Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Разрешено ли е да носите храна на борда на самолет?
Как мога да възобновя диетата си, след като я спрях поради здравословни проблеми?
Как мога да се справя с наддаването на тегло след ваканция и посещения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Разрешено ли е да носите храна на борда на самолет?
В ръчния багаж на самолет е разрешено пренасянето на храна с определени ограничения. Течностите и геловете над 100 ml не са разрешени, но твърдите храни като сандвичи, плодове, хляб и други подобни са позволени. За по-дълги полети може да обмислите пренасянето на храна в регистриран багаж, където няма такива ограничения.
-
Как мога да възобновя диетата си, след като я спрях поради здравословни проблеми?
-
Как мога да се справя с наддаването на тегло след ваканция и посещения?
След ваканция и посещения е важно да се върнете към здравословния си начин на живот. Можете да започнете с П план за ден, за да стабилизирате теглото си, след което постепенно преминете към балансирана диета, като се съсредоточите върху консумацията на протеини и зеленчуци, като същевременно ограничавате приема на излишни въглехидрати и мазнини.
-
Какви са правилата за пренасяне на храна в ръчния багаж на самолет?
-
Защо са склонни да реагират на всяка провокация?
минавам да се отчета, защото съм потресена..... качвам се днес на кантарчето и какво да видя 75
а съм си режимна, ям нормално.... в смисъл на моменти даже не ми се яде, но закуската ми е задължителна, а тя в последните дни се състои от 3 канелени курабийки + 200гр. кисело мляко (за по-лесно преглъщане
....успокоявам се с това, че може да е от луната, но изобщо не съм наясно с фазите й......
и то над 1 килце
Тъй като гледам да си пиша всичко което поглъщам стигам до няколко генерални извода за моето задържане. 1. Кока кола лайт ми прави лоши услуги и поглъщайки 400-500мл дневно зациклям. 2. Киселото мляко-макар в допустимите граници също ми прави номера
Но може и минуса да се дължи на водата,която се изля от мен по време на тренировката
че ми харесаха
Но пък как е възможно см да се смаляват а кг не, винаги ми е било мистерия, въпреки че знам че и при вас е така.
Прочети от първа страница не само указанията, а и по-отдолу ще видиш реепти на нашите кулинарки. Да знаеш, има такива вкусотийки, че аз дори на някои научих моите и все питат за тях.Пожелавам ти успех! А, и още нещо да те посъветвам - чети редовно и редовно отчитай резултатите си тук.Така хем ще сме съпричастни с отслабването ти, ще ти правим корекции, ако някъде си сбъркала, хем и ти ще си по-отговорна към режима и няма да прегрешаваш.
Аз честно казано за сутиена не се кося много, даже хич, че там имам много да намалявам- започнах от преливаща чашка Д, а стандарта ми при едно мормално тегло е преливаща С
Само дето ми беше неудобно да пуша по заведения, защото хората ме гледаха с неодобрение, а мога ли да им казвам, че не съм бременна а просто дебела
Скоро правя 4месеца ,имам още някой друг ден на П дни и дано видя още минуси до 16-ти

, докато се блещих в хипермаркетите им колко режимни неща има. Не бях виждала пушена риба