ЮНСКИ ЮНАЧЕТА. Тема 114.

• 45 976
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!

Рано сутрин,баткато ни събуди,че видял подаръците,Емито бавно пристъпи и започна да разопакова.
Кучето дето си поръча, на дядо Коледа се оказа, като истинско,лае,киха,носи топка,хърка, като заспива. #Crazy и най го хареса.
Покрай подаръците научи цветовете и пише страхотно 1,4,8 Hug
Баткото,доволен и с изненада,покрай подаръците на децата и на мен newsm78

Пък нали,уж аз ги подреждах,вечерта късно Joy,а и вече си ги разменихме #Crazy
Една малка кутийка със страхотно бижу #Crazy
Неочаквах,защото си избрах доста работи,скъпо яке и т.н и така бях приятно изненадана от моят "дядо Коледа" Joy

Деня с/у Коледа  се помотах из мола,без децата с две приятелки,страхотно беше,но преди това си бях наготвила.Тиквеника и питката от мъжо,да са топли.Голям майстор станал.Прави питка слънце.

На Коледа на обяд се събрахме, по роднински и така Йово наново Joy

След това малко се поразболяхме,но сега сме добре.
Приятна вечер и Наздраве!

# 676
  • София
Хехе, аз също съм с кафемашина.  Grinning свекърите ни изненадаха с този дългоочакван подарък. Също ми беше писнало да варя с кафеварка или да пия нес. Иначе Дядо Коледа донесе така желани подаръци за всички ни. Аз бях домакиня за Бъдни вечер и мисля, че се справих много добре. В понеделника също посрещах гости. Сега напазарувахме за менюто за Нова Година. Писнало ми е да сме вкъщи, но нещо не си подсигурихме нищо.  Rolling Eyes

Весело посрещане не Новата Година от мен!  Hug

# 677
Хехееее много се развеселих с тези кафе машини  Joy

Да са ни честити и с удоволствие да си пийваме кафенце   bouquet

Ние тази година от много оферти и всичко се провали та накрая ще се съберем в брат ми и там семейно ще посрещнем новата година  Grinning

На всички ви пожелавам весело посрещане на новата година!  bouquet  bouquet

# 678
  • USA
Здравейте и от нас:))))
И ние изкарахме Коледата много весело,с много подараци,особенно за Ванеска.Относно винцето-ninand,polito_87, и аз съм му фен,обичам червено винце
И на еспрессо машината не прощавам.Със здраве да си ги ползвате,момичета

Утре вечер 6те се събираме с приятели Simple Smile

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЩАСТЛИВА НОВА 2012 ГОДИНА!!!

# 679
  • Пловдив
Здравейте!
С тези кафе машини ще имам надпредвид, че и в София и във Варна да ида ще има къде да пия кафенце  Wink Радвам се за хубавите ви подаръци!
Весело посрещане на Новата година!

# 680
Нинче заповядай и не само кафенце ще има  Wink Laughing

Отново весело посрещане на новата година   bouquet

# 681
Весело посрещане на Новата година! Нека да е успешна и късметлива, бъдете здрави и се обичайте!

# 682
  • София
Весело посрещане , момичета! Здраве и любов и естествено - наздраве! Hug
Утре къде съм на кафе?

# 683
Честита нова година  Hug Нека е по-добра от предишната, бъдете здрави и се обичайте  Grinning

# 684
Честита нова 2012 година!Нека да си пожелаем новата година да ни донесе повече поводи за усмивки,да сме по добри хора и по малко да е зависта.Много да сме здрави и щастливи.Всички които сме безработни да си намерим добра работа а тези които работят да са още по успешни!  bouquet

Наздраве и за много години!  bouquet

# 685
  • София
Честита Нова Година и от мен! Много здраве, любов и усмивки през 2012 година!

# 686
Сурва весела година, догодина до амина. Здраве, щастие, любов. Да живеем всички дружно, повече не ни е нужно!!!
Всички да си ползвате подаръците със здраве и да сте все така позитивни! Нека тази година да е по-добра за всички ни!  bouquet

# 687
  • Плевен
Честита Нова Година от нас на всички ви! Да сте здрави, по-щастливи и много късмет и успехи!

Ние също си изкарахме много весело, въпреки, че бяхме само с кумците. Приспахме децата и навън гърмяхме шампанското, играхме хоро, гърмяхме фойерверки Simple Smile Преди това и Дядо Мраз ни навести, бях подготвила малка томболка от него, много се посмяхме с него Simple Smile)))
Честити ви кафемашини, момичета! И ние преди 2-3 г. си взехме една Саеко и сега за нищо не си я давам, голяма амортизация, но да чукна на дърво - желязна машина е! Simple Smile
Снощи приятелите, на които преди 3 месеца кумувахме ни зарадваха със страхотната новина, че ще си имат бебче и са много щастливи. А той сутринта пътува за Сеул, че е моряк и 6 м. няма да го има. Та започнахме Новата година с много положителни емоции и надежди за хубава и щастлива година Simple Smile
Утре ще се събираме вкъщи, че мъжът ми и тате имат курбан, та ще правя риба.... Ох, толкова ядене, направо ми е тежко вече...
От утре започвам да си търся работа - вярвам в приказката Нова година - Нов късмет Simple Smile
Днес си харесах и гоблен, вдругиден, децата като тръгнат на градина ще ида да си взема нужните панама и конци и го започвам Simple Smile
Хайде поздрави и пишете как сте. Целувки на мъниците Simple Smile

# 688
  • Germany
Честита Нова Година! Да сте здрави и много щастливи!

# 689
Здравейте!
Честита нова година на всички мами и дечица! Пожелавам здраве, щастие и любов и много сбъднати мечти през новата година!

Ние на НГ си бяхме на вилата. Пепи се държа като голямо момче, на 31 се събуди в 10.30 и вечерта заспа чак в 1.00 часа!  Shocked Отдавна съм казвала, че той спря да спи следобед и изкара целия ден буден и бодър. Вярно, седяхме вътре в къщата и мисля, че това помогна да не се измори и да издържи, но беше много хубаво заедно с него за първи път да посрещнем годината, досега все спеше. Правихме фоерверки, пихме шампанско, бяхме му купили детско шампанско и чак след фоерверките оклюма и докато го качим в неговата стая заспа на ръце. Ние продължихме после до 4 и сутринта спахме до 10, когато Пепи ни събуди. Откъм готвене -тази година реших да си спестя това "удоволствие" и разчитах на мама и на готово купените храна, единствено скарата правихме, но с нея се занимава мъжа ми. И така посрещнахме годината с повече забавления и по-малко, да не казвам никаква домакинска работа и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт