ЮЛЧЕТА с любов и грижи обградени - "Добре дошли в Родени"!!!

• 32 565
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
и започна хленченето заради коликите.И не толкова рев, колкото проплакване от време на време.
Цвети,за твое успокоение ще кажа,че Калоян не мрънка,а така реве,че получавам един звън в ушите!Все едно го дерат това дете!

После стана в 04:30 , пак яде, повръща, преобличахме се ...
оф,и ние сме така,но Коко спи до мен и след нощните кърмения по-малко повръща(или никак),вероятно защото по-малко се движи.Ако го надигна да го оставя в креватчето сигурно ще повърне
Форестче ,нищо чудно да са ти пукнали някое ребро.Случва се доста често май,като почнат да ти скачат по корема...Моята кума я боляха ребрата 2-3 месеца.Дано при теб да е нещо по-безобидно!
Хей,какво става със срещата на софийските мами?Хайде другия уикенд да се видим някъде!

# 556
Rakkaus, един доктор ме натискаше много здраво, за да избута Габи. Беше бая едричък и много силно ме натискаше...беше се отпуснал в/у мен направо  Crazy

# 557
  • София
Здравейте мамчета! Предложение за заглавие:

Зреят ябълки и круши мама Юлчето си гуши Laughing   bouquet

# 558
  • София
Цитат
Can Can за машинките на Райд ли става въпрос?Тези с таблетките за контактите?
Ако става въпрос за тях и ние вкъщи имаме.Купихме си, защото не се издържа, а педи каза, че можело и не пречело, пък и имам познати, които са го включвали при малки бебета и били много доволни.Да ама това така мирише, че аз не го търпя, какво остава за детето и спряхме да го включваме.Та сега търся алтернатива.Страх ме е да диша тия изпарения и това си е!
Да, машинката е на Райд, но самите таблетки са Bros. Наистина ги препоръчвам - изобщо не миришат, не виждам особена реакция от страна на бебето, а и цената им беше много добра. Пробвай - нищо не пречи.

# 559
Софийската среща къде се замисля да бъде  Blush

МокаКуин, при мен сигурно е било само натъртване.
Тия дни ме хващат разни кризи...Знам, че всички тук сме родили и едва ли на някоя от нас й е било лесно. Просто изведнъж ми се струпаха толкова промени и болежки  Blush Надявам се всичко да мине по-скоро  Praynig А като погледна Габи и сърцето ми се изпълва с любов  Heart Eyes, забравям за всички неразположения.

# 560
naiema, какви са тези гривнички?За първи път чувам  newsm78 От къде се купуват?
Чувала съм, че се продават в аптеките, но аз ги купувам от един магазин за рибарски принадлежностти. Но те имат аромат на някакво натурално масло.

# 561
здравейте

аз да попитам за колажа че съм пропуснала-може ли някой да ми каже за какво става дума  newsm78

иначе снимка добавих........  Whistling

# 562
здравейте

аз да попитам за колажа че съм пропуснала-може ли някой да ми каже за какво става дума  newsm78

иначе снимка добавих........  Whistling

Правим колаж със снимки на бебчовците, да ни ги има юлчетата на една.  Peace

Павел с дънките и бялата ризка ли е, че не е описана?

# 563
Can_Can много благодаря за инфото, ще ги пробвам със сигурност, че ако чакам докато сложат дограмата.. по-добре на поляната пред блока да спя  ooooh!
Rakkaus завиждам ти за липсата на комари  Embarassed да приемаш съквартиранти до към Октомври?  hahaha
forest-че присъединявам се към отбора на кризите  Sad .В последно време съм ужасна.Сърдя се.нервнича,плача често.Давам си сметка,че е от умора,но бързо слизам на земята.Знам,че не само аз
съм в това положение и тежко или не детето трябва да се гледа.
MocaQueen дано скоро мине този период  Peace Ужсно е да гледаш детето как се мъчи и нищо да не можеш да направиш.Дано скоро отминат вече коликите и оставят бебоците на мира   bouquet
А за повръщането аз съм си виновна.Много го подмятах след като се нахрани и резултата беше преобличане на него и на мен.Иначе не повръща.Имаше един момент, в който връщаше на фонтан, но отмина  Hug
naiema благодаря   bouquet около нас рибарски магазини колкото искаш, аптеки също, така, че ще пробвам.
Тая жега ще ни разсипе.Нито да си навън, нито да си вътре.....

# 564
[quote

Правим колаж със снимки на бебчовците, да ни ги има юлчетата на една.  Peace

Павел с дънките и бялата ризка ли е, че не е описана?
[/quote]
 да

# 565
  • София
Здравейте мамчета!
При нас тия дни нещата са спокойни и гледам да сложа ред в къщата, че наближава погачата.
Франсето, моя малчо още кара на 2-часово хранене само през нощта прави паузи от по 3-4-6 часа, както му дойде. Аз действам така, пъха ли си юмрука в устата значи е гладен и бутам цицата. Не е имало път да ми откаже Blush
Тия дни доста често спи между паузите като го оставя в количката и започна да обикалям из апартамента и се унася. Ама следобедите решава, че се е наспал и почва да будува и да иска да го занимавам иначе почва да мрънка.
За обличането - обличам го по боди с къс ръкав и евентуално чорапчета. През нощта тези дни взе да става по-хладно и го обличам с боди с дълъг ръкав и чорапчета или ританки. Ако го завивам, то е за да му се загрее коремчето и да заспи. Слагам завивката само на коремчето, че иначе се дразни и я изритва.
За комарите - при нас се намираха един, два и май го ухапаха, но за един ден му мина. Обаче, когато се вмъкна богомолка в детската (на 7 етаж сме), таткото се осъзна и за един ден монтира комарник Peace
За помощта на таткото - нямам думи да го нахваля. Негово е задължението за смяната на памперсите и през нощта чака да го нахраня и извикам да смени памперса. Докато го сменя, аз отивам да лягам, а той после ако е нужно го дундурка и приспива. Обикновено се прибира от работа към 6-7 часа и аз го чакам готова за разходката. По време на нея се отбиваме и в магазина за нещо за вечеря. Мога и още да разказвам, ама да не го урочасам fingerscrossed

За Софийската среща предлагам Борисовата градина - има всякакъв транспорт от всякъде и асансьори за количките на подлеза. За деня си мисля дали не е по-подходящо през седмицата, че уикенда е посветен на бащите да си видят децата. Лично на мен всяко излизане ми е ограничено в рамките на около 2-3 часа заради кърменето. Моя бебок го кърмя със силиконови зърна и има кърмения когато е много шумен и буен и около мен всичко става в кърма. Не мога да си представя каква картинка ще представляваме ако тръгна да го кърмя навън. Другите мами, които кърмят със силиконови зърна, правите ли го навън и как се справяте?

# 566
  • София
Ракаус,ами вчера нали се прибрахме по обяд и бях много изморена,та съм заспала с децата Embarassed и затова не си ме видяла Wink

# 567
  • София
За колажа- има една мама, която е качила две снимки на бебето си! Моля слагайте само по една Peace

# 568
За колажа- има една мама, която е качила две снимки на бебето си! Моля слагайте само по една Peace
две са

# 569
две са

Да, две мами са. Но нищо, просто избрах тези, които ми се връзваха по-добре.  Peace

Аз друго си мислех. Има някои от доста активните мами тук, които не са качили снимки...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт