ЮНСКИ ЮНАЧЕТА. Тема 114.

• 45 978
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен
Роси, Мони, много се радвам за добрите новини! Hug

Ние снощи бяхме на благотворителен концерт на балетната трупа на кръстницата ни. Беше невероятно красиво - и танците, и дечицата, костюмите - всичко беше направо приказно!

Михайлова, радвам се, че и вие сте си изкарали чудесно на концерта и че децата са въодушевени! Много е хубаво това време, някакво вълшебство витае във въздуха наистина!

Ние с мъжът ми уж се посдобрихме, днес отидоха с баща ми малко по апартамента да поработят, но пък мама се разболя и не можа нито да дойде снощи с нас на празненството, нито пък днес пълноценно да се подготви за празника, а планувахме да празнуваме там, както обикновено. Та и за децата се надявах да ги вземат за уикенда, за да мога да си завърша блузата, но и това няма да стане. Но важното е, че са здрави, гледам все да ги занимавам с нещо за да не мислят да правят белички, дано не се изчерпам за тези 10 дни дето ще са вкъщи Simple Smile))

Доколкото разбрах  и утре ще има намаление 25% в Хиполенд и мисля тогава да отскочим, че да вземем подаръците от близките дето им дадоха парички да им купим каквото преценим.

Хайде, и аз ви пожелавам светли, усмихнати и прекрасни празници, много блясък в очите и също ще подкрепя Роси - да пийнете по чашка вино за червени бузки Simple Smile

# 661
  • Пловдив
Момичета, весели празници! Бъдете здрави и усмихнати!

п.п. Мони, Роси, много се радвам за вас!
Ще пиша след празниците.

# 662
Още веднъж благодаря на всички момичета за стиснатите палци и за положителната енергия, от която наистина имахме нужда.  bouquet
Мони много се радвам, че всичко е наред и ще си спокойна и така ще празнуваш донасита нали? Hug
Аз днес напълних чушките с боба, сърмите постни и местни за утре (да се улесня, че нали съм сама домакиня), тиквеника направих и седнах малко да отморя. После ще взема душ и сме готови да посрещаме празника. Ще сложа туршийка и винце, пита и плодове. Иначе само чичо ми ще ни е гостенин за Коледа, но пък ще ни е весело, защото сме заедно с Вито и тати.
Целувки на всички от нас и ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!  bouquet

# 663
  • USA
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!!

Желая много здраве и щастие на вас и семействата ви и много радостни моменти с децата ви!!!

Мони,Роси,браво Peace,само положителни емоции за напред.

И ние се подготвяме за бъдни вечер,макар и надалеч, но всичко си правим по български обичай,на такива празници,най-много ми липсва България,приятелите и семеиството ми,но какво да се прави за сега е така

Хаиде наздраве,и да се лее винце Simple Smile

# 664
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета  Hug Hug  Hug
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! santa2 Nature Snowman Close-mas:
Пожелавам ви много здраве, много щастие, любов и най-хубавите подаръци на света,за да бъде наистина Весела Коледата!

Честит Имен Ден на всички празнуващи!То, и моя мъж е днес именник newsm51

http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/0264431/img_264431_1991579_r.jpg

# 665
Честито Рождество! Бъдете здрави!

# 666
Весела Коледа!Щастие,радост, здраве, любов и късмет!

# 667
Честита Коледа  Hug бъдете здрави, щастливи и по-добри  Grinning

# 668
Честита Коледа момичета!Нека трапезата да е пълна и много зведички да греят в очите!

Честит имен ден и на всички които празнуват на Коледа!
Да ми е жив и здрав и моя мъж днес е именник, Мамамецана и на твоя мъж да му е живо името  bouquet

Децата много се зарадваха на подаръците си а вчера се събрах ме в майка цялата фамилия и отпразнувахме една чудесна Коледа  Laughing

Роси,Мони много се радвам за вас   bouquet

# 669
  • София
Честита Коледа!  Hug

# 670
  • Пловдив
Честита Коледа!
Хайде, къде сте, разкажете как прекарахте и за усмивките по лицата на юнчетата ни. Марина от всички подаръци най-много си хареса говорещото бебе. Първо го гледаше странно като говори, но след това започна много да му се радва. Казва се Вики-тя така реши. Викито има една реплика-"Искам да се люшкам на кончето" И Марина застава на 4 крака, а аз слагам Викито отгоре и се започва едно обикаляне и се изправя на 2 крака, вдига си ръцете на горе и вика:"Ииииииии"  hahaha И с лаптопа си играе, научи почти всички букви и ги показва. За сега само тази функция и музика използваме. Сестра ми й подари едно пиано с животни, доста си играе. А от кръстниците има голямо пиано с микрофон, но не й е интересно. Малкото, понеже е по детско и си играе с него. Това голямото ще го скрия като порасне  Wink И колелото си кара, за сега из къщи и вози Викито. Има и 2 Барбита, ама много не се занимава с тях.
Аз днес и утре не съм на работа. Та си я гледам  Heart Eyes и съм много щастлива. Много ме слуша и само идва да ме гушка.
А аз не съм спряла да ям и да пия вино. Тази вечер мъжа ми отиде на имен ден на братовчед си. Аз обаче реших да си остана в къщи, че иначе трябваше да водим и Марина, а на нея сред толкова възрастни нямаше да й е интересно. Ама да не си мислите, че като съм вкъщи скучая. Сипала съм си пак вино и мезе  Wink

# 671
Нинка, разбирам те прекрасно за винцето. Аз съм голяма почитателка на червеното. Вчера заспах пред ТВ-то, събудих се по някое време и реших да правя компания на мъжо пред екрана с чашка червено винце  Wine Glass

Аз пък съм на работа цялата седмица, а децата са си на градина. Няма как...

Дядо Коледа беше много щедър с подаръците вкъщи. Смея да твърдя, че най-хуваият беше на мъжа ми от мен, макар че и този, който получих аз, беше страхотен. Децата естествено станаха рано-рано и веднага се азтичаха към елхата да видят какво им е оставил добрият старец. С две думи мисля, че всички останаха доволни.

Уфф, само дето преяждането беше... неописуемо! Сега се опитвам да опразня стомаха си, че все пак идва Нова година и пак ще падне голямо тъпчене.

Поне мога да се похваля, че сама си приготвих всички ястия и смея да твърдя, че станаха вкусни. Особено тиквеникът ми (мням-мням). В работата също си спретнахме едно парти, на което преядох отново...Та така!

П.С. Туко що научихме "прекрасната" новина, че на гръцкия ни шеф не са му излезли сметките и затварят офиса. Поне сега дилемата ми за работата отпадна. Макар че ми е малко кофти, защото много свикнах с колегите и си ги обикнах и ще ми липсват.

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 14:25 от polito_87

# 672
  • Плевен
Здравейте и от мен!
И ние изкарахме добре - и на Бъдни вечер и на Коледа бяхме у мама. Аз пригатвях малко от нещата, защото и другите бяха донесли, баба ми и вуйна ми бяха направили домашни салатки - снежанка и руска - е, ми нямат нищо общо с купените. И при нас падна голямо преяждане. После на 27-ми ходихме на банкет в гр. Левски, на едни клиенти на мъжът ми, с които бяхме и на морето, беше много хубаво, поиграх си доста хорце, пийнах и аз доста червено винце Grinning Снощи пък бяхме на гости у кумците, те пък ще дойдат вкъщи на Нова година, че ние с децата няма как да ходим тук и там.
Децата, разбира се, са отрупани с играчки, много са доволни - Андреа най си харесва акордеона, много е впечатлена,  Преси разни пъзели и игри с редене и подреждане са му най-интересни, иначе получиха и лекарски комплект, Андре бебе с бибка и шише, също прого му се кефи, полицейски комплект и коли разни.
Сега готвя малко леща, че ми омръзна това месо, малко да починат стомахчетата.
Децата са ваканция и полудяват вкъщи, извеждам ги да потичат помалко навън, но основно сме вътре.
Поли, браво, късметлийка си, че имаш алтернатива и тъкмо ще пробваш различни професии, да видиш къде се чувстваш най-добре  Peace
Хайде докоро и целувки!

# 673
Здравей те момичета  Hug

При нас обстнавката е препили,преяли и децата подлудя ли   Mr. Green
Моите зверчета такова промишлено количество сладки и шоколади събраха за няколко дена че мога магазин да си отворя ooooh! и от толкова сладко направо са като подивели  Twisted Evil

Много подаръци получиха дребните но тази година моя мъж ме изненада много приятно.Подари ми кафе машина за експресо  Mr. Green

А за да ме разберете по добре защо се радвам толкова причината е че мъжа ми се занимава с сервиз на професионални и всякакъв др.тип кафе машини но аз в къщи все още пиех кафе на джезве #2gunfire
Но вече с удоволствие си пийвам кафенце със хубав аромат и каймак Mr. Green

Лека вечерна всички   bouquet

# 674
и аз си имам кафемашина Simple Smile) Михайлова, наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт