ЮЛЧЕТА с любов и грижи обградени - "Добре дошли в Родени"!!!

• 32 546
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добро утро момичета!Мерси за кафенцето и закуската Hug
Снощната разходка ни припадна заради дъжда,но гледам че сега е по-добре та ще можем да излезем по-късно Party
И аз нямам търпение да видя колажа Hug
Много Hug за tonynette
Аз от днес започвам да пия мед и канела,бяхте го коментирали преди време,та да видим дали ще има ефект Wink
Приятен ден на всички и много целувки за мъниците Heart Eyes

# 646
Добро утро и от мен! Докато чакам бебка да се събуди да драсна някой ред. Днес каката е на градина след 3-месечна ваканция. Изпратих я с госпожата, защото ни е съседка и е от 8.30ч на работа. Ние спахме от 21.30ч до 01ч, после в 5ч пак ядохме и сега се разбужда вече.
Цвети, и аз имам голям апетит, но поне не се отразява на кг. ми- 45 съм.
Наталче, мед и канела за какво пиете? Аз канелата я вземам сега заради кръвното, че следобед го вдигам до 140/90, а все отлагам спирането на кърмата и сериозните лекарства.
Айде ние сме будни вече и ще папкаме Hug

# 647
Добро утро!

Момичета, започвам работа по колажа. Ще ми трябват няколко дни. Много са качените снимки, което е супер! Тези, които сте качили по две, ще използвам тази, която ми пасва по=добре! Единствно, все още не знам кое е бебето с пелената на зайчета и цветенца (номер 59).

П.С.: Танка, ти така и не качи снимка...  newsm78

Хубав ден на всички!

# 648

точно пък тя, чиято беше идеята за колажа...нещо е възпрепятсвтана сигурно. Имам и тел, ако искаш да й се обадиш да я подсетиш за снимка

# 649
Добро утро!

Момичета, започвам работа по колажа. Ще ми трябват няколко дни. Много са качените снимки, което е супер! Тези, които сте качили по две, ще използвам тази, която ми пасва по=добре! Единствно, все още не знам кое е бебето с пелената на зайчета и цветенца (номер 59).

Хубав ден на всички!

Бебчето е моето  Grinning аз смених снимката и уж надписах и тази но явно не съм направила всичко както трябва. И чета тези дни,че търсите кое е бебето .... и чак сега ми просветна  Grinning
Виктория родена на 15.07.2011 /секцио/ 2600гр. 47см.  с термин 02.08.2011 /Това е за началната страничка/ smile3506

# 650
  • София
Смърфиета,ми за отслабване го пия Laughing

# 651
Не благодаря тогава  Grinning, нямам нужда Hug

# 652
  • София
Не благодаря тогава  Grinning, нямам нужда Hug

Блазе ти Hug

# 653
  • София
Добро утро!

Цвети*, мерси за кафенцето!

Наталче, аз пиех мед и канела, но ми намаля кърмата и престанах. Предупреждавам - ако кърмиш, може и да има странични ефекти.

За апетита - аз пък нямам. Имах в началото, но май след като се понормализираха хормоните, изчезна. Аз преди бременността не бях от много яшните и мисля, че сега пак натам отиват работите, но гледам да хапвам заради кърменето.

Вчера следобед и ние не излизахме заради дъжда, ама гледам, че сега слънце грее, та днес ще поизлезем. Хубав ден на всички!   bouquet

# 654
Привет Simple Smile

Аз бързам да споделя, че тази сутрин пак ме зарадва с пълен памперс   Laughing Иначе, вчера пообърка малко спането и си проспа времето за къпане и после цяла нощ не щя да спи...та сега съм доста изморена.  И при нас сега се пооправи времето , ама се надявам днес пак да попътуваме малко до Пазарджик и Пловдив Wink

Цвети, и аз имам някакъв ужасен апетит.. направо не мога да се спра... а по време на бременността нали свалих 10кг. ням какво да коментирам., грам не ми се ядеше. Сега постоянно и аз си мисля да имам нещо да си хрупам, а за сладко ( шоколад) направо ... съм като пристрастена.. И май съм качила 2 кг. от 10те свалени. Явно ще съм била слаба само като бременна и сега пак ще се дебелее  hahaha  Да знаеп , че ми е много смешо, всеки ден като вляза във форума, твоите постове за Дани, като гледам и за теб, все едно аз съм ги писала    Party
Сега чакам едни играчки за леглото, на малката дано им се кефи, че.... по цяла нощ игра с мен ...   Crazy

tonynette  Hug

Ей Много хора позачезнаха...  newsm78 Иринка не е писала въобще май в тази тема... как ли са малките сладури ... Simple Smile  Hug

Hug за всички липсващи !!! Simple Smile
Айде по-късно пак ше ви погледна !!

# 655
Дано не съм съвсем закъсняла. Качих и аз снимка в албума за колажа.

Нутела, и моето бебе е така. Вероятно  се дължи на скок в растежа. Вчера се зачетох  в 8ма, 12-13, 17-18,22 седмици и 8 и 10 месец били въпросните скокове.

# 656
Фатче, ще дадеш линк, от където си чела за скока в растежа, защото очевидно и ние сме в него, та да знам , за следващия път да не си тормозя детето  Blush

# 657
franse ,аз съм забелязала,че бебетата се развиват супер идентично и по едно и също време правят едни и същи неща или реагират по един и същи начин. На мен ми се е случвало да чета чужди постове, които са ме отказвали от това аз да пиша,защото е нужно само едно cope/paste  hahaha
Да ти кажа за играчките за легло - дано е  с най-дългата мелодия,щото аз търча като кон из апартамента да навивам за да е кротък малкия (като спре музичката и се сърди). Страшен километраж навъртам ежедневно  hahaha

# 658
Привет и от мен,
вече съм с оправена коса  Heart Eyes фризьорката изпадна в ужас като ми видя цвета на корените - оказа се, че косата потъмнявала след раждането (това не го знаех), както и да е, успя тя да се справи с това предизвикателство и вече съм с красива бразилска грива  Mr. Green  - русолява, начупена и бухнала грива, на тен и килограми не го докарвам, но съм доволна от резултата. Франсе, за боята - мояте е - LUOColor на Лореал Профешънъл, номерата й са 8.02 + 10.21. Малката пак цяла вечер и нощ пищя, но я оставих на татко й от 00ч. до 2 ч, тъй като той ходи снощи да играе футбол и да пие биричка след това, ами щом има толкова енергия - нека заповяда, аз си взех душ през това време и си поръчах пица, хапнах си я на спокойствие и си легнах. Мисля, че повече аморето няма да посмее да ме остави сама с бебето, когато е в серия да пищи след снощните двучасови приключения с нея.
Като говорите за хапване - толкова много ми се яде шоколад, направо се побърквам. Докато бях бременна изобщо не помирисвах, обаче сега е нещо страшно. Иначе аз гледам да ям въглехидрати, плодове и зеленчуци - например си правя за вечеря гръцка салата и хапвам с хляб, за обяд понякога ям супа пак с хляб, понякога аморето ми прави паста, а пък през уикендите гледаме само риба и рибни неща да консумираме.
Епона, нямам търпение да видя колажа  Hug
fat.wombat, писали сме заедно  Hug, дано да се дължат тези неща на скок в растежа  Praynig

# 659
от тук http://www.hallo-eltern.de/M_Baby/wachstumsschub2.htmhttp://www. … chstumsschub2.htm

Освен всичко моето се дере като за световно и не спи.  Как не се уморява да крещи не го знам. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт