Януарки 2011 Тема 20

• 26 429
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • в Надежда-та
Да питам има ли още майки като мен дето продължават с кърмене по 4-5 пъти на ден, че и през ноща по веднъж?
  smile3521 има, има, че и през нощта 2-3 пъти Crazy

Не постилам нищо, просто не вижда смисъл при положение, че той излиза дори на терасата, когато е отворена вратата ooooh! Сутрин още със ставането парцала прахосмукачката и така Wink .... Пък и Бубе ако вие стъпвате върху това което си постлала, се обезсмисля още повече Mr. Green

# 136
  • София, Лагера
Ети, след поста ти направо ми се ще да събудя Тервел и да се изстрелям  Laughing.
А ти ако се оплачеш... с къщата в подножието на Витоша  Crazy
Някой ден и ние ще си купим къщичка, ама някой ден. Сега подсигуряваме бъдещето на третото дете  Laughing Embarassed

# 137
Ноеми, как се казва вашата детска градина. Все искам да те питам. Преди беше писала с какви неща занимават децата и много ми допадна.

# 138
  • в Надежда-та
Кога излиза последният зъб?
на около 2г. 6м., въпреки, че аз още нямам мъдретци Mr. Green

# 139
  • София, Лагера
Мише, Камелини-Монтесори се казва. Ето сайт:
http://www.kamelini-montessori.eu/pagebg.php?P=1

Тази седмица имат Водна седмица. Надули са басейн на дворчето, опънали са чадър и до обяд са по бански навън. Wink

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 10:43 от Ноеми

# 140
  • sofia
Момичета,целувки от мен! Багажът е готов и потегляме!
Ще ми липсвате!

# 141
  • София

Мацки, радвайте се на живота и на хората,които обичате, че живота е кратък! Онзи ден, на светеща зелено пешеходна пътека, една кола изпреварва спрял на червеното му бус, а аз с количката пресичам и съм вече на нивото на буса. Еми спрях разтреперана насред платното,онемяла! Моля Ви, оглеждайте се и когато пресичате на зелен светофар!

Чопи  Hug същото ми се случи, само че на пешеходна пътека, с количката и Никол бях, разтреперах се тогава и се разплаках.... Много трябва да се внимава!!!!!!! Rolling Eyes

# 142
  • София
Ноеми, дали е удобно да ми пишеш каква е цената във вашата детска градина?

# 143
Момичета,целувки от мен! Багажът е готов и потегляме!
Ще ми липсвате!

Весело изкарване, да си починете и наспите   Party

# 144
Ноеми, мерси!

Чопи,  Hug и от мен. Аз като съм била бебе, една кола ни е бутнала на пешеходна пътека с майка ми. Не е било нищо сериозно. Количката е паднала и аз барабар с нея, но всичко е било наред. Но все пак всички трябва да си отваряме очите.

# 145
Леле, Ети, едвам ме нави да остана в София  Grinning И аз като Ноеми получих порив да изляза да си припомня тази красота и романтика  Grinning
Наистина е въпрос на приоритети, разбирания, а и конкретни възможности да живееш и работиш на дадено място. И аз съм за София с къща в провинцията за уикенда. Имаме я и сериозно я експлоатираме. А ако ще си мечтаем, аз също много харесвам идеята да живея в Ню Йорк, Лондон или Париж, бих си гледала децата най-добре в Скандинавия, но за да запазя доброто си настроение и да съм щастлива перманентно, бих заложила на слънчев Мадрид.

Не бих разчитала, че последния зъб ще излезе до 2 г. и 6 м. Ети, лошата новина е, че би могло да продължи и по-дълго  Mr. Green Казвам ти го като човек, който живее и се опитва да спи в компанията на двама с пробиващи зъбки.

Бубе, аз дори не чистя толкова често. У нас е паркет, частично покрит с пъзели заради баткото. Слагам едно специално килимче с играчки и различни шумкащи елементи, но Мона хич и не спазва очертанията и се търкаля навсякъде. Тя вече лапа всичко, до което се докопа така че освен да разчитам, че ще си създаде здрав имунитет друго не ми остава  Grinning

# 146
  • София
Първо, докато не съм забравила Ноеми и Бубето имат за какво да внимават и да се пазят  newsm48

ВиФреш ти не си човек с това ставане и прахосмукачка и парцал  Mr. Green Днес го направих, защото станах заради тъпата инкасаторка и сега вече ми идва да се заровя в леглото  ooooh!

Люба весело изкарване да купонясвате и да се наспите и заради мен  Hug

Постилам пъзел и отгоре одеало, но Никол не лази, така че й купих кошара за игра и сега се опитвам да я науча да седи в нея и да си играе  smile3502

Аааа и Ноеми много яко това с градината, еваларката  Mr. Green Уникална ми се вижда между другото, май всички натам ще се преселваме  Thinking

Ети явно липсата на сън ти действа поетично  newsm53

# 147
  • София
Ноеми, Гери,   Hug Марш на обиколка...

Не, Клече, не е липсата на сън. Аз наистина обичам града в който живея. А моят живот става по-хубав когато виждам красотата около себе си.

# 148
  • В две тъмни очички
Ети, скоро не бях чела такава лирика! И аз като Ноеми потеглям из улиците да се наслаждавам на града  Hug

Клече
от днес започвам да с оглеждам и да внимавам дали не си на близо  Twisted Evil

Люба, приятна почивка и си вземи повече токчета, че нали знаеш какво ти предрекохме с Ети  Whistling

Влади вече започва да стои повече време изправена без да се държи за опора - има няма 10 секунди  Heart Eyes До седмица ще й купя уолкър

# 149
  • ул. "Мечтание"
Мархаба!

Деня ме посрещна без асансьори и спряна до 16 часа вода. ooooh!
Е, тренирах малко по стъпалата с тежест от 8 кг и направих хубави прасци и бедра като римски пехотинец.  newsm53 Съседите помислиха, че са отклонили някой влак по нашето стълбище. Добре си попухтях. Да живят сутрешните разходки. Не ти трябва фитнес след това!  Laughing

Да питам има ли още майки като мен дето продължават с кърмене по 4-5 пъти на ден, че и през ноща по веднъж?

Кърмя по поне десетина пъти на денонощие. Така и не мога да ги преброя. Имахме един месец без нощни хранения, сега пак се върна към цицата и през нощта.  Mr. Green Вода не пие за да си утоли жаждата, за тая работа си има цица. Твърда храна де яде, де не яде.

И я да ви задам едно въпросче, постилате ли нещо на земята като слагате децата да лазят/играят?

Не, у дома сме с ламинат без килими и пътеки, при баща ми пак ламинат, дъски, само в едната стая има мокет. Включително съм го слагала на пода на заведения, на полянки и на площадката. Пода вкъщи се мие веднъж седмично и при нужда. Прахосмукачка - при нужда - събират се по 2-3 пъти седмично. Имам си по-важни и интересни занимания.

Чопи  Hug  action032

Общи условия

Активация на акаунт