Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 197
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София

smileys,  много ти благодаря за поздравите! Hug

shanel1982 , smileys  не се заяжда с теб. Всичко което е написала е вярно, а ако те е подразнил начина по който е написано, то това е продиктувано от твоя пост.
miss sixty, разбирам те. Организъм бих казала, защото и аз съм така. От 26 август съм Дюкан и съм ходила точно 2 пъти до сега. Но в книгата пишеше, че не може да се говори за запек, а по рядко ходене но WC тъй като при протеиновата храна има по малко за боклука ако мога така да кажа

Ти никъде не обясняваш какво си правила до сега за да разрешиш проблема, но си допуснала доста дълго да продължи това. Това си е доста опасно, меко казано за да не използвам по-силни думи. Не се заяждам. Проблема е много неприятен. Трябва да го решиш. Аз например си слагам Хуск в триците сутрин точно преди да ги изям. Понякога и вечер в чаша кисело мляко. Така си решавам проблема, при мен това работи. Успех! Peace

лично мнение

# 676
Момичета,нека запазим добрия тон и положителната атмосфера във форума.Нали ние,новите,търсим съвети и подкрепа.Затова сме тук.Нека си бъдем взаимно полезни,да се учим от опита на тези,които  са изминали пътя,по който ние тръгваме тепърва,това може да ни е само от полза .Благодаря на всички,които ни подкрепят и ни дават надежда да продължаваме напред.Желая прекрасен,отслабващ и успешен ден на всички.Тук при Вас намерих себе си.

# 677
Айде да се отчета - не издържах. В обедната хапнах една краставица и един морков  Blush
Тъкмо както си и предполагах. Еми ... 5 на 5 ще ги карам и това е . От сега усещам как довечера ще ям от любимата си салата.На който му е любопитно : китайско зеле , морков , 2 с.л. парафиново олио , 2 с.л. соев сос и 2 скилидки чесън   chef  За който не  е  пробвал - препоръчвам я  Peace  Рецептата е Ала Моя  Mr. Green

# 678
Първо искам да кажа нещо на shanel1982 - когато започнах режима имах много неясноти и въпроси. Питах тук и не винаги бях съгласна с отговорите. Получавала съм критика от не едно и две момичета тук, но в един момент осъзнах, че това, което ми казват  ми помага повече от това, което мисля за правилно. Случвало се е и smileys да реагира по-остро на дадем мой пост, но и нейните съвети, както и на другите бяха за добро. Недей да се нахвърляш така върху човек опитващ се да ти помогне.  Naughty

И точно по нагоре обяснявам как като съм започнала режима съм имала въпроси и, хоп, продължавам да имам  Grinning Пектинът позволен ли е за всички фази? Мислиих, мислих и нищо не измислих. Той е ябълков, значи трябва да е позволен от трета натам или...?  newsm78

# 679
  • Испания
Пектинът позволен ли е за всички фази? Мислиих, мислих и нищо не измислих. Той е ябълков, значи трябва да е позволен от трета натам или...?  newsm78

Аз не съм ползвала, но преди време имаше момичета, които го употребяваха не само в трета.

Виж тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/07/02/%d0%b7%d0%b0-%d0 … 0%b8%d0%bd%d0%b0/ и тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/05/05/%d0%bf%d1%80%d0% … 0%b2%d0%be%d1%82/

Дано се включи някоя дюканка, която може да ти каже нещо повече по въпроса.

Ето инфо за пектина /разбира се, не е точно отговор на въпроса ти/:

Пектинът има способността да набъбва в стомашно-чревния тракт като поема големи количества вода - така създава чувство за ситост и намалява апетита. Същевременно пектинът не се разгражда в червата и не е източник на енергия за организма. Това е причината да се препоръчва за включване в диетите за отслабване. Пектинът има и други полезни свойства, заради които се препоръчва – той стимулира движението на червата и така спомага за предотвратяване на запек. Пектинът има способността да свързва холестерола, който се съдържа в храната и по този начин намалява неговото всмукване, поради което подпомага намаляването нивата на холестерола в кръвта.

И нещо много важно: Българският продукт съдържа 100% пектин без всякакви добавки и подсладители, докато във вносните продукти често се съдържа захар и различни пълнители, които намаляват относителния дял на пектина и неговата ефективност.

twisted_logik, мисля, че не е излишно все пак да се консултираш с гинеколога ти, ако решиш да консумираш пектин.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 16:14 от smileys

# 680
  • Плевен
Аз ползвах пектин по-рано (докато го имах) но количеството се приспада от това на 3-те лъжици трици сутрин! Скоро не съм го купувала. Помня че го слагах в киселото си мляко вечер и ставаше едно лепкаво нещо, но си го ядях, защото си е полезен. Това не е плод и мисля, че е разрешено ползването му!

# 681
Прочетох това, което smileys е дала. Казаното там съвпада с  казаното от ArhMih - приспада се от 3-те лъжици трици. Мисля, че имаме единодушие  Laughing Също така е съществувала реална възможност вместо трици да е трябвало да се хапва пектин, но от други съображения са избрани триците. Значи става за всичките фази. Благодаря  Hug

P.S - smileys сега видях, че си добавила някои неща към поста си  bouquet Говорих с гинеколога ми и ми каза, че мога да употребявам до 1ч.л. на ден, но да съм сигурна, че е чист пектин. И понеже за първи път виждам в поста ти това, за българския пектин, вместо да отида до аптеката или до Кауфланд и просто да си купя, съм дала поръчка на един роднина, който работи в хим. лаборатории да ми намери абсолютно чист пектин   Joy Ама сега ще чакам, като съм ангажирала човека, да не му е напразен труда  Peace

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 16:30 от twisted_logik

# 682
 Привет и от моя милост непомръдващата  Crazy Направо не ги броя вече дните...хвърлила съм котва  Crazy В тази връзка се принудих да търся помощ отвън и днес си открих една заличка и една слаааабааа мома треньорка ми направи програмка и ми скъса д-то... излязох почти пълзейки и тотално размазана ... Много съм бясна този път и наистина ще мерим инати с тлъстия ми з****к  Twisted Evil Ама то това ня нищо ни прилича...вече сигурно 10 дена никакво движение  Crossing Arms
 Гледам за 00 говорите. Аз пък никаква промяна нямам до сега - всеки ден по същото време, но вероятно си зависи от храната. Организма има нужда от течности - топли супички или ястия със сосче...иначе би бил зорец.
  Момичета, не се карайте...че и без друго вече съм на прага на МЦ/и пъпките дойдоха  Crazy/ и хич няма да се посвеня да ви изиграя един танц с тигани  Twisted Evil Всички сме се събрали тук с едничка цел и не е хубаво да бъдем обидчиви, нека се възползваме максимално от информацията която знаещите ни поднасят наготово ...за което съм много благодарна   bouquet
 Отнасям пепела че имам да умувам едно пиле как да го сготвя така че да извадя три пилета  Thinking Че все не ми стига, а  би било неикономично да изяждам един кокошарник седмично  Crazy Хубава, тиха, диванна и отслабваща вечер ви желая...пък нека ми се зръща и утре видя нещо друго на кантара, че тази еротична цифра ми омръзна да я гледам. Мин път пак бях запецнала на 69...ама то едно е да запецнеш, съвсем друго това  #2gunfire Голямо оплакване направих...ам нЪ...не се сдържах  Blush

# 683
  • Испания
Браво, twisted_logik!  Simple Smile Така постъпва отговорният човек.  Hug

# 684
Добър вечер момичета!
Тези дни малко търча около подготовката за ученика, но намирам време да ви чета.
Може и да има сърдити относно критиките, но пък те винаги са градивни. И мен са ме первали през пръстите преди повече от половин година, но е имало защо. И аз съм яла виртуални тигани, но съм си взимала поука. А с ВЦ-то шега не бива. Има огромна опасност да си натровите организма. Повече от 2-3 дни не оставяйте без ходене до ВЦ. Има билкови чайове- маточина, кори от зърнастец, има хуск, има ако щете и хапчета. Важното е организмът да се чисти. Токсините не бива да се задържат в организма. За това и Дюкан препоръчва пиенето на много вода. Защото задържането на токсини пречи на процеса изгаряне на мазнини. А това целим всички ние- да се отървем от излишните мазнини. Peace
MariDi, честито ти рожденик. И на мен ми допада схемата 1/1. То не че при мен има някакво драстично мърдане надолу, но поне успявам да задържам. Blush
Shelby_bg, карай си схемата 5/5 и няма да сгрешиш Peace

# 685
  • София :(
                 Добра ви вечер  Hug
               Девойки, като прибито куче съм  Sad Ако си мислите, че е лесно децата ни да ходят на градина, питайте мен... А на шефката какво и е, не ми се и мисли  ooooh! Обачеее, това не пречи да се усмихваме  Wink
                Shelby_bg, че къде ще иде да не става!? Нали е в хладилник - за една вечер няма какво да и стане. Аз още си дояждам скумрията от началото на миналата седмица, ама нали съм мързел... А соевия сос режимен лие? Да няма захар или нишесте в него? Прочети му хубаво съставките  Peace
               Ха, Gardenia... Къде се скри ти, девойко прекрасна?  Heart Eyes Heart Eyes Hug
               miss sixty, аз ти го предложих, аз, ама... сега разбирам защо накои момичета яхат метлата, че включват и турбото  afwitch Как адже ба реши, че в първа фаза трябва да ядеш само пиле!? И как точно приготвено го хапваше?
               Хапя, благодаря  Blush Да не е от самото мляко, някои са толкова бъкани с химия, че е срамота да им се казва мляко  ooooh!
                MariDi, да ти е жив и здрав "големия" мъж и дано не те пощури съвсем с новия подарък  hahaha Или поне да го прави със стил  Wink Конско само веднъж набарах и половината си направих на пържолки - във фурната, предварително мариновани, но беше възжилаво и сухо.... Другата половина си направих на нещо като гулаш и беше доста по-добре, въпреки че самото месо си е сухо и доста преживяне му трябва  hahaha Но ако пак ми падне, пак ще си взема  Peace
                 shanel1982, ти хубаво скачаш като петле срещу smileys , но ще ти кажа, че четеш книгата на Дюкан като дявола Евангилието. Сега и мен можеш да обвиниш в пристрастност, но... за почти 20 дни да ходиш по нужда 2 пъти и да го отдаваш на малкото количиство отпадъци в протеиновите храни... Но пък всеки си носи глава на раменете и като не иска да чуе... Само да не ревеш после, че режима ти е виновен  Naughty
                 smileys , аз пък се опитвам да не ги подминавам, особено когато виждам, че някой прави откровени безумици, но честно казано, започвам да те разбирам - теб, пък и много други "стари" дюканки, които след подобни съвсем добронамерени постове биват освиркани ... Нищо де, аз си чета и пиша, и се опитвам да приема опита на успелите и да предам собствения си, поне до колкото го имам,  на прохождащите, пък всеки да преценява сам за себе си  Peace Hug
                 bub.ka, ще се научат децата, но за всичко си трябва време, и опит  Wink И докога ще сме Ви?
                 twisted_logik, ти кога ще "дебелееш" бе, момиче!? За отслабване винаги има време, обаче... а си сгафила по отношение на бебо, а... ще хвърчат тигани  Crossing Arms
                 ArhMih, а това че пектина се приспада от триците, пък желанита - не винаги ми е било странно и необяснимо, защото двете са много сходни като физико-химично въздействие... Ама може и аз нещо да не съм в час  Blush
                  poem, развесели ме с тоя кокошарник  hahaha А от едно пиле - три... - лесно - фрикасе от бялото месо или на bigbaba3 вкусотията с гъби и извара; гулаш или някакъв гювеч със зеленчуци от бутчетата и ... голяма тенджера супа от останалото. Утре май ще си спретна една тенджара и аз, че едни воденички ме чакат вече трети ден...
                Проводих мъжО да се труди, което е знак, че е време да раздавам козинките и ... или да лягам да спя, или да хуквам по"агнешко". Тъй като обаче агнешко няма, явно ще спя  hahaha

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug      

# 686
  • Испания
               Тъй като обаче агнешко няма, явно ще спя  hahaha

Агнешко, агнешко, ама нережимно. Пък да не говорим, че като го имам вече в къщи години наред, ей мЪ на пред компа, че пракаляването с агнешко води до напълняване.  Wink Joy Hug

# 687
Добър вечер!Аз не знам от къде да започна.На 22 съм и многократно съм отслабвала по свои си начини, но лакомията и най-вече любовта ми към сладкото са ме връщали в старото положение. Съвсем сериозно си мисля че съм пристрастена към храната, всеки има някакъв порок е моя е храната. Не мога да се преборя с това, винаги съм искала да изглеждам добре, но стигнали в едно положение после се отпускам и айде пак напълнявам, нямам сили вече за диети омръзна ми познатата фраза ''вечно гладна и все дебела''.От днес  се помъча да спазвам вашия режим изпих 4 литра вода  Laughing Laughing Laughing (аз по принцип си пия много вода, това ще ми е най малкия проблем) ядох два пъти тъй като не закусвам . Не се надявам много да успея, защото до сега не съм успявала, но ще видим какво ще излезе. За дебел човек съм малко капризна относно яденето не съм много по рибата и морските дарове, гъби не ям и черен дриб не обичам много, но това си е мой проблем, ще ми липсват плодовете най-вече. Имам доста за сваляне, нямам голям стимул, но ще опитам. Калкулатора ми показва 61кг. което за мен е просто  невероятно. Надявам се ме приемате в своите редици. Не съм от хората който споделят даже никак, но мисля че точно това ще ми помогне. И само да попитам правите ми Дюкански срещи в Бургас? Дано устискам зъби да вървя редом с вас!

# 688
  • Испания
Хайде аз да ти отговоря, макар че някои се дразнят, но да получиш бърз отговор.

Добре дошла! Надявам се, че си прочела внимателно книгата. С нашия режим ще си нахранена и отслабваща, НО:

Никога не прескачайте ядене! Прескачането на ядене е голяма грешка, често извършвана с добри намерения, но която може да дестабилизира режима ви. Икономисаната храна не само ще бъде компенсирана от по-обилно консумиране при следващото ядене, но и организмът ще се мобилизира и ще извлече от него и последната калория. А и усиленият глад ще се насочи към по-засищащи и калорични храни.

Закуската е задължителна и при това съдържаща 3 супени лъжици трици, приготвени под различна форма. Има безброй рецепти. Аз десетилетия не закусвах и бях с мноооооооого килограми в повече. Свиква се и след това не можеш без нея. Като прескочиш ядене, при следващото организмът ти изсмуква 100% от всеки погълнат продукт.

Успех!

# 689
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               УжасТ, едва сряда е  ooooh! Искам тройна доза кафе..., а вие?  Wink

IcAnKa, много рано си вдигнала ръце... Не става без мотивация, при това не само отслабването  Peace И без закуска не става, ама ще свикнеш  Wink Добре дошла и успех  Peace
                Отивам на среща с душа и... на тръстиката  hahaha
                     Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт