Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 283
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Предполагам, че става въпрос за няколко капки само.
Ауууу,моите капчици са си като порой,иначе рибата трудно я преглъщам,като ''истинска бургазлийка'',хич не обичам риба,ама нали с нея си свалям се насилвам Laughing

# 301
Момичета, днес купих едно сирене Рикота. Не е холандско, пише номер 1 в Италия. Гледам произведено в Русия. Моля тези в чужбина да ми кажат ако са го виждали дали наистина става за режима. Че друго нямаааа и ми е адска мъка. Успях в Лидл да намеря една шунка 200 гр, пуешка ли ква беше не знам обаче само се прибрахме и я излапах цялата.

# 302
  • Лутаща се
Оооххх, като го гледам този аватар и се от отнасям  Crazy... Има ли дюканка, раждала и кърмила, и запазила бюста си
Бюстът ми беше страхотен до преди Дюкан.... Но и задникът, и талията, и бедрата....
Та просто трябваше да избирам какво искам. Красотата изисква жертви. В случая жертвах бюста. Не знам сега коя чашка съм, но всички сутиени са ми адски големи и е видимо, че циците ми ги няма.

Не ми харесва, но пък си харесвам тялото. Така че.....

# 303
 Скарлет,  Flutter!
 Ми то и аз така, в името на теЛото. Но сега и стриите и шкембето, и гърдите пак. Не за друго, ама се насочва вниманието към наедрялото шкембе, пък госпожиците изобщо не се забелязват. Сякаш не съществува таквози нящо при мен! Crossing Arms! Пък за сИтУенЯ да не говоря. Няма такъв дето да ми стои сгодно – нито нов, нито стар  Shocked!
 ОТЧАЙВАЩОООООО!!!
 За това ми е и питанката... В голям сутиен стоят мирно, но зеят едни пропасти... В нормален, дето ми става по всички правила, пак не е по-добре. Само да се наведа, завъртя, и те са вън на свобода! Като добавя любовта си към по-големите деколтета и на малката навика да ми дърпа блузата, че да я взема. Пък ако сме отвън – не думам!!!

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 23:33 от euphoria_84

# 304
  • Пловдив
Предполагам, че става въпрос за няколко капки само.
Ауууу,моите капчици са си като порой,иначе рибата трудно я преглъщам,като ''истинска бургазлийка'',хич не обичам риба,ама нали с нея си свалям се насилвам Laughing

Аз мразя лимон и проблемът ми е решен  Laughing

# 305
  • NICE,FRANCE
Момичета, днес купих едно сирене Рикота. Не е холандско, пише номер 1 в Италия. Гледам произведено в Русия. Моля тези в чужбина да ми кажат ако са го виждали дали наистина става за режима. Че друго нямаааа и ми е адска мъка. Успях в Лидл да намеря една шунка 200 гр, пуешка ли ква беше не знам обаче само се прибрахме и я излапах цялата.
Шанел,
Рикота-та не е режимна,а шунката от Лидл е с по-висок %мазнини.Няма ли Карфур при тебе?Там продават шунка с 2% мазнини,които са разрешени.Също така има голям избор на обезмаслено мляко.Поне тук във Франция е така,но си мисля че и при теб ще е така  bouquet.

# 306
Уфффф и сега???
Ядох и Рикота и шунка днес. За шунката аз и мъжът ми голямо четене четохме. А за Рикотата ми го каза една съфорумка от холандската тема, чийто съпруг е бил на тази диета. Междудругото същата казва, че от тази диета мъжът й получил камъни в бъбреците.
Днес ми беше 4ти ден от 1ва фаза, която мислех да правя 5 дена. Всичко е отишло по дяволите ли сега. Да я продължа още 2 ли, посъветвайте ме моля!!!!!!!  Praynig Hug  bouquet
Карфур няма за съжаление, тези хора тук си падат все по мазничко и пържено явно  Tired

# 307
Добър вечер прекрасни!
Мастърче, гушвам се в твоята прегръдка и ти пращам едно гуш от мен Hug
euphoria_84, някой ме беше питал какъв е този нов аватар. Ами стария нещо го затрих без да искам. После се сетих, че първият, който ми лепна на сърце преди повече от 6 мес. беше този. Някак си намирах прилика между мен и цоцестата лисичка. Сега с отслабването гърдите ми станаха чашка С от чашка DD, че и Е. Не ми липсват големите цоци. И чашка С е достатъчно голяма Mr. Green
Mira 1919, как така бургаско чедо няма да люби риба? Аз като варненско чедо съм захранене от малка с черноморска риба. И слава богу, щото каквито добри резултати имам от нея, не мога да ги имам от никое друго месце.
hanel1982, забрави за готовите сирена, шунки и т.н. Ако искаш да отслабваш качествено се научи да си приготвяш сама месото. Хем няма да е солено, като повечето шунки, от които се задържа вода.

От книгата разбрах, че с лимона не трябва да се прекалява. А дали е само малко, всеки сам си решава на кое казва "малко". Това ми напомня на ония виц: "Питали дядо поп дали е грешно да спиш с чужда жена. Той отговорил: "Не е грешно, ама вие не спите бе чеда мои, не спитеее..." Laughing

# 308
Ох  ooooh! , браво на мен  Party - млечната торта изстива , сладкиша от стр.19 се пече във фурната , а сладкиша с триците от страница 6  Mr. Green се върти в МВ   chef

След вчерашната гала имам + 0,700 кг , но днес ми беше П ден , та да видим утре дали ще съм ги преборила....

# 309
  • Испания
Аз затва и спрях да пиша и да давам съвети.....

Мастърче любимо!  hug  love001  love001 И добре правиш. Току-виж ти се скарали, че не са те питали точно теб.   smile3503 smile3521

Уфффф и сега???
 За шунката аз и мъжът ми голямо четене четохме. А за Рикотата ми го каза една съфорумка от холандската тема, чийто съпруг е бил на тази диета. Междудругото същата казва, че от тази диета мъжът й получил камъни в бъбреците.

Мълчах, мълчах, ама...  ooooh!

Не сте чели достатъчно. Първо се учи наизуст книгата, после се четат етикетите. Питането във форума не помага, особено след изяждане на продукта.

Точно от диетата се получават камъни в бъбреците.

Аман!  ooooh!

Не се чувствай длъжна да ми отговориш.

# 310
Книгата я чета чета, но екитетите на продукти недоуспявам, правя асоциации с англ и немски и така се ориентирам, че холандския въобще не го зная.
За камъните го казах за друго.
1-в книгата именно четох какво пише Дюкан по този повод
2-за това и реших да си продължа тази диета и благодарение на вас, тези които сте минали и продължавате да ходите по този път и
3-явно поради неправилни храни се е получило това при техния случай, поне така си помислих аз

smileys, не си чеша просто така пръстите, наистина очаквам някой да каже какво мисли.
Насочвам се към нови 5 дена от утре  newsm78

И шунката не ми е такъв проблем, а сиренето, тази вечер поръчах майка ми да купи обезмаслена извара от Кауфланд, преди поне там я намирах. Дано само не се развали по пощите  baby_neutral

# 311
  • Испания
smileys, не си чеша просто така пръстите, наистина очаквам някой да каже какво мисли.

Е, точно това и казах. Но грешката ти е, че чакаш някой друг да мисли. Мисли ти, чети и прави.

Може да ти изглежда много грубо и неделикатно написаното от мен, но точно по този начин не се прилага режима и стават камъни, цели каменни кариери и какво ли не.

Отношението ти към режима, за мен, е напълно безотговорно.

Първо, проучваш какво трябва да ядеш. Второ, издирваш го в магазините при теб. Трето, чак тогава започваш и не чакаш някой да ти каже, да ти изпрати и т. н.

Такива ми ти работи.

# 312
Аз съм правила бъбречни кризи преди 10 г. и преди 5 г. Не ме е страх от режима. Пия минимум 2 л. вода на ден. Преди режима пиех не повече от 1 ч. вода. Хора, които не пият много течности получават камъни. Скоро водих племеницата ми при най-известната нефроложка във Варна. Пита я дали пие достатъчно вода. Каза й да пие най-малко по 1,5 л. на ден. Племеницата ми тежи 47 кг. Явно е преценила, че за този организъм това е минимумът.
Наскоро четох статия за видовете камъни в бъбреците. Доколкото разбрах те са три вида. Ако образуваш само от единия вид, трябва да ограничаваш месото. Значи има значение и какви камъни образува организмът ти. Признавам си, че откакто съм на режима не съм ходила на нефролог да ми гледа бъбреците и не си знам дереджето Embarassed Но се надявам да няма песъчинки.
isache, крий сладкишите, че както съм се оцъклила тази вечер, да не осъмна утре у вас в Русе Laughing Laughing Laughing

# 313
isache, крий сладкишите, че както съм се оцъклила тази вечер, да не осъмна утре у вас в Русе Laughing Laughing Laughing

Ами заповядай де  Party Hug

Много ме е яд , че не мога да ползвам грила и съответно грил+долно печене на МВ  Sad  Преди няколко години мъжо отваряше една бутилка олио пред нея , а пък на някои много трудно им се маха джаджата за отвора и както я беше стиснал като се плисна онова ти ми олио и хоп право във вентилационните отвори на МВ  #Cussing out  От тогава като пусна на грил и започва да пуши отвън и отвътре....  , но поне обикновеното печене си работи  Wink

# 314
Насочвам се към нови 5 дена от утре  newsm78

Нови пет дена какво? Ударна ли? Shocked
Ако е така - това вече си е голяма грешка! Naughty
Яла си, яла си... Аз и затова не купувам такива неща. Гъча пиле и риба, трици, мляко и зеленчуци... По-добре да съм сигурна!...
Ама не си затормозявай организма с още дни на чисти протеини. И 4-те, дето си ги изкарала, са ти достатъчни. Вкарвай зеленчуците и пий много вода, за да не ревеш наистина от камъни в бъбреците
(да не дава Господ никому Praynig)!
Абе общо взето - старай се да ядеш максимално чисто. Т.е. - нищо прекалено "готово" от магазина, от типа на шунки, кайми, готови салати, сосове и тем подобни! Готви си сама! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт