ама каквото такова,гледам да сме повече навън че и хубавото време малко по малко си отива.За режима,малката яде всеки ден в различни часове,но горе долу има някакъв режим.Например още не се е събудила за сутрешното ядене
мисля че махането на нощното хренене е успешно,от вторник сме почнали и за сега минаваме само с малко чайче през нощта 
и тръпчинката също

. Като е развалнуван така хрипти, че чак стряска хората и всички питат какво му е. Развълнува се и в кабинета на педито, та тя реши, че е по-добре да не му прави сега ваксините, а да изчакаме да понамалее хриптенето. Надявам се скоро да започне да затихва, макар за сега да няма признаци.
Много по-болезнено ми беше шиенето след това и то продължи час... 

А трапчинките винаги са ми били слабост
Малката като цяло много си кротува, пък и бяхме с свекърите ми и бабата през цялото време се занимаваше с малката, чак не можех да ги откъсна една от друга
Да чукна на дърво добре сме вече... явно не са били колики, а някакъв глад, защото сега иска да яде на 2 часа ... а на мен ми е добре, че е спокойна... кофтито е , че не ще да спи.... а снощи се хранихме 1 час ( 3 пъти с по 5 мин. почивка, че пак писваше) , което за нея е супер нетипично. Да не говорим, че тя като се наяде сама се дърпа от цицата....Цяла нощ не спа искаше да си играем, или да я люлея на леглото й, та днес съм като дълбоко амортизиран парцал
За капак на всички вчера ми дойде , а днес е във вихъра си заедно с всички екстри и болежки...
Макар, че онзи ден пробвахме с термометъра от зор и нищо... та сега е знам какво да я правя... 

за всички бебчета
Естествено е да се тревожиш, че бебето е неспокойно въпреки старанието, което полагаш тя да се чувства добре и да е нахранена.
Чудесно си се ориентирала да потърсиш информация за кризите на растежа. Вероятно Болослава преминава през една от тях. В първите седмици и месеци от живота си, бебета се развиват и променят много бързо, неизменно с това се променят и хранителните им потребности. В тези периоди на бърз растеж бебетата обикновено искат да сучат на много кратки интервали от време. Понякога на майката може да й се струва, че бебето е сякаш постоянно на гърда. Всъщност това е начин то да каже, че скоро ще премине на следващ етап от своето развитие и ще му е необходимо повече мляко. При някои бебета, тези кризи, почти не се забелязват, при други са по-ясно изразени. По време на тях, някои майки предпочитат да прекарват повечето време в леглото с бебето, като го оставят да суче когато и колкото желае. Така от една страна те имат повече възможности да си починат, а бебето да е по-спокойно, усещайки мама и млякото винаги на разположение. Когато бебето суче често и неограничено тялото на майката има възможност да отговори на нарасналите му хранителни нужди. Обикновено тези кризи продължават няколко дни. 
Това би могло да е гаранция, че тя получава достъчно мляко, когато и колкото тя желае. В тази връзка би ли споделила с колко е наддала за първия месец и дали предлагаш залъгалка?

Но другата седмица ще обсъдим с док. на какво може да се дължи.
Малко след това ми пуснаха система окситоцин и се почна
Търпях до към 4-5см, когато поисках спинална упойка. Контракциите бяха много болезнени, но на около 5мин. Упойката подейства за някакво време, след което наистина започна да боли нечовешки (знаете за какво говоря
). Сложиха ми още упойка, но не подейства. Контракциите бяха вече на 2-3 мин, а аз плачех и виках от болка. Една от акушерките се разплака до мен
. Шиенето продължи около 40 мин