Януарки 2011 Тема 20

• 26 423
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте всички! Честито на всички малки и/или големи с повод да празнуват!
Пепита, все имам чувството,че не ни стигна време да се наприказваме. Искам пак  Hug
Кали е много сладка и лъчезарна малка мадама,и пу пу кротка.
Лукче, добре сме. Бяхме в ремонт,и с Емо почти по цял ден навън. Прибирахме се за малко. Почти не чета форума.
Емчо расте,на 23 сме на консултация.Миналия месец беше 9кг и 71см.
Захранвам от 1 месец със зеленчукови, следобяд с плодови пюрета. Не ги приготвям аз. От 2 дена давам каша. Днес за първи път опита жълтък. Хемоглобина му беше 105. От 1 седмица почнах да замествам обедното хранене.
Донесоха му бънджи за врата,но пусти ни стари и големи каси,не може да се сложи. Дано да измислим начин,че много му се скача на човека,ако може само това да прави. Още сме с 2 зъбчета. Придвижваме се само назад. Седи си на дупето. Вече доста по-стабилно,почти не пада. И така.

В анкетата маркирах проходилка.

Мацки, радвайте се на живота и на хората,които обичате, че живота е кратък! Онзи ден, на светеща зелено пешеходна пътека, една кола изпреварва спрял на червеното му бус, а аз с количката пресичам и съм вече на нивото на буса. Еми спрях разтреперана насред платното,онемяла! Моля Ви, оглеждайте се и когато пресичате на зелен светофар!

# 121
  • София
Добро утро!

Чопи, наистина ужасно изживяване! Слава богу, че сте добре!  Praynig Пиши по-често Simple Smile.

Бебешондел, Ноеми, радвам се и за двете ви, че живеете там, където се чувствате добре - това е най-важното Simple Smile.

look_at_me, и Ади не може да се изправи сама до седнало положение, с изключение когато е в количката, там успява да се набере доста успешно, но аз си я водя, че е седнала, при това стабилно, защото се задържа по половин час без да падне.

bouquet

# 122
  • София
Добро утро и от мен  Hug

Успешен и прекрасен ден   bouquet

Аз съм станала да се разправям с една инкасаторка в Пловдив, че не иска да ми пуска сметката за водата  Laughing Луда работа  Crazy

Аааа и закуска:

# 123
  • Пловдив
Добро утро   bouquet
Чопи  Hug
Алтея честито Ви християнче   bouquet

Бебешондел, Ноеми, радвам се и за двете ви, че живеете там, където се чувствате добре - това е най-важното Simple Smile.
newsm10 , всеки си опрделя приоритетите. Нека да не се превръща и тази тема в спор  Wink

Да питам има ли още майки като мен дето продължават с кърмене по 4-5 пъти на ден, че и през ноща по веднъж?
Има, има - и по 3-4 пъти на вечер и на ден колкото иска - ама като не иска пюрета и вода, поне кърмица да си хапва.
Вече се опитва да седи сам без упора, но само за няколко секунди и се килва напред  Simple Smile.

# 124
  • Пазарджик
Добро утро!!!

Клечо  Hug,какво значи не ти пуска сметката ?Това ще ти помогне ли http://www.vik.bg/check?CustomerID=0000000000 това е за Пловдив

Чопи ,минавай по честичко,че те мислим !

Ви още не са изкарани конете-40бр.и другата част от понитата

Луук и аз мисля като тебе за сядането,Нели седи само като я сложа,не се изправя сама ,прави някакви опити за набиране ,но ако се сети да не вдига краката може и да успее Laughing

# 125
  • София

Клечо  Hug,какво значи не ти пуска сметката ?Това ще ти помогне ли http://www.vik.bg/check?CustomerID=0000000000 това е за Пловдив

Преборих се вече  Mr. Green Партидата се води на баща ми и тя си е решила, че той е починал  Shocked и не иска да пусне сметката  Peace

Мерси все пак Тутс  Hug, но аз съм от Пловдив и съм живяла там 15 години  Peace

# 126
  • В две тъмни очички
Ха, добро утро!

В темата за градовете, няма да се впускам, защото няма никакъв смисъл! Всеки си има я приоритети, я виждане по въпроса, я оправдание! 

КлеЧе  Mr. Green , а дано си се оправила с инкасаторките!

Аз да се оплача, пак съм в цикъл, но не се оплаквам от самия цикъл, който не усетих по никакъв начин, а от перфектния момент. На поредната сватба пак съм цъфнала  ooooh! Аман! Ама, к'во да прайш - съдба  Mr. Green

И я да ви задам едно въпросче, постилате ли нещо на земята като слагате децата да лазят/играят? Но не от гледна точка на топло, а на хигиена? Пускам прахосмукачка пред ден два и мога да кажа, че е много чисто, но все пак ходим по земята и носим какви ли не мръсотии! В началото постилах на Влади, но последните няколко дни спрях - в хола сме с мокет и килим

# 127
Добро утро,

Клеч, мерси за кафето  Hug

Ах, тези градове, как ми се живее в Париж, ама в някой скъп квартал, може в краен случай Дефанс  Mr. Green...ама пусто, няма да ме огрее  Grinning

Бубе, то и да слагам все тая. Ние сме с паркет и мия пода всеки ден, слагам едно одеяло ама тя не седи на него хич  Peace Мисля, че и за Влади важи с все сила  Flutter

# 128
Ноеми, радвам се за мнението ти но позволи и на другите да имат и изказват различно от твоето виждане и мнение Wink
Добре че всички не мислят като теб, ина щяхте да се оплаквате колко е пренаселена столицата.

# 129
Бубе, аз мисля да постилам по нещо, но ние сме с паркет, а и Калоян не е такава хала като Влади. Simple Smile демек сигурно още известно време ще си стои мирен и кротък, където го оставя. Засега го слагам на спалнята, понеже все още като се измори и пада, а и чакам да отворят ИКЕА-та, за да ида да си купя килим Grinning

За градовете - важното е всеки да се чувства добре там, където живее и да е сигурен в избора си.

Някой беше питал преди какво даваме следобяд на мъниците. Аз по едно време слагах ябълки във фурната, но ми свършиха. Предполагам, че пак плодово пюре се води това. На Калоян му плющяха ушите от кеф да ги яде.

За ортопеда педи ми беше казала, че направление се дава на 1 месец и после, ако има фамилна обремененост се дава на 4 месеца. Това с направление на 6 месеца било понеже преди е нямало ехографи  и май направо на рентген са ги гледали децата (ако помня както трябва).

# 130
  • Пазарджик
Бубе аз не постилам нищо,Нели не лази,където я оставиш там седи,ако е легнала се върти като пумпал.Според мене няма смисъл от постилане,особено ако бебето лази,сега ако успяваш да я ограничиш в една стая -добре ,но съвсем скоро ще почне да обикаля на всякъде-дали лазейки ,дали ходейки.
P.S.
Ние се храним в хола и се е случвало и няколко пъти на ден да пускам прахосмукачка,в къщи ходим с чехли(пантофи)

# 131
  • София, Лагера
Добрутрооооо  Party

Какче, мамка му, на тортички издържам някак, ама от това яйце, дето си го пльоснала, огладнях...  Rolling Eyes

Бандит, кърмя си яко, че и повече от 4-5 пъти. И нощем, когато Тервел се буди. Даже и цикъл нямам още...

Фейче, завиждам ти за лекциите! Искам и аз, ама... някой ден.

Ноеми честита месечинка  Hug Да е жив и здрав малкия Пухчо   bouquet
Нещо бъзикате ли се с мен  smile3534 помня като слон да знаете  Crazy
... ох, притесних се...  Mr. Green Wink  Twisted Evil

Бебеш, позволявам, разбира се  Wink. Още повече и напълно разбирам и ситуацията ти, и подбудите ти. Мисля, че при твоите обстоятелства си избрала оптималния вариант. В голям град щеше да ти е много, много по-трудно.

Бубе, постилам килимче, но какво от това - Тервел го напуска в рамките на 2 минути  Mr. Green

# 132
  • София, Лагера
ААА, девойки, искам да споделя / се похваля. Затварят ни детската градина и я местят в Княжево. За мамите, на които това нищо не им говори да поясня, че това е един от крайните квартали (стар квартал), още незастроен, само къщи, тишина и много дървета). А най-хубавото е, че фирмата на мъжа ми е на 5 минути оттам  Party. И второто хубаво е, че ние живеем на 10 минути оттам  Party, при това се минава само по булевард без задръствания  Party
И още - записвам Тервел там на ясла, от септември 2012  Party. Ще си ги водим двамата заедно. Party

(ех, колко радостни емотикони накачих, чак смешно стана  Laughing)

# 133
Сори за спама!!!

Борисовата?

# 134
  • София
Добро утро!  Hug  bouquet
Тази нощ беше поредната в която не се наспах. Не могааааааа повече. Кога излиза последният зъб?

Бубе, и аз не постилам, ама у нас е ламинат и избагвам да я слагам на земята. В новата къща ще я оставям да си събира естествен имунитет на мокета.

Чопи, много гадно преживяване. На нас ни се случи нещо подобно преди 10тина дни. Ама мадамата просто не спря на светофара. Добре, че се оглеждам дори когато ми е зелено, че иначе и тричките щяхме да сме в черната статистика.

А колкото до града в който живея - излъгах ви. Обожавам го. Но искам една селска къща на около 100 -150 км, за да мога да бягам там в петък вечер. И както се пее в една красива песен "И цъфтят в суматохата кестени, прецъфтяват и пак цъфтят", София е красива. Ако се огледаме ще видим красивите сгради, историята, палитрата от хора, кафенетата, парковете, новите, модерни сгради, античните разкопки, църквите.... София не е само "Глутници от клошари и луди", задръствания и т.н. Напротив, красива е и "Булеварда с лиричния ритъм аз не сменям за Шанз Елизе" Hug Hug  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт