Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 47

• 34 338
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Замисля ли сте се колко самотен може да бъде човек!Според мен всеки човек в известна степен е самотен,но стига това да не го превръща в бреме за себе си може да се справи...

Фатма-самотна в болката си от изживения кошмар,затворила душата си и тялото за света...и все пак успя да намери сили да се освободи от тази самота.Защото ако самата тя не бе пожелала това и Керим не можеше да и помогне.

Керим-самотен в угризенията,във вината която изпитва,търсещ път към сърцето на Фатма...Е,успя да го намери,за да остане сам със мислите си във затвора...

Рахми-самотен в своята тиха лудост,самотен със ''съпругата си'',но никога в присъствието на сина си /за мен той е страхотен баща/

Мукадес-мисълта за ''изгубенто'' минало и затова ,което би се случило,ако Сали бе постъпил както е редно...и пак има самота в погледа и и празнота в сърцето...

Мерием-не е ли и тя самотна,посветила се на възпитанието на Керим и  на това да помага на хората..забравила за това което се нарича любов...самотно сърце,търсещо път към любовта...

За всеки герой може да се напише по нещо,защото самотата си я носим в себе си...лошото е когато свикнем с нея...

# 481
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте дами. Hug Hug Hug

С наближаващия сезон се завръщам и аз и мисля трайно да се настаня тук. Филма ми харесва и не мисля да ви изпускам от очи. Peace

Та в този ред на мисли...има ли шанс за фрагман днес? Thinking

# 482
ОООООООО Гюнайдън, Зизанка!!!!!  Hug Добре дошла, настанявай се удобно!
А фрагмана го дебна, ама Йок!  Crazy Thinking

# 483
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ОООООООО Гюнайдън, Зизанка!!!!!  Hug Добре дошла, настанявай се удобно!
А фрагмана го дебна, ама Йок!  Crazy Thinking

Оооооо, настаних се...даже съм на първия ред. hahaha Joy hahaha Joy

# 484
Айдеее и аз у кючека. Щом очакванията са за обгрижване нема изпусканка.  newsm03 newsm03
Гюнайдън и от мен.

# 485
Замисля ли сте се колко самотен може да бъде човек!Според мен всеки човек в известна степен е самотен,но стига това да не го превръща в бреме за себе си може да се справи...

Фатма-самотна в болката си от изживения кошмар,затворила душата си и тялото за света...и все пак успя да намери сили да се освободи от тази самота.Защото ако самата тя не бе пожелала това и Керим не можеше да и помогне.

Керим-самотен в угризенията,във вината която изпитва,търсещ път към сърцето на Фатма...Е,успя да го намери,за да остане сам със мислите си във затвора...

Рахми-самотен в своята тиха лудост,самотен със ''съпругата си'',но никога в присъствието на сина си /за мен той е страхотен баща/

Мукадес-мисълта за ''изгубенто'' минало и затова ,което би се случило,ако Сали бе постъпил както е редно...и пак има самота в погледа и и празнота в сърцето...

Мерием-не е ли и тя самотна,посветила се на възпитанието на Керим и  на това да помага на хората..забравила за това което се нарича любов...самотно сърце,търсещо път към любовта...

За всеки герой може да се напише по нещо,защото самотата си я носим в себе си...лошото е когато свикнем с нея...

Славенко,позволи ми да продължа...

Асу-превърнала се в жертва на професията си,отчаяно търсеща любов,изгубила най-близките си и принудена да се раздели с нероденото си дете......

Мустафа-погълнат от огромното си его,правейки грешка след грешка....озлобен,давайки си сметка,че след Фатма никой друг не му е останал.....

Кадир бей-изгубил опората до себе си,отдаден на работата си и търсещ начин да преодолее болката от самотата.....

Перихан-със семейство,но де факто без.Властен и отдавна загубил любовта и уважението и съпруг......лекомислен,повърхностен и разглезен син,в когото тя престава да вярва и отчаяно иска да върне назад времето и невинността му.....

Леман-не оценяваща какво има до себе си,отдала се на моментна страст,която и коства всичко,включая опита за самоубийство на сина си,носеща бремето на своя грях пред всички....

Ердоган-пълно копие на чичо си,амбициозен,озлобен,обичащ само майка си,но всичко,което прави,я наранява.....Без приятели,но с много врагове, като дявола сякаш носещ и сеещ зло навсякъде.....

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 13:15 от dettodorowa

# 486
dettodorowa ,  bouquet

# 487
Как сте, момичета?  Hug
Виждам, че още няма никакъв трейлър, бях забравила колко ги бива да ни опъват нервите Naughty
Дано чакането да си струва и да ни поднесат един прекрасен фрагман Heart Eyes
Хайде, докато чакаме по една палачинка Hug

# 488
# 489

К:- Е...... изчака ми се чакането да се видя днес с мамите- любими.

# 490
# 491

Славенко,позволи ми да продължа...

Асу-превърнала се в жертва на професията си,отчаяно търсеща любов,изгубила най-близките си и принудена да се раздели с нероденото си дете......

Мустафа-погълнат от огромното си его,правейки грешка след грешка....озлобен,давайки си сметка,че след Фатма никой друг не му е останал.....

Кадир бей-изгубил опората до себе си,отдаден на работата си и търсещ начин да преодолее болката от самотата.....

Перихан-със семейство,но де факто без.Властен и отдавна загубил любовта и уважението и съпруг......лекомислен,повърхностен и разглезен син,в когото тя престава да вярва и отчаяно иска да върне назад времето и невинността му.....

Леман-не оценяваща какво има до себе си,отдала се на моментна страст,която и коства всичко,включая опита за самоубийство на сина си,носеща бремето на своя грях пред всички....

Ердоган-пълно копие на чичо си,амбициозен,озлобен,обичащ само майка си,но всичко,което прави,я наранява.....Без приятели,но с много врагове, като дявола сякаш носещ и сеещ зло навсякъде.....

newsm10 newsm10 newsm10

Самотата е като втори дом. Щастливци са онези, които успеят да се освободят от прегръдката й- дай Боже всеки му.

# 492
  • Пловдив
  Зули.....

# 493
  • Пловдив

Поздрав - Керим да запомни Фатма усмихната...вътре, ще има нужда ....
http://www.youtube.com/watch?v=hDAZsm4pT88&feature=player_embedded

# 494

Да, всичко това ще липсва при едно излъчване по телевизията...
Аз просто имах предвид, че ще се радвам, ако се завърти по родна телевизия, защото така и много други хора ще имат възможност да му се насладят. На историята, на начина, по който е поднесена, на идеята, на музиката, на режисьорските решения, на Берен, на Енгин, на останалите таланти - на всичко.
Има много хора, които няма да седнат да теглят или да гледат епизоди в ютюб. Е, ще кажете - какво ни пука за тях, който има желание и е запален - ще го гледа и така. Принципно е вярно, но това, че някои хора не биха седнали пред компютъра, не ги прави по-недостойни да изгледат филма:)  Например моята баба много ще му се зарадва, но няма как да я навия да сяда на компютъра. Тя е свикнала да си следи сериалите по тв в конкретен ден и час. Вълнува се, радва се като нас и т.н., просто го прави по тв. Но пък аз искам и тя да види историята на Фатмагюл и Керим. И така. Това имах предвид като казах, че ще се радвам филмът да се завърти по нашенска телевизия. Защото, когато съм видяла нещо хубаво, искам да го споделя с останалите.

Иначе, естествено, дублажът ще скапе голяма част от филма.
А темата може и да стане мазало.
Но въпреки това, любовта между Керим и Фатмагюл, начинът, по който се зараждат истинските, трайни чувства на топлота, обич, привързаност, нежност - с много търпение, с много внимание, ще трогне много сърца.

Тинтири , малкото ми добро момиче , никой мила не мисли , че си го написала с други намерения..! И аз мила искам да се завърти по нашата телевизия , защото знам , че както Мелодия на сърцето стана любим филм на много приятелки така и Фатмагюл и Керим ще завладеят аудиторията...Не се страхувам от "зрънца" в нашата тема - колко пъти вече се доказахме , че сме екип и имаме еднакво светоусещане...Просто съм убедена , че другите няма да виреят тук , защото като кажем стоп ние наистина спираме...Нашия сериал не може да се сравнява със ЗП - друг сюжет е няма как да породи толкова негативни мисли...

А ние вече като сме се открили тук смятам , че виртуалното ни приятелство ще "пребъде" през времето... Доста изпитания преживяхме , мисля , че се поопознахме , няма идеални хора , но ние се опитваме да сме толерантни и когато сгрешим умеем да кажем думата - "извинявай"...!?

Ето и сега ще я кажа на Славенка - извинявай мила за твоя Киво , не е редно да го обсъждам тук в тази тема , но какво да направя като пак бяха започнали да ги сравняват двамата...Всеки от нас си е една малка вселена , но мнного ще се радвам ако в същото време се опитаме да се поставим на мястото на другия и да го разберем поне мъничко... Ще ни е по-лесно за нас самите ако проявяваме чувството за емпатия...

Тук му е мястото да се извиня и на Анастасийка , бях доста рязка и с нея , но когато присъстваш по-често в темата наистина ще е по-лесно на всеки... 
                      И накрая да заключа - никога не приемам хората по външния вид - постъпките са тези , които определят дали ще го заобичам , затова и Керим ми е толкова на сърце - заради таланта на момчето.... А Берен ми е на  сърцето , защото едно толкова красива и талантлива актриса , оценена вече в Турция успява да запази човешкия си облик и това личи от всичките и снимки и интервюта !? Peace

И така мили момичета - макар не пия кафе , сигурно сте забелязали , ще се радвам в бъдещите години като отворя темата Маца да ме посрещне с кафето сутрин и после постовете на всички вас да осмислят и да направят деня ми по-щастлив за дъъъъъълго време !!!  Hug

Обичам ви всички !!!

Общи условия

Активация на акаунт