Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 47

• 34 342
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
# 466

Привет дами, тръпнете ли в очакване!?!

Добро утро! Hug

Ти си мисълта,с която заспивам!
Ти си сънят,който сънувам!
Ти си усмивката на моите устни!
Ти си сълзите солени и вкусни!
Ти си мечтата за красиво и нежно!
Ти си волна птица в небето!
Ти си човекът, стигнал до сърцето!
Ти си порив в необяснимото!
Ти си споменът от трудно излечимото!
Ти си приятел верен и мил!
Ти си вечното желание на сетивата!
Ти си болката, с която чувствам самотата!
Ти си погледът, потънал в сълзи!
Ти си нежността, която сърцето ми търси!
Ти си слънцето след дъждовен ден!
Ти си истината за моето съществуване!
Ти си този, когото обичам!
Ти си любовта, в която вечно се вричам!
Ти си си ти и за мен си незаменим!

Това е Славенка, каквато най обичам  bouquet  bouquet  bouquet

# 467
Много се вълнувам, отворила съм 5 прозореца и дебна, една дума да излезе за фрагмана ще я хвана  Crazy Wink Wink Laughing Laughing

# 468
  • Пловдив

Работен момент от облака. Няма значение от кой сериал слагаме моменти. Представете си, какво самообладание и владеене на емоции трябва да има един актьор - за да им се насладим ние. Професия актьор - май не е за всеки...

# 469

превод    http://vbox7.com/play:9a8d9a27&al=2&vid=1940260

много хубава песен на Рафет Ел Роман

# 470
  • Пловдив

Днес, да си сложим по едно валидолче под езика, да не получим сърцетуп....в чакане на трейлъра...

# 471
  • Пловдив

Бараката - чака....килима навит, пантофите до масичката....Дали ще я ползват през 2 сезон?....

# 472

Бараката - чака....килима навит, пантофите до масичката....Дали ще я ползват през 2 сезон?....
Марианка, тая снимка треба да е дтара - пусната е печка. А иначе ако я използват предполагам ще е за да му съберат багажа при преместването или пък Фатмето ще ходи да му гледа нещата /представям си ка му подушва некоя блузка  Crazy /.

# 473
Марианка, прави новата тема, че сега като дойде фрагмана и ще стане страшно!  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 474
  • Пловдив
Следя страничките....В бойна готовност съм....Като ти видя поста последен - настръхвам. Веднага ми минава през акъла - Гери прихвана фрагмана....И аз гледам от време на време....Те от канала са малко като лъжливото овчарче.....

# 475
Ще ги хвана аз, нали обеща почерпка!  Whistling Whistling

# 476
  • Пловдив
Ще ги хвана аз, нали обеща почерпка!  Whistling Whistling

Подарък с почерпка...

# 477
# 478
....Ти си човекът, стигнал до сърцето!
Ти си порив в необяснимото!
Ти си споменът от трудно излечимото!
Ти си приятел верен и мил!
Ти си вечното желание на сетивата!
Ти си болката, с която чувствам самотата.......

сякаш идва от душата на Фатмагюл..... Cry

# 479

Честно казано и аз въобще не се вълнувам, дали ще излъчат нашият филм по някоя телевизия.
За дублажа е повече от ясно- никога не можеш да усетиш фините и деликатни моменти на оригинала.
Но, най- важното за мен е че нищо не може да ми замени удоволствието, което изпитвам от месеци насам. Да очаквам с вас всяка нова серия с нетътпение. Емоциите от всеки фрагман и вълненията при всяко слухче, новина и снимка. Обсъждането при всяко излъчване на живо- четвъртък за нас си е направо празник. Милото общуване с всички момичета- Ето тези красиви мигове, нито една телевизия не може да ми ги даде.

Да, всичко това ще липсва при едно излъчване по телевизията...
Аз просто имах предвид, че ще се радвам, ако се завърти по родна телевизия, защото така и много други хора ще имат възможност да му се насладят. На историята, на начина, по който е поднесена, на идеята, на музиката, на режисьорските решения, на Берен, на Енгин, на останалите таланти - на всичко.
Има много хора, които няма да седнат да теглят или да гледат епизоди в ютюб. Е, ще кажете - какво ни пука за тях, който има желание и е запален - ще го гледа и така. Принципно е вярно, но това, че някои хора не биха седнали пред компютъра, не ги прави по-недостойни да изгледат филма:)  Например моята баба много ще му се зарадва, но няма как да я навия да сяда на компютъра. Тя е свикнала да си следи сериалите по тв в конкретен ден и час. Вълнува се, радва се като нас и т.н., просто го прави по тв. Но пък аз искам и тя да види историята на Фатмагюл и Керим. И така. Това имах предвид като казах, че ще се радвам филмът да се завърти по нашенска телевизия. Защото, когато съм видяла нещо хубаво, искам да го споделя с останалите.

Иначе, естествено, дублажът ще скапе голяма част от филма.
А темата може и да стане мазало.
Но въпреки това, любовта между Керим и Фатмагюл, начинът, по който се зараждат истинските, трайни чувства на топлота, обич, привързаност, нежност - с много търпение, с много внимание, ще трогне много сърца.

Доста се почудих дали да ти отговоря, имайки в предвид вълнението ни от предстоящия трейлър, но ми стана някак тъжно:

"-Има много хора, които няма да седнат да теглят или да гледат епизоди в ютюб. Е, ще кажете - какво ни пука за тях, който има желание и е запален - ще го гледа и така. Принципно е вярно, но това, че някои хора не биха седнали пред компютъра, не ги прави по-недостойни да изгледат филма." newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Мила Тинтири, не знам защо така лично си приела поста ми. В него никъде не споменавам, че не искам или не трябва филма да се излъчва. И моята майка не би седнала пред компютъра, както и хиляди зрители, но ще се наслаждават да го гледат по телевизия, което си е очевиден факт.
Тук в темата, се чувствам у дома и споделих, че аз не гледам просто филм, а получавам много повече.

Общи условия

Активация на акаунт