Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 238
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
 newsm53 newsm47 newsm53 Вече съм 79 кг урааааааааааааа !!!

Зорита супер си  :bouquet

Софиянки,мисля да се включа на следващата ви среща...така че ще чакам Peace

Успешна седмица на всички  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 646
Ами , Мимс , спя по 5-6 часа само - сама си се събуждам..... Sad

Имам питанка към вещите в хлебарския бранш - пълнозърнест ли е пълнозърнестия хляб , който си купувам  newsm78  Състав : брашно тип 1150 , трици , овесени ядки , мая , сол и вода.

# 647
  • Плевен
Здравейте, дами!
Аз чаках снимки от Дивака, пък те щели чак на 19 да пристигнат! АУУУ! Ама нали си знам, че сте ми убави!
Бубка, рецептите са в подписа на Смайлис - Испански дюкански рецепти - кликваш и разглеждаш, пробваш и хапваш!
Шанелче, Стевията аз си я купувам от Кауфранд - Стевия LUX - пликчета с по 12 броя малки прахчета х 3,12 лв или нещо подобно! При подсладителите е, но е хранителна добавка. Преди нея има био кафява захар ...
Зоритката!!! Прегръдки и целувки от мен! Супер си, но се пази за бразилските плажове! Но и там толкоз свежи протеини ще има...ще ти стопят лагерите! видя ли какво е да си с наистина свежо протеинче, а!?! хее! Ще ми пробутват тука лафове - звезди и т.п. По повод Бразилската почивка един виц - Отишла група туристи там и още със слизането от автобуса екскурзовода ги предупреждава - 50% от населението е болно от туберколоза и 50 % - от СПИН! Един нашенец нещо недочул добре и ръчка другарчето си - какво каза???, а той му отговаря - Абе, еби само тия дето кашлят!
Иначе си права за зависимостта от храната - то е като всяка друга зависимост и се хващаме в нея за конпенсация на нещо друго, но няма начин да не си оставим червената лампичка да светва, когато прекаляваме в "5-фаза" и да не забравяме простата формула - злоупотреба с храна=дебелеене!!! Това е! Като се спре "муането" се спира и дебелеенето! Радвам се за теб и много ми хареса израза "едни излишни убави пари" - дай, боже, всекиму! Чудесно си решила - прекрасно вложение ще направиш!
Необикновена, разкажи за Дания!!!
Мисче, в Кауфланд си купувам пилешка шунка на Браво, пилешко пушено филе (но нещо доста му вдигнаха цената, има и телешко филе, но и то си е скъпичко!
Онли, браво! поздравления за седмичките!
Исаче, на мен ми се струва пълнозърнест!
Ох, това пълнолуние ще ме влуди! Днес 300 грама плюс, а тъкмо се радвах на три последователни минуса от по 300-500 грама! Еее! Аман! И аз отивам довечера във фитнеса!

# 648

Мисче, в Кауфланд си купувам пилешка шунка на Браво, пилешко пушено филе (но нещо доста му вдигнаха цената, има и телешко филе, но и то си е скъпичко!

bouquet благодаря, ще отида да видя  Crazy

# 649
А течна Стевия има ли?

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 15:18 от shanel1982

# 650
# 651
Идеално, да се надяваме да си е чиста Стевия, в смисъл предполагам има много производители на такъв продукт  newsm78
Ще поръчам все пак докато не го видя и изпробвам няма как да разбера

Попаднах на един форум, където обсъждат различните производители на Стевия, няма да вземам от Цветелина, но благодаря за линка, беше ми полезен

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 18:04 от shanel1982

# 652
Зориткееееей, парче и половина си, шА знАш   newsm10
И браво за протеинчето и браво за излишъка от парички и суперските ти планове...искам и ааааз Whistling

Мимсче, ти май спомена за кастинг за асансьорен техник - брой един и за мене  Mr. Green
На горе - на доле....ама имам още десет дена и после ще вадя тиганите  smile3521

# 653
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               (не)Обикновена, голяма е гад, въджишка, хеле пък сега - такава окръглена... също като мен  hahaha, Луната де, да не помислиш нещо друго  Peace Ама аз за това днес я моря, с риби  Crossing Arms
               smileys, ще я тропосаме на Lucie да я превежда, тя нали е "французойка"  Wink Само дето пак зачезна някъде в драките...  Rolling Eyes Само дето ми се струва, че в неговата книга има по-малко рецепти от колкото в нашия блог  или пък... в в испанските потайности  Wink  hahaha
                Shelby_bg, да ти дойда на гости на сьомга... тъй и тъй днес съм я подкарала на риба...  Wink Ама пак не ми отговори, ей! Като мокра връв се изплъзваш...
                miss sixty, според Дюкан всички със садържание на мазнини между 2 и 4 % стават, дори и свинските, обаче... според мен, човекът просто няма представа какво се продава в България  ooooh! Вместо това бих ти препоръчала една собственоръчно изпечена пилешка пържолка  Peace Може и телешка де.
               poem, споко  Hug И моят е така - цифрите като изрисувани - всяка сутрин едни и същи, без значение от предходния ден. А бе... всъщност от време на време хуква нагоре, ама надолу - йок. Стига да едно положение и толкоз. Да ти кажа под секрет, на zorita рецептата с "агнешкото" май най помага  Wink
                Хапя, това е само защото си спряла да пишеш  Peace Хайде сега - на отчет всеки ден, до края на света и да видиш как ще си дойдат нещата по местата  Wink
               Only, браво   bouquet Удобно ли е на пейката на седмичсите  Wink Кога ще бъдеш в София, да се организираме о време?
               isache, хич даже не вярвам да е пълнозърнест. Толкова е изписано и изговорено по темата за хляба, че даже не вярвам, че пълнозърнестото брашно е пълнозърнесто, освен ако не са ми го смлели в селската мелница  ooooh! Ама пък... той и без друго този от трици ми е много по-вкусен...
                ArhMih, и аз ги чаках, че само дето не ме уручасаха, ама на - ядец  Sad  
                shanel1982, марки, модели и фасони на Стевия - много, окозва се и всеки има различен вкус по отношение на Стевията, така че... пробвай, все ще откриеш тази, която да пасва на твоя вкус  Peace
                kris70, нИ мой, мила - всеки си избира техник по собствен вкус, обаче едно е сигурно - "техник" си требЕ, иначе кантара се люля бетер асансьор  hahaha Ей на и  zorita го повтаря всеки път като се появи  Wink
                 Я да взема да раздавам аз козинките докато чакам човекът да се обади,че е  стигнал  по живо, по здраво на работа и после, поради липса на  "техник" да гушвам възглавницата...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 654
Смайлис / подозирам , че само ти ще можеш да ми отговориш / - има ли ограничение в консумирането на тофу или ограничението е само в рамките на млечните  newsm78

# 655

miss sixty, според Дюкан всички със садържание на мазнини между 2 и 4 % стават, дори и свинските, обаче... според мен, човекът просто няма представа какво се продава в България  ooooh! Вместо това бих ти препоръчала една собственоръчно изпечена пилешка пържолка  Peace Може и телешка де.

Sick Sick Sick Sick Стига с това пилешко.. една седмица вече! Ще започна да кудкудякам!  #2gunfire   Mr. Green

# 656
  • Испания
Смайлис / подозирам , че само ти ще можеш да ми отговориш / - има ли ограничение в консумирането на тофу или ограничението е само в рамките на млечните  newsm78

Не съм срещала никъде нищо за ограничение на тофу. То е соево сирене, затова не влиза в рамките на млечните. Споменава се за соеви протеини, прясно и кисело мляко, брашно /има го в таблицата в темата с рецептите/. Но за тофу - не.

Мимсче, днес си мислех за Люската. Нещо пак зачезна и това хич не ми харесва.  Sad Иначе, и Галандри е фреМска дюканка. Но и аз си мислех, че са малко 100 рецепти, пък току-виж има и някоя на българска дюканка.  Wink

Онли, честито! Голям кеф, нали?

# 657
Такааааа..... Аз се чудя, що ме гонят лудите и ми иде да избия всички в къщи, а то било от пълнолуДието... Нещо в последно време ми дойдоха в повече счупените крака и ръце у дома Twisted Evil
Да видим скумрийката и зеленият чай какво ще направят днес в съчетание с пълнолунието.  Crazy
Утре съм канена на рожден ден. Има да се слюнча и преглъщам като зърна тортата... Ще изпия едно кафе и една студена вода и ще се подсладя с една стевия в кафето Whistling
isache, имаше големи дискусии по отношение на пълнозърнестия хляб в Бг. Преди режима ядях такъв хляб. Сега ми стигат дюканските кексчета и хлебчета от овесени трици. А най-интересното е, че едно и също нещо приготвено от трици или царевично нишесте, повече ми харесва с триците. Wink

# 658
Благодаря за разяснението за тофуто / преди да питам погледнах отново списъка с толерираните продукти и като не го видях реших да се застраховам с питанка   bouquet / , а относно хляба - няма как да си правя такъв от трици / който съм сигурна , че ще е 100 пъти по-вкусен от купешкия/ , обаче аз си ям триците само на закуска и не ми остава лимит за по-късно през деня.....

# 659
  • Испания
Исаче, прави си ти пълнозърнест хляб. Преди си правех по време на трета и много ми харесваше.

В единия от албумите ми в Снимка.бг има снимки. Не пускам тук, да не се дразнят девойките в Първа и Втора.

Общи условия

Активация на акаунт