Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 43 030
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               veroni76, наистина няма нужда от такова отслабване, бързо да оздравява девойката, че посред лято с гипс...  Hug И вземи се обурудвай с един надуваем матрак, за всеки случай, много по-удобно се спи на него  Wink
               miss sixty, колкото, толкова. Нали не си ги взела на акорд килата? И какво имаш предвид под не ми действат, триците де? Какво очакваш да се случва?
               ArhMih, тук ти е грешката  hahaha Аз бих си я правила така, както никой друг не я яде, то в къщи освен котката няма други рибоядни де, пък тя всякак си хапва рибка, даже и жива  Shocked Ха, много странно звучи тази комбинация - мляко и чай  newsm78 С някаква конкретна цел ли я ползваш или... ? Много си права за яденето - често и по малко - да си сит, без да се тъпчеш. На мен, уви, все по-рядко ще ми се случват такива дни...
               p_i_i , и при мен последния път беше така  Sad Да не пазаруваш в Темпо? Леле, момиче, страхотен резултат имаш, поздравления   bouquet
               tonnny_bg,само ПМС-то ли, душо  hahaha Щото аз мразя освен него и МЦ-то, ОВУ-то, Луната и основно слонопраса в мен, дето няма и няма озъптяване  Blush
               dani_l, прекрасна причина да качиш някое и друго килце  Peace Леко и безпроблемно бременеене и раждане, и ще чакаме с нетърпение поредното сладко дюки - бонбонче   bouquet
               bub.ka, от доста време те гледам как надничаш от балконЯ и много се радвам, че събра смелост да слезеш на сцената. Добре дошла при нас  Hug Съчувствам ти за ударите, които съдбата ти е нанесла, но и се възхищавам на силата ти да се изправиш и да погледнеш света и себе си с широко отворени очи   bouquet И съм сигурна, че съвсем скоро младият мъж до теб ще се гордее с майка, която изглежда по-добре от съученичките му  Peace Ау, накара ме да се изчервя  Blush Flutter
                Dream*, какво им е на протеиновите дни бе? А, ето, открила си и тайната на рибката - един ден на рибка не се усеща как минава, особено ако си приготвиш няколко различни блюда  Wink
                А бе, девойки, четвъртък станало и никоя не ме подсеща, че е време да направя обява, с големи червени букви...

Софийска среща на 10.09 от 13 часа в Дивака на Гладстон. Надявам се да видим някоя нова или пък добре забравена стара муцунка...

Сега вече мога и козинките да раздам с чиста съвест, и да отмърквам, че този склад ще ме довърши - днес се прибрах смърдяща на бояджийска работилница  ooooh!, а не съм го докарала до никъде... Както и да е де. Ето ви избор за гушкане  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 571
Момичета, все пак каква извара купувате от Бг? На Пършевица ли или?

# 572
                  p_i_i , и при мен последния път беше така  Sad Да не пазаруваш в Темпо? Леле, момиче, страхотен резултат имаш, поздравления   bouquet

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug[/b][/i]
не аз не съм от София,пазара си от един магазин за риба от пазара Hug и продължавай с козинките  bouquet

# 573
  • София :(
                   Добро утро  Hug
               Хайде да го пием, кафето де и да хукваме...

Добре че тази работна седмица е кратичка, не успя да ми омръзне много на работа  hahaha А пък това ми напомня - петък е, полага ни се  порция  свежи  "протеини"  Wink
                  Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 574
bub.ka,   Hug Hug Hug !!!

Относно рибата - да споделя една "Подправка за риба Созопол", мисля че е на Котани -
страхотна! Откак я открихме - само нея ползваме. Peace
От акулата и аз съм потресена - няма такава гадост... Sick

Извара - купувам на Олимпус от Кауфланд - на килограм, не в кофички.
Понякога сменяме, но тази ни допада най-много.

# 575
  • Плевен
Добро утро, дами!
Мимсчето, благодаря за кафенцето и протеинчетата! Ммм - първите двама направо трепач! Но Клуни клони към увяхване вече! Еее, сега ще скокнат фенките му! Абе за кино - става, ама към свежите протеинчета...На кака й харесват 30-35 годишните! Нали всичко що е протеин е режимно - хайде стават и други, но звездни протеини!
Вчера не ядох толкова на често и имам по-малък минус - но си е минус - 300 грамчета! Юху!
Аз скоро не съм си купувала извара. Щях да си пресичам мляко, но понеже високо го ценя и не ми дава сърце - си го пия така! Преди всякакви съм взимала - все са ми гадни! Ям ги направо насила - и пършевицата, и насипни, и разни други - Маджаров....Сега само - котидж сирене на Ескуиза - с 4% масленост...толкова ми е вкусничка и приятничка, нищо че 200 грама са ~2,40. само това си купувам. Ще потърся на Олимпус - може би е по-добра от всичките останали. Ползвала съм изцеденото кисело мляко.
Добре, че е петък! тъкмо се изморих от толкова работа - 3 дни! То и в почивните дни ме чака доста работа и в къщи, но си е друго-  ставам към 10 часа, излежавам се до 11! Кой като мен!
Приятен, успешен, усмихнат и отслабващ ден на всички!
Абе, къде е бигбаба - да не прави зимнина!?!

# 576
  • София
Мимс, оправи ми деня  Heart Eyes
Джорджи, какъвто е мокричък, пък аз както съм загряла... ако вземем да се долЕпим, чак пара ще се вдигне, така ми се струва  Laughing

Съобщението за срещата е точно каквото имах нужда да чуя/видя  Hug
Хубав ден, девойки прекрасни!!!

# 577
  • Бургас
Добро утро, красавици!
Много ви благодаря за подкрепата и милите думи, трогнахте ме!
bub.ka, мога само да те прегърна Hug и да се поклоня пред силата и духа ти!ю
Мимс, благодаря ти за позитивните постове, винаги е удоволствие да ги чета!
dani_l, разкошна бременност ти желая, килограмите после ще ги мислиш!
p_i_i, браво момиче, видя ли, че този режим не е като другите, с него ще успееш!
Днес момичета правя 4 месеца с вас!Минаха като миг, а резултата е чудесен.
Старт-09.05.2011 -100кг
           09.06.2011-91кг
           09.07.2011-85кг
           09.08.2011-79кг
           09.09.2011-73кг
Общо за тези месеци са -27кг
Така и със сантиметрите не мога да се оправя,но към момента
т-77 х-95 б-54 -помня само че бедрото ми беше към 67-68см, ама не съм сигурна дали беше толкова Laughing. Амнезия, простено ми е.
Вчера моят мил мъж, ми каза да спирам вече с диетите, ама той милия и на 100кг ми обясняваше, че си ме харесва, хич не му се връзвам. Свеки и тя каза, че ми стига толкова, а аз имам цели 13 килограма до целта и не чувам, не виждам, не слушам! Laughing
Вчера имах голямото желние да се снимам, за да ви покажа до къде съм стигнала, ама не намерих нито зарядното, нито кабела за качване. С толкова деца в нас е като бермудския триъгълник,всичко се губи.
Хубав ден Hug

# 578
Бигбаба седи горе на балконя и като всяка баба само си почива и нищо не върши:) Не обичам горещините, а и не ми понасят, затова си врътнак колелото и разните други уруди из къщи и се правя на Сидни - вая тяло Joy Четвърта си върви успешно, все още 2 кила под калкулатора, ама сигур 2 сантиметра от края на  трета:( в повече. Аз де съм си пухкавелка, сега съм и  шишкавелка. Ама кво да се прай - колкото толкова. Важното е, че се харесвам и имам самочувствие, да му мислят тези дето се вторачват във всеки грам или сантиметър. Хубаво е да си амбициозен, но не бива да подчиняваш живота си на манията да изглеждаш перфектно-така губиш удоволствието от живота. А повярвайте ми - хубаво е да си жив и всеки ден да се събуждаш с мисълта, че ще преживееш нещо прекрасно и неповторимо! Зад никовете на всяка една от нас, има един забележителен човек, с една забележителна и уникална  съдба. Толкова сте ми близки, че изживявам всичките ви тревоги и радости като мои. Ето преди време незнайно защо, може би защото беше много объркана, си "осинових" p_i_i , почувствах я като моя дъщеря. Сега когато отворя темата, ми е драго да видя, че вече има забележителни резултати, че е станала един организиран и улегнал човек. Радвам се, че има девойки, които ще стават майки  dani_l Hug, други, които ще стават баби-аз например Simple Smile, или пък такива които с наша помощ ще превъзмогнат освен апетита и мъката си bub.ka  Hug Обичам ви обичайте се и вие  bouquet

# 579
  • Пловдив
 На мен пък нещо ми се губи АNNAFACE........

# 580
Вече съм на 4 ден от ударния етап и нищо!  newsm45 newsm45

# 581
  • Плевен
Бабе, е не така - само на балкона...Виж какви хубави постове пускаш! не можем без тебе ние, пиши по-често!
Мира, адмирации - както винаги! Направо се чудя - кво туй нещо при теб!?!
miss sixty, не плачкай, че ми се къса сърцето! Трябва да потръгнат нещата! Не се отчайвай! Има и други такива случаи на несваляне в първа, но после започват да се махат! Поши сега какво яде, да не си прегрешила нещо, да не идва МЦ, то и луната расте - пълнолунието е в понеделник...

# 582
  • Бургас
Я сега кажи, по колко и какво хапваш? Ама всичко си кажи!
Кога ти е последното хранене за деня и какво е то?
Като казваш нищо, да разбирам ли нито грам, че не си свалила?
ArhMih, много благодаря. Аз си казах още в началото, че съм създадена за този режим, тоест той за мен!
Аз също чакам МЦ, днес, утре ще ме навести, усещам го. В интерес на истината МЦ не ми докарва покачвание, при мен периода на овулация е по дразнещ, поне диосега

# 583
Мира - поздравления за страхотния резултат  smile3501  Че те и моите мерки са почти същите , но при 58-59 кг и височина 163 см , което ме навежда на мисълта , че си доста по-висока от мен , което пък автоматично означава , че изглеждаш перфектно в момента !!! Май май мъжът ти е прав и е време да влизаш в трета. На мен всички ребра ми се личат и ако смъкна още ще стана направо грозна гледка .... Само трябва да се лопна с някой тиган по главата , че да ми дойде акъла и да започна да правя коремни преси..... ама пусти му мързел....

# 584
  • Испания
Браво, Мире!   bouquet Никога не съм се съмнявала в теб.

bigbaba3Hug

Да не би да ядеш предимно пиле на грил?  newsm78

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 12:53 от smileys

Общи условия

Активация на акаунт