Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 194
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро и от мен мили Дюканки   Hug минавам да се отчета, защото съм потресена.....  качвам се днес на кантарчето и какво да видя 75  Shocked а бях стигнала до 73, че и към 72 отиваше...и като започнах новата петица от ПЗ дни с всеки ден имах плюс, но днес..... ooooh! а съм си режимна, ям нормално.... в смисъл на моменти даже не ми се яде, но закуската ми е задължителна, а тя в последните дни се състои от 3 канелени курабийки + 200гр. кисело мляко (за по-лесно преглъщане  Mr. Green ) ... днес последен ПЗ ден и дано да се махнат тези плюсове, че ми се струва че тъпча на едно място  newsm78   ....успокоявам се с това, че може да е от луната, но изобщо не съм наясно с фазите й......

Айде лек, режимен и забавен ден ви пожелавам  Hug

# 691
 Добро утро мили дами  Hug
 След снощното мрънкане днес има тлъст минус  Crazy и то над 1 килце  newsm68 Тъй като гледам да си пиша всичко което поглъщам стигам до няколко генерални извода за моето задържане. 1. Кока кола лайт ми прави лоши услуги и поглъщайки 400-500мл дневно зациклям. 2. Киселото мляко-макар в допустимите граници също ми прави номера  Thinking Но може и минуса да се дължи на водата,която се изля от мен по време на тренировката  Thinking Надявам се утре да видя същите кантарни цифри  Flutter че ми харесаха  Mr. Green Иначе като се гледам в огледалото не знам внушавам ли си или наистина има промяна...опразнен сутиен, наченки на талиЯ...все интересни неща, които не съм виждала от поне 3 години  Joy Но пък как е възможно см да се смаляват а кг не, винаги ми е било мистерия, въпреки че знам че и при вас е така.
 И днес се мисля да огранича кис.мляко или направо да го пропусна ако успея и да карам на мИсо и яйцЪ...да видим има ли значение.
 Пожелавам ви ...как беше...един усмихнат, успешен и стремителен ден  Mr. Green ... И по важното ...режимно-вкусен  Crazy
 Снощи се замислих, че тук може би наистина сме се събрали хора в някаква степен пристрастени към храната и в тази връзка "Здравейте, казвам се поем и съм пристрастена к м храната и по специално към шоколадите !"  smile3535

# 692
Ураааа, отбелязах -800 ГРАМА ...УРАААААА  newsm68
Както и предположих при предишното здържане и после изведнъж по-голям минус, при мен режима 1/1 действа така - върти едни и съши грамове в плюс и минус 6 дена и после изпреврва плюса с един по-голям минус. Предишния път беше с 1200, а сега са само 800, ама пак е нещо.
Та за това съм мноооого хепи днеска.
Ицанка, добре дошла  Hug Момичетата са ти казали, дано си вземаш бележки, че иначе, както си се отчаяла от сега....Режима действа при всички.Няма изключения.При едни по-бързо, при други по-бавно, но действа.И не ходиш гладна и дебела, а сита и щастлива  smile3521 Прочети от първа страница не само указанията, а и по-отдолу ще видиш реепти на нашите кулинарки. Да знаеш, има такива вкусотийки, че аз дори на някои научих моите и все питат за тях.Пожелавам ти успех! А, и още нещо да те посъветвам - чети редовно и редовно отчитай резултатите си тук.Така хем ще сме съпричастни с отслабването ти, ще ти правим корекции, ако някъде си сбъркала, хем и ти ще си по-отговорна към режима и няма да прегрешаваш.
Момичета, пожелавам ви една страхотна и отслабваща сряда и много гушлячета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Поем, писали сме заедно  Hug и при мен е така - много бавно сваляне, а имам и аз наченки на талия Laughing и корема ми, който от многото бира беше станал като бременна в 7 ми месец (без да преувеличавам) се прибира и сега съм едва в третия  Mr. Green Само славаБогу до сега не съм забелязала опразване на сутиена  Mr. Green

# 693
Добро утро  Hug
Честито на дамите с минуси!
Да се отчета за вчера - 3 яйца на сух тиган, 2 кебапчета и супа топчета.

# 694
Крис поздравления за кантарните резултати  Party Аз честно казано за сутиена не се кося много, даже хич, че там имам много да намалявам- започнах от преливаща чашка Д, а стандарта ми при едно мормално тегло е преливаща С  CrazyДори съм доволна че започвам да свалям отгоре надолу, защото корема ми е по по най проблемната зона и вече бяха започнали масово да ни честитят  Crazy и отстъпват място да седна ... не че ми беше лошо - възползвах се, като съм дебела поне да имам изгода Blush Само дето ми беше неудобно да пуша по заведения, защото хората ме гледаха с неодобрение, а мога ли да им казвам, че не съм бременна а просто дебела  ooooh!

# 695
smileys, благодаря  Hug
mimensita , бебо е щастлив с мене и Дюкан. И расте ли, расте, а пък мама си ходи гордо-гордо с коремчето напред.
 Дори ще си позволя да покажа 1-2 снимки да видите колко сме порастнали. Аз на Дюкан разчитам да не се освина съвсем, иначе си се глеза доволно  Laughing

http://bgsharing.com/images/35530316769479698198.jpg
http://bgsharing.com/images/35766393719231722518.jpg
 Whistling Whistling

И последно да кажа нещо по въпроса с WC-то. Вечер преди лягане 200гр. вода с 2 пакетчета чай от майчин лист, съвсем обикновен на Биопрограма. При мен винаги е действал този чай, което е хубаво, защото не е нужно да си пренасищам корема няколко пъти с разхлабителни средства. Още на следващата сутрин съм си вършила работата, че дори ми е държал още 2-3 дни и всеки ден като по часовник  Peace Peace

# 696
Здравейте и от мен Hug и мен кантарчето ме зарадва този ден,да ви кажа на мен как ми действат различните схеми,5/5 ми е най добре,пробвах 1/1,но имам задържане от него,таман видя минус на П дните и на другия ден ПЗ виждам плюсче,но всеки сам си решава и всеки може да си приложи няколко схеми и да си прецени за себе си как отслабва.Лек ден с мнооооого минуси  bouquetСкоро правя 4месеца ,имам още някой друг ден на П дни и дано видя още минуси до 16-ти Praynig

# 697
  • Нюрнберг, под високото небе!
Здравейте, искам да се отчета, но ще е само с присъствие, не с данни, защото електронният ми кантар бе напишкан от котката и показва безумни изображения, но не и тегло, а друг нямам Mr. Green
Дайте акъл- в трета кърмаческа веднъж на седмица/ две ли трябва да се тегля?
Трети ден съм режимна, чувствам се много добре, изобщо не съм гладна, но пък както беше написано по-горе- хранене не трябва да се изпуска, хладилникът ми винаги е зареден!
Още една молба за съвет- да си направя ли примерно меню за седмицата, тъй като мога да хапвам доста неща- в едни и същи дни ли да са ми гала вечерите, в едни и същи дни ли да си ям допълнителните порции ориз/картофи?
Рецептите са меко казано страхотни- толкова красива и разнообразна храна, как да не иска човек да е режимен Simple Smile

# 698
  • Испания
Здравейте, искам да се отчета, но ще е само с присъствие, не с данни, защото електронният ми кантар бе напишкан от котката и показва безумни изображения, но не и тегло, а друг нямам Mr. Green
Дайте акъл- в трета кърмаческа веднъж на седмица/ две ли трябва да се тегля?
Трети ден съм режимна, чувствам се много добре, изобщо не съм гладна, но пък както беше написано по-горе- хранене не трябва да се изпуска, хладилникът ми винаги е зареден!
Още една молба за съвет- да си направя ли примерно меню за седмицата, тъй като мога да хапвам доста неща- в едни и същи дни ли да са ми гала вечерите, в едни и същи дни ли да си ям допълнителните порции ориз/картофи?
Рецептите са меко казано страхотни- толкова красива и разнообразна храна, как да не иска човек да е режимен Simple Smile

Здравей!  Hug Отговарям по ред:

1. Не съм срещала Дюкан да разделя честотата на мерене в различните фази. Ето от книгата:

Мерете се често, особено през първите три дни. Резултатите се менят с всеки изминал час. Впрочем запазете навика си да се мерите всеки ден в живота ви, защото, ако кантарът е враг на пълнеещия, той е приятел и награда за отслабващия и всяка загуба на килограми, дори най-малката, е най-доброто стимулиращо средство.

Това правя всеки божи ден и записвам.  Simple Smile

2. Добре е да си направиш схема на дните в седмицата. Кога да ядеш нишестени, кога да правиш гали. Така ще ти е по-лесно. Дните с галите, както и дните с нишестените е хубаво да не са последователни. В смисъл: ако във вторник имаш гала, в сряда да не е втората ти гала.

Ето тук има примерни схеми: http://dukanskirecepti.wordpress.com/%d0%be%d1%81%d0%bd%d0%be%d0 … 0%b0%d0%b7%d0%b0/

Можеш да ги видиш само като пример, защото ти си в Трета олекотена. Все пак могат да са ти от полза.

# 699
Ооо, да! Задължително си направи схема и я спазвай!
Ще видиш, че дори ще ти е по-вкусно. Ах, как си чаках галите, как си сервирах... Сега не изпитвам тази наслада от яденето  Laughing
Ако нямаш схема, може да се стигне до безразборно хранене и да се успокояваш, че "ще го пишем гала", но точно така се провалят усилията.
Казах ти да не се взираш много-много в кантара (на ЛС), защото в олекотена резултатите не са толкова скорострелни, като при другите. Минусите са малки, често има и плюсове, задържанията са факт, важното е че кривата на теглото върви надолу. Успех   bouquet

# 700
Момичета,
Летя от щастие  newsm44
7-ми ден съм и втори от ПЗ и съм  - 4 кг   Crazy
Да ,знам че в ударния се свалят бързо , но това си е направо прекрасно.Чувствам се супер. Първият път на ударния за 7 дни бях на  -3,600 .....
Дойдох в нашите на гости за да ми свари мама телешкото , което мисля да хапна с праз и малко гъбки , а за вечерта ще си взема отново рибка , но направо готова ще я купя . Най - накрая и курабийките ще си спретна на утре сутринта и съм най-щастливата  Party
Хубав и режимен ден на всички прекрасни дами   bouquet

# 701
           Здравейте Дюканки сладуранки,
        Аз съм Бубка,онази с многото кила.Дойде време и аз да се отчета с резултати за 1 месец.
Тегло    - 9 кг.
Талия    -6 см.
Ханш    -11 см.
Бедро   -10 см.
Ръка     - 5 см.Още се търкалям,но съм много доволна,че ви открих
         Конкретно за режима.Аз не съм лаком човек и не съм била пристрастена към храната,даже съм доста капризна.Но обожавах забранените храни-сладко,тестено и плодове.Преди имах само 1 ядене-между 16 и 19 часа-години наред.
         Самия режим не започна много добре 2 дни бях гладна по цял ден,въпреки,че хапвах по няколко пъти.На 4 ден-МЦ,на 20-пак.Внимателно изчетох всичко,особенно съветите ви и разбрах,че трябва да ям готвено,за което благодаря на Смайлс,за разнообразните рецепти.
Свикнах да ям по 3-4 пътина ден и се старая да не забравям закуската,най-трудно ми е с нея,защото никога не съм закусвала.
          На 10 ден хванах летен вирус с р.... и п.....,беше кошмар 2 дни,но мина и това.
          Прегрешения към режима нямам,дори не съм пила още кола-лайт и не съм се правила десерти.Нищо не ме изкушава по новия път,който съм поела и резултатите не закъсняха.3-ма лекари са ми правили режими на хранене,но спасение намерих тук сред вас.Чувствам се супер и много,много щастлива.Благодаря,че ви има.
           Желая  усмихнат и режимен ден,на всички вас,прекрасни дами.

# 702
  • София
bub.ka, Shelby_bg, kris70, poem честито за чудесните резултати.   bouquet Поздравления!!!
А от хубавото настроение също се отслабва, така че дано и утре нещата са така слънчеви!

При мен се появиха едни +300, но съм слез ПЗ ден. Дано да е от това Confused newsm78

# 703
  • Германия
Дюкан е италианец! Ако не той, геният му и без друго.

Завърнах се след една седмица в Тоскана и по-специално Флоренция. Ама риби, ама октоподи, медузи, рапани, охлюви, за зеленчуци изобщо не искам да говоря - от риба мляко не видях само, но може и да съм пропуснала Naughty, докато се блещих в хипермаркетите им колко режимни неща има. Не бях виждала пушена риба тон с 3% мазнини и само 0.8% сол! Отядох си. Открих си един ресторант и поръчвах дежурно зеленчуци на грил и риба меч на грил - маестрото ме научи на малко и фамилно име. Паднаха ми се петте ПЗ в италианско и заедно с един МЦ, резултатът е - 800 гр. за шест дни. Нямам основание да недоволствам, май.  Whistling Дебела италианка не видях, цъклих се много да видя. Завидях.

# 704
  • Испания
poem, kris70, p_i_i, честити минуси, момичета!  Hug

twisted_logik, мнооого симпатично коремче!  Simple Smile

Shelby_bg, bub.ka, и на вас честито!   bouquet Много позитивно звучите и внасяте радост и слънчеви нотки в темата.

bub.ka, страхотен резултат! Представям си какъв кеф е, защото и аз първия месец свалих 9 кг и имах чувството, че голям товар е паднал от мен. Ще видиш, че нататък ще се чувстваш още по-добре и това съвсем ще те мотивира да не правиш прегрешения, защото нито една хапка каквото и да било не може да замени удоволствието от чувството да слабееш.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт