Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 43 053
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Ето го линка https://picasaweb.google.com/103013011342653352729/otOfNG#5646608574774202690

В него няма какао, но и аз имам спомен, че някой писа за 2%

# 511
Благодаря момичета за бързите отговори  isache, smileys, shanel1982    bouquet
В линка има едно какао, но не знам каква му е маслеността, ще чакам да се включи и Натали Никол за повече инфо.
Може и да греша...но така ми е останало в главата, че някъде по света такова какао има и някой беше споделил за наличието му   Crazy Иска ми се да не използвам за сега от позволените, но все пак забавящи процеса храни...но все пак ако има безболезнен начин бих си доставила тази радост  Blush Иначе и аз имам какао с 11 процента масленост, но ... не съм го ползвала и смятам да се въздържам от него за сега.

# 512
Момичета, прибирам се с нови придобивки.
Едното е извара мисля
на табличкта пише следното
протеини 8,5 г
въглехидрати 3,5 г
от които захари 3,5 г
мазнини 0,1 г
натрий 0,3 г
това е съдържанието в 100 гр. Също така дава в 100 гр - 50 калории
Няма да си опитам дори докато не кажете става ли

И още нещо си купих

# 513
  • Германия
Шанелче, според мен това е максимално режимна извара. Hug

poem, съжалявам, че трябва да те разочаровам, но и в Германия най-нискомасленото какао, което съм открила е 11 %. Снимка има точно в линка по-горе. Много снимки направих още, но ще успея да кача след седмица чак.

Летим за Италия в четвъртък и ме тресе треска как ще се справя. Знам със сигурност, че ще стоя гладна, ако не намеря нещо режимно. Вече ми се е случвало и ефектът е задържане до безкрай.

Днес бях в един красив парк на разходка, в който освен останалите развлечения имаше криви огледала. Фръцках се около един час на слабото огледало, чак снимки си направих в него отразена. Чувствах се на десето небе. Останалите хора много искаха да се огледат и те, обаче като се запънах - мое е, къш, не го давам - цирк ooooh!, ама цирк.

# 514
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Натали Никол, то само по себе си написаното от теб никак не е смешно, но аз направих коремна преса от смях с това
Цитат
събудих се двойна, без предизвестие
hahaha Странно защо ли ми звучи толкова познато, а не съм Телец, да му се не види  newsm78 Хайде сподели снимката от слабото огледало, де, да ти се порадваме и ние  Hug
              shanel1982, и каква е таксата за сандвича на обяд? Че тук за 60 лв на месец искат омар, сьомга и черен хайвер, ако може по три пъти на ден... Ох, представих си те в магазина  Hug Ама бъде умна бе - води си приятелка, за "компания"  Wink Сега остава да кажеш и дали е вкусна изварата  Peace
              miss sixty, научи се да си носиш или да държиш на бюрото си бутилка вода, доказано е, че като е пред очите си започваш да я надигаш автоматично, развива се нещо като водолизъм  hahaha
               kris70, от слънчевите изригвания ще да е, звездата ни нещо се е активирала и плюва ли, плюва...
               Девойки, хубаво беше това лято, но... свърши - от утре съм на тръстиката  Cry Чак не ми е ясно как ще вляза в работен ритъм след толкова мързелуване, ама ще се наложи, няма къде да ходя... Така че... раздавам козинките и отмърквам...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug 

# 515
 mimensita, значи да си забъркам семло утре една баница с нея, става налиииии.
Отворих кутията без да си опитам още, че чакам разрешението на Дюканския съвет  Joy
Сериозно, вътре е като нормално кисело мляко, в смисъл нормално, защото това, което аз ям е бяла водичка +, а прясното е бяла водичка. Та далеч е от изварата, но за баница все ще свърши работа, само да съм режимна иначе се хвърлям на тортата, която е в хладилника, че големият си я избра днес като пазарувахме  ooooh! не ме питайте как само я душа и въздишам.
Аз си намерх течен подсладител ама пуста му глава забравила съм нескафе да купя. Не че знам какво ама ще се мотая утре сред кафето пак с децата.
И пак сериозно всичко, което пише нес кафе ли става, че имаше 10 буркана поне на които пише нескафе. Колкото и да изглежда така не съм толкова тъпа, просто не съм пила и 5 пъти кафе през живота си и то заради ми гледат. А и мъжът ми не е кафеджия, в къщи не пие, само на работа. Та за това срам несрам се доверявам на вас за одобрение първо

# 516
Леле , хора , като си помисля как съм се хранила до преди 6 месеца направо ми се повръща  Sick

Тази вечер имах гала и въпреки , че беше поскоро леко нарушение на режима , отколкото същинска гала , направо се побърках. Ядох половин домашна наденица на скара , но с доста подправки , чак ми лютеше , картофи соте около 200г и сирене около 80г. Десерта ми беше стабилен - 200г течен шоколад . После едвам дишах ! А преди може да се каже , че всяка вечер ядях по този начин - до пръсване ! Следващия път десерта ми ще бъде режимен , но ще си ям колкото ми душа иска - без да пресмятам нишестета , сухо мляко , млечни , какаови и тем подобни  Party А пък колко вода изпих след това.... 1,5 л и сега завършвам с чайчето 300 мл.... тази нощ май ще дежуря във WC-то....
Да видим утре кантарев как ще ме критикува за този течен шоколад.... ooooh! 

# 517
  • София :(
                    Добро утро  Hug
                Започва се... Да пием по кафе и да хуквам, че днес ще съм като пиле в калчища  hahaha Добре все пак, че тази седмица е само с три работни дни и няма чак толкова много народ в градината, ще имам време  да се осъзная  Peace

isache, не знам какво ще е при теб, но мен мосю льо Кантар ме плесна на бързо през лакомата уста с един тлъст плюс за вчерашното огалване  Sad Е, не че не го очаквах, даже придвидливо за днес съм си приготвила рибка, все пак безплатен обяд няма  Peace
                Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug   

# 518

isache, не знам какво ще е при теб, но мен мосю льо Кантар ме плесна на бързо през лакомата уста с един тлъст плюс за вчерашното огалване  Sad Е, не че не го очаквах, даже придвидливо за днес съм си приготвила рибка, все пак безплатен обяд няма  Peace
                Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug   [/b]  [/i]

Добро утро. Тлъст не , ами направо отлъстен плюс имам  #Cussing out  Гала + МЦ = + 1,6 кг  #Crazy  И аз тази вечер и утре цял ден съм на риба /това е вече традиция при мен - сряда вечер + П четвъртък / , та дано да го разкарам това плюсище.....
Дайте идея каква риба да си направя , която да е подходяща за скара / поскоро за грил-тиган/, че досега все шаран си правя и взе малко да ми втръсва...

Лек и усмихнат ден на всички  Hug

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 07:24 от isache

# 519
  • Испания
ДобрЮтро ви!  Hug

Мимсче, безболезнено изкарване на първия работен ден след отпуска!  Hug

Исаче, не се огалвай така, де! Снощи като ти прочетох десерта  Shocked Като имаш гала и си решила да ядеш въглехидрати, направи го до обяд. Преди лягане е ужас да го правиш. Ще свалиш плюса, но не мисля, че е разумно след всяка гала да се протеинаризираш /тази глупава дума сега ми излезе изпод пръстите  Wink/, тормозиш си организма. И скумрия можеш да си направиш, и сьомга, и мерлуза... Всякаква риба правя на скара. Можеш да си я направиш за разнообразие и върху сол. Предварително я подсуши много добре с кухненска хартия. Покрий тавичката със сол. Нареди рибата. На 200 градуса около 30-40 минути. Като се изпече, веднага я вадиш от солта. Посолена е точно толкова, колкото трябва. Вади се веднага, защото иначе поема много от солта.

Усмихнат ден на всички!

# 520
  • Германия
И пак сериозно всичко, което пише нес кафе ли става, че имаше 10 буркана поне на които пише нескафе.

Шанел, всяко нес кафе без примеси става. Най-удобно ми е това в еднократни пакетчета, които се равняват точно на една заравнена супена лъжица. Холандия е страната на кафето, повечето ми съседи, вкл. ние отскачаме до вас да си купим. Немците го пазаруват с кашони, понеже е по-евтино, отколкото тук.

Мимси, леко да е адаптирането след отпуската.  Hug Ето ти една кошмарна като качество снимка от слабото огледало. То горкото е толкова прашно и зацапано с пръсти, но аз бях в облаците, нищо, че лицето ми е издължено като мутирал корнишон. Обърни внимание на щеките ми за ходене (Nordic Walking Sticks), които висят от ръцете ми. Съизмерими са с краката ми Whistling Whistling, Боже! Аз съм висока 1.74 и пълнея абсолютно равномерно като пирожка, отгоре до долу, с лек превес по средата, където е пълнежа на пирожката.  ooooh! Снощи разрових нета за такова огледало. Пу ми кажи, ако не се сдобия у дома с едно такова за стимул Naughty Не се сещам за друго нещо, което е успяло да ме мотивира така, като преживяното вчера.
Този приятел го снимах специално заради теб, ако щеш вярвай Hug

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 08:32 от Натали Никол

# 521
300 гр. за 1 ден в ударния етап е направо отчайващо малко  Confused

# 522
  • Пловдив
Ами не сме чули колко килограма си, колко искаш да ставаш, правила ли си диети до сега. Всичко това има огромно значение.

# 523
Добре, че съм анонимна  Laughing Laughing Laughing
Аз съм на 22, висока съм 160см, започнах 70.400  ooooh! Close Close Close
Да правила съм диета през 2005-та отслабнах 13 кг с НВД и фитнес, но известно време след това поради здравословни причини ме натъпкаха с кортизол и после дълго време не можех да отслабна.
Второто ми голямо отслабване беше през 2009 горе-долу с около 20 кг, но си ги отслабнах от НЕРВИ по тогавашния ми приятел  Close иии после като се успокоих си ги върнах естествено. Сега отново искам да започна борбата с килограмите.  Simple Smile

# 524
  • Пловдив
Никаква анонимност, всичко трябва да се знае  Mr. Green
Все пак при всеки е различно и режимът му влияе по различен начин. Има и разни дебелани на по 53 кила, високи 170 см, които искат да станат 40, та викам да не си от тях и да чакаш да сваляш Simple Smile Имаш минус, така че не се отчайвай, да видим и утре какво ще покаже кантара. Какво яде вчера?

Общи условия

Активация на акаунт