Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 43 066
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • София :(
                    Добро утро  Hug
            Днес рано рано съм скокнала, да пия кафе с вас, че ... подаръка за свеки ме чака. Стискайте палци да се получи като света, поне като кафето и закуската, които съм приготвила за нас  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 451
 Мименсита, за получаването съм сигурна, че ще се получи , обаче...теб те признавам за малко мазохист  Crazy Все се налага да сготвим и нещо нережимно на домочадията...обаче за торта не би ми достигнала смелост...само докато видя миксеровите бъркалки потънали в нережимности и ще изпадна в прасешки транс ooooh! Та ... поздравявам те за смелостта   bouquet ... Явно не всички са безволеви като мен...но пък се уча  Hug

# 452
  • Варна
Привет, сладурани,

имам да мрънкам много яко  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Кантарът ми е счупен  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Сега трябва да купувам нов и нямам представа как да се размина по-евтино  Blush Дайте ми акъл, къде мога да ида и да си взема "за без пари, 'дет се вика"

Имам да нагушкввам Натали-Никол и Смайлис след предишния ми пост  Hug Hug

# 453
  • Германия
´´´´
.... рецептите пиша само есенция, като превеждам, защото знам, че в България няма тази есенция, която присъства там. Затова и не бях писала какви есенции съм си купила, за да не се дразнят момичетата. Мое си чувство за деликатност.  Simple Smile

Благодаря за отговора! Hug

Всъщност, тук основно препоръчват тези берита вместо приемане на синтетични витамини и минерали. Смятам да ползвам инцидентно като украса от едно-две от тях върху десерти и да поразредя комби витамините, които пия в П дни, както и Калмацина, който вземам в ПЗ.

ДориHug Hug

Аз действително нямам представа какво има и какво не в Бг, но съм с твърдото убеждение, че сме много, много по-напредничави и находчиви, сравнявано с немците и има дори повече неща. А и момичетата пазаруват отдавна от чуждестранните сайтове, говорят по един-два езика,  много  от тях пътуват често в чужбина - изобщо са напред с материала и знаят повече дори от тези, които живеем постоянно в чужбина. Далеч не са изолирани, пък ние привилигировани и Европа, че и светът ни отесня отдавна.  

# 454
Със всичко съм на ясно ,само не мога да разбера защо при повторен опит за слабеене не става НИЩО newsm78 Cry.А така ми се иска да опитам пак...Само първият път действаше... #Cussing out Thinking .Някой може ли да ми разясни???

# 455
  • Испания
Дорчеееееее, мляс-пляс!  Hug Hug Hug

Мимсче, стискам палци!  Hug Hug Hug

Със всичко съм на ясно ,само не мога да разбера защо при повторен опит за слабеене не става НИЩО newsm78 Cry.А така ми се иска да опитам пак...Само първият път действаше... #Cussing out Thinking .Някой може ли да ми разясни???

Колко искаш да свалиш? Колко си висока? Защо си върна пак килограмите? Нещо повече за теб.

http://dukanskirecepti.wordpress.com/%d1%81-%d0%b4%d1%8e%d0%ba%d … %82/#comment-5254

Виж, дали няма да намериш отговор тук на въпроса си.

ЕДИТ: Тук са всички коментари: http://dukanskirecepti.wordpress.com/%d1%81-%d0%b4%d1%8e%d0%ba%d … -page-2/#comments

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 12:14 от smileys

# 456
  • Пловдив

Кантарът ми е счупен  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ти ли го счупи newsm53

# 457
Добрутру.
Верони,че аз ванилия никога не слагам в крем карамела ,само малко нес кафе ,което ест. може да се поръси и отгоре в опечен вид вече . Heart Eyes
След протеините вчера днес 63кг  newsm78.Ще се мъча и днеска с тях ,няма как. Тъкмо да изпратя луната и да видим утре как ще е положението.Тия 2кг не разбрах как ги качих/:crazyeyes: ooooh!
Дорче,за какво ти е тоз кантар бе душко? Party Я каква си ни хубавичка,мене ако питаш хич не ти требе . Joy Hug
Мимс,ти нали си в трета ,защо ще си правиш дюкански сладкиш.Хапни си от тортата за свеки и го пиши гала,кво толкоз. Heart Eyes
Ще навия днес мъжо да купи скумрия ,най ми е любима. Heart Eyes
Хубав и слънчев ден на всички! Heart Eyes

# 458
  • Варна
Че съм видна Убавица, вярно е!  Joy Тони  Hug  Но все пак... има 10-11 кила още

ВещиHug нимой ме обвинява така!  Naughty Винаги съм била любезна и внимателна с кантарчето! И то ми се отблагодаряваше подобаващо, горкичкото, и не знам какво му се случи. Подозирам за авторна белята един 50-килограмов екземпляр от домашната менажерия, че тъкмо в тоя диапазон е забила стрелката...

# 459
  • Пловдив
Де да знам, викам дали не е решило да покаже нещо непристойно и да му се е случила случка  Whistling

Верони, аз си правя крем карамела без ванилия и си ми харесва. Така съм свикнала и изобщо не ми е идвало на акъла, че може да не е вкусен Simple Smile

# 460
veseto68 , и аз за втори път започвам режима  Rolling Eyes  започнах на 27.08 с фрапиращите  76,6 кг  , висока съм 1,61-2 см и според калкулатора на Дюкан мога да стана 57кг ......изкарах в първа фаза 4 дни...след това 5 дни ПЗ и от днес ми започват 5 дни П ....ще карам  5/5
..засега съм 75,0, което е много малък минус, но се надявам да има някой минус тези дни  Sad ....а на мерки усещам някаква разлика, но килограмите не мърдат  Confused и се утешавам с това, че сигурно задържам вода, но и аз не знам вече.......

# 461
Сега, след гафа със сирене Рикота, което имало 13,3 % масленност реших вече като намеря нещо, което ме съмнява първо да ви питам и тогава да си хапна.
Та
1. Намерих си балсамов оцет. Имаше бял и черен. Черният беше с Модена, отзад на етикета всичко си беше същото, но избрах бял /преди да излезем бял чела коментара на смайлис, та за това/
протеин 1 г
въглехидрати 14 г
от които захари 12 г
натрий 0,01 г
останалите са 0
това е съдържанието в 100мл и на 10 мл има 6 кал
до сега ползвах един друг, не пише на етикета от какво е само пише че е биологично чист и на табличката табличката всичко са 0 освен натрий 0,01 г и на 10 мл има 0 кал
така сега се замислям кой да използвам
2. купих си зелен чай, но не предпочетох този, който е в пакетчетата, а влязох в някакво магазинче явно за натурални продукти. Та в найлонов запечатан плик е 200 гр вътре, каза че това бил по силният имало и по лек, но предпочетох този какво ще кажете и за него вие от покетчета ли предпочитате или така

Още нещо се сетих.
В рецептите на смайлис пише в скобки след какаото може да се замени с нескафе
аз не пия въобще никакво кафе. Какъв е вкусът на приготвените неща с кафето, съвсем кафян или се пречупва след приготвяне? Дано ме разбрахте какво имам предвид. Ако не е нещо накъртващо щом нескафето е за предпочитане, а е и лесно откриваемо мога да ползвам него вместо какао, разбира се като се снабдя и с останалите неща като подсладители и сирене. Днес отново видях само захарини на таблетки

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 16:04 от shanel1982

# 462
  • NICE,FRANCE
Шанел,Маисена-та е най-обикновено царевично нишесте.Ако не се лъжа,ти си в Холандияnewsm78?Мисля,че се казва-Maiszetmeel.Като гледам май на вс езици царевица е "mais"или подобно Grinning.
За сиренето щом показателите са за 20г,по-добре избягвай.Ако е на 100г,може.
Също според мене,ползвай вторият оцет с нулевите показатели.
Това е мое мнение,но предполагам че и други момичета ще те посъветват така Hug
Все пак си съвсем в началото и трябва да си максимално стриктна,за да имаш успех  bouquet

ПП.Сега видях допълнението.Много е приятен и ненакъртващ вкусът на сладкиш с нес кафе.Аз лично обожавам панакота с нес  chef

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 18:43 от galandri

# 463
Здравейте Simple Smile
Аз съм нова тук и не мога да изчета всичките теми за да открия отговор на моят въпрос.
Възнамерявам да започна диетата до няколко дни, но тъй като нямам възможност да си готвя искам да попитам мога ли да използвам пиле на грил за ударният период, като разбира се отстранявам кожата, крилцата и трътката?  Rolling Eyes newsm78

# 464
  • Пловдив
Може  Peace

Общи условия

Активация на акаунт