Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 287
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
След вчерашната гала имам + 0,700 кг , но днес ми беше П ден , та да видим утре дали ще съм ги преборила....

Добро утро. Е , преборила съм ги - че и още 100 или 400г допълнително  Grinning  Този мой кантар ще ме побърка някой ден - днес показа два пъти 59кг , два пъти 58,7кг и два пъти 59,1кг  ooooh! Абе важното е че плюса от галата вече е в историята  newsm44

Лек и спорен ден на всички   bouquet

# 316
  Здравейте сладурки , ето и обещаните снимки на нашето съкровище Даниел   ....

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 22:01 от mamashu

# 317
  • Пловдив
Шуши, много сте хубави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да е жив и здрав малкият Даниел и много да го слушате  Hug Hug Hug

# 318
  • Испания
Шушииииииии, страхотен сладур е! Каква коса има!  Rolling Eyes И в дънки...

Да сте живи и здрави! И Даниел, и всички около него!  Hug

Докторката ти е много усмихната и симпатична.

love001 smile3525  love001

# 319
Ахх, малкия Шушончо какъв е сладур  Hug - пу-пу-пу да го нацвъкат кокошките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И да кажа  newsm59 на една видна дюканка, нищо че не пише отдавна тук, но имам инфо че чете  Laughing
miss Marple Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое! ЧРД!

# 320
Оооххх, като го гледам този аватар и се от отнасям  Crazy... Има ли дюканка, раждала и кърмила, и запазила бюста си   Thinking? Ако има - нека сподели как го прави този номер! Може и на ЛС. Иначе това с бозата не смея, че не знам къде ще налея! То си имало специална стойка, нещо като цял ритуал било  Joy

Не съм раждала още, но преди да забременея (сега ясно защо малко се увеличава обиколката) свалих килограми с Дюкан, а преди това и с диета. Общо около 10-12кг, обиколките намаляха навсякъде другаде, но не и там  Laughing. Очаквах леко увисване, но проблеми с бюста не съм имала. Не  съм правила нещо по-специално. Диета/режим и спорт.  Peace

# 321
Шушнкааааа, миличка, не знаех каква красива новина!!!Да ви е живо и здраво малкото Шушонче, за теб нооого  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И честит рожден ден на една от моите любими дюканки Мис Марпъл, да си ни жива и здрава и да преживееш най-страхотния ден днес!  newsm59  bigdance2  party023

Шанел, подкреям наОбикновена - не може още 5 дни на протеини - карай напред и внимавай!

Аз след вчерашното ПЗ имам малък + 400 .

# 322
  • Варна
Привет и от мен,
изобщо нямам време за темата и ми е много мъчно  Cry но от друга страна е перфектно, че има толкова много работа  bowuu
Отчет със закъснение - за 3 месеца: 12 кг - не е баш много зле.  Wink

Шушинка, специални прегръдки за теб и малкия Шушон  Hug

Извинявам се, ако пропускам поздрави към някого  Embarassed четох съвсем по диагонал до тук и ми се струва, че няма да имам време и в следващите дни.  Sad

# 323
 Добро утро и от мен  Hug
 ЧРД Мис Марпъл   bouquet Здраве, късмет и много поводи за усмивки ти желая  Hug
 Шушиии честито ! Да ви е живо и здраво сладкото слънчице  Heart Eyes
 Аз съм безобразно амбицирана този път да стигна до края и разчитам да ми теглите тиганите в главата всеки път когато усетите в постовете ми слабоволие  Blush Миналия път когато бях сред вас това ме спасяваше от прегрешения  Embarassed Снощи половинката реши да се гаври с личността ми и безцеремонно схрупа всякакви сладки нережимности и по нощите правих дюканският крем карамел на тумбичка  Heart Eyes и сега не мога се зАпра  Whistling Добре че го направиш в еднодневна доза ...че ... Blush
 Знам, че не е показателно все още, но до тук равносметката е 2 дена и -1.5кг .... Очертава се да видя шестицата до края на първата фаза  Mr. Green Чувствам се вери хепи  Crazy
 Хубав, режимен и отслабващ ден ви желая  Hug

# 324
Шушинко, прелестни сте! Пу пу, да сте живи и здрави всички и малкото съкровище да расте под щастлива звезда! Уф, че сте ми сладурести! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мастърчееее Heart Eyes Hug Heart Eyes

Марпълче, Честит Рожден Ден, миличка!
Жива, здрава и щастлива!
Липсваш ни в темата!

# 325
  • София
Шушии - страхотни сте  bouquet. Да е жив и здрав Даниел, да расте щастлив и добър за радост на мама и тати Heart Eyes Hug.
Марпълче - Честит рожден ден  bouquet. Много щастие, здраве и късмет newsm59.

# 326
  • Испания
Честит Рожден Ден, мис Марпъл!

Да си жива и здрава, обичана и много вдъхновена за още нови прекрасни дюкански рецепти!

Защо не пишеш вече?  newsm78

Дорче, браво!  smile3501 Герой си ти!   love001

# 327
Шуши,прекрасни сте!Да е живо,здраво и щастливо бебето ,да радва мама и тати!

Мис Марпъл!Честит рожден ден!Много здраве,любов и усмивки! newsm59 newsm38  bigdance2

# 328
  Благодаря много за пожеланията милички  Hug  bouquet

Марпълче , честит рожден ден , жива , здрава и все така положителна и усмихната бъди!

# 329
Шуши, да ви е живо и здраво детенцето!
Честит Рожден Ден на Мис Марпъл!

Благодаря ви, че ми отговорихте за моята грешка. Да, това определено ще ми е за урок.
Снощи много ми се развали настроението след поста ти, Смайлис, успя да ме засегнеш, но както и да е не е важно.
Отказах се тотално от всякакви сирена и шунки. От Бг да ми изпращат също се отказах, тъй като до като дойде до тук нищо няма да стават.
Четох в един Холандски дюкански форум, че сирене нямат, така че за тяколко месеца го забравих. Дадоха ми една рецепта да си правя колбас  Laughing от пилешки гърди.

Пилешки гърди, нарежи ги като пържоли, нареди ги върху фолио, сложи подправки и завий на руло. Това руло го вариш на много слаб огън около 20 мин. и после си го режеш и ядеш като салам.

Днес си правя супата на kris70, но малко си я изменям. Сложих едно обезкожено  Laughing бутче и две пилешки гърди да се варят. Ще ги накълцам и ще добавя някоя и друга подправка и после застройка с 3 яйца и кисело мляко.

А, и още нещо. В този холандски форум четох, че суримито не било достатъчно режимно и някои го пропускали, а други по 4 макс на ден.

Още нещо искам да питам, въпреки, че сега отново очаквам някой да ми се ядоса.
Тъй като аз имам една книга на Дюкан и там има изброени категории храни. Никъде не видях, че може да се използва бакпулвер, степчета, какао дори. Това в други негови книги ли го има или е просто малка добавка, която е допустима?

Общи условия

Активация на акаунт