Миломил /ако поиска и колкото иска/. Житото и бозата при мен имаха ефект, така че продължавам с тях.
за ревността малката ми дъщеря много ревнува Cry незнам вече какви методи да прилагам Confused не иска да ходи на градина /а е 3-та група/, за най-малкото почва да плаче....абе ужас
Лек ден на всички!

# 144
Още не съм записала бебо при педиатър, ама се чудя при кой да е, че на Коско нали не искала "проблемни" деца, понеже аз НЕ  правя всички имунизации, просто някои са абсолютно излишни, като тези за хепатит, например, НО това си е ЛИЧНО мое мнение!
Танче, не че съм привърженик на ваксините, но все ми се струва че с тях избирам по-малкото зло. Като преболедувала от Хепатит Б искам да ти кажа, че това е една често срещана болест с ужасни последици, много скъпи лекарства и ако стане хроничен направо си е  #2gunfire

newsm10

Теди Стоилова 100 гр не ти е  никак малко кърмата, не се отказвай, започни да храниш на по-често и повече през ноща, хапвай лактогонни храни и пий повече течности и ще се справите. Ако дохранваш давай с лъжица или чашка, иначе ще го отбиеш до 1 седмица, или купи друи шишета които пускат по-малко. Стига да искаш да кърмиш  Peace

# 145
Още не съм записала бебо при педиатър, ама се чудя при кой да е, че на Коско нали не искала "проблемни" деца, понеже аз НЕ  правя всички имунизации, просто някои са абсолютно излишни, като тези за хепатит, например, НО това си е ЛИЧНО мое мнение!
Танче, не че съм привърженик на ваксините, но все ми се струва че с тях избирам по-малкото зло. Като преболедувала от Хепатит Б искам да ти кажа, че това е една често срещана болест с ужасни последици, много скъпи лекарства и ако стане хроничен направо си е  #2gunfire

Знам, права си!!!
Но искам децата ми да са еднакво третирани, в смисъл, ако единият не е имунизиран, и другият да е така! Може и да е грешно, но аз така мисля!!!

А и цялата работа е заради бележката за детските, не че с 35 лв. ще им купя каквото им е необходимо на децата, но защо пък да ги губя, като ми ги дава държавата!

Ще отида сега на късмет при някоя лекарка в мед. центъра зад блока да видим дали ще запише бебо, пък каквото стане! Ще пиша! Hug

# 146
Привет Simple Smile

ЧЕСТИТА ПЪРВА МЕСЕЧИНКА НА ЛАУРА И ВТОРА НА СИМОНКА !!!!
Много приятно си изпразнувахме вчера месечинката на малката, даже съм качила няколко снимки във фейса, който иска може да ги разгледа Simple Smile

Иначе като, че вече взехме да спим по-спокойно нощно време ( да не дърпам дявола за опашката) и вече 3та нощ си поспивам по 3 часа някъде  Sunglasses. Днес от рано сме по улиците, даже се престраших да кърмя за втори път навън и то в едно от най-посещаваните заведения в града. Готиното беше , че си бях с кърмаческата туника от лятната колекция на Буба Мара и ми беше много удобно и дискретно. Решила съм да си упия поне още едно такова потниче, че да се подсигуря за по-дълги излизания Wink

Иначе да се похваля, днес се сдобихме със столче за кола на Maxi Cosi ( благодарности на Джен и една моя приятелка за инфото) Чакам таткото да го донесе сега от София и да го тестваме Simple Smile Утре пък съм си харесала да си взема от Продавалнка и един слинг... абе яко ще се заредим Wink

Танче, тази статия много ме успокои , че тези дни и нашата малка госпожица взе нещо много често да връща, но по малко, та като я прочетох се успокоих! Даже я отпетнах, за да я покажа после на мъжа ми и той да се успокои  Peace

Айде аз чакам включване от Америка на скайп, да видя една моя приятелка какво ни е напазарувала Wink

# 147
Относно ваксините: искам да Ви попитам (понеже много се заговори против тях последните години) дали познавате поне едно дете, което е пострадало сериозно от ваксина (но не приятелка на една приятелка казала, че племенника на братовчедка и...), а лично да познавате майка на такова дете, защото аз не съм срещала нито един такъв случай и ми е малко странно, че толкова много мами са против ваксините...

# 148

за пелените - ползваме на памперс, сега взех 3, но два пъти ми пропуснаха - единия път се наака до ушите, а другия, докато пишкаше пропусна през крачето, беше се навил много странно там. Двойката вече му стяга на крачетата, но се надявам да няма повече инциденти  Whistling

:

И мокрите кърпички на Памперс са пълен боклук.  #2gunfire От 2 дни ползваме и дупето се зачерви, а преди ползвах някакви куче марка за 1.60 лв. около 90 бр. и си беше добре.  Thinking

# 149
^KOTKATA^, аз работя с деца с увреждания и голяма част от родителите твърдят, че проблемите им са се появили в следствие на ваксините, но това не може да се каже със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт