Ние снощи бяхме на благотворителен концерт на балетната трупа на кръстницата ни. Беше невероятно красиво - и танците, и дечицата, костюмите - всичко беше направо приказно!
Михайлова, радвам се, че и вие сте си изкарали чудесно на концерта и че децата са въодушевени! Много е хубаво това време, някакво вълшебство витае във въздуха наистина!
Ние с мъжът ми уж се посдобрихме, днес отидоха с баща ми малко по апартамента да поработят, но пък мама се разболя и не можа нито да дойде снощи с нас на празненството, нито пък днес пълноценно да се подготви за празника, а планувахме да празнуваме там, както обикновено. Та и за децата се надявах да ги вземат за уикенда, за да мога да си завърша блузата, но и това няма да стане. Но важното е, че са здрави, гледам все да ги занимавам с нещо за да не мислят да правят белички, дано не се изчерпам за тези 10 дни дето ще са вкъщи
))Доколкото разбрах и утре ще има намаление 25% в Хиполенд и мисля тогава да отскочим, че да вземем подаръците от близките дето им дадоха парички да им купим каквото преценим.
Хайде, и аз ви пожелавам светли, усмихнати и прекрасни празници, много блясък в очите и също ще подкрепя Роси - да пийнете по чашка вино за червени бузки

,само положителни емоции за напред.

И с лаптопа си играе, научи почти всички букви и ги показва. За сега само тази функция и музика използваме. Сестра ми й подари едно пиано с животни, доста си играе. А от кръстниците има голямо пиано с микрофон, но не й е интересно. Малкото, понеже е по детско и си играе с него. Това голямото ще го скрия като порасне
И колелото си кара, за сега из къщи и вози Викито. Има и 2 Барбита, ама много не се занимава с тях.
и съм много щастлива. Много ме слуша и само идва да ме гушка.
и от толкова сладко направо са като подивели