Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 43 021
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Bub.ka, и аз те гледах дълго на балкона, хубаво е, че слезе от там.Нагушвам те едно хубаво и ти пожелавампо-хубаво бъдеще.На път си да си промениш живота. Не спирай да четеш, да пишеш и да споделяш и ще видиш как неусетно ще постигнеш това, което искаш  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дани, леко и щастливо бременеене ти пожелавам  Hug Hug Hug

И при мен има застой -(още съм в МЦ) и за това не се тръшкам. Варират едни плюс минус 300 гр. Имам още 10 дена да преборя кило-кило и половина - да изпълня дюканската норма  Laughing
Убав ден  на всички и много гушлячета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 586
Благодаря Ви момичета за милите думи и куража,който ми давате.Не се включвах в темите,защото въпросите,които имах ми се струваха нелепи ,направо тъпи.Затова повече от месец чета старите теми,и там търся отговорите си.Много прочетох,но ми се струваше,че ще хапвам оттук-отттам по нещо от хладилника,но благодарение на чаровната и много веща по кулинарните теми Смайлс ,още на втория ден разбрах,че готвенето няма да ми се размине и,че това при повечето от Вас се е превърнало в изкуство.Сега съм по-свободна и с удоволствие си приготвям режимна храна,която взеха да харесват съпругът ми и синът ми.Готвя и нережимна ,разбира се,но не се дразня.Айде чао после ще пиша за режима.

# 587
  • Русе
  След като смъкнах с Дюкан преди две години сега си потдържам едни приемливи килограми,но харесвам диетата и нсе клоня към нея,въпреки,че не я спазвам вече.Да попитам тука мйсторките - Марпълчето, Тумба Лумба  Heart Eyes, да не пренебрегна някого само. Правя си бонбонки - овесени трици,канела и малко кисело мляко. Овалвам си ги като топченца. В какво бихте ги покрили отгоре. За детето ги правя с захарни пръчици. Аз може ли в кокосови стрърготини.

# 588
  • Испания
bub.ka, благодаря ти за милите думи.  Embarassed Наистина, дюканските ястия са много, много вкусни и разнообразни. Има вече толкова много изпитани дюкански рецепти, че не си заслужава човек да се трови с боклуци. И какво по-прекрасно от това, да ядеш и да отслабваш? Успех!  Hug

A m b e r, поздравления за задържаното тегло и че продължаваш да се храниш здравословно!   bouquet Много ми е тъжно, когато се появи някое момиче и каже, че е на поправка.  Cry

Предполагам, че детенцето ти не яде голямо количество трици и все пак... Не са подходящи за деца, според това, което съм чела.

Не си ме питала мен  Wink, но биха станали вкусни с кокосови стърготини, още повече, че си в Четвърта фаза.

# 589
  • Плевен
A m b e r, ами като не си на Дюкан - в смлени орехи, в кокосови стърготини, а може и какао да използваш - дали вътре, дали отвън. Аз съм чела рецепти за подобни бонбонки с какао, смлени бисквити, краве масло и прясно мляко...А мнооого отдавна се каня на едни дюкански, които се замразяват във фризера (трябва да са от рецептите на Смалис - сега тя е нашето кулинарно гуру!- виж Испански рецепти) и съм си запазила станиоловите опаковки от шоколадови бонбони за тази цел. Ето и тези страхотии за трета и четвърта фаза...взети от тук - http://desilifestyle.net/; http://desilifestyle.net/2010/12/165/ - сурови енергийни бонбони; А тези от преди време съм си копнала:
Сурови шоколадови трюфели
     Тези бонбони са невероятно вкусни и полезни. Ще ви отнемат само 15 минутки и все още има време да си набавите продуктите и да ги приготвите.
Ето и рецептата за 20 бонбона:
200 грама сурово кашу
2 с.л. сурово какао
2 с.л. разтопено кокосово масло
2 с.л. суров мед
1 ванилия
2 с.л. кокосови стърготини за овалване
   Първо се слага кашуто в кухненския робот и се смила. След това се прибавят и останалите продукти и се разбъркват докато се получи гъсто тесто. Оформят се трюфелите и се овалват в кокосовите стърготини. Оставят се в хладилника за 1 час за да се стегнат и са готови за консумация.
Въобще - аз много уважавам суровите ядки, но не са за сега!

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 14:57 от ArhMih

# 590
Ю-ху! Ето ме и мен. Днес я карам на мусака от тиквички, моркови, пипер и тел. кайма. Вкусно Crazy Нещо в последно време спрях да ям сурови зеленчуци на салати и пак видях 62 и нещо кг.
Вчера видях една позната и тя беше приятно очарована от моята фигура. Как да му се иска на човек да яде нережимности...Рецептите на Смайлс Heart Eyes и другите момичета са истинско кулинарно вдъхновение. Не съм и предполагала, че може да ми е вкусно да ям без олио, тестени храни и т.н. На всичкото от горе нещо днес ми се прецака лакомийчето за сладко. В хладилника има шоколадов чизкейк, но нещо не ме блазни. Whistling
Моето малко-голямо момиче се опитва да си живее живота все едно няма гипс. Чак не ми се вярваше, че ще ми е толкова лесно да я гледам гипсирана. Все същата фурия си е, само дето не може да ни бие и щипе с гипсираната ръка Laughing Пак си бяга на площадката, беснее у дома и прави опити дори да се обува и облича. Какъв хъс за живот... Така ми бяха потънали гемиите, а тя ми показа как трябва да приемам лошите неща от живота и дори да не им обръщам внимание. Боец ми е тя Mr. Green

# 591
Верони,мила,разгледах Дюканските ти творения,къде да намеря рецептите,не мога да се ориентирам.

# 592
Здравейте,bigbaba3 мерси за милите думи  Hug  bouquet Hug.За новите момичета и аз отначало бях много объркана ако не вярвате питайте  bigbaba3 Mr. Green и все си мислех че няма да стане и се притеснявах,нооооо режима си действа на 100% ако не ви действа или ядете прекалено много от режимните храни или ядете и нережимна храна,но не обвинявайте режима Peace,аз само от този се видях отслабваща и не гладна.

# 593
Ееее , и аз днес се видях с много добър минус ( 1кг ) , който дължа на рибката и краставицата =))) Днес още не съм яла ... Чета ви тук - бонбони - монбони ... =)) и ми се прияде какво ли не =) ... Определено трябва да умувам за сладки неща , че без тях из-тре-щЕ-вам =)) ! Днес мисля пак да ям риба , ама да видим ... Сега работата ме зове , за това ви пожелавам лека вечер , момичета и мноого минуси =)) !   

# 594
miss sixty, не плачкай, че ми се къса сърцето! Трябва да потръгнат нещата! Не се отчайвай! Има и други такива случаи на несваляне в първа, но после започват да се махат! Поши сега какво яде, да не си прегрешила нещо, да не идва МЦ, то и луната расте - пълнолунието е в понеделник...
Около 9;30 закусвам около 200гр. кисело мляко Култура с 3 с.л. овесени трици
После на обяд към 12-13ч. обядвам пилешка пържола на скара и излизам
Ако се прибера по-рано към 16-17ч. ям кисело мляко (от същото) със степче
И вечерям към 19-20ч. според зависи кога се прибера.
Понякога ям  и варени сварени яйца с пържолата.
В по-късните часове не ям и нямам нужда да дъвча нещо докато съм пред ТВ.
Единственото нещо, което може да пречи е, че вместо чиста минерална вода пия степчета, но първо писах тук и ми казаха, че не е проблем. Важно е да минавам 1.5л на ден
Друга подробност е, че имам 10кг за сваляне, а не 20, 30 и повече Simple Smile и може би затова не падат толкова лесно.
Да, има вероятност да ми дойде тези дни, ще видим...не спирам да се надявам да видя резултат.
Майка ми също спазва диетата и се опитва да ми втълпи, че в тази диета не се гледат само килограмите, а и мерките. Simple Smile

Като казваш нищо, да разбирам ли нито грам, че не си свалила?

400 гр.  Laughing

Здравейте,bigbaba3 мерси за милите думи  Hug  bouquet Hug.За новите момичета и аз отначало бях много объркана ако не вярвате питайте  bigbaba3 Mr. Green и все си мислех че няма да стане и се притеснявах,нооооо режима си действа на 100% ако не ви действа или ядете прекалено много от режимните храни или ядете и нережимна храна,но не обвинявайте режима Peace,аз само от този се видях отслабваща и не гладна.

Ако визираш мен с този пост Simple Smile позволи ми да не се съглася, но на първата страница в описанието на режима пише:

Какви са предимствата на режима?
- Не броите калории
- Ядете колкото ви душа иска от разрешените храни
- Със сигурност отслабвате
- Не напълнявате, след като отслабнете

така, че твърдението ''ако не ви действа или ядете прекалено много от режимните храни'' не ми се връзва  newsm78
НЕ ям нережимна храна Simple Smile

# 595
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
              ArhMih, свежото си е свежо  newsm10 А пробва ли това с 0.8% мазнини, то също не е лошо, но рядко го засичам...
              desitka*, че той да не е бил развален бе, денят ти?  Hug
              Mira 1919, наистина е измислен за тебе този режим, БРАВО   bouquet Претърси Бермудския триъгълник, че да те видим, да си кажем и ние мнението по въпроса за новия ти вид.
              bigbaba3, да вземеш да осиновиш и мен ли..., белким прихвана малко поне от твоя дух и вкус към живота и удоволствието от него   bouquet
              Only, АNNAFACE си пече дупето на морето и се фръцка с новото си тяло измежду китовете, натъркаляли се по пясъка  Wink
               isache, от мен тиганЯ, от теб - лопването, ама мен якичко трЕбЕ ме лопаш, че мързел, мързел, ама моето си е мързелище  ooooh! Blush
              kris70, ще я изпълниш, сигурна съм  Hug
              bub.ka, ние пък ще чакаме да пишеш  Simple Smile
              A m b e r, толкова отдавна ли беше? Радвам се, че има и примери като теб, които успяват да променят начина си на хранене и задържат постигнатото   bouquet
              veroni76, такива са децата, нищо не може да ги спре  Peace
              miss sixty, така като гледам... според мен не сваляш, закото не ядеш достатъчно. В първа, за мен това, което ти ядеш за цял ден, беше едно хранене, а ядях по 6 -7 пъти на ден  Flutter Лелеее, сега като се сетя за това време и само от спомена ми натежава, а тогава бях вечно гладна  ooooh!
               Девойки, пак да напомня, ако някой е пропуснал...

Среща на софийското стадо - утре, 10.09 от 13 часа в Дивака на Гладстон. Нови, стари, още по-стари и съвсем нови - всички са добре дошли  Hug

То станало време за козинки бе, пък вие не сте се погрижили  поне  едно "протеинче" да предложите на човека  Thinking Ама нищо де..., аз имам в запас  hahaha
              Ето ги и козинките, че все нещо трябва да се гушка...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 596
Как да ям повече като просто не ми се яде?  Sick

# 597
Момичета- вижте. Направо ми се драйфа от това http://lechitel.net/най-тежката-жена-показва-как-се-храни/

# 598
Момичета- вижте. Направо ми се драйфа от това http://lechitel.net/най-тежката-жена-показва-как-се-храни/

Дай линк конкректно за това , защото този е на самия сайт......

ЕДИТ :  Намерих го  http://lechitel.net/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%BA% … 0%B0%D0%BD%D0%B8/

# 599

Пушенето е вредно! Naughty Ще "накажа" този протеин! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт