Лидл ::7::

• 99 515
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Токайското вино е почти разграбено, ако някой ще взима от него, да побърза Heart Eyes
На нас не ни хареса Токайското вино. Остро, натрапчиво  Naughty
Като се замисля, никое вино от Лидл не ми харесва. Правих няколко опита. Розето от немската промоция не беше идеално лошо, но не бих взела пак. Само Рицината ни харесва, но при нея или я харесваш или не. Тя е специфична Flutter Въпрос на вкус.
Белгийските бонбони са намалени от около 2 седмици - 4.44 лв.

# 631
Ами да, и аз нямам особени успехи засега с виното от Лидл - ние вземахме преди време май аржентинско някакво (не ни хареса), рицината (не е нашето вино също), като се замисля май ми допадна само едно просеко, което взехме за рождения ден на майка ми. Беше сравнително хубаво по мой вкус Wink Токайското ще го видим днес как е, но каквото и да е - важното е да експериментираме, няма как всичко да ни хареса Wink

Белгийските бонбони ги взех за 2,90 (не съм сигурна за стотинките, но там нейде), бяха намалени от 4,44 лв - може би само в нашия магазин в Изток, ако са се застояли, не знам. Но нямаше как да ги пропусна на такава цена Heart Eyes

# 632
  • София
Токайското не ни хареса, но Просекото на мен доста ми допадна. Като го пуснат на промоция му се каня да заредя няколко бутилки.

# 633
  • софия
Белгийските бонбони ги взех за 2,90 (не съм сигурна за стотинките, но там нейде), бяха намалени от 4,44 лв - може би само в нашия магазин в Изток, ако са се застояли, не знам. Но нямаше как да ги пропусна на такава цена Heart Eyes
Охооо, много добра цена. Явно са видели, че и на 4.44 не се продават и са ги намалили. Сегат вече ще ги изчистят. Ако не те затруднява, можеш ли да погледнеш кога им е срокът на годност?
Просеко от Лидл не сме купували, но щом 2ма човека казват, че не е лошо, ако пуснат пак, ще го пробваме.

# 634
+1 Peace за крема на "Пилос", лешниците в шоколад и сметановите бонбони по 1лв.

От утрешната промоция белгийските шоколади са страхотни.Ще има запасяване пак! Simple Smile

Пилоса го знам, но другите 2 неща съм ги пропуснала  Embarassed Може ли  снимка?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4179_7682.htm

# 635
Охооо, много добра цена. Явно са видели, че и на 4.44 не се продават и са ги намалили. Сегат вече ще ги изчистят. Ако не те затруднява, можеш ли да погледнеш кога им е срокът на годност?

31/12/2011 Wink Решили са да ги чистят явно, а пък на тази още по-намалената цена хич няма да е трудно, много са хубави, водят се някакви летни пралини, предполагам заради лекия кремов пълнеж Wink И са много красиви, абе с кеф бих купила още някоя кутия, ако тия дни имам път пак към магазина Heart Eyes

# 636
  • софия
Шехина, благодаря!
Много са подходящи и когато отиваш на гости. Нали не се ходи с празни ръце. Ще гледам да мина тези дни, ако има още.

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 15:42 от zvanche

# 637
  • София-Младост
В момента има намалени кутия с белгийски бонбони 2,99лв 340гр. Ако сте купували да ми кажете каква е бройката на бонбоните.   bouquet

# 638
24 броя, някои са доста големи, а всичките са адски вкусни Heart Eyes

# 639
  • София-Младост
24 броя, някои са доста големи, а всичките са адски вкусни Heart Eyes
Супер, ако говорим за едни и същи, че не намирам картинка Simple Smile

# 640
За едни и същи говорим Wink

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 16:50 от Шехина

# 641
Токайското не ни хареса, но Просекото на мен доста ми допадна. Като го пуснат на промоция му се каня да заредя няколко бутилки.

За вината и аз да си кажа - от Лидл токайско купувах още в началото (за проба)  и не ми хареса, а преди това съм взимала и от Кауфланд - същата кисела водица беше, но тези вина са различни видове, качество и ценови категории съответно, но пък 70 лв. за половин литър ... ъмммм..не. Wink
Просекото и на мен  ми хареса, но за съжаление вече два месеца не съм го виждала в магазина. Пино Гриджо, но от първия вид, с който бяха заредили също изчезна, а и то ми допадна - много свежо и приятно. Сега ги няма и двете - писах им преди доста време мейл, за да попитам дали ще ги зареждат отново, но не си направиха труда да ми отговорят. Confused

Белгийските пралини също са много хубави, единствения им недостатък ( за мен) беше, че назависимо от различните си форми са с почти еднакъв пълнеж.

# 642
  • Русе
   И в нашия Лидъл беше пълно тази сутрин Simple Smile Аз очаквах бабите да са на пилетата, а те се бяха струпали на промоционалните детски блузки, звъняха по телефоните и получаваха инструкции какво да вземат, много бяха забавни Mr. Green И аз взех от въпросните блузки (бяха ми в списъка), розовата и кафявата, много са хубави, кафявата повече.
   Дижонската горчица е страхотна, също крема за мазане creffe. Разочаровах се, че при нас нямаше изобщо от шоколадите Мадагаскар, които са ми любими. Вместо тях взех от онези с ментовия вкус, дето се надявах, че наистина са като After eight, обаче като се сдъвчат остава нещо гадно в устата. Поне няма да ги мисля(и купувам) повече.

# 643
Някой опита ли нещо френско ?
Замислих се за картофените топченца/замразени/,
но нямаше инфо за начин на употреба,а цената има беше прилична 2.50 за 1кг.
Имаше от всички стоки и горчици,но нямаше хора,дори на пилетата.
Салам с орехи ?!!! Мнения,че е доста скъп.

# 644
  • София
Френската зърниста горчица е много
вкусна. Особено подходяща е за
любителите на леко лютивата
горчица.

Общи условия

Активация на акаунт