Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Германия
От вчера съм втора фаза и резултата е 2,5  newsm78 Ама сигурно е нормално, предвид поправката и това, че имам все пак само 10-12 кг да свалям. Сега се чудя - вчера бях на ПЗ - как да я карам newsm78 1/1 за да не се тормозя много или 4/3 както я карах преди? 5/5 определено не ми се карат.
Плийззззз, хелп  Praynig

Крис, чуден резултат, според мен. Hug Не откривам поста за да го цитирам, че и при мен като при Смайлс от два дни страниците текат бавно и наполовина, но някой съвсем скоро сподели, че резултатът в килограми при 1/1 равни в края на месеца на всички останали схеми. Тоест, можеш да си избереш най-лицеприятното за теб самата, а ефектът е еднакъв.

Може ли един безумен въпрос от мен  Crazy- аз още не съм си наченала квотата безумни питания. Има ли някой, който е дошъл на идеята да разреже силиконова платформа от 6 или повече чашки, на отделни такива. От два дни държа ножицата и искам да го направя. Като правя кремове и мусове, трудно вадя от цялата табла и ги размазвам. Като са единични е несравнимо по-лесно и мога да обърна върху чиния. Дали ще деформирам много силикона и ще засегна ли качеството му в крайна сметка?

# 271
  • Испания
Крис, честито! Много е добър резултатът ти. Свалила си 1/4 от килограмите, които искаш да изгубиш.

Дюкан изрично подчертава, че П дните трябва да са равни на ПЗ дните. Преди говореше само за 5/5, вече знаем, че препоръчва 1/1, а също 2/2 и 3/3. Избери си схемата, която най-много пасва на твоя ритъм на живот. При всеки е индивидуално.

Натали Никол, мисля, че ако разрежеш силиконовата платформа, чашките няма да могат да стоят добре, като ги напълниш. Има и индивидуални форми. Аз не бих рискувала да режа.

# 272
Никол, Смайли Hug благодаря ви момичета! Май ще карам 1/1 Така няма да ми се увиждат П дните.

# 273
  • София
Крисче, и аз взех решението за 1/1 поне докато съм още отпуска щото ............. нали знаете какво става като видя домат Wink За сега съм доволна от това което се случва. Два дни бях без кантар и одеве като се прибрах умишлено не се премерих, но се надявам утре сутринта да съм възнаградена. Шкембака се спъхва привидно  Rolling Eyes битрябвало и цифрата да намалява;)

# 274
Хи хи хи  hahaha и аз заради домата така.... Joy Joy Joyче и печен пипер...ле лееее

# 275
Хей ,добра ви вечер !  Моите прословути пържоли станаха перфектни и се харесаха на всички. В крайна сметка направих комбинация от няколко предложения и добавих малко и от себе си. Сложих малко лют червен пипер , пикантина за пиле , риган , мащерка , босилек , универсален сос на Маги , зехтин и бира - от всичко по малко. Престояха с маринатата 5 часа в тенджера с капак. След това сипах малко олио и бира в тавата и ги сложих там за още час. Загрях фурната на макс и ги сложих за около минута , за да се запечата месото , след което намалих фурната на 200 градуса. Пекох около 30-40 мин. Направо се топяха в устата и бяха много сочни. Уж много се огалих тази вечер , но като се замислих то всичко беше режимно , само с малко олио. За гарнитура имаше картофена салата , която си беше около 200 г на порция . Само десерта ми беше в повечко  Blush , ама да му се невиди и вкусния сладолед  Mr. Green , за гостите направих палачинки със сладко от вишни и гарнирани със сметана. Обаче аз такива разни сладка не обичам и затова като си тръгнаха си излапах сладоледа  Blush
Да видим утре мосю льо Кантар какво ще рече по въпроса.... Thinking ooooh!

# 276
  • София
Здравейте. Предложението във Фейсбук не е моя идея, просто там го позиционирахме, за да има повече видимост, гласност и дискусия, та можеше всеки, който го е видял, да го сподели и тук  Simple Smile Става дума за Коледна дюканска среща, която да се направи през м. Декември (за сега се коментира първия уикенд- 3-4.12.) някъде ок. Габрово. Предложенията са да сме със семействата си, за 2 нощувки (петък и събота), в къща/и за гости. Давайте предложения, мнения, коментари-на кой кога, как, къде, с кого му е удобно...за да се сортират мненията и да се избере оптимален вариант, удобен за мнозинството от нас. Особено полезен ще бъде и споделен опит от досегашни такива големи/национални срещи.

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 12:58 от desitka*

# 277
Здравейте и от мен!
Благодаря за отговорите за силиконовите форми, не бях се сетила, че може да ги има в магазините за лев. Остава да си събера достатъчно рецепти от вашите, които ще са ми сравнително непознати и с нови сили да започна режимчето. Бихте ли препоръчали отново кои сладкиши от испанските рецепти са най-успешни. Благодаря Simple Smile
Тедката, Крис и аз съм за схемата 1/1. Много е по-лесно , когато знам, че днес съм на месо, но утре мога да ям домати Wink Крис колко дни ударна направи?

# 278
Честита нова седмица.....дано да свършва по-бързо  Whistling  Laughing
Аз свалям плавно вече 3 дни съм в първа фаза, но.....съм в МЦ  Confused и като свърши се надявам кантара да се повлияе и от това  Praynig и аз имам едно въпросче за силиконовите форми - на каква цена гд ги купувате, гледах ги в Кауфланд и бяха около 7 лв (за мъфини), а в магазините за 1 лев намират ли се лесно или ще трябва обикаляне  Thinking

# 279
Ice-ice , направих 5 дена, като на третия ден имах странен + , дето му се чудих много.
Аз твърдо възприемам 1/1 и след вчерашния П ден имам познайте колко... -1,500...и на това се чудя много,че ми се вижда доста,  ама се качвах няколко пъти на Кантаря.
Да ви споделя как се спасих от запека в ударната - ядох пилешка супа два пъти на ден. Правя я с малко лук (аз лично слагам и морковче, понеже в предишното си дюканстване всеки ден имах от тази супа и не ми се е отрзявало, но всеки да си реши за себе си) Сварявам 4 пилешки бутчета и ги обезкостявам инадребнявам. Застройвам с 3 яйца и едно цяло кисело мляко, за да стане плътна и гъста. Супата е казвам ви трепач и все си е нещо мокричко за коремчето.
Пожелавам ви страОтна минусова седмица и много гушлячета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Отивам да водя малката на доФтор, че очичките и гурелясват и текат.

# 280
Честита нова седмица.....дано да свършва по-бързо  Whistling  Laughing
Аз свалям плавно вече 3 дни съм в първа фаза, но.....съм в МЦ  Confused и като свърши се надявам кантара да се повлияе и от това  Praynig и аз имам едно въпросче за силиконовите форми - на каква цена гд ги купувате, гледах ги в Кауфланд и бяха около 7 лв (за мъфини), а в магазините за 1 лев намират ли се лесно или ще трябва обикаляне  Thinking

Трябваше да изчакаш МЦ да мине и тогава да започнеш режима - щеше да е по-ефектива и стимулираща ударната ти фаза Wink
Цената е добра за формите - в доста от магазините по 1 лв , обаче няма форми или ако има са само 1-2 вида.

Бихте ли препоръчали отново кои сладкиши от испанските рецепти са най-успешни. Благодаря Simple Smile

Която и да си избереш ще се получи - поне тези , които аз съм правила всичките са сполучливи. За триците специално ти препоръчвам сладкиша от страница 6  Mr. Green

# 281
 Срам не срам... завръщам се на поправителен  Blush От вчера. Виновна, оглупяла... Вярвам, че този път ще бъда по разумна след преключването на режима. Миналата пролет успях в трета олекотена/кърмех/ да сваля по- голяма част от излишните кг, но.... зимата успях да си ги повъзвърна. Това лято се полутах от къде и от кое да започна....но вярвам изглежда само в стария и добър дюкан и ... ето ме  Crazy с едни чудесни 72кг. Решила съм да се отърва от 20кг от тях  Mr. Green Надявам се да ме приемете отново сред вас и заедно да успеем да сборим кой колкото има за сборване, а и да успеем заедно да променим хранителните си навици, че при мен те ми изиграха лошата шега. Решила съм първата ми фаза да е 5 дена. Започнах я вчера и вероятно вода чистя, защото днес съм -1кг.
 Хубав и отслабващ ден на всички желая  Hug

# 282
Здравейте! Днес ме е обхванало пълнолуДието. Ще карам П ден. Килограмите растат и аз съм в ужас #Cussing out Другия месец ще имаме дебати с гинеколожката. Аджеба как ме вижда тя след три месеца на прогестерон да мина на незнам колко си месеца естроген bash Гала не съм имала от две седмици. Карам я на ПЗ дни + 1 плод. Правя П дни през два-три дни, т.е. по често от един път в седмицата. И въпреки това имам покачване Sick Да откачиш е малко. Вече и аз се замислям за връщане във втора и схема 1/1. Бих си запазила плода в ПЗ дните. Дано така удържа положението. Голямото окръгляне в коремната област хич не ми се нрави smile3538 Егати четвъртата фаза дето я карам ooooh!

# 283
Здравейте момичета и момчета. Аз съм нова в темата, но не и в борбата с килограмите. Преди 4г. пробвах диетата на Дюкан (след като родих) и свалих 4 килограма които си ги запазих и до ден днешен, но не са достатъчни! От днес и за съм на диета и бих искала да сваля 10 кг., за да си върна фигурата от преди раждането. Стискайте палци и ми пожелайте успех. А аз ще стискам палци за вас  Grinning

# 284
 smile3533 smile3534 smile3533 smile3534 smile3533 smile3534 smile3533 smile3534

Една стара дюканка да ви види как сте Mr. Green.........кО праЙте бей? Викам да се обадя,че мърдам..... Mr. Green

Айде подреждайте се да ви нагушкам всички.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

При мен всичко е нормално....Килограми-стабилни.Ям всичко и пия всичко......Обаче водата и триците са ми задължителни....Ами...май е това покрай мен......

Общи условия

Активация на акаунт