Лидл ::7::

• 99 500
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Viena
`ТуиГ , не зная къде живееш, но в София, Люлин, наскоро откриха магазинче на мандрата в Триград. Ако те устройва ще ти пиша на лични къде да го намериш.
Силно ме заинтригува. Може ли и на мен ЛС Embarassed Не съм в Люлин, но отивайки на вилата минаваме от там. А, ако сиренето и кашкавала са толкова хубави може и нарочно да отидем.
и аз се нареждам за адреса  bouquet

# 616
Хайде и аз да поспамя, ама гърците какви сирена имат само, разногледах станах, в големите магазини, не в Лидл-а, имат по поне 6-7 вида саламурени и над 10 вида жълти сирена, кое от кое по-отлежали и вкусни, а ние си мислим, че ядем сирене и кашкавал. Вярно, скъпи са за нашия стандарт - саламурените почват от 6 е нагоре, жълтите от 8 Е до към 13 Е за кг
На Добрев си купувам аз кашкавал, но директно, че в Билата гони 18 лева цената, а на други места не знам къде ги предлагат.
Между другото доста по-голям асортимент има в гръцкия Лидл, нашият направо бедничък ми се стори. Сега ще пиша мейл да пуснат и в България един шоколад, от най-евтинките на Fin Carre с оризов крисп, в оранжева опаковка е, малко по-скъпичък е от другите, с някакви центчета, но невероятно вкусен.

# 617
А,турците какви сирена имат!!!!
Изобилие от вкус и качество.Добре,че почиваме там и за  една седмица
забравям проблемите,но и кантарааааааааа!!!!!!
И аз искам адреса на Добрев и този в "Люлин"! Благодаря!
От четвъртък пилето е на промо 3.50,
погледнах в кварталния магазин - цена 6.20 !
Заслужава си - като рекламата на Звездев !

# 618
  • София
Някой ползвал ли е обезмаслителя с марка W5?Добър ли е?

Обезмаслителят е много добър.

Днес опитах крема за мазане на
Пилос с хрян - много ми хареса!

Тоалетното мляко Iseree ми пари
на очите, за съжаление няма да
мога да го ползвам за лице.

# 619
  • София
Пиша тук, макар и да не е по темата, но доста хора ми писаха на лични Grinning.
Магазинчето, в което продават продукти и на мандра Триград, се намира в Люлин, на Руския пазар. Пада се на втора линия магазини, тоест на първа линия на самия булевард Захари Стоянов има книжарница, дюнери, още едно магазинче за бърза закуска....и точно зад тях се намира кашкаваления магазин. Simple Smile
 Не съм много добра в обясненията, ще бъда по-конкретна ако се налага. Simple Smile

# 620
Валенце,благодаря!
Луканката не ни хареса.
Обезмаслителя е добър.

# 621
  • о`майна лунна нощ е
`ТуиГ , не зная къде живееш, но в София, Люлин, наскоро откриха магазинче на мандрата в Триград. Ако те устройва ще ти пиша на лични къде да го намериш.

Hug
Не се притеснявай! Пловдивчанка съм. Имам рода из София, но са в Младост 4 .... тамън на другия край на града. Не си заслужава да ангажирам половин България с вкусовите си предпочитания. Ще ме огрее пак някой ден. Дали направо от Триград, дали ще им намеря продуктите на пловдивска територия ... все ще стане.

# 622
Като споменахте гръцки продукти, да се отчета за рецината - ами на нас с любимия не ни хареса, на мен ми оставя един силен послевкус, предполагам това идва от прословутата смола в това вино. Явно това просто не е предпочитаният от нас вкус, иначе качеството не мога да коментирам, сигурно е добро. Наточила съм се да купя утре за първи опит от токайското, ще видим ще остане ли докато успея да отида до магазина Simple Smile Дано ни хареса винцето Simple Smile

# 623
Днес си взех 4 опаковки "Софра", много хубаво това сирене  Grinning и луканка си взех, хареса ми много и се върнах за още, ама няма  smile3516 заграбиха последната пред мен  Joy нищо, здраве да е   Simple Smile

# 624
  • София
На нас луканката не ни хареса никак, киселее и мирише на агнешко...

# 625
+1 Peace за крема на "Пилос", лешниците в шоколад и сметановите бонбони по 1лв.

От утрешната промоция белгийските шоколади са страхотни.Ще има запасяване пак! Simple Smile

# 626
  • о`майна лунна нощ е
А по отношение на френската горчица какво е мнението и опита ви? Коя е по-люта, коя харесвате повече, с какво освен зърнестата консистенция се различават двата вида, които излизат на промоция утре?

# 627
+1 Peace за крема на "Пилос", лешниците в шоколад и сметановите бонбони по 1лв.

От утрешната промоция белгийските шоколади са страхотни.Ще има запасяване пак! Simple Smile

Пилоса го знам, но другите 2 неща съм ги пропуснала  Embarassed Може ли  снимка?

# 628
  • Пазарджик
А по отношение на френската горчица какво е мнението и опита ви? Коя е по-люта, коя харесвате повече, с какво освен зърнестата консистенция се различават двата вида, които излизат на промоция утре?

От френските горчици сме опитвали дижонската и много я харесваме,тъй като си падаме по силната и люта горчица.Сега задължително ще купя такава.

# 629
Да докладвам за положението в Лидл-Изток, току-що се връщам оттам Wink Ами обичайна гледка за четвъртък - пълно с народ Simple Smile Токайското вино е почти разграбено, ако някой ще взима от него, да побърза Heart Eyes От френските стоки нямаше горчица, за жалост, обрали я бяха рано-рано, иначе мислех да взема от ретро зърнестата, ама... Изненадаха ме приятно белгийския тип пралини (в двуетажна кутийка, 340 г.), които бяха намалени, а не бях ги видяла в сайта, може би само в брошурата ги е имало. Както и да е, метнах 1 кутия в кошницата и даже успяхме да ги дегустираме - струват си Peace

Общи условия

Активация на акаунт