Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Плевен
Привет, сладурчета дюканчета!
Мастерче, едно гушляче пу за мен! И за теб от мен -  Hug Ей, браво на таквиз дюканчета, бе - всичко си запазила, всичко ти е наред в четвърта! Супер! Ние, какво правим - мъчим се, какво! направо има моменти дето си мисля, че не мога и не мога да сваля! И то не е въпрос в свалянето, а в нарушаване на режима от време на време - затова се получава и задържането, както и покачването, и несвалянето! Това е! Кой каквото и да говори - щом не сваля - значи прегрешава! Няма такова животно - аз съм режимна, ама не свалям! Не на мене тия! Знам си аз от какво се сваля и от какво - не, ами волята ми нещо е отслабнала, мотивацията не е на ниво "първи месец" ... и така!
Та си мисля, че не е добре да се връщаме нон стоп в първа и втора! Най-добре е да сме по книга, ама малко са тези отличнички! За мен ще е нещо като 3+; 2; 3-; и така - до края на света! Днес съм на пъстървичка - пък да видя аз утре кантара дали няма да смъкне! Чао и дерзайте умната!

# 286
.......И то не е въпрос в свалянето, а в нарушаване на режима от време на време - затова се получава и задържането, както и покачването, и несвалянето! Това е! Кой каквото и да говори - щом не сваля - значи прегрешава! Няма такова животно - аз съм режимна, ама не свалям! Не на мене тия! Знам си аз от какво се сваля и от какво - не, ами волята ми нещо е отслабнала, мотивацията не е на ниво "първи месец" ... и така!
Та си мисля, че не е добре да се връщаме нон стоп в първа и втора! Най-добре е да сме по книга, ама малко са тези отличнички! За мен ще е нещо като 3+; 2; 3-; и така - до края на света! Днес съм на пъстървичка - пък да видя аз утре кантара дали няма да смъкне! Чао и дерзайте умната!

Много добре си го написала! Подкрепям напълно!!!  Peace Hug......Ама малко народ слуша тези приказки.......Аз затва и спрях да пиша и да давам съвети.....

Има и друго......Не може постоянно да се сваля....Има и периоди на застой,защото организма свиква с постигнатото,но тогава пък човек намалява на обиколки....Стига да си ги забелязваш или мериш.....Важното е мотивацията да не отслабва...Щото дебел човек-здрав няма....
А за прегрешенията няма да говоря.....Кого лъже прегрешаващия? Само себе си!

# 287
Здравейте от мен,че скоро не съм се появявала.
Карам 4-та фаза,като съм си намалила чинията от 30 см диаметър на 20 см,вместо хляб на метър едно малко хлебче 50-70 гр и внимавам с мазнините и сладкото,иначе ям картофи,ориз и т.н.
За 2 седмици дори имам -1 кг.
 Резултатът- 9кг с 2-ра фаза с +,2 кг с трета,и 1кг 4-та.
От цялата работа заключих че много съм прекалявала с газиранко,захар и мазнини,а не съм имала нужда от специален режим.Сега малко спорт за стягане на кожите и да се надяваме зимата да не налитам на прасето и винцето.
Желая и на другите бързо сваляне и да си видят грешките от предишното хранене.

# 288
 Здравейте на всички!!!  bouquet
 Нямаше ме за малко  Stop. Сигурно ви е домъчняло за мен поне мъничко  Whistling
 Мама си дойде за близо месец и затова не писах, но четях редовно  Naughty. Тя много добре изглежда като за четиресет и нещо  щастливо разведена баба. Само комплименти получаваше – СЕГА, а не преди и то от жени и мъже! Пък уж аз бях много бързо отслабналата! Забравих да кажа, че я посрещнах на 46 кг., пък я изпратих на 48  ooooh!. Ма то прасето да види дали от сладко, хляб и нережимна храна, без протеинов ден, ами само гали, може да се получи! И се получи – едно голямо освинване  #Crazy.
 Тянааа, знам аз за спорта, и  Ша го почвам аз него  Naughty! Като ти гледах снимките и ми направи впечатление, че сте били близо до Троян и целта – Ловеч! Можеше да се отбиете и да се снимате на "покрития мост на Кольо Фичето", да ни видите стария град, стария квартал, да се разходите до местността "трай Дянко", до запустялото ни зоо и "Стратеш"! Офертата важи и за Мименситка ако си пуска компютъра и за всички, които си падат по кафепиенето из страната Wink .Пък и близо до Ловеч е и Чифлика и вечер стават страхотни купони в топлата вода  Blush. Ма сега има беба и това с басейните е малко по-трудно. Но не и невъзможно  Naughty.
 Загледах се тука по един профил... Thinking... То едни косииии, едни гърдиииии... Чудна работа  Thinking И почнах да ровя за чудни мазила, дето ги уголемяват. Ма май само силикон  Crossing Arms...
 Честито на всички с поводи, добре дошли на новите момичета ( то и аз сега като такова се чувствам), на Смайлито, за бебчето честито на мммШушу (дано не бъркам името, извинявай), леко бременеене на Лоут, за годишнините и всички хубави поводи, откак липсвам   bouquet!
 Чао за сега  Heart Eyes
 (Сега пия зелен чай по рецепта и със силата на мисълта,  насочвам излишните
мазнинки от корема, към гърдите и издишам! Аааммм! - Шегувам се! Да не вземе някой да се обиди!)

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 18:07 от euphoria_84

# 289
Пу на опашката за гушки от Мастърчето  Hug Hug HugСкоро си мислех и се чудех как си Hug
Поем, добре си се завърнала HugНе се тормози и аз така се върнах засрамена, дебела и много нахъсана наново. Ще им видим ние сметката на килцата, ама и после трябва да сме в час, щото видях какво става Embarassed
Арх Мих, ак продължи задържането свиркай да ти метна нЕкой тиган Mr. Green

joriii  Добре дошла Hug
Верони, спомням си, че и аз в първата си четвърта имах окръгляне на корема, но после се пооправих (преди да почна да окръглям мощно Embarassed) Не знам на какво се дължеше това, повечето, които ме познават знаят колко стриктна и сериозна бях. Но не изпадай в истерия Hug Правиш ли някакви упражнения?
И сега един тъъъъп въпрос, ама искам да съм напълно сигурна - нали в содата няма нищо нережимно? Гледам, вода и въглероден окис...газирано е, но нали пием кола  newsm78
Сега със содичка с малко лимонов сок си замествам биричката  Wink

# 290

Трябваше да изчакаш МЦ да мине и тогава да започнеш режима - щеше да е по-ефектива и стимулираща ударната ти фаза Wink
Цената е добра за формите - в доста от магазините по 1 лв , обаче няма форми или ако има са само 1-2 вида.

Ами да щеше да е по-добре, но като ме изненада толкова рано какво да правя  Confused а има ли шанс когато  ми свърши  да повлияе на кантара, че вече започнах да се отчайвам  Sad свалям, но малко днес съм с -500гр., което е малко според мен, а съм напълно режимна..... иначе днес си купих форми една голяма за кекс и една форма за 6 малки кексчета (ест режимни за мен)  а цената беше около 5 лв на бройка...вече ги изпробвах много са удобни   Peace

# 291

И сега един тъъъъп въпрос, ама искам да съм напълно сигурна - нали в содата няма нищо нережимно? Гледам, вода и въглероден окис...газирано е, но нали пием кола  newsm78
Сега със содичка с малко лимонов сок си замествам биричката  Wink

мисля, че няма нищо нережимно в содата и аз пия от време на време с лимон  Peace

# 292
  • Пловдив
Содата е режимна, лимонът - не  Mr. Green

# 293
 все пак лимона не го ям само си стои в чашата...така пак ли не може  newsm78

# 294
 Оооххх, като го гледам този аватар и се от отнасям  Crazy... Има ли дюканка, раждала и кърмила, и запазила бюста си   Thinking? Ако има - нека сподели как го прави този номер! Може и на ЛС. Иначе това с бозата не смея, че не знам къде ще налея! То си имало специална стойка, нещо като цял ритуал било  Joy

# 295
ахахха  по-точно силиконов ритуал нищо друго не може да помогне,а  с бозата както и ти каза ще налееш ама на друго място  Naughty Simple Smile

# 296
  • Пловдив
Лимон може да се използва изтискан върху рибите и месата, но не и като лимонада - това са думите на Дюкан.

# 297
 Стана ми странно, защо лимон може върху месо и риба, а в газирана вода - не  newsm78
 Не ми показа, че има нов коментар, а и ми редактира каквото си реши, ако коригирам написаното няколко поредни пъти.

# 298
  • Пловдив
Предполагам, че става въпрос за няколко капки само.

# 299
Е да де....няколко капчици само, колкото да пречупим содата. Ама ще взема да си я пия за чиста Peace

Общи условия

Активация на акаунт