ЮЛЧЕТА с любов и грижи обградени - "Добре дошли в Родени"!!!

• 32 572
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз друго си мислех. Има някои от доста активните мами тук, които не са качили снимки...  newsm78
Като Танчето, например  Grinning И Сашето, на Юлето не виждам, Мишето на Джен, май и Дани на Ели, също го няма Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 18:06 от petya_

# 571
  • София
Форест, много неприятно. Не го разбирам това с натискането на корема, което практикуват тук (не знам всъщност дали в чужбина някъде се прави). Да не би да ти е спукал някое ребро? Дано скоро ти мине  Hug

Цвети*, заповядайте с малчо Wink

Наталче, дано си си поспала, нужно си е!  Hug

маргаритка, аз кърмя със силиконови протектори и си се кърмим навън. Първите пъти беше малко сложно, но се свиква. Аз бързичко свикнах да закрепям дискретно протекторите и да си разкопчавам сутиена без беборана да ги събори.

За срещата - Борисовата градина ми звучи добре Simple Smile

# 572
  • София
Форест, много неприятно. Не го разбирам това с натискането на корема, което практикуват тук (не знам всъщност дали в чужбина някъде се прави)....
Поне аз незнам тук да се прави  Peace Според мен, тази практика в България е абсурдна  ooooh! Не мога да си представя някой да ми скача на бременния корем  #Crazy

# 573
  • Sofia
Фейт, при мен започва косопад лека полека  Close
Това при мен си е една от "екстрите" на бременуването.
Направо се виждам в чудо.
Почва към 3-4 месец и продължава няколко месеца.
Много неприятно.
Лошото е ,че нищо не ми помага. Пробвала съм разни мазила, шампоани, ампули, хапчета - не! Докато не премине там периодът не спира.

Асанс. на Орлов мост не винаги работи. Казвам само, че не е сигурно да се разчита на него.
За срещата може и да се включа, ако сме се прибрали.

# 574
Izchakaite me molq za kolaja, che sme na moreto i ne moga da kacha snimki sega.

# 575
За косопада: май лека-полека и при мен настъпва, а толкова ми беше хубаво как цяла бременност ни един косъм не ми падна, явно сега ще си навакса. mirage, то затова нищо не помага.  Tired

За комарите: имаме си комарници и на прозорците, и на вратата на терасата.  Peace

Форест, недей да се депресираш, мила. Всичко ще мине. Мен също ми е гадно, още си усещам възелче на епи-то и ми е малко кофти отдолу понякога. Става ми депресиращо и на мен понякога, че нито с мъжо вече може  luvbed , нито да се върна към тренировките по езда (то не че с кърменето ще е много лесно така или иначе), но ще мине и този период скоро. Дано при прегледа ти да не се открие нещо притеснително! Praynig

За срещата: зависи в кой ден е и как е графикът на мъжа ми за него (няма значение дали е събота или неделя), но Борисовата градина мисля, че е подходящо.

За таткото: помага ми много!  Heart Eyes И с домакинстването, и с успокояването на бебчо, когато го боли коремчето, и с къпането.

За обличането:следобед след банята му обличам пижамка (или боди с ританки), през деня му обичам боди с къс или дълъг ръкав и чорапки, (но при нас климатикът в хола работи на леко, а вечер често спим на отворен прозорец в спалнята).

Аз друго си мислех. Има някои от доста активните мами тук, които не са качили снимки...  newsm78
Като Танчето, например  Grinning И Сашето, на Юлето не виждам, Мишето на Джен, май и Дани на Ели, също го няма Rolling Eyes
А де, а де, къде се спотайват!  Naughty  Crazy

Ух, мъникът нещо започна да си спи дългия сън между 18 и 00 часа и направо съм скапана, никакво наспиване... Как ли мога да му го изместя да е от 00 до 6??? Ах...  #Crazy

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 07:49 от Епона

# 576
Rakkaus, Епона, много ви благодаря за подкрепата  Hug Hug

Епона, кога ще се видим да запознаем бебоците  Mr. Green

Пожелавам на всички спокойна нощ   bouquet

# 577
Момичета, привет!

Не пиша, защото при нас е пълна лудница. По цяла нощ не спим от колики, а и съм на очни. С цеденето се справям някак си. Дани иначе е много пораснал. Сега ще кача снимка за колажа...

Надявам се да сте добре. Целувки на бебоците! Като минат очните се надявам на повече време...

# 578
Хей, здравейте, аз май от както съм се върнала в София от Шумен не съм писала.
Гледаме се с децата - на разходки по цял ден, като сложа и дом. работа - то не остава време.

Сияна започна да раздава усмивки - прекрасно е усещането да ти се усмихне сутринта и така да започне деня! Като прибавя и трапчинките, които са същите като на кака й и на баща й ...
Радвам се, че има моменти в които заспива сама.
Продължава да яде абсолютно хаотично, когато е гладна - но мисля, че така е по - спокойна.

И моята коса започна малко по малко да пада - преживява се, все в един момент спира.
Сега ще се опитам да сложа снимка и аз.

# 579
Оф, на този компютър нямам хубава самостоятелна снимка на Сияна, а в момента лаптопа е със Свилен и Ния, които са на нощен риболов. Само дано не се отплесна утре да кача снимка.

А ето двете ми момичета:
http://druppy.snimka.bg/baby/siyana.608491.24870518

# 580
Виждам, че си говорите за косопад - според мен е само от бремеността, но и от смяната на сезона. Лятото косата се изтощава много от слънцето. На мен винаги есента ми пада повече. А миналата есен беше чудо, защото за сватбата прическата ми беше подкрепена с 1 тон лак за коса и 100 фиби(това е сериозно). Не можех да я среша с дни  Laughing
Та си взех шампоан Фитовал и спрей Хининова вода. Искам да ви кажа, че ми порастнаха кичури коса направо  Laughing

# 581
Форест, много неприятно. Не го разбирам това с натискането на корема, което практикуват тук (не знам всъщност дали в чужбина някъде се прави). Да не би да ти е спукал някое ребро? Дано скоро ти мине  Hug

Прави се. На мен  ми го приложиха в комбинация с вакуум при първото раждане, защото от епидуралната не усещах кога да напъвам. Не са ме боляли ребрата, но болката при натискането  е  #Crazy.  Три пъти ми скочиха на корема. Беше кошмар. При второто раждане ми сложиха епидуралната така, че да действа докато започнат  напъните. Нямах с часове пълно разкритие т се наложи и малко окситоцинче. Не мога да кажа категорично кое болеше повече комбинацията от контракции и окситоцин или скачането върху корема ми.

Косопадът след бременност е нормален.  Каквото не е паднало по време на бременността пада след това  Sunglasses Аз съм пуснала една грива и само чакам кога ще ме подкара и мен.
При мен косата стана много лъскава  а косънът дебел и здрав след като спрях всякакво боядисване и иърусяване, къносах я 2 пъти , спрях всякакви балсами и я  мия със шампоан съдържащ уреа. Преди беше една опърпана и слаба, а сега не мога да се позная.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 22:11 от fat.wombat

# 582
Здравейте! Hug
И аз не съм качила снимка за колажа Embarassed сега сме при наще и сме почти по цял ден навън, само за обедния сън на Коско се прибираме и не ми остава време за компа, нито се сещам да снимам юнаците Embarassed Ще се опитам до крайният срок да направя някоя и друга снимка и да сложа и аз да го видите малчо какви бузки е направил Hug Така хубаво си почивам и поспивам тук.... Flutter Hug

За срещата и на мен сега Борисовата ми е ОК - сега сме в Дружба, моля само някой да ми драсне един смс Hug

Таткото, като "гърмян заек" вече много ми помага Hug

Косопад, предният път нямах, за сега също нямам Hug

Цвета, много са ти сладки девойките Hug

За всички, които пропуснах Hug  bouquet Лека и спокойна нощя! Hug

П.П. Пращайте ми заглавията на ЛС, че така мове да пропусна някое

# 583
Ще кача снимка момичета до 6-ти. Болна съм, с температура и затова не пиша

# 584
  • Варна
Здравейте,

Отдавна не съм нито писала нито чела, но при нас е пълна лудница. Едва се оправям с двамата. Не очаквах, че ще е толкова трудно. За домашните задължения изобщо време не ми остава. То си е цяло приключение да се организираме да излезем на разходка  ooooh!
Иначе сме добре. Дария е на смесено хранене. Не спи много през деня, а вечер поне 2 пъти става да хапва.
Искам да ви питам нещо - вашите бебета изградиха ли си вече режим? Знаете ли кога ще спят, кога ще ядат? Само при нас ли ден с ден не си прилича?

Ще се опитам по-често да се включам. Целувки на всичко бебеоци. Надявам се всички да сте добре  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт