Лидл ::7::

• 99 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Туиг,чорапите вместо пантофи ли ги ползваш ?
Какво е приложението им ?Само за вкъщи ли?

# 556
  • о`майна лунна нощ е
Аз не съм купувала от чорапите от сегашната промоция. Просто споделих, че миналата година купих терлички, които са от същата материя като сегашните чорапи и със същите противопързалящи лепки отдолу. За това предположих, че и чорапите ще са толкова сполучливи като събратята си -терлици.

# 557
Да докладвам и аз, днес бях в Лидл Дружба и видях плакат за разпродажба на 1 и 2 октомври в магазина на Ботевградско шосе, пишеше до -70%, май за нехранителни се отнасяше.

# 558
Само за определен магазин ли се отнася тази разпродажба или за всички ЛИДЛ?

# 559
  • о`майна лунна нощ е
Лазяната ни хареса много. Добре, че взех три пакета, та ще се отсрамя като добра домакиня и днес като се прибере благоверният от командировката. От вчера изпечените 2 кг., остана съвсем малко  Crazy

ПП - преди десетина дена купих от целувките с лимонов крем - невероятни са! върнаха ме в детството и караваните са захарен памук и крем във фунийка  Mr. Green
За сметка на това тези с шоколадова глазура не ми допаднаха особено. Кремът е доста по-блудкав и все едно е обикновен сметанов, а не тип-целувка.

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 12:36 от `ТуиГ

# 560
  • София
Купихме днес от високите обувки и за двете хлапета. Силно се надявам да изкарат зимата с тях.  Laughing

# 561
  • София
Някой дали е ходил вече до магазина на Ботевградско шосе? Искам да знам много артикули ли има на разпродажба, защото за едни пластмасови кутии и ножове не ми се ходи Simple Smile Пише, че количествата са ограничени, но дали и асортиментът е ограничен?

# 562
Здравейте!
Виждам, че много от вас пазаруват редовно от Лидл. Аз ходя доста рядко там, защото ми е далече. Но ми похвалиха тяхното бутер тесто и аз си взех, но като го отворих видях, че е доста различно от това на Белла.
Та въпросът ми е вие по какъв начин го използвате - дали го разточвате или го режете на ленти, защото аз не се сещам как да направя например банички от това доста дебело кубче.

# 563
  • Варна
Да докладвам и аз, днес бях в Лидл Дружба и видях плакат за разпродажба на 1 и 2 октомври в магазина на Ботевградско шосе, пишеше до -70%, май за нехранителни се отнасяше.

Брех, ако знаех, щях да отскоча да видя как е във варненския, че минах днес покрай него.

Варненки, знаете ли нещо?!?

# 564
  • София
Та въпросът ми е вие по какъв начин го използвате - дали го разточвате или го режете на ленти, защото аз не се сещам как да направя например банички от това доста дебело кубче.

Чрез разточване.  Hug

# 565
Бях на разпродажбата....нямам думи. Намаление са всички нехранителни продукти от изминалата година. И като казвам намалени: детски чорапи комплект 3 чифта за 1 лев, чорапогащници-1 лев, скриноже и нощни шкафчета- 20 лева, тениски от 5 до 10 лева, чаршафи-7 лева.... Построили са шатра на паркинга на Лидл и Джъмбо...

въдици-15 лева
  детско долно белъо(слипове и потник) =8 лева
хавлийки-7 лева
дънки-7 лв
тетрадки-1лж
пъзели-1 лв
и още хиляди стоки....о6те съм ошашавена от днешният пазар

# 566
 Peace Да похваля пуешкото филе, което до днес е на промоция!

Искам да попитам дали някой е купувал от крема за мазане "Пилос"? По-специално ме интересува чистия дали е солен, че го искам за кремове. Simple Smile

Тези разпродажби са само за София май, защото майка ми вчера ходиха в Бургас и не е видяла нищо.Пък може и да не е забелязала. Simple Smile

# 567
  • София
ние отидохмеама на тази разпродажба...нищо интересно нямаше за мен...а блъсканицата голяма..

# 568
Лазяната ни хареса много.
Явно много хора четат тук TiredУж беше 6лв лазанята, а днес 8лв и пак няма. Рибните пръстчета също са изчезнали

# 569
Момичета, на разпродажбата имаше ли електроуреди?  За фритюрник по-точно питам.

Общи условия

Активация на акаунт