Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 29 193
  • 710
  •   1
Отговори
# 510
  • Ænima/Albuquerque
Бе, тя много различна кръв има гледам, ма е по-скоро за тук, щот е родена у щатско. 
Била сгодена за Джони Деп. Не знаех.

# 511
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Брях, как бързо ви изчетох този път, хванала ви е лятната умора hahaha

Ако не е обсебен вече, звучно "мой, мой" за Майкъл Медсън  Heart Eyes. Ако е обсебен, предлагам делба Mr. Green

# 512
  • Somewhere far away
скоро ще си правя еднаа актуаллизация че вече и аз забравих по какво плюх в тази тема!

М. Медсън е на Ейнджъл...

# 513
Леле, Сарко, изпопотресох се!  newsm09 То си е направо за страх.

Еех, Майкъл Медсън...

# 514
 Shocked Shocked Shocked Егати ужаса, а беше толкова красива. Но страхотно трио бяха, мдаам. Туин Пийкс наскоро си го преговарях, миналата година.  Mr. Green

Данке, Бебе.   bouquet

# 515
  • Ænima/Albuquerque
Много беше красива.  Tired

# 516
О, за Туин Пийкс си хортувате, а?  Mr. Green Аз не познавам човек, следил сериала, който да не е сънувал кошмари с Боб поне два пъти  Crazy Някои от нас - повече  ooooh! Сигурно съм била на не повече от шест години, сънувах как отварям вратата на стаята и се опитвам да изляза, но не мога, защото Боб се е вкопчил в краката ми и ме дърпа  #Crazy Ужасно реалистично беше и го помня все едно съм го сънувала снощи  ooooh!

Мацките на Туин Пийкс бяха абсолютен връх  bowuu  bowuu

# 517
  • Ænima/Albuquerque
Начи, може да не помня много неща от апартамента ни тогава, но никога няма да забравя колко точно беше разстоянието между леглото и вратата - точно един Боб място!  Close
Лежах, като вкочанена с вперен поглед към ръба на леглото, завита до очите - усред лето!  hahaha

# 518
точно един Боб място! 
  hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз си бях по-дъртичка и чак толкова не се уплаших, но пак си ме беше страх от Боб.

# 519
  • Ænima/Albuquerque
Смях сега, ама преди...  hahaha hahaha hahaha

# 520
Верно си е.

# 521
  • Ænima/Albuquerque
Ааааааааа, как се стреснаааааааах!  smile3544 smile3511

# 522
  • София
Ауууу, добре, че това не си го спомням детайлно... явно съм много по - млада от вас   Embarassed

# 523
За мен най-удивителното беше, че изобщо не помнех разкъртващия финал. Така  genuinely пак се стреснах.  Mr. Green Нема такъв сериал, не-ма!

# 524
  • Ænima/Albuquerque
Извинете, ама да плюна по Глен Клоуз - без право на обжалване, ни мъ бърка на колко години е, ни че има яка филмография!
МОЯ!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт