Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 213
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
(Не)Обикновена , страхотна промяна , поздравления ! За пореден път се убеждавам , че след като отслабнем се променя не само тялото ни , но и изражението - всички , на които съм гледала снимките направо сияят !!!

Сега да ви споделя една много лесна , бърза и вкусна манджичка за ПЗ дните - В тефлонов тиган настъргвате 2-3 домата  /може и да добавите от консерва / , посолявате и слагате на котлона да заври. Добавяте малко подсладител / аз слагам 2 пакетчета стевия / , чубрица и червен пипер. След като поври малко чуквате 6 яйца вътре без да разбърквате. Ако не се покрият го правите с лъжица . Оставяте да къкри около 10 мин като отвреме навреме подбърквате. Ами това е - дано да съм дала идея на някой в чуденка какво да забърка на бързо   chef

# 616
  • София
Здравейте момичета!!!   Heart Eyes

Отдавна не съм писала. Изпуснах му края   341uu и не бях в настроение.  Cry
Не съм спряла обаче да ви чета. Надявах се, че макар и да не пиша ще успея да се "събера", както казват, дори и само като следя вашите успехи, споделени преживявания или терзания.
Успях да се "обзаведа" с 8 кг отгоре за около 15 дни ядене на всичко - непоследователни дни. Междувременно си карах нормални П/ПЗ дни. Това обаче само доказва до каква степен организма след втория етап е склонен да извлича максимума от всичко поето, че и повече от всичко, ако не се изпълни коректно третия етап. Организма граби като невидял. Това доста ме стресна. Сега започнах всичко отначало - 3 кг съм махнала и карам 1/1. Реших, че ще пробвам тази схема, защото ми се струва най-близка до естествения модел на хранене към който в крайна сметка всички се стремим.
Най-лошото е, че след почти 20 години хипертония, последните 2 месеца бях дори с ниско кръвно, спряха всичките ми лекарства, но... Вчера пак бях с високо кръвно. Организма ми не ще тези 5 кг и аз не ги искам, следователно трябва да се постарая този път повечко. И да не се издънвам така лошо. Включих и фитнес между другото, пък да видим до къде ще го докарам. Много, много се надявам този път да успея да докарам нещата до край. Може би да стане по-бавно, но дано прехода после към трета фаза да не се окаже толкова стресиращ за "крехката" ми психика на "бивша дебеланка".  Praynig

Много от вас имаха поводи, а аз не можах да ви поздравя. Но искам да ви кажа, че наистина ви чувствам близки и макар и да не го изразих, вътрешно се радвах с вас на всеки един успех.   bouquet  bouquet Някои постове ме натъжиха, други ме накараха да се гордея с вас, а пък докато четях някои писания имах чувството, че разговарям със себе си или изказвам  собственните си мисли!!!

(Не)Обикновена  smile3501 newsm51

Днес "дивашката" среща мина много приятно и неусетно. Просто невероятно е как зареждат тези  събирания!!!

# 617
  • София :(
                  Добра ви вечер  Hug
               Нещо никакви ви няма днес...  А нашата срещичка беше страхотна и много, много зареждаща. Само дето никога не е достатъчно дълга...
               ninkata1, помним ние, помним и още как... На въпроса ти, гледам, вече са отговорили и колкото и да е неприятно, това е истината - няма начин да задържиш постигнатото ако се върнеш към старите си навици и разчиташ само на триците и протеини веднъж седмично.
               (не)Обикновена, не че ти виждам снимките за сефте, обаче... страхотна промяна, Поздравления   bouquet
               miss sixty, всеки го може, ти също  Peace
               isache, потекоха ми лигите по никое време...
               Хайде, време е за козинките, че да дадем възможност и на Сънчо да помотне в свалянето на килцата  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 23:07 от mimensita

# 618
  • София
нес "дивашката" среща мина много приятно и неусетно. Просто невероятно е как зареждат тези  събирания!!!

Дааа  Hug Страхотно както винаги!!! Снимките обаче, чаааак на 19-ти  Embarassed кабелът за фотото ми е в офиса, а следв. седмица съм в отпуск.

Необикновена, поздравления!!! Прекрасна си!
Възхищавам се на всяка от вас с такива забележителни резултати и генерална промяна.

# 619
Нищо не сподели за пътуването.Сигурна съм, че въпреки притесненията по полета си изкарала страхотно  Hug
Така си беше! Страхотно, ама много за кратко бе Tired! Буквално прелетяхме насам-натам! ooooh! То и фотките ми са все от прозореца я на самолета, я на влака, я на колата! Crossing Arms А имаше толкова много неща за гледане!
Върнах се с малки поражения (от големи прегрешения), които вече разкарах. Grinning

MariDi Hug, защо така бе момиче! Стискам палци бързо отново да влезеш в ритъм и този път нещата да продължат по начина, по който на теб ти се иска!
И го махай т`ва прасе от аватара си, че направо не можах да те позная! Naughty

# 620
                    Добро утро  Hug
              Оцъклих се по никое време като за неделя, но все ще си намеря занимавки, особено след като пием кафе  Simple Smile

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 621
  • Варна
Добро утро и от мен!
Аз да добавя към кафето една лека почерпка,че днес си имам рожденник...Мъжо става на цели 36!

Лек и усмихнат 11.09. ви желая!

# 622
ДобрЮтрУ дами Hug
Нямам нищо за похвалване, ама да се разпиша.
Кали, да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша   bouquet
Не Обикновена, аз ти разгледах снимките във фейса -добре си се разходила, нищо че е за кратко ...и аз искам така Crossing Arms
Исаче, утре непремено ще си разбъркам тая манджичка. Много обичам такива бързи, да не се мотая край котлона. За мен готвенето е прозаична работа- пълмна загуба на време Laughing
Мимсче, страхотно кафенце  Hug
Гушлячета за всички и отивам да работя, но ще ви наглеждам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 623
  • Испания
(не)Обикновена, много си сладка. Чудесна работа си свършила.  Hug

Kali_tod, да ти е жив и здрав рожденика!   cook

MariDi, я да се взимаш в ръце! Ама ха! Ти можеш.  thumbsup

Специално искам да помоля за извинение всички момичета, които са ми изпратили покана за приятелство във Фейсбук. Имам регистрация там, но го ползвам рядко и служебно-принудена. Не харесвам ФБ, публичното излагане на личния живот и по други причини. Освен това, разполагам с изключително ограничено свободно време. Още веднъж, моля за извинение. Нищо лично към никого.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 15:18 от smileys

# 624
Привет момичета   bouquet
Приемате ли нови попълнения?  Flutter
Така ... Почнах Дюкан -днес ми е 4-ти ден от ударния етап / мисля този път да го карам на 5-ички /.За втори път ми е тази година.Първия етап беше от 14.02 до....докато излязоха ягодите и черешите  Mr. Green  Не проядох  сладкиши или мазнотии , но си хапвах плодове без ограничения ..постепенно стана и сезона на дините хахах..Както и да е ..Свалих 17 кг които почти  запазих а междувременно отказах и цигарите / с което съм горда /.В крайна сметка след 10 дневно море и угажданици съм качила 2 килца то тях ще ги елиминирам още в ударния режим /надявам се/  
Имам още 15 кила за сваляне.... бях доооста пълничка   Blush Сега се определям  като пълничка , но това са си мои наблюдения и разсъждения . Надявам се до ранна пролет да нямам никакви проблеми с наднорменото тегло  Simple Smile
 Днес съм на около 0.5 -0.6 л. прясно пляко , едно кисело , 3 пилешки кремвирша и до края на деня съм си определила още 1 кисело мляко и белтъците на 2 яйца. Утре ще си правя овесени курабийки  Party

# 625
  • Испания
Днес съм на около 0.5 -0.6 л. прясно пляко , едно кисело , 3 пилешки кремвирша и до края на деня съм си определила още 1 кисело мляко и белтъците на 2 яйца. Утре ще си правя овесени курабийки  Party

1. Разрешени 250 мл прясно мляко дневно.

2. Доколкото виждам надвишаваш дневното количество млечни.

3. Кренвиршите не са режимни.

Не че ме питаш, но щом си публикувала пост, пиша лично мнение.

Иначе, плодове има през цялата година.

# 626
  • Нюрнберг, под високото небе!
Здравейте, момичета!
И аз искам да се включа в темата. Всъщност преди малко повече от две години и половина именно Дюканките в темата тук ми помогнаха да си възвърна самочувствието, да нося дрехите, които искам, да се чувсвтам добре, да нямам проблеми с кръвното. Отслабнах 14 кг - от 87 станах 73 (толкова трябваше да съм според калкулатора), висока съм 175 см.
Много неща се случиха оттогава- изкарах страхотно лято в новото си тяло, също така прекрасна есен,след което му отпуснах края и приключих с протеиновите четвъртъци. Ясно ви е какво се случи.
Няколко месеца по-късно забременях на 82 кг и качих общо 17 за цялата бременност. На изписването имах само 5 кг до стартовото тегло, но такъв апетит ми се отвори вкъщи Simple Smile Вероятно предполагате Simple Smile В момента тежа точно 100 кг.
Имам прекрасно бебче, но то не заслужава да има мама-дебеланка без самочувстие! Кърмачка съм и мисля така да продължавам още доста време, бебата ми е на 9 месеца и е крайно време да се върна при вас, защото знам, че режимът работи и темата е пълна с успяващи и подкрепящи Дюканки!
Исках да Ви поздравя, да се запиша и сега се връщам да чета Третата фаза за кърмачки, за да си припомня с какво е добре да заредя хладилника. Много ще ми е полезно и други майчета- кърмачки да ми дадат кураж и да споделят откъде купуват стевия, влияе ли на бебчето и кърмата и в какви количества се консумира. За съжаление Ла Лече Лига нямат достатъчно информация за това и ме е страх да рискувам.
Благодаря и успешни минусчета на всички!

# 627

1. Разрешени 250 мл прясно мляко дневно.

2. Доколкото виждам надвишаваш дневното количество млечни.

3. Кренвиршите не са режимни.

Не че ме питаш, но щом си публикувала пост, пиша лично мнение.

Иначе, плодове има през цялата година.
Данке шойнки мила...това беше добре да го разбера..макар, че и с кремвирши миналия път си постигах хубавките резултати ... а за прясното мляко..Някъде бях чела че млечните протеини свалят повече..
Както и да е ..не съм влязла още в час с темата .Дайте ми малко време  Hug
Лошото при мен е , че ми идва много работата в офиса /като време / не че е толокова тежка..което не ми позволява да си готвя често...а като ми се дояде мръвчок  ходя до магазина отсреща и взимам нещо което се яде бързо и максимално "неомазващо" се ..затова съм си изградила навика да ям гадни кремвирши. Обещавам да се поправя  Simple Smile
Вие по колко кисело мляко ядете средно? Или по скоро ...колко е в норма да се яде? Защото аз много обичам и ям доволно  Mr. Green

# 628
  • София по рождение
здравейте,
аз бях на море и о...х работата. Започвам отначало. Нали може

# 629
                   Добра ви вечер  Hug
              Kali_tod, да ти е жив и здрав мъжО и да те слуша  Wink
              kris70, то с тая рястяща Луна...  ooooh!
              smileys, като че ли собствените си мисли по отношение на ФБ прочетох, пък аз даже и служебно не съм обвързана с него  Thinking
              Shelby_bg, това пълничка, доста пълничка нищо не означава  Naughty Бързо да се представиш подобаващо - възраст, ръст, настоящо тегло, резултат от калкулатора, цел... За останалото вече са ти отговорили  Peace
              mzorizaver, да ти е жива и здрава щерката, а ти се стягай и ... успех!
              adyk, а бе... във въздуха на морето ли му има нещо или... И аз бях на море, ама се върнах толкоз колкото тръгнах, пък не е като да съм стояла гладна... Айде вземай се в ръце, че това почвам, спирам, качвам, свалям не се отразяват добре на организма  Naughty
              Нещо подпалих подметките, ама нейсе, сега ще загладя наежените пера с козинките и ... ще отнасям, че следващата седмица се очертава дълга..., пък и пак тече кастинг за "асансьорен техник"  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт