Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
miss sixtyизвинявай ако съм те засегнала  bouquet,моята приятелка и тя имаше да отслабва с 10кг и през 1фаза свали само 1кг и то чак на 5-тия ден,така че не се притеснявай и при теб ще стане, и тя наистина по бавно сваля от мен по 2-3кг. на месец което е нормално тя не е била 100кила като мен явно хората с по малко кг. за сваляне свалят по бавно,организма май по трудно се прощава с последните си сланинки.Но и аз  да ви кажа,че аз отслабвам като ям по малко количество храна,не може да се сравни кой колко яде защото един 100кг.човек ще се засити с повече храна от 60кг. човек.Малеее и аз като си спомня в началото на диетата по едно пиле ме насищаше,а преди диетата по 5-6принцеси с кайма съм изяждала само за закуска Embarassed а сега с едно печено пилешко бутче и един домат(през пз дните) и съм готова,miss sixtyнаистина пробвай да се храниш маааалко повече виж кантара какво ще ти покаже ако има голямо задържане я намали Hug

# 601
  • Варна
Здравейте,Прекрасници!
Да не си помислите,че съм ви изоставила... NaughtyПросто тази нова работа ми отнема повече време,отколкото си представях.Като се върна вечер,трябва да чета и уча - имам домашни,като в училище... GrinningИначе обаче ми действа добре на килограмите - явно нямам време да мисля и за ядене.Пия много вода в офиса - машината е в коридора точно срещу моя офис и току се завъртам покрай нея.Скоро ще направя 6 месеца на режима и влизам в трета,каквото и да показва кантара.Явно няма смисъл да се тормозя повече... Naughty
Верче,снощи те мернах в МОЛ-а с количката - перфектно си изглеждаш,да знаеш!
Хайде гушки на всички и доскоро! Hug

# 602
miss sixtyизвинявай ако съм те засегнала  bouquet,моята приятелка и тя имаше да отслабва с 10кг и през 1фаза свали само 1кг и то чак на 5-тия ден,така че не се притеснявай и при теб ще стане, и тя наистина по бавно сваля от мен по 2-3кг. на месец което е нормално тя не е била 100кила като мен явно хората с по малко кг. за сваляне свалят по бавно,организма май по трудно се прощава с последните си сланинки.Но и аз  да ви кажа,че аз отслабвам като ям по малко количество храна,не може да се сравни кой колко яде защото един 100кг.човек ще се засити с повече храна от 60кг. човек.Малеее и аз като си спомня в началото на диетата по едно пиле ме насищаше,а преди диетата по 5-6принцеси с кайма съм изяждала само за закуска Embarassed а сега с едно печено пилешко бутче и един домат(през пз дните) и съм готова,miss sixtyнаистина пробвай да се храниш маааалко повече виж кантара какво ще ти покаже ако има голямо задържане я намали Hug
Нееее, не си ме обидила! Нищо такова  Peace Колко повече да ям? Вчера на обяд изядох една пържола поне 200 гр, а за вечеря поне 300  Sick Sick Sick
Сега като почна втори етап нали ще мога да ям и зеленчуци Simple Smile Тогава сигурно ще ям повече.
Нямам намерение да се отказвам. Може нищо да не се получи, но няма и да напълнея.  Simple Smile

Я сега да ви попитам Simple Smile)) Аз съм луда, луда студентка. Скоро почваме училище ии ми се очертават много излизания. Алкохол НЕ пия. Едничката ми радост е Red Bull. Мога ли да си го пия?  Praynig

# 603
miss sixty Има Red Bull light без захар от него мисля че може да се пие  Peace

# 604
Добро утро и от мен  Hug
Едни 500гр играят нагоре надолу и това си е Crazy Никакво развитие...но продължавам. От вчера съм и на фитнес и да видим така дали няма да има повече ефект...трябва да има. Споделете когато започнете да тренирате кантара спира да помръдва,нали? Само см се смаляват, а кг по по малко би трябвало  newsm78 Правя си кардио на крос тренажора и междинките за стягане. Това трябва да събуди заспалия ми метаболизъм  Crazy Ще го мъча, като не ще с добро  Twisted Evil
 Сега се сещам , че миналата пролет на трета олекотена за месец и половина бях -12кг ...а сега на стандартния режим ще има да чакам, но може би и кърменето да е помагало тогава  newsm78
 Желая ви хубав и усмихнат ден дами  Hug

# 605
  • София :(
                     Добро утро  Hug
              То вече съвсем не е утро де, ама аз нали си му поспах... И сега се озъртам за кафенце... Вие искате ли?  Wink

Изчезвам да се разкрасявам, да не взема да уплашя някой на срещата след малко  hahaha
               nikolincheto, виждам те  Hug
                     Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 11:49 от mimensita

# 606
  • София-Варна
Здравейте момичета,ясно е че мен вече няма кой да ме помни тук,но имам нужда от помощ и съвет! Миналата година на 01.03 започнах диетата,всичко вървеше перфектно,от 78кг.свалих на 65кг.Спазвах си всичко както си трябва и до ден днешен ям трици всяка сутрин,ам месо и яйца през деня,правя си протеиновите четвъртъци......нооооооооо,вече съм 74-75 кила! Имам пропуски по време на отпуската,признавам си,но нали отдавна съм минала в четвърта и не би трябвало,това да е проблем!Не мога да си обясня защо при е дни се получава,а при други не?Тъжна съм и отчаяна!!!

# 607
  • Испания
Имам пропуски по време на отпуската,признавам си,но нали отдавна съм минала в четвърта и не би трябвало,това да е проблем!Не мога да си обясня защо при е дни се получава,а при други не?Тъжна съм и отчаяна!!!

Здравей!  Hug

Всичко, всичко... Колко да е всичко?  newsm78 Виж тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/?s=%D0%A7%D0%B5%D1%82%D0%B2 … D0%B0%D0%B7%D0%B0

Има много споделен опит.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Иначе, от книгата:

ПРАКТИКА НА ОКОНЧАТЕЛНАТА СТАБИЛИЗАЦИЯ

На вас, които изпълнявате плана Протал, ударният режим е позволил да осъществите мълниеносен и насърчителен старт, смесеният режим ви е довел до желаното тегло, а с преходния режим, продължил десет пъти по броя на свалените килограми, сте запазили постигнатото тегло. На този етап вие не само сте се освободили от свръхтеглото си, но сте преминали и през периода, в който отслабналото тяло се опитва най-упорито и с най-голям успех да си възстанови изгубените килограми. Накрая тялото ви се е отказало от крайните си реакции, чрез които е извличало максимална полза от всеки грам храна, и вие най-сетне тежите колкото желаете, но си оставате по природа предразположен към затлъстяване със същата обмяна на веществата, заради която не веднъж сте трупали килограми.    

И тъй като едни и същи причини влекат едни и същи последствия, вие имате всички шансове да напълнеете, ако не включите в начина си на живот известен брой мерки, предназначени да овладеят този риск. Но - и в това се състои опасността - вече не става въпрос за период със своите инструкции и ограничения, а чисто и просто за обичайното протичане на живота ви, който отново влиза в правата си. Мярката, която ще вземете, за да постигнете окончателна стабилизация, се отнася за останалата част от живота ви. Което пък означава, че при такава перспектива не е приемливо да си налагате тежки ограничения, с които няма да можете да се съобразявате.
   Освен това и главно, досега вие сте били насочвани от съвкупност от строги указания. Били сте затворени в рамките на облог или предизвикателство, където е нямало място за импровизации. Сега обаче напускате крайбрежното корабоплаване, за да се отправите в открито море, където ще можете да плавате самостоятелно, но и да попаднете в буря и да претърпите корабокрушение. Затова ще ви се наложи да изпълнявате нови, макар и сведени до минимум указания.
   Планът Протал ви предлага две прости и не особено ограничаващи мерки в замяна на пълна хранителна свобода.
   Новото указание предвижда един ден седмично до края на живота си да спазвате режима на чистите белтъчини и да добавите към тази основна мярка още една, още по-проста - всеки ден да приемате три супени лъжици овесени трици
   Ако стриктно ги спазвате, тези две мерки ще ви помогнат да се преборите с предразположението си към затлъстяване. И двете атакуват корена на злото там, където храната и калориите се усвояват от организма. Комбинираните белтъчини и овесени трици ефикасно възпрепятстват тънкото черво да заграбва консумираните храни. Двете мерки представляват според мен най-безболезненото, което може да се поиска от склонния към затлъстяване в замяна на нормално хранене през останалите шест дни от седмицата. Професионалният ми опит показва, че няма разумен човек, склонен към затлъстяване, който да се откаже от подобна сделка.
   Освен това увенчаващата плана Протал окончателна стабилизация има едно допълнително оръжие, един незабележим, но решаващ коз - обучението, на което е бил подложен кандидатът за отслабване през трите предшестващи периода.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Всичко това го чета така: триците и протениновият четвъртък помагат, но не са единственото условие за запазване на теглото. Дюкан си го казва, че решаващ коз е обучението, на което сме били подложени, докато сме били в предходните три фази. Т. е. аз го чета: продължавам да не ям пържено, като ям въглехидрати, се съобразявам с количеството им, продължавам да пия много вода, не пия концентрати или ако има някакъв повод - да, но в ограничено количество и еднократно, на кантара "му скачам" всеки Божи ден... И т. н. И вече не само от Дюкан: ям въглехидрати само до обяд /това пък е от режима на Папе/, ако съм хапнала нещо по-калорично днес, утре и вдругиден не си го позволявам. Сладкишите ми са почти изцяло режимни.

Предразположени сме към трупане на тегло, щом се прибегнали до режима и трябва цял живот да се съобразяваме с това, ако искаме да запазим теглото си.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 13:54 от smileys

# 608
Някой да има нужда от надъхване и вяра, че режимът действа? Mr. Green
ПРЕДИ и СЕГА
Какво правели 30 кила... или по-скоро липсата им! Crazy

Замислям влизане в Трета къмто 19-ти и да видим тогава какви ще ги накъдря! ooooh!
Стискайте палци!

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 14:03 от (не)Обикновена

# 609
 smile3501 Браво, ето това са резултати  Peace

# 610
Браво и от мен. Чудесни резултати и голям стимул. Моята месечинка е на 15 ще видим колко ще сваля до тогава.

# 611
Браво Не Обикновена!!! Страхотен и красив резултат  newsm10 smile3501 smile3501

# 612
Необикновена голямо Браво! Peace Нищо не сподели за пътуването.Сигурна съм, че въпреки притесненията по полета си изкарала страхотно  Hug

Поем не очаквай много големи минуси щом спортуваш.Мери си мерките и там ще видиш разликата.Дай си време и ако си редовна със кросчето ще постигнеш видима промяна.Повярвай ми този път с отслабването и стягането ще видиш разликата да отслабваш със и без спорт.Комплиментите  ще валят отвсякъде, защото стегнатото тяло макар и не много слабо е приятна гледка  Wink  Hug

# 613
Браво (Не)Обикновена шокиращо добър резулатат  Peace много мотивиращо ми подейства  Simple Smile

# 614
 (не) Обикновена браво, изглеждаш чудесно все едно си участвала в пълна промяна.  Wink Wink Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт