Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 208
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • NICE,FRANCE
Добра ви вечер девойки,
За тофу-то няма ограничение,както и Смайлис е казала.Даже се препоръчва заради високото съдържание на протеин-14г на 100г  и 0,9 въглехидрати.
А за книгата с рецепти-трябва да ви кажа,че това което е от испанските теми е почти същото като във френските форуми и теми с рецепти,но ако видя нещо интересно ще го преведа.

# 661
Цитат
Shelby_bg, да ти дойда на гости на сьомга... тъй и тъй днес съм я подкарала на риба...  Wink Ама пак не ми отговори, ей! Като мокра връв се изплъзваш...
Аааа хапнах хапнах...но нещо с един котлет не се справих.Бая ми дойде , а има и още един..Да беше дошла сега нямаше да се чудя до утре ще става ли за ядене, няма ли... Жалко.Днес не ти е ден явно  Mr. Green
Момичета, аз ще полягвам , ааа и да кажа 6-ти ден ще правя протеин утре заради "кренвиршовия" ден  Laughing Пък и сряда ми се отваря почивчица та тогава ще въртя зеленчукови гозби. А и няма да ми пречи още един ден - така и така ще съм цял ден в офиса утре .. Млекце, трички, ще доям и рибата в обедната почивка  и то деня свърши  newsm68
 Mr. Green

# 662
  • София :(
                    Добро утро  Hug
          Нещо не съм много доволна от изминалата половина на фазата, лунната, ама то ще да е сигурно, защото е пълнолуДие  Rolling Eyes То ще е хубаво ако аз не лудна до края на седмицана, ама това е друга истирия  Wink А сега е време за кафе и широка усмивка  Grinning

miss sixty, а защо я караш само на пиле? Така не те виждам да изкараш дълго  Thinking
               smileys, значи е крайно време да изкараме пари от рецептите в блога  hahaha
               veroni76, спокойно, още няколко часа остават  Hug
               Shelby_bg, че що да не става?
                      Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 663
Добро утро прекрасници   bouquet
Да ми е добре дошъл 11 часовия престой в офиса  Mr. Green
Започвам с кафенце след малко , иначе съм си взела от вкъщи рибката . Между другото mimensita става си или поне така ми се струва. Е няма да е като снощи де...ама ти като не дойде  Laughing А доколкото се познавам  има вероятност към обяд да ми се прихрупа краставица или някакъв друг зеленчук  Mr. Green та съм в готовност да се предам на ПЗ , но за сега съм с нагласата за 6-ти протеинен.
Усмихнат ден засега момичета   newsm08

# 664
... Всъщност преди малко повече от две години и половина именно Дюканките в темата тук ми помогнаха да си възвърна самочувствието..

... Кърмачка съм и мисля така да продължавам още доста време, бебата ми е на 9 месеца и е крайно време да се върна при вас, защото знам, че режимът работи и темата е пълна с успяващи и подкрепящи Дюканки!
Исках да Ви поздравя, да се запиша и сега се връщам да чета Третата фаза за кърмачки, за да си припомня с какво е добре да заредя хладилника. Много ще ми е полезно и други майчета- кърмачки да ми дадат кураж и да споделят откъде купуват стевия, влияе ли на бебчето и кърмата и в какви количества се консумира. За съжаление Ла Лече Лига нямат достатъчно информация за това и ме е страх да рискувам.

Здравей, аз те помня   bouquet  Честита ти принцеса и добре дошла оново!
Когато аз бях в олекотена, имаше и други кърмачки, ползващи Стевия.
Купувах я от аптека, но при мен няма от къде другаде  Wink Успех!

# 665
miss sixty, а защо я караш само на пиле? Така не те виждам да изкараш дълго  Thinking

Ами някой по-нагоре ми беше писал вместо да съм се чудела каква шунка да си взема да съм си направела пържола... Sick
Карах само на пилешко, защото бях в първи етап. Днес започвам втори и се чудя какво месце да си купя  Thinking

Някой може ли да ми каже евентуална причина овесените трици да не ми действат? На диета съм от една седмица, всеки ден си ги ям, нооо изобщо не ми действат. 4-5 дена чаках и накрая пих разхлабителни... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 09:43 от miss sixty

# 666
Добро утро  Hug
Вчера на обяд хапнах кисело мляко с трици, но после имах киселини цял следобед.
За вечеря кюфтенца от телешко, печени във фурната.

mimensita , благодаря за хубавите думи, твоята промяна ми взе акъла  Peace

miss sixty, аз мисля да разнообразявам, защото иначе омръзва много бързо. За довечера съм планирала една супа топчета от останалата кайма за кюфтетата или омлет. Не знам за триците защо така, ти с какво ги ядеш?

# 667

miss sixty, аз мисля да разнообразявам, защото иначе омръзва много бързо. За довечера съм планирала една супа топчета от останалата кайма за кюфтетата или омлет. Не знам за триците защо така, ти с какво ги ядеш?

С кисело мляко. Вкусно ми е, но защо няма ефект?  Tired Sad

# 668
  • София
Добро утро, момичета!   bouquet

Днес имам повод да почерпя. Големият ми син става на 15!!! Кога ли минаха тези години. Сега ми "дъни" мозъка от другата стая с новата си електрическа китара + !!!усилвател!!! и се кефи
Имам си едно щастливо момче, а малкото подскача около него като пале и се радва Joy Joy

Кали, малко със закъснение, че не бях в София, искам да поздравя твоя рожденник. Да ти е жив и здрав!!!

При мен нещата полека вървят надолу. За сега 1/1 ми се струва добра схема, при мен за момента действа.
Да питам, някой готвил ли е конско, вчера си купих от Карфур и не знам какво да го правя?

# 669
  • Испания
Добро утро, момичета!   bouquet

Днес имам повод да почерпя. Големият ми син става на 15!!!

..............................................................................................
Да питам, някой готвил ли е конско, вчера си купих от Карфур и не знам какво да го правя?

Да ти е жив и здрав младежът и много да се слушате!   bouquet

Конското е много подходящо за режима. Няма мазнини и има много протеин. Купувала съм и съм го правила на тефлоновата скара. Бих ти препоръчала да го накиснеш предварително в марината, защото е доста сухо и понякога жилаво. Може да използваш ТАЗИ МАРИНАТА, като не е задължително да го правиш на шишчета, може и пържоли за П дни. А за ПЗ дни - пак в марината и кебап след това. Така правих преди няколко дни заешко и стана разкошно.

Иначе, пишеш в Гугъл: конско рецепти и ти излизат куп сайтове. http://www.google.es/#sclient=psy-ab&hl=es&site=&sou … =1264&bih=700

Ето и в нашия блог: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/07/02/%D0%BA%D0%B0%D0% … 1%83%D1%80%D1%83/

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 12:02 от smileys

# 670
MariDi, да ти е жив и здрав музикантът, на теб пожелавам здрави нерви  китарата  Wink   bouquet

miss sixty , нямам идея защо така се получава при теб. Може би заради по-сухата храна така реагира стомаха ти. Сега ако включваш зеленчуци можеш да слагаш на салатите парафиново олио и то е леко слабително и може да помогне.

# 671
miss sixty, разбирам те. Организъм бих казала, защото и аз съм така. От 26 август съм Дюкан и съм ходила точно 2 пъти до сега. Но в книгата пишеше, че не може да се говори за запек, а по рядко ходене но WC тъй като при протеиновата храна има по малко за боклука ако мога така да кажа

# 672
  • Испания
Старая да се подминавам постове, които са написани напълно безотговорно и режимно-неграмотно, но този път няма да го направя, въпреки че всички са много тънкообидни.

Все пак четат и хора, които събират информация за режима от форума и могат да си помислят, че е нормално да се ходи по голяма нужда 3 пъти в месеца. А това не е така.

Дюкан казва:

След четвъртия ден се появява запекът. Той е по-подчертан у тези, които са предразположени към него или не приемат достатъчно течности. При останалите ходенето по голяма нужда става по-рядко, но няма причина да се говори за запек. Става дума само за значително намаляване на отпадъците, защото протеиновите храни съдържат твърде малко влакна - храните, които съдържат най-много, като плодовете и зеленчуците, още не са ви позволени. Ако по-рядкото ходене по нужда ви притеснява, купете житни трици и ги смесете с киселото мляко, за да им придадете вкус, или си направете палачинки от житни и овесени трици, яйце и обезмаслена извара. Ако това не е достатъчно, приемете в края на основното ядене една лъжица парафиново масло. И главно, пийте вода, защото водата не само ви кара да уринирате, но и омекотява изпражненията и подобрява перисталтиката.

По-рядкото ходене не означава веднъж на 10 дни.  Naughty Ще си отровите организма. Преди години имаше дюканка от форума, която се докара до болница в следствие на подобни разсъждения.

Писано е много по този въпрос тук:

1. Чаша-две топла вода на гладно, после триците, после пак чаша топла вода
2. Ленено семе като част от количеството трици
3. Чайове, билки, таблетки /в краен случай, докато се урегулират нещата/
4. Яденето на люто - също. Освен че ускорява метаболизма, помага за тоалетната
5. Ядене на супи и готвена храна

Не правете глупости и не пишете ей така, през ушите си.

Който иска, да се сърди! Ама като си съсипвате организма, поне не ни правете съпричастни нас на тези си действия.  ooooh!

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 13:31 от smileys

# 673
smileys, ти си твърдо решена да се заяждаш с мен.
Правя изброените работи, но не помага.
Не съм казала споко, това е нормално, но няма смисъл да ти се обеснявам най малко пък на теб какво и защо.
Винаги съм се чудела защо хората се карат по форумите, за съжаление разбрах предния път като просто реши да ми размажеш самочувствието.
Съжалявам, че темата е наистина полезна, има и много съфорумки, които разбират, но е жалко, че ти искаш да има само разбиращи и знаещи. За това сме ние новите все пак.
Нямам това време да стоя постоянно над книгите на Дюкан, за това реших да търся подкрепа тук. Предния път си мислех, но този път определено ще спра да пиша именно заради теб. Не ме интересуват следващите ти постове как ето все виновни имало. Малко мисли преди да пишеш кой с какви намерения пише и тогава нападай.
Спирам до тук, защото просто е безсмисленно дискусията ми с теб, особенно пък тук.

# 674
  • Испания

Не съм казала споко, това е нормално, но няма смисъл да ти се обеснявам най малко пък на теб какво и защо.

miss sixty, разбирам те. Организъм бих казала, защото и аз съм така. От 26 август съм Дюкан и съм ходила точно 2 пъти до сега. Но в книгата пишеше, че не може да се говори за запек, а по рядко ходене но WC тъй като при протеиновата храна има по малко за боклука ако мога така да кажа

Това го пишеш ти. И изобщо не се заяждам с теб. Публикуваш мнение, аз публикувам моето. Нямам вина, че не мога да напиша пост-потупване по рамото, като виждам... няма да продължа нататък изречението. А специално на теб и още няколко пишещи тук момичета избягвам да отговарям, защото веднага скачате.

Пиша си мнението заради другите четящи.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт