ЮЛЧЕТА с любов и грижи обградени - "Добре дошли в Родени"!!!

• 32 552
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Ха честит празник и от мен (сутринта адски набързо излязох от форума и не ми стигна акъла да ви честитя  hahaha )

Понеже коментирате съня, аз искам да се похваля, че моя син Даниел снощи е спал от 21:00 до 05:30  Joy
А аз понеже съм меко казано кукувица, се събудих в 03:30 и до 05:30 го гледах и се чуддех кога ще се събуди  Crazy Еми аз толкова съм свикнала да се събужда на 3-4 часа, че от къде да предположа, че моето дете може да спи толкова  hahaha Баща му като разбра в колко съм станала официално ме обяви за ненормална  Joy

Отивам да  newsm28 1ironing newsm79 wash hang

# 631
Привет Simple Smile

Честит национален празник на всички !!!

Честит рожден ден на Ели !! Да си жива и здрава и много усмихната мама !!! Simple Smile

Минавам да ви се похваля, първо, че снощи малката след банята  и хапването в 22:30 като заспа, се събуди да яде чак в 05:45 !!!! А след това си хапна кротко и пак заспа, та чак до 08:45 !!! Simple Smile А след като закуси  и я оставих да си поиграят  с таткото , докато аз закуся, малката се иззака !!!!  newsm44 newsm68 newsm44 Акото си беше рядичко и съвсем нормално Simple Smile Така, че се поуспокоих Simple Smile Иначе ние вчера вечерта пак се опитахме с термометъра , ама нищо.. явно си е искала сама да си се справи Wink Аз вчера си купих от чая на хип за кърмачки, че да се подсигуря да не би да ми е намаляла кърмата та ... може и чайчето да е помогнало Simple Smile Айде аз ще полегна малко докато малката спи, че после ще трябва да уча ...  ooooh!

Цвети
  и аз се оглеждам по навик, ама като я видя че си спи и се завръщам и аз  Mr. Green

Лек ден !!!

# 632
Към мамите, които са правили Погача , освен задължителните сладки неща, сложихте ли и солени? Чета противоречиви мнения в интернет и се чуда дали да сложа или не  newsm78

Ели, честит рожде ден ! Пожелавам ти здраве и щастие ! Весел празник   bouquet

# 633
  • София
Ели, честит рожден ден!   bouquet

Честит национален празник на всички Simple Smile

Франсе, все така да ти е кротушанка Руми  Hug

Форест, аз не слагах солени неща на погачата, само сладки. Така знам, че трябва - само сладки неща, за да му е сладък животът на детето.

Ние ходихме на сутрешно-обедна разходка, че следобед го дават да вали и да гърми и сигурно няма да можем да излезем и сега малката си спинка сладко-сладко, ще взема и аз да си почина покрай нея Simple Smile

# 634
Към мамите, които са правили Погача , освен задължителните сладки неща, сложихте ли и солени? Чета противоречиви мнения в интернет и се чуда дали да сложа или не  newsm78

сложих мезета, сирене, кашкавал и маслини  Peace хареса се и се изяде повече отколкото от сладките и тортата  Peace

# 635
Ели, честит рожден ден и от мен   bouquet

Бамбина от вчера пищи почти нон-стоп, само като суче мълчи и директно заспива на гърдата ми и като я преместя, пак отново...да ви кажа, вчера така се изнервих, че даже креснах, горкото дете... днес заспа в колата, ама не мога по цял ден да обикалям по улиците с колата, да не говорим, че на моменти направо заспивам на волана...направо ме побърква

Ели, честит рожде ден ! Пожелавам ти здраве и щастие ! Весел празник   bouquet

слагах и аз солени неща, дори сандвичи и баница, бира, те свършиха - сладките останаха

# 636
Аз съм си харесала един пакет на Нилана със сладки и солени нещица. Такъв поръчахме за сватбата като идваха да ме взимат и редовно в офиса като има РД  Peace

А колко хора имахте на Погачата ? Мен ме притеснява, че ще бъдем около 15...Честно да ви кажа не искам много да я пипат  Blush И като направим ритуала ще я пратя с мама или с мъжа ми на разходка.

Франсе, браво на малката за голямата работа  Party

# 637
Здравейте Grinning

Ели, Честит Рожден Ден!Желая ти здраве и много щастие!

На погачата аз също сложих и солени неща.Ние бяхме десетина жени.

# 638
За погачата: сложих само сладки неща. Дори на самата погача като я правих  ѝ сложих малко захар, за да е сладникава и тя. Алкохолчето също беше сладко: Бейлис и Мартини. Бяхме около 10ина жени.  Peace

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 18:21 от Епона

# 639
Момичета искам да ви кажа, че случайно попаднах на една мама от форума, която не е писала отдавна и иска да предам инфото за нейното раждане.

tonynette /гр. Пловдив/ 37г, очаква второ дете , термин 27.07
има момиченце Павлина 3795гр, 51см, секцио

само не разбрах кога точно е родила

В момента Тони е в психиатриата в Пазарджик. Стискам й палци скоро да се завърне при малкото си бебче и голямата кака  Praynig

Мисля, че ще я видя скоро пак, така че ще разбера кога е родила точно и моля да я добавим на първа страничка.

# 640
  • София
ЧРД,Ели!Много здраве,щастие,любов и прекрасни моменти с малкия ти пожелавам! Hug
Честит празник на всички!
За погачата-бяхме около 10тина жени.Сложих на масата и сладко и солено,и на мен както на повечето сладките неща останаха Peace За пиене имаше и алкохол. Peace

# 641
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден ,elisalou!

Желая ти здраве , любов
и сбъднати мечти!

# 642
  • Варна
Здравейте и честит празник  на всички!

Честит рожден ден на Елисаоу!Да си жива и здрава!

Благодаря на всички, които споделихте за режима на бебоците. Беше ми успокойтелно да прочета, че не само аз съм без подреден режим  Crazy Дано скоро и Дария си поспива повечко  Praynig

За погачата - и при мен имаше солени неща (мезенца), но сладките бяха повечко.Пийнахме розенце и бяло винце Simple Smile

Ще се опитам сега да кача 1 снимка за колажа

Лека вечер на всички

Ох, оказа се, че на този компютър нямам почти никакви снимки. Намерих само една, която горе долу става...

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 20:41 от Yanina

# 643
Добро утро, сервирам кафенце Grinning

През деня София спи около час и половина и то в различно време. От два дни заспива в 17:30 до 20:00 часа. Буди се, баня, хапване и пак заспива.
До преди няколко дни през нощта се будеше само по един път да се храни, ноооооо вече има ново виждане за нощите. Днес се събуди в 5 часа и досега игри, песни и викане. И когато аз се разсъних тя заспа Laughing От няколко дни се буди в 2 часа да папка и след това в  4-5 часа да си играе. Но от емоция покрай игрите събира слюнка в устата и се дави. Та трябва да седя до нея. За погачата и ние сложихме мезета, които се изпапкаха преди сладките Wink

Хубав ден, момичета Hug

# 644
Добро утро от мен

Леле как се обърна времето .... днес ми е направо студено.Странно ми е как седим на затворен прозорец вкъщи .... Никак не ми се иска да идва есента, още по-малко зимата...
Аз погача не съм правила.Нямах никакви сили, бях сама точно в този период, почти по цял ден си поплаквах от безсъние и напрежение и никак не ми беше до каквото и да е.
Съжалявам да чуя, че tonynette е далече от рожбата си.Дано скоро си я гушне отново  Praynig

Ние пък втора нощ спим добре.Всъщност, след като онази вечер спа от 09:30 до 05:30, снощи заспа в 08:30,та чак до 02:00,хапна и пак заспа.Този път, обаче, го напънаха коликите и от време на време проплакваше в съня си, та аз не успях да спя повече.Подремнах, но до там бях със същинския сън.
Забелязвам в последно време, че умирам за кафе.Гледам да пия по 1 на ден, но и 2 да изпия не съм забелязала да му се отразява на съня.
Мамчета, забелязали ли сте откакто кърмите да ви се е увеличил апетита?
Аз откакто съм родила ми се яде всичко, което видя.Нахвърлям се на храната като освирепяла.Хапвам съъъвсем по малко (контролирам се), но просто имам нужда да дъвча нещо  Shocked Не съм била така никога, дори докато бях бременна.Тогава пък се сещах да ям когато ми стане лошо  Shocked
Четох някъде, че производството на кърма изисква от организма допълнителни 500 калории, но този апетит .....
Всички снимки за колажа ли са качени?Нямам търпение да го видя вече  Heart Eyes

Спокоен ден от мен за сега   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт