Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 43 044
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Откакто не ям концентрирано сладко се чувствам лабилна... всеки момент съм готова да ревна  Mr. Green Mr. Green Blush Tired

# 541
Хааайде пак да се хваля  bowuu
Днес си купих 3 продукта на марката Линесса от Лидл - котидж сирене, едно друго за мазане с 11 %  протеини, 3,9 въглехидрати и 0,2 мазнини и третото беше извара - дори отгоре пишеше френска извара   chef
Намерих си и нескафе. Смятам, че е подходящото пише нескафе голд.
И сега   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Изключително много благодаря на отговорите ви момичета мъчейки се да открия по вече режимна храна. Благодаря и за търпението да ми четете грамовете и съдържанието.
От сега нататък никакво мрънкане и само ще си похапвам от ценните неща.
Днес намерих и черен дроб, но много се чудех как да го направя и за това не го купих. Че предпочитам пилешки, но няма, а другия съм го правила само с лук и малко бира, което новата ми култура на хранене не го позволява.
И определено ще направя снимки на нещата, които са позволени и съм намерила, той като знам какво е да се луташ, може на някой да му свърши работа

Забравих да кажа, че днес направих по една рецепта риба, само че не помня точно на кого беше. Във фурната с оцет и вода. Аз я направих с шаран. Стана супер вкусно, другия път пак така ще си направя

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 23:31 от shanel1982

# 542
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
             Отцелях бе, че даже и работа свърших, кой като мен  Flutter Обаче... време за ядене не остана, както обикновено  ooooh! Така ще е, какво да се прави  Cry
              isache, почти всички по-едри риби стават на скара или грил - тиган  Peace
              Натали Никол, нареждам се на опашката за такова едно и за в къщи, нищо че не става да се гримирам пред него  hahaha Аууу, този дългоух приятел е голям сладур, да не ти е дворен любимец?
              miss sixty, днес 300, утре 300 и без да се усетиш ще станат няколко килца, но ми се струва, че менюто ти е твърде еднообразно, пък и не казваш какви са количествата...
              Вещи, те тези по 170 см пак се ядват, ама имаше и няколко по почти 180 дето 50 кила им бяха много  Rolling Eyes ooooh!  А бе, свят голям - луди много, пък и нали знаеш, пари за специализираните заведения няма...
              Mira 1919, всеки път се чудя да ли да ти се възхитя или да позеленея от завист, обаче... възхищавам ти се, то друг избор просто нямам   bouquet М дааа, ако живеехме в нормална държава на майки с по три, четири деца щяха да им плащат, защото работят майки по 24 часа 7 дни в седмицата, ама на, живеем в България...
               poem, само си мислиш, че не можеш да я ядеш варена, защото не си пробвала това, а иначе... тези пушени, веяни и нам си какви риби, поне в България, наистина са безумно солени  ooooh! А освен скариди, си спомням, че някой си чоплеше пред телевизора варени пилешки фенери  Wink Относно Зерото - въпрос на реакция на Кантарев... Да, вкусен е, с малко мазнини, без захар, но пък с толкова много химия, че дори да е режимен, не мисля че си заслужава, без друго достатъчно ни тровят  Thinking
                mama antoinette, уж всичките са еднакви, пък на едни не пречат, на други - пречат на свалянето... То като повечето храни де, някои отслабват и с шоколад и торти...
                 skarlet71, ти нещо... се цепиш от стадото ли  hahaha Обаче... щом казваш, на въпросния басейн няма да одя  Crossing Arms Ай стига бе, zorita с глиганско сума ти кила свали..., това ще да е било питомет "глиган"  Crossing Arms Иначе - честита месечинка и успешно задържане на прекрасния резултат   bouquet А, я кажи, онази скумрия в оцет ти ли я беше казала?
                 shanel1982, не е честно пък  Crossing Arms По нашенските Лидъли такива екстри не съм намирала, все едни мазнотии, чудесии... Само заради избора на режимни храни ще взема да избягам от България  #2gunfire А мисля, че тази вкусотия - Пастет от пилешки дробчета ще се получи също толкова вкусно и с телешки или свинси дроб, и мисля в обозримо бъдеще да пробвам лично  Peace  
                 Като се има предвид, че заради скапания си компютър шаря чергата за втори път, мисля, че е крайно време да раздавам козинките...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug
               А, открих я, на Нани2 била - нафурнена риба, гарантирано вкусна  Peace

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 23:47 от mimensita

# 543
  • Лутаща се
Дайте идея каква риба да си направя , която да е подходяща за скара / поскоро за грил-тиган/, че досега все шаран си правя и взе малко да ми втръсва...
Исаче, вземи си скумрия. Но нека не е океанска, защото месото й е по-сухо и не е толкова вкусна. Аз също имам грил-тиган и поради липсата на скара се научих да си пека скумрията в него. На мен много ми харесва. Разрязвам я по дължина и я слагам в добре загрения тиган първо със срязаното надолу, после я обръщам и като се опече я завивам в найлонова кесия да се задуши  Heart Eyes

Не, Мимс, не съм аз. Или поне не се сещам. Преди няколко месеца си бях купила от Кауфланд някаква риба, сега не се сещам каква - с адски много кости. Та реших да я сложа в оцет да се "стопят". Получи се една невиждана гадост.

# 544
Дайте идея каква риба да си направя , която да е подходяща за скара / поскоро за грил-тиган/, че досега все шаран си правя и взе малко да ми втръсва...
Исаче, вземи си скумрия. Но нека не е океанска, защото месото й е по-сухо и не е толкова вкусна. Аз също имам грил-тиган и поради липсата на скара се научих да си пека скумрията в него. На мен много ми харесва. Разрязвам я по дължина и я слагам в добре загрения тиган първо със срязаното надолу, после я обръщам и като се опече я завивам в найлонова кесия да се задуши

Обаче скумрия не обичам  Sad  С удоволствие бих яла сом, сьомга, чига , но са много скъпи да му се невиди  Sad  Както и да е , в крайна сметка пак си взех шаран  ooooh!  Но тази вечер донесоха на майка ми амур и утре ще си го хапна с голям кеф  Simple Smile Та общо взето , освен тази вечер и утрешния протеинов четвъртък , и петъка ми се очертава рибен /но не протеинов/  Whistling Така ,че до събота сутринта трябва да съм ликвидирала окончателно това огромно плюсище , което си лепнах !
Сега отивам да си правя триците , че пак стана никое време / и време за готвене естествено  Mr. Green/ Пък преди да легна , пак ще ви хвърля едно око  newsm03

# 545
           isache, амура е суха риба и изпечен така директно, според мен, ще стане доста неприятен за консумация... Аз бих го опаковала във фолио, порядъчно поръсен с лимонов сок и подправки, та даже и с няколко капки зехтин или олио.

# 546
           isache, амура е суха риба и изпечен така директно,  според мен, ще стане доста неприятен за консумация... Аз бих го опаковала във фолио, порядъчно поръсен с лимонов сок и подправки, та даже и с няколко капки зехтин или олио.

А бе , Мимс - ти що не спиш - някоя козинка се размърда и те събуди ли   love001

А пък за рибата , много пъти съм яла такава , но майка има скара на терасата /те са на последен етаж/ и става екстра - може би на тигана ще стане суха ... не знам...

# 547
  • Пловдив
А какво ти е отношението към пангасиуса? Тук сме в двете крайности - или много го харесват някои, или хич не го харесват други Simple Smile

Аз да ви се оплача - преди няколко дни си взех котлет акула. Имах чудесни спомени за акулата - само дето съм я яла все пържена. Сега естествено си я изпекох и ...  Sick Не мислех, че някога няма да харесам риба, ама доживях, и то от акулата  ooooh!

# 548
А какво ти е отношението към пангасиуса? Тук сме в двете крайности - или много го харесват някои, или хич не го харесват други Simple Smile

Ами никога съм яла пангасиус.... може да пробвам някой път , може би ,защото всички , които съм чувала да са я яли , са я правили пържена....   

# 549
                   Добро утро  Hug
              Ей, няма нищо по-досадно от звъна на будилник  ooooh! Добре поне, че обикновено е последван от чаша кафе  Grinning

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 550
Здравейте и честит празник на всички!
Ето калкулаторът на англ.http://www.dukandiet.co.uk/ ,а ако не става и така мога да ви направя превод от френски по-късно.
Лек и отслабващ празничен ден  bouquet
Обаче май ще ми трябва регестрация... newsm78 -нали???

# 551
Добро утро!
Мимс, мерси за закуската и кафето. А досадници много... Мен тази сутрин ме събуди малката. Това не е чак толкова досадно Wink Ходеше по главата ми. Вчера имахме инцидент с нея и се наложи да й гипсират ръчичката. Спах на земята в детската стая в/у стари завивки. По някое време тя слезе от кошарата при мен. Абе тежка вечер си беше...
Вчера бях на гости и ме черпиха с парче руло. Излапах го. То майто не е втора, трета или четвърта фаза ами както дойде май ooooh! Последно гала съм яла преди 23 дни, та реших, че мога да си го позволя. Иначе си хапвам зеленчуците и протеините... Мислих си, че ще ми се отрази на кантара, ама след обикалянето по спешните центрове надвечер и нервите и многото плач и дори съм свалила от вчера сутрин. Ама дето вика мъжът ми: "Мерси от такова отслабване"
Вещи, баща ми има корабче за риболов на акула. От него знам, че акулата няма отходителен орган и много бързо се вмерисва. Нормалният й цвят като я одерат е бяла, но аз на пазара намирам само червена, т.е. замирисала на амоняк. Та за това не я ям купена... Само ако ми донесе татко.
isache, ти си дунавско дете. Ядеш речни риби. Пък аз нали съм морско чедо все на морски риби ме влече.
Скарлет, имаш страхотни резултати. Успешно задържане Peace

# 552
пфф, егати разочарованието за 2 дена -400 гр (в ударния период)  Shocked Tired  #2gunfire
и тея овесени трици изобщо не ми действат  #Cussing out

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 09:12 от miss sixty

# 553
  • Лутаща се
isache, пангасиусът става страхотен и на фурна, с доматен сос, подправки и печен сфолио. Моите у дома редовно ме подяждат като си го направя. Само не допускай грешката да го печеш на скара. После скарата няма изчистване  #Crazy

veroni76, много съжалявам за детенцето  Cry Дано се оправи бързо   bouquet

# 554
  • Пловдив
Верони, това ще да е обяснението. И аз преди съм яла по принцип прясна - чичо ми ходи да лови риба все по корабите и сме яли това, което е давал.
Дано детенцето се оправи бързо  Peace

Аз пангасиусът на парти грила си го пека, нямам проблеми после с измиването. Всъщност аз всичко там пека.

Общи условия

Активация на акаунт