Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 28 610
  • 710
  •   1
Отговори
# 105
Буричке, главата ще е за Вал, тя се бори най-ожесточено. Grinning
Вного справелдиво ми звучи това! Патри, `ла да та цуна по прекрасния счупен нос  hahaha Ко стаа, мацки, да вадя ли пуканките за ново ожесточено наддаване

# 106
  • Somewhere far away
Значи трябва да го гледам тоя филм... Whistling smile3508 Joy Joy

# 107
  • София
Не си го гледала  #Crazy Всеки уважаващ себе си киноман трябва!!!! Обаче аз този път изтеглих един релийз със суб под границата на грамотност...  Sick

# 108
Вал, само Аштън остана. Grinning

# 109
  • Somewhere far away
Не си го гледала  #Crazy Всеки уважаващ себе си киноман трябва!!!!
Ее- то ако трябваше да гледам всички филми, които всеки киноман трябва да гледа - тва значи че един живот няма да ми стигне. Grinning

# 110
  • София
И ти си права... аз имам също много негледани филми, обаче пък има моменти, в които на кино и в замунда няма нищо интересно, та се връщам назад...

Сега се чудя защо някой би наддавал за Аштън  newsm78
И как може Двама мъже и половина да съществува без Чарли  newsm45

# 111
На мен Аштън ми харесва. Heart Eyes

# 112
  • в сърцето на един мъж...
Ммм, и на мен ми харесва Embarassed
Кхм, може ли да са на ротационен принцип частите на Патрик? Като е общ, поне да не се изтърква много на определени места, а на други да остане неползван Mr. Green

# 113
И аз не съм гледала Жиголото, поради непоносимост към Гиър, особено на млади години.  Mr. Green
Откак посивя е значително по-приемлив.

Щурми, няма бе, нали всички части разпределиха между любящи фенки, ще потребяват енергично.  hahaha

# 114
  • София
Малиии... много сте му анти-фенките  hahaha
Нищо де, аз филма го препоръчвам не само зарад фейса му там. Имам чувството, че филмите през 80-те и 90-те са толкова емблематични, че новите версии на същите проблеми ми се струват смешни.

Сега се чудя да гледам ли "Стената" или да не гледам...

# 115
Пуц, аз Гиър го харесвам всякак - с дрехи, без дрехи, млад, стар - нямам претенции Mr. Green Иначе за Патрик - кво ще му ползваш на перчема толкова, това имах предвид с неизползваните части Mr. Green

# 116
Е, са, за един перчем.  hahaha

Ване, не съм чак антифенка, по-скоро мога и с него, мога и без него.

# 117
Идвам да споделя възхитата си (ох, за кой ли път вече му се възхищавам) от Ричард Гиър в "Американски жиголо".... стари, но ЗЛАТНИ!!! Мога да ги гледам хиляди пъти!!!! Надали някой друг би направил тази роля и този филм по същия начин. Главната актриса ми е тотално непозната...

Ето ги на премиерата:

Lauren Hutton е май първата успешно преквалифицирана в актриса манекенка ...

А за фенките на Гиър препоръчвам http://www.imdb.com/title/tt0099850/
Май единствената му отрицателна роля, това е един коренно различен Гиър от стереотипа

# 118
  • София
Благодаря! Тегля, че не съм го гледала. Пък и да видим Гиър малко различен не е зле!

# 119
Ааа, да, тук е супер mean Peace Но пак е готин Heart Eyes
Е, Пуц, къде ще се сравни перчама с тези долните части... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт