Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 28 597
  • 710
  •   1
Отговори
# 15
Че аз на него нищо няма да му променям, всеки един сантиметър му харесвам, не ми извъртайте думите  Laughing Naughty Добре, ще почакам, но все пак да се знае-готова съм Mr. Green

# 16
Така, тук съм. Търгът може да започне. Номер 1 - Патрик Демпси. Засега наддават Вал, Гея и Мириел. От предишната тема претенции изявиха и Лятна Буря и Таня. bowuu Засега в търга води Вал, следвана от Гея и Мириел, но аз като справедлив Главнокомандващ, решавам да изчакам Лятна Буря и Таня и да чуя и техните предложения. Grinning

Може да се премине към номер 2 в списъка - Чанинг Тейтъм, за който предпочитания имаше Ването и ако няма други желаещи... и Аз. bowuu

Гея, поправям се. Blush

# 17
Бебе, и ти можеш да караш на Монца  Heart Eyes

# 18
  • в сърцето на един мъж...
Ще му подаря едно такова

и едно такова, че червено няма Mr. Green

# 19
Борбата е ожесточена. Mr. Green Гея те настига Вал. Ама казах ви, трябва да изчакаме Таня и Лятна Буря. Whistling

Гея, ще започнеш да водиш ако поделим Самуел Л. Джаксън. Филмографията му е... Shocked Тъй че само за теб не може! Mr. Green

# 20
Аз вече дадох своето предложение за едното му хоби, казах-ако трябва ще направя автопарк. Но той обича и да събира антики, така че, Патрик, виж каква стая ти обзаведох

А ти колко си подкупна, Бебе Crossing Arms Че и сама си предлага, аууууууу

# 21

А ти колко си подкупна, Бебе Crossing Arms Че и сама си предлага, аууууууу
Whistling Whistling

Даже си мисля Самюел дали да не го сложа общ, все пак е чудовищен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 22
  • Разпиляна във въображението
На Патрик ще му подаря това

# 23
Че за кво му е, той да не е клоун?! Mr. Green

# 24
Това му е хоби от малък. Обича да си жонглира.

# 25
 hahaha hahaha Божкее, изборът ще е много труден, но победителите ще са най-много трима. Simple Smile

Добре, че Патрик ме е упълномощил да избирам вместо него. Mr. Green

# 26
Патрик, ти не искаш това, нали? Някакво си място, където да жонглираш... Ти искаш неща, с които да жонглираш. Ще ти подаря 1000 сервиза китайски порцелан-хем е античен, хем ако искаш може и да си жонглираш с него, както в това шоу

# 27
Аз съм по сградите - медицински център за Патрик

# 28
  • София
Мириел, утрепА рибата с двамата в басейнчето с патките! Явно и те в своеобразен фармвил работят!!! Препратката е уникално добра  smile3532 За мен с темите на Слънчогледа и тази снимка четвъртъкът дойде днес! Да живее!!!!

Бебе, за Чанинг не съм настроена собственически! Ще деля!

# 29
За какво му е на Патрик това, сигурно му е омръзнало от престилки, доктори и операционни. Патрик, една почивка на Малдивите? А ако си настроен авантюристичнУ, отиваме на Мачу Пикчу. Да се отбележи за протокола, че и стихове пиша за тоя мъж bowuu

Общи условия

Активация на акаунт