Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 28 585
  • 710
  •   1
Отговори
# 60
  • в сърцето на един мъж...
Е, Самюел на колко години е? Ричърд е по - дърт от него.... май...  newsm78

63 - Самуел
62 - Ричард

# 61
  • София
Значи и двамата са общи, че са и над 60! Божке, и Ричард също  smile3544 smile3544 smile3544

# 62
Самюъл е на 63, а Ричард - 62. Награди и номинации на Ричард. Награди и номинации на Самюъл. . Щом Гиър ще е общ, Самюъл също ще е общ!

За Ричърд къде спахте когато Емма го оплюва? Да бяхте се изказали тогава. Naughty

# 63
  • Somewhere far away
За Ричърд къде спахте когато Емма го оплюва? Да бяхте се изказали тогава. Naughty
Аз не съм била тук... Whistling за другите не знам Grinning

# 64
  • София
Ами изпуснала съм го! Как може!!!  Embarassed А и нали ти си баш Властелина! И ти си спала  hahaha

# 65
Бе тя когато й изнася спи, когато не й, се обажда Mr. Green

# 66
Важното е, че се обаждам поне. Mr. Green

# 67
  • София
Ама да! Може ли такова корумпирано жури!!!  Whistling

Ама пък много се учудвам, че Гиър няма Оскар... ама пък и се чудя за какво аз бих му дала и май не се сещам  newsm78

Джаксън също няма... ама той не ми е любим...

А сега пък погледнах, че любимият ми Офицер и джентълмен е сниман 82-ра!!!! Аз го мислих за филм от 90-те...  #Crazy

# 68
Важното е, че се обаждам поне. Mr. Green

Мда, като ти засегнат интересите Mr. Green

Е, Ване, има актьори, които никога няма да получат оскари, не са политически коректни и приемливи... Щото сме виждали и екземпляри, дето не са заслужавали, пък са ги получили щото им е ред или щото са с правилния цвят на кожата...

# 69
  • Пловдив
Тук съм за Патрик вече Mr. Green Много сте бързи,пет страници за час и нещо Shocked Човек да не излезе навън Mr. Green
Аз за Патрик колко жертви съм правила...7 сезона на Анатомията гледам Laughing И май му бях поръчала парфюма от ейвън за баща ми Mr. Green

# 70
Ааа, Буря с тва не важиш - и аз гледам, че и ги повтарях наскоро Mr. Green

# 71
  • Somewhere far away
Е.. аз пък не мисля че точно Оскарите се влияят от цвета на кожата.
Освен тва в Америка отдавна са загърбили тва деление на черни и бели. Щом за президент даже си избраха черен значи едва ли точно Америка е ядрото на расизма и нацизма Grinning Joy

# 72
  • София
Америка не е и ядрото на мултикултурализма, както и на толерантността. Конфликтите вътре в тяхното общество се прикриват, но не означава, че ги няма. Ама това е повод на друг разговор. Все пак Холи Бери взе Оскар, точно, за да се демонстрира, че уж са мултиетнична и толерантна държава... А Холи Бери е една актриса... ум да ти зайде, чак не я помня как точно изглежда!

# 73
  • Пловдив
Гея,и аз си ги повтарям постоянно Heart Eyes Стига да го хвана по Фокс лайф,гледам Mr. Green Добре де,признавам,че не е само заради Патрик Mr. Green

# 74
  • Somewhere far away
А Холи Бери е една актриса... ум да ти зайде, чак не я помня как точно изглежда!
така горе долу :

Ама и на мен не ми е кой знае колко забележителна...знам я само заради ролята и в X men защото тоя филм ми е сантимен и мога да го гледам хиляда пъти, просто ми есред най-любимите филми- но нея не съм я гледала в много филми... някакси ми е ...повтаряща се. И с нищо не ми е интересна. newsm78 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт