Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 29 264
  • 710
  •   1
Отговори
# 435
  • Разпиляна във въображението
Имам два любими гифа с капитана - на първия тича през пустинята, на втория пъди кораба. Май и двата са от първата част.

# 436
Спешъл поздрав за Ването и Пуц  Hug Hug

Бебе, скива ли това?

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 00:21 от Злата с метлата

# 437
Ах, днес отвсякъде ме посрещат красоти! Мерси, Злате!   bouquet

# 438
  • София
Злате, не знам с какво трябва да те черпим за тия красоти...   bouquet

# 439
Ако и тук ударя на греда се "отказвам"

Ерик Клоуз.

Катрин Морис.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 440
  • КиТ
Кво направихте вие бре,всички са запиляха в тая тема,мммммммммммммммммммм?
Властелина Бейби да не ми хайманосва в Брюксел ми да се грижи за темата Mr. Green

Аз да отбележа,че няма да ме има до четвъртък включително,да не им се барат мъжетеееееееееееее Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 441
Ми... Сега ми е паднало бе, после ще се грижа за темата, сега вие се погрижете. Naughty Ще въведа ново правило: "На ден да се изписват поне по 2 страници, в противен случай отнемам по 1 мъж на всяка... Тези с по 1 да му мислят." Mr. Green

# 442
  • София
Не мога да пиша! Гледам ОТХ!

# 443
Добре, на теб ти е простено! И аз като го гледах нищо друго не можех да правя. Laughing

# 444
Бебе, това правило може да важи само за свръхнаглите, останалите простосмъртни ще си останем без мъже за нула време  Laughing

# 445
Става! Mr. Green Ама моля без обиди от сорта на "свръхнагли". Тук си има левъли и колкото по-висок ти е левъла, толкова си по-престижен. Laughing Mr. Green Sunglasses

# 446
Ох, простете, забравих че тук сме на властелинна система  Laughing  Mr. Green

# 447
Аз пък съм се хванала с превод на една книга, та моите неща не мога да ги видя.

Този мога да го оплюя, но много, МНОГО се чудя. Thinking Ако не е оплют де Laughing

# 448
  • Ænima/Albuquerque
Ми... Сега ми е паднало бе, после ще се грижа за темата, сега вие се погрижете. Naughty Ще въведа ново правило: "На ден да се изписват поне по 2 страници, в противен случай отнемам по 1 мъж на всяка... Тези с по 1 да му мислят." Mr. Green

Аз се превърнах в крава. Извинена ли съм? Flutter

# 449
Ед O'Нийл вече със звезда на алеята Grinning
http://omg.yahoo.com/photos/top-shots-of-the-week/5163;_ylt=ApXw … qclkYc5Bx.;_ylv=3

Колко е остарял... Ама пак е симпатяга Grinning И Кейти е страхотна, много свежо изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт