Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 214
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Добре де , Шелби , защо не прочетеш поне първия пост на първа страница  newsm78  Освен това в края на поста има линк за книгата , който се сваля много лесно и може да намериш доста от нещата , които те интересуват. А за това , което не откриеш там , може да питаш тук..... добре дошла...    bouquet

# 631
Добре де , Шелби , защо не прочетеш поне първия пост на първа страница  newsm78  Освен това в края на поста има линк за книгата , който се сваля много лесно и може да намериш доста от нещата , които те интересуват. А за това , което не откриеш там , може да питаш тук..... добре дошла...    bouquet
Имам книгата в къщи.Чела съм я . И съм почти сигурна , че може да се ядат кренвирши   newsm78
Но както и а е де...ще ги махам . И без това толкова са ми писнали , че...
А и аз като изключим тях и леко повишеното количество на пресното ми любимо млекце - изобщо не правя нарушения. Почти не пия газирано / да ми се събират литър , два на месец макс /- мнооого рядко Количка и то като изляза с приятелка нещо , не приемам захарини, степчета и каквито и да е аспартанови производни. В протеиновия етап ям само протеини - без корнишони, лукче и каквото и да е допринасящо за по- добър вкус различно от белтък. и дори жълтъци не ям . Като преритам за сладко ди правя овесени курабийки , а единствения подсладител който ползвам е Стевия.
Според Вас да почвам ли ударния отново без кренвирши или да си изкарам и утре /5-ти ден / и от вторник зеленчучките? М?

# 632
  • Испания
Според Вас да почвам ли ударния отново без кренвирши или да си изкарам и утре /5-ти ден / и от вторник зеленчучките? М?

Започвай ПЗ от вторник. И не, не са позволени кренвиршите. В тях има всичко друго, освен месо, да не говорим, че нито е пилешко, нито пуешко.

Млечните са до 1 кг на ден /но тук влиза и прясно /250 мл/, и кисело мляко, и извара/.

mzorizaver, сигурно ще се включи някоя бивша или настояща кърмачка. Добре си се ориентирала към трета олекотена. Стевия е единственият естествен подсладител. Не би трябвало да вреди на бебето. Успех!

# 633
Супер . Мерси smileys   Hug
Ще те послушам  Simple Smile

# 634
Шелби , извинявай , ако съм те засегнала с поста си , но просто по твоите думи излезе така , че не си я чела .....  Peace

"...... пресното ми любимо млекце......... лукче..... зеленчучки ....  - голям си образ да знаеш  newsm62 / в хубави смисъл , ей   Hug /  

# 635
Шелби , извинявай , ако съм те засегнала с поста си , но просто по твоите думи излезе така , че не си я чела .....  Peace

"...... пресното ми любимо млекце......... лукче..... зеленчучки ....  - голям си образ да знаеш  newsm62 / в хубави смисъл , ей   Hug /  
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Неееееееее  глупостиии , не съм се засегнала и то грам  Hug . Аз по принцип съм си разсеяна така че и 5 пъти да съм чела нещо не означава че пак нещо няма да ми убяга. А може би защото в началото баща ми ме  съветваше как и какво да ям / защото и той свали 18 кила и 2 години  е качил и грам / и затова сигурно съм си внушила че може и затова и винаги съм ги яла...къде по-често ..къде не съм се сещала с месеци...това е . Иначе ..не съм толкова докачлива   bouquet Напротив - търпя критика особено ако е за мое добро  Blush
Аууу имам правописна грешка ... ужасна съм ... "пресното" мУеко хахах Не го произнасям говорейки така ..от къде на къде съм го написала пък по този Вакарелски начин .... хахха  Mr. Green

# 636
Момичета, какво ще кажете за плодовите кисели и пресни млека с % мазнини? В книгата, която имам четох, че ако може да не се вземат в първа фаза ще е по добре. Но вече мога ли да си вземам по някое - тук е бъкано с тях - в едни еднолитрови картонени кутии. И ако може кои плодове предпочитате, в смисъл са най подходящи?
Някой правил ли си е кротони и ако да, моля да каже. Бях си направила една баница, но нещо не се получи май вътре, не се изпече ли, като постоя няколко дена ли стана така не разбрах. Днес си нарязах останалите парченца на ленти и ги метнах във фурната на по ниски градуси. Струва ми се, че утре ще си ги изям със задоволство.
Но цялата процедура - първо баница, после крутони, дълга и широка, та ако някой се присети за по бърз вариант ще съм много благодарна   chef

Аз глада за сладко го лъжа с течен подсладител + нес кафе + кисело мляко. Но пък да не прекалявам с кафето и подсладителя? До колко е в рамките на нормалното? Останала съм с впечатление, че за кафето  няма проблем, но пък подсладителя? И все пак колко от двете мога да си позволявам?

И Шелби, моля те прати ми тази рецепта за овесените курабийки

И още нещо тази въпросна Стевия - течна ли е каква е, от къде е? В смисъл в Бг ли го намирате или?

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 00:32 от shanel1982

# 637
Здравейте, аз от вратата за краката, ама туй е положението! Нямаше ме известно време и пак няма

да ме има. Неприлично много работа имах, съответно изкарах едни Убави излишни пари, с които ще отида

за 16 дена в Бразилия на почивка през януари! За протокола: в 5-та фаза съм, кила 74-75 при

калкулатор 73, постоянно поддържани преди 70-72. Обиколки повече от видимо увеличени.

Ноооооооооо, чувствам се прекрасно, имам си любими занимания с любими приятелки, плаж, П

ден с пръчка да ме бият не мога да направя. Ям си Хуска и триците, кефя се максимално на

живота, чета си книжките благодарение на Бигбаба (праща ми ги по неведоми пътища до
острова)
Актуални 2 снимки - http://zori71.snimka.bg/family/zorito.319615.24976124

Смайлис, послушах ти съвета най-накрая и се обзаведох трайно с 3 петилетки по-младо агне. Е, не толкова трайно, само в рамките на пожеланията на Дидранд за РД-то ми  Mr. Green

Та, скоро стават 3 години откак започнах Дюкан, но моите уважения..................няма начин да го спазвам с П ден и месища.Затова и няма  да пиша, защото ще е извън темата. Търся си други начини за запазване на килограмите. Но приятелките-дюканки си ми останаха, за което съм безкрайно радостна.Надявам се след 2 седмици да се видим в Дивака!

Успех на всички в борбата с гадните кила. Когато успеем да си излекуваме зависимостта от храната в главата, тогава няма да имаме нужда от диети и режими, но това е друга тема. Обичайте се, харесвайте се, бъдете егоисти, Дюкан само ще довърши картинката  Heart Eyes
Със здраве!

# 638
  • София :(
                   Добро утро  Hug
             Да започвем първия ден от новата седмица с усмивка и чаша гореща кафе  Simple Smile

isache, ти кога спиш, бе, жена?
              Shelby_bg, добре е че носиш на критика, щото ние тук... То може и аз да съм разсеяна, ама отговор на питанкитее си не видях...
              shanel1982, освен без мазнини гледай да е и без захар, както и да е без парченца плодове, така поне казва чичко Дюкан  Peace
              zorita, лИбоФ  Hug Да ти не е уруки, ама си страОтна  Peace
              Трето - и четвъртофазничките - не забравайте, от пладне започва фазата на Луната  Peace
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 07:00 от mimensita

# 639
Обичайте се, харесвайте се, бъдете егоисти, Дюкан само ще довърши картинката  Heart Eyes
newsm10 smile3525

Трето - и четвъртофазничките - не забравайте, от рано сабалям е започнала фазата на Луната  Peace
Да и се... и мирешка луна! Twisted Evil Затова ли така съм се напомпала тая заран! ooooh! Таман се израдвам на кантара и... ядец... пак отскочи нагоре! Crossing Arms

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 06:50 от (не)Обикновена

# 640
  • Испания
ДобрЮтро!  Hug

Зориткеееееееееей, радост за очите и балсам за душата ми!   love001  love001  love001 Така значи, а? Браво, че си ме послушала, та и хапнала още по-агнешко!  Joy Весела ваканция в България и по-късно в Бразилия!   love001 Пак да пуснеш снимки, че си сладур и половина!   love001

Получих мейл от френския дюкански сайт. Излязла е нова книга: Дюканско сладкарство /Дюкански сладкиши/. Със скрийншот изкарах снимка на корицата от сайта Предлагат да ми я изпратят, но с френския не съм много на "ти". Пиша ви го просто за информация.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 09:48 от smileys

# 641
mimensita  нося нося  Mr. Green 
Не се е родил човек на планетата на който да се обидя просто ей така  Wink  А и ако не се интересувах и не бях попитала нямаше да следя темата   bouquet
Пийнах си кафенцето аз - горчиво и студено . Обожавам го в това му състояние  Heart Eyes
Нещо хич не ми се 'апва - нито трички , нито нищо. Към 10  мисля да ги уважа все пак за да не ги пропусна изобщо , а иначе менюто за днес е сьомгичка - ще я запеча с черен пипер и сол   Ееееехх ще готвя най-накрая  chef А за идващите дни ще  напазарувам телешко и още някаква рибка.Така и така само днес ми се отваря свободен следобяд - поне да свърша неприятната работа за 2-3 дни напред  Flutter

# 642
Пак съм аз  Blush Може ли да ми препоръчате шунка за втори етап?  Flutter по възможност да е от билла или кауфланд, защото са ми наблизо  Laughing или откъдето и да е, защото ми писна от това пилешко месо  Sick #2gunfire

# 643
Морнинг и от мен  Hug
Заковала съм кантара...мисля си че е повреден вече  newsm78 Неможе пък чак така никакво движение ни нагоре ни надолу  Thinking Изчака ми се чакането да го чакам тоя Мц ... То не бяха окръглящи луни и какво ли не...ще чаакаам  Crazy Следобед отивам да си сгърча задника с едно кардио...не щЪ го такъв пък  Crossing Arms и ще го моря с протеини. Бохемски режим е това...мИсо мИсо и пак мИсо, нека ми е зле  Crazy

# 644
Здравейте и от мен  Hug
Преди 4 години бях на режима и свалих 17кг. Но с непостоянство си ги върнах отново през годините. Сега пак се включвам при вас, защото опитах какво ли не, но без ефект.

Общи условия

Активация на акаунт