Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 43 048
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Закусих кисело мляко (култура) с овесени трици, после обядвах и вечерях със сварени яйца и пилешко месо, пих много течности, със сигурност съм изпила 1.5л Simple Smile ии това е май Simple Smile Ще видим утре пак  Praynig

# 526
Извинявам се за спама и отклонението , но може ли да ми кажете дали пробата за васерман  / за детската ясла искат такава от майката / трябва да се направи на гладно , защото на мен първата ми работа сутрин е да си изям триците  newsm78

# 527
  • Бургас
Здравейте красавици Hug
Днес съм много щастлива, кантара заби 73,4кг, а дори снощи си хапнах кисело мляко със степче в 22часа, умирах от глад, а не е като да не бях яла, ама и аз съм хора, не мога да седя гладна.
Така остават ми едни 13кг които ми  се струват нищо, след 27те свалени,направо ми пораснаха крила!
      Исаче, по мои спомени, нямаше значение дали е на гладно Васермана, само помня че кръвта е от вената. На мен също ми предстои да давам малката на ясла, направо ми се реве!
Мимс, Hug,бързо да влезеш в час. На мен след 2 год в къщи, не ми се мисли,как ще се адаптирам ooooh!
miss sixty, важното е да има минуси, днес по-малко, утре повече и така се стига до желаната фигура. Само не се отчайвай и навивай!

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 17:56 от Mira 1919

# 528
Има и разни дебелани на по 53 кила, високи 170 см, които искат да станат 40, та викам да не си от тях и да чакаш да сваляш Simple Smile Имаш минус, така че не се отчайвай, да видим и утре какво ще покаже кантара. Какво яде вчера?
hahaha hahaha hahaha Joy
Вещи, успя да ме разсмееш по обяд. Ама то си е така. Ние мечтаем за техните фигури, пък те мечтаят да са поднижни скелети. Laughing
isache, на мен ми се наложи предната седмица да дам васерман за ясла към 10 часа. Вече си бях закусила с триците, че и кафе бях пила. Нищо не ми казаха. Боцнаха ме вампирски по вената и толкова. А резултатът е, че мъжо ми е верен Laughing
Mira 1919, то при теб почти не останало.  Peace Пък за адаптацията след две години хич не съм я мислила. Търпение нямам да се върна на работа до два месеца. Ех какви пилешки филенца ще си лапам тогава...Само да не ми дадат пътя, че с тази криза... Confused
miss sixty, щом веднъж си успяла, ще успееш пак. "Търпение му е майката", беше писала Скарлет. Няма значение колко грама сваляш на ден. Четири килограма на месец е здравословно сваляне. Не очаквай за един месец да свалш всичките килограми. Ще успееш Peace

# 529
Здравейте момичета  Hug
Такъв сън му натъртих днес, че въпреки цикъла и въпреки ПЗвчера, съм -300 гр  Joy Joy Joy

Мимсче, от сърце ти пожелавам бързо адаптиране на работа, че знам какво е толкова време спокойствие и да се хвърлиш така на ранина в боя  Hug Hug Hug Hug
Шанел, няма да се даваш на тортата в хладилника NaughtyПосле ще се мразиш!Казваш си че си по-силна от някаква си тъпа торта  Naughty
Исаче, направо лошо ми стана като си представих тия 200 гр шоколад ooooh!Ама и аз си спомням предишния път първата си гала изядох цяла  торта Тирамису на Балкони  ooooh!
Да изчезвам да си върша работата, че много окъснях днеска  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 530
  Добър деннннн  Hug
  Първо да се поФаля че има раздвижване в желаната посока  Mr. Green и второ да се оплача от себе си- че утре няма да го има. Четох преди време тук някой се беше облажил с една веяна рибка, но не помня какво казаха вещите за нея....тъй че купих си и преди да помисля беше омААна  Crazy Но...соленка ми се видя...или просто съм отвикнала тотално от солта....ще видим...ще си я изстрадам и нея явно. Много ми беше прияла рибка, а в къщи със скарата и рибата само мъжо се оправя, а сега го няма  Embarassed А варена или нафурнена не мога да ям....та така - добре се подсолих, сега събирам вода да си я задържам и да си я тегля утре сутрин на кантарЯ. За пореде път се убеждавам , че моята лично борба - голяма и неравна, ще е със среднощните похапвания. Две вечери не ям след 19 ч и кантара го отчете...ама пуста лакомия - напада ме след като приспя детето  ooooh! Ще се опитам да измисля вечер да си хапвам ещо максимално лекичко пък да видим. Идеи?Ей тъй вечер пред ТВ-то не си ли рупкате нещо  Blush
 Адиос от мен за сега и хубав и супер отслабващ ден ви желая  Hug

# 531
  • Испания
Мире, честито и мнооооооооого  smile3501

Идеи?Ей тъй вечер пред ТВ-то не си ли рупкате нещо  Blush

След вечеря, ако ти пристърже - само протеин някакъв. Аз хапвам и досега пуешка шунка, някое варено яйце. Във Втора късно вечер ядях предимно рулца от раци, макар че не са само протеини, но не ми пречеха на мен, или кисело мляко.

# 532
Здравейте мами Дюканки,
аз правя диетата за 2 път. Веднъж свалих с нея 7 кг., но сега имам да свалям 14 след бременността  Embarassed
Сигурно много пъти сте обсъждали, но ми позволете пак да повдигна темата за суримите. Спомням си, че първият път доста си ги хапвах и нямаше проблеми с отслабването, но сега ( може би защото кг. са повече) съм доста притеснена за тяхното съдържание (нишесте, захар...). Съвсем естествено се  замислих  да не би френските сурими да нямат нищо общо с българските!?
Някой има ли информация по въпроса?
А вие хапвате ли си и колко често?

# 533
  • Лутаща се
Здравейте!
След известен период на зачезване отново съм тук.
Дойде и отмина уикенда с мъжО. И да ви кажа НЕ ХОДЕТЕ в комплекс „Роден край” в с. Влайчевци. Добре е направено, чисто е и кухнята е добра. Но точно в съседство има овчарник и имаше миризма като за 100 овце и мухи поне като за 1000.......  Sick Sick Някакъв ад – не можеше да се стои навън. И нещо, което ми се случва за първи път – при 30 лв. на легло за нощувка закуската не беше включена в цената?!?!? Баси и скръндзестите габровци.  #Crazy Естествено – изгубиха ме като клиент.
Вчера обаче с щерката изкарахме страхотен ден край един басейн.  Mr. Green

Дойде и моментът на моя отчет и да ви уведомя, че моя милост от днес влезе в четвърта фаза.
нач:  кг - 73,    талия /см/ - 83,  ханш /см/ - 106,  бедро /см/ - 64,    мазнини - 40%,     муск. маса - 26,9%
1 м.:  кг - 66.8  талия /см/ - 74,  ханш /см/ - 103,  бедро /см/ - 60,    мазнини - 36,5%,  муск. маса - 26,7%
2 м.:  кг - 65.7, талия /см/ - 71,  ханш /см/ - 101,  бедро /см/ - 59,    мазнини - 34,3%,  муск. маса - 27,1%
3 м.:  кг - 64     талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   99,  бедро /см/ - 57.5, мазнини - 33,9%,  муск. маса - 27 %
4 м.:  кг - 63.5, талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   98,  бедро /см/ - 56.5, мазнини - 32,4%,  муск. маса - 27.5 %
5 м.:  кг - 63.7, талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   98,  бедро /см/ - 56.5, мазнини - 32,7%,  муск. маса - 27.5 %
6 м.:  кг - 62.8, талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   98,  бедро /см/ - 56.5, мазнини - 31,5%,  муск. маса - 27.5 %
НАЧАЛО НА ЧЕТВЪРТА ФАЗА
7 м: .:  кг - 62.4, талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   98,  бедро /см/ - 56.5, мазнини - 31,4%,  муск. маса - 27.7 %

Само да си призная – тези 62,4 кг са след два П дни. Първият ми П ден, денят след въпросната вила ми го саботираха. Вечерта бях на гости и ме храниха с глиганско месо, с уверението, че е печено на фурна без никаква мазнина. На следващата сутрин обаче Кантарев показа шокиращите 63,800 кг. Това ми даде да разбера, че със сигурност във въпросното месо е имало и олио, и сол. Та затова се наложи вчера пак да съм на протеини. Иначе от 4 месеца поддържам тегло от 62,8 до 64 като ми наближи МЦ. В останалите дни почти твърдо си стои 62,900  Grinning
За мен това е визията, която исках, теглото, което отговаря на костната ми система. Харесвам се така. Надявам се да успея да задържа постигнатото и в четвърта фаза.  fingerscrossed fingerscrossed

Имало е дискусия за сладкото. Преди режима ядях доста сладко. Сега през първите два месеца изобщо не близвах, не ми се ядеше. После ми се прияде и започнах да си правя сладкиши и кремчета. Честно казано обаче на няколко пъти ми се случи да ги изхвърля - бяха се развалили от стояне в хладилника. Не ламтя особено. Единствено от сладолед не мога да се откажа - но това е само в горещите летни дни.

# 534
  • Испания
съм доста притеснена за тяхното съдържание (нишесте, захар...). Съвсем естествено се  замислих  да не би френските сурими да нямат нищо общо с българските!?
Някой има ли информация по въпроса?
А вие хапвате ли си и колко често?

Навсякъде е еднакво. Изяла съм промишлено количество и не ми е попречило на свалянето.

smile3529 :

Трета категория - риби

За това семейство храни няма никакви ограничения. Всички риби са разрешени, все едно дали са постни или тлъсти, дали са бели или сини, пресни или замразени, пушени или сушени, или пък консервирани, но в собствен сос, без олио.
   ...
   • Накрая, суримито, приготвено от крайно постна бяла риба, ароматизирано със сос от раци и леко подсладено, е напълно разрешено; то е много практично за консумация, не мирише, лесно се пренася, не изисква нито варене, нито каквато и да е подготовка и може да се хрупа по всяко време на деня.

Скарлет, честито!   bouquet

# 535
Ах, забравих най-голямата си питанка. Сладолед Zero  Blush Не си купих ама го обмислям. Мазнини 0,5% . Въглехидрати - 8,6гр, мазнини 0.5гр, Белтъчини - 5гр , ккал 60. Това е за 100 гр- как мислите, ще задържам ли с него?  Thinking

# 536
Здравейте Дюканки  Hug Гледам, че обсъждате ролцата от раци та реших да споделя, че аз вчера хапнах половин пакетче (от 250 гр) и днес пак си имам минус, но всеки сам решава, защото може и да се задържа от тях....случвало ми се е за това ги ям рядко, но снощи много ми се хапваше и...  Laughing
А относно веяната.....  ooooh! и пушена риба все се чудя дали е режимна, защото ми е някаква мазна като я отворя  newsm78

# 537
  • Испания
Ах, забравих най-голямата си питанка. Сладолед Zero  Blush Не си купих ама го обмислям. Мазнини 0,5% . Въглехидрати - 8,6гр, мазнини 0.5гр, Белтъчини - 5гр , ккал 60. Това е за 100 гр- как мислите, ще задържам ли с него?  Thinking

Преди време много се обсъжда тук. Някои го ядат, други - не. Аз не бих го яла. Белтъчините са 5 г, а въглехидратите плюс мазнините - 9,1, т. е. почти двойно.

А относно веяната.....  ooooh! и пушена риба все се чудя дали е режимна, защото ми е някаква мазна като я отворя  newsm78

smile3529:

Трета категория - риби
...
      • Пушената риба също може да се консумира, включително пушената сьомга, която, макар и тлъста, не е по-тлъста от стека с 10% мастно вещество. Същото важи за пушената пъстърва, за змиорката и за треската.

Можеш да я ядеш, но рядко и не като основно ястие. Съдържа доста сол и ще задържаш вода след консумацията й.

# 538
  • Германия
Здравейте красавици Hug
Днес съм много щастлива,кантара заби 73,4кг,а дори снощи си хапнах кисело мляко със степче в 22часа,умирах от глад,а не е като да не бях яла,ама и аз съм хора,не мога да седя гладна.
Така остават ми едни 13кг които ми  се струват нищо,след 27те свалени,направо ми пораснаха криле!

newsm20 newsm20 newsm20

Друго, освен да се просна на колене пред волята ти за трети път да направиш така успешно режима, не се сещам. Стана ми и много по-уверено, при мен числата са точно обратни на твоите. Свалените са 13, остават ми 27 до идеалната цел. Аз обаче имах един-два напоителни застоя заради НЕЯДЕНЕ, което не можех да избегна по никой начин. Предпочетох глад пред нережимна храна. Грози ме опасност от утре пак в чужда държава, в която не знам дали ще се справя с магазинната мрежа. Поздравявам те с невероятния резултат! Hug

Поздравления и за четвъртата фаза на Скарлет!  bouquet

Моята идея за вечер пред телевизора е кана чай. Установих за себе си, че е въпрос на странна инерция и се касае единствено да правя нещо с ръцете си и нещо да влиза в устата ми. Наливам си чашата до половина, пия на бавни и хубави глътки. Доливам често, за да имам усещането, че нещо непрекъснато правя и непрекъснато влиза в корема ми. Вечерните ми чайове са от тези на килограм, в които има видими парченца сушени плодове. Такива в БГ съм купувала преди години в Пикадили. Ароматът е много десертен и му се наслаждавам истински.

Веяната риба според мен е много, в пъти по-безсолна от пушената. С това категорично убеждение оставам след като три пъти купувам прясно веяна - или поне аз мисля, че е веяна, невакуумирана, от рибния щанд директно ми я претеглят. Не знам каква е технологията точно, но я хапвах системно последните дни, дори като основно хранене. Резултатът в отслабване беше много приятен.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 17:38 от Натали Никол

# 539
  • Пловдив

Една стара дюканка преди години си купуваше скариди и си ги люпеше като слънчоглед пред телевизора  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт